kodi_gdynia 30.05.2005 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Witam - rownież po dłuzsyzm czasie. Na forum ruch - myślałem, że wszyscy na budowach a tu proszę. Ja pomau dłubię na zewnątrz. Tarasy, grile, wiaty - takie głupoty. Mam pytanko. Znajomek się buduje i przyszedł etap dachu. Poszukuje informacji na temat firmy Ambit i niejakiego właściciela Jana Zielonkowski. Chce się na nich zdecydować /materiał + robocizna/, ale szuka potwierdzenia czy firma ok. Może miał ktoś z Was z nimi do czynienia. Będę wdzieczny za każde info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 30.05.2005 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Witam - szykam dobrze zaopatrzonej wypożyczalni sprzętu budowlanego. Na stronach przewijały sięswego czasu adresy (we Wrzeszcu bądź w Gdańsku ?). Czy macie może namiary? Jeżeli tak to poproszę. a szukałeś w firmie MIDO. Przy głownej drodze do Zukowa w Miszewie. Między I a II światłami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 30.05.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Poszukuje informacji na temat firmy Ambit i niejakiego właściciela Jana Zielonkowski. Chce się na nich zdecydować /materiał + robocizna/, ale szuka potwierdzenia czy firma ok. Może miał ktoś z Was z nimi do czynienia. Będę wdzieczny za każde info. Pozdrawiam Ja od nich brałem dachówki, okna Fakro i orynnowanie. Mogę polecić. Nie było problemu ze zwrotem nadmiarowych miateriałów i terminowością (!!!) Kupiłem od nich w styczniu, a odebrałem w lipcu. Właśnie wybieram się do nich po schody strychowe. Dekarzy miałem swoich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 30.05.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Piszę jeszcze raz o fachowcach od GK, sama jeszcze z nich nie korzystałam, więc nic nie mogę powiedzieć o ich pracy Znalazłam takie namiary w moim notesie (oczywiście wypisane podczas lektury forum) Adam Brejski tel .0601 - 670-420 (niestety nie zapisałam kto go polecał, coś mi sie kołacze że Ewa, ale równie dobrze mógłby być to ktoś inny) Piotr Freitag tel. 0604 - 455 - 684 od Adamski Kazimierz Feta tel. 677-34-92, 0604-207-291 od Chyciu p.Sławomir tel 0506-795-286 od Pianiwo (jak napisała powoływać się na Iwonę z Lęborka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MZel 30.05.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Sprzedam pustaki max i bloczki betonowe - Rumia. Są to pozostałości po budowie: ok. 300 szt. max-ów - 1PLN; ok 40 bloczków - 1PLN. Rozmiar max-ów 25,5x18,5x21. Tel. 606 312 716 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arco 30.05.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Sprzedam pustaki max i bloczki betonowe - Rumia. A gdzie w Rumi się budujesz? Ja będę stawiał przy Hepki k/Ceynowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 30.05.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE JESTEM NOWA TU NA FORUM I ZAZDROSZCZE WAM TYCH PROBLEMÓW BO JA JAK NARAZIE MAM PROBLEM BO NIE MOGĘ ZNALEŹC DZIAŁKI ODPOWIEDNIEJ DLA MNIE A JAK JUŻ SĄ TO STRASZNIE DROGIE BUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.05.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE JESTEM NOWA TU NA FORUM I ZAZDROSZCZE WAM TYCH PROBLEMÓW BO JA JAK NARAZIE MAM PROBLEM BO NIE MOGĘ ZNALEŹC DZIAŁKI ODPOWIEDNIEJ DLA MNIE A JAK JUŻ SĄ TO STRASZNIE DROGIE BUU A gdzie szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 30.05.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 W REDZIE LUB OKOLICACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsawojtek 30.05.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 arco no cóż my budujemy podobny i uzgodniłem że robocizna za stan surowy otwarty razem z więżbą to 15 000 materiały kupuję sam jak na razie mamy zrobione ocieplone fundamenty zasypane i utwardzone piachem od jutra zaczynają chudziaka.Nasz projekt to Klementynka z archipelagu budowa idzie spokojnie ale planowo więc na razie nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arco 30.05.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 za stan surowy otwarty razem z więżbą to 15 000 No dzisiaj wieczorem dostałem rozsadniejsza propozycje 24.900 PLN i jeszcze do negocjacji więc jestem blisko wyboru ekipki. Pytanie od razu. Gdzie kupowaliście tanio Porotherm z gadżetami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MZel 30.05.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Sprzedam pustaki max i bloczki betonowe - Rumia. A gdzie w Rumi się budujesz? Ja będę stawiał przy Hepki k/Ceynowy. na Szmelcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 30.05.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 W REDZIE LUB OKOLICACH to jeszcze ujdzie - gorzej jest w Gdyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 31.05.2005 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 hos Jeden z moich wykonawcow mieszkajacy w Rekowie (to wlasnie kolo Redy) mowil, ze tam sa dzialki na sprzedaz w przyzwoitej cenie. Dzieki za odzew w sprawie karton- gips. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 31.05.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 W REDZIE LUB OKOLICACH W Rekowie są działki w miare normalnych cenach ale pamietaj ,że Rekowo Dolne należy do Redy a Górne do Pucka. Druga sprawa uważaj na zakup koło ulicy Obwodowej - tam są wstrzymane wszelkie inwestycje w związku z (prawdopodobną) budową obwodnicy na Władysławowo (wczoraj sie o tym dowiedziałem). Miasto Reda ma działki ale droższe niz na wolnym rynku i w kijowej okolicy (od przejazdu puckiego w lewo). Z kolei bardzo ładne są za przejazdem w prawo na Rekowo Dolne ,ale droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 31.05.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 W REDZIE LUB OKOLICACH Witaj Hos, Buduje w Rekowie (Gornym). Jest tam kilkadziesiat dzialek do sprzedania. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 31.05.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 W REDZIE LUB OKOLICACH Witaj Hos, Buduje w Rekowie (Gornym). Jest tam kilkadziesiat dzialek do sprzedania. Pozdrowienia Powiedz jak tam z wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 31.05.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Witam - rownież po dłuzsyzm czasie. Na forum ruch - myślałem, że wszyscy na budowach a tu proszę. Ja pomau dłubię na zewnątrz. Tarasy, grile, wiaty - takie głupoty. Mam pytanko. Znajomek się buduje i przyszedł etap dachu. Poszukuje informacji na temat firmy Ambit i niejakiego właściciela Jana Zielonkowski. Chce się na nich zdecydować /materiał + robocizna/, ale szuka potwierdzenia czy firma ok. Może miał ktoś z Was z nimi do czynienia. Będę wdzieczny za każde info. Pozdrawiam Ja od nich brałem dachówkę i orrynnowanie. Polecam. Materiał dostarczay na czas, solidnie. Można zwracać nadmiar materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 31.05.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 W REDZIE LUB OKOLICACH Witaj Hos, Buduje w Rekowie (Gornym). Jest tam kilkadziesiat dzialek do sprzedania. Pozdrowienia Powiedz jak tam z wodą. Witaj Maly, Ja mam przylacze wody na dzialce. Sprzedajacy wzdluz jednej z drog przy czesci dzialek poprowadzil gruba rure z woda. Zatem pozostaje kwestia przylaczenia dzialki do rury. Przy czesci dzialek nie ma rury z woda. Do konca roku Energa ma postawic trafo na tym terenie i doprowadzic przylacza do wszystkich(?) dzialek. Do polowy 2008 roku cala gmina Puck bedzie skanalizowana. O gazie ani widu ani slychu choc plany gazyfikacji sa gotowe i nawet bylo wydane pozwolenie na budowe. Ale brak jest rury wysokiego cisnienia z ktorej mozna pobierac gaz. Byc moze z gazem cos sie zacznie sie po 2008 roku (info z firmy Petrico zajmujacej sie obsluga gazu w gminie). Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 31.05.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Witam - rownież po dłuzsyzm czasie. Na forum ruch - myślałem, że wszyscy na budowach a tu proszę. Ja pomau dłubię na zewnątrz. Tarasy, grile, wiaty - takie głupoty. Mam pytanko. Znajomek się buduje i przyszedł etap dachu. Poszukuje informacji na temat firmy Ambit i niejakiego właściciela Jana Zielonkowski. Chce się na nich zdecydować /materiał + robocizna/, ale szuka potwierdzenia czy firma ok. Może miał ktoś z Was z nimi do czynienia. Będę wdzieczny za każde info. Pozdrawiam Ja od nich brałem dachówkę i orrynnowanie. Polecam. Materiał dostarczay na czas, solidnie. Można zwracać nadmiar materiału. Teraz dopiero się skapowałem, że to mój sąsiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts