kolia 07.09.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Kolia - Dziękuję za odwiedziny na działce. Było mi miło Cię poznać. Jeżeli będziesz chciała jeszcze obejrzeć dachówkę to zapraszam. Niezły był ten zachód słońca No ładne rzeczy, tu sie dzieja No i właśnie przez to nie zdążyłam obejrzeć Twojego dachu, przy gwiazdach to już nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 07.09.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Gosia czy będziesz dzisiaj po południu na swojej budowie? Zamierzam się tam wybrać. własnie wróciłam dryndnij nastepna raza 0608508450 Wczoraj i tak nie dojechałam, bo zagadałam się z Rafałem i nie starczyło mi czasu na podziwianie kolejnych domków. A kiedy znowu się wybierasz do siebie?Akiedy Tobie pasuje?Ja sie moge dostosowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 07.09.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Kolia - Dziękuję za odwiedziny na działce. Było mi miło Cię poznać. Jeżeli będziesz chciała jeszcze obejrzeć dachówkę to zapraszam. Niezły był ten zachód słońca No ładne rzeczy, tu sie dzieja No i właśnie przez to nie zdążyłam obejrzeć Twojego dachu, przy gwiazdach to już nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 07.09.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Kolia - Dziękuję za odwiedziny na działce. Było mi miło Cię poznać. Jeżeli będziesz chciała jeszcze obejrzeć dachówkę to zapraszam. Niezły był ten zachód słońca No ładne rzeczy, tu sie dzieja No, może to zabrzmiało nie tak jak powinno . Kolia akurat wieczorkiem trafiła na na moją działkę, tuz przed zachodem słońca. Obejrzeliśmy dachówkę i domek. Działkę mam tak położoną, że mam piękne zachody słońca nad jeziorem. I wczoraj też udało nam sie zobaczyć taki zachód. Polecam i zapraszam jakby ktoś chciał obejrzeć - wejście bezpłatne zacheciły mnie te Twoje widoki, jak bedzie wiecej czasu, to sie wybiore.Ogladałam kiedys działki w Tuchomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 07.09.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Gosia czy będziesz dzisiaj po południu na swojej budowie? Zamierzam się tam wybrać. własnie wróciłam dryndnij nastepna raza 0608508450 Wczoraj i tak nie dojechałam, bo zagadałam się z Rafałem i nie starczyło mi czasu na podziwianie kolejnych domków. A kiedy znowu się wybierasz do siebie?Akiedy Tobie pasuje?Ja sie moge dostosowac Ja to mogę tylko po południu, bo urlop niestety mi się juz skończył. Najlepiej 18-19, to może jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 07.09.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Kolia - Dziękuję za odwiedziny na działce. Było mi miło Cię poznać. Jeżeli będziesz chciała jeszcze obejrzeć dachówkę to zapraszam. Niezły był ten zachód słońca No ładne rzeczy, tu sie dzieja No, może to zabrzmiało nie tak jak powinno . Kolia akurat wieczorkiem trafiła na na moją działkę, tuz przed zachodem słońca. Obejrzeliśmy dachówkę i domek. Działkę mam tak położoną, że mam piękne zachody słońca nad jeziorem. I wczoraj też udało nam sie zobaczyć taki zachód. Polecam i zapraszam jakby ktoś chciał obejrzeć - wejście bezpłatne zacheciły mnie te Twoje widoki, jak bedzie wiecej czasu, to sie wybiore.Ogladałam kiedys działki w Tuchomiu Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWIk 07.09.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Witam.Czy macie jakieś doświadczenia z firmą SOLAR LTD z Gdyni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 07.09.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Witam. Czy macie jakieś doświadczenia z firmą SOLAR LTD z Gdyni?Nie, ja mam ostatnie doswiadczenie z firma od ogrodzen NETKAR makabra, nigdy wiecej, niesłowni, niedokładni i olewaja klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 07.09.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Hurra, p. Andrzej będzie mi robił te nieszczęsne kafelki (których jeszcze nie mam) A dzisiaj montują bramy. Ach, jak ja lubię jak coś się dzieje na tej działce Od razu adrenalina w górę (oczywiście jak wszystko idzie zgodnie z planem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.09.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Hurra, p. Andrzej będzie mi robił te nieszczęsne kafelki (których jeszcze nie mam) A dzisiaj montują bramy. Ach, jak ja lubię jak coś się dzieje na tej działce Od razu adrenalina w górę (oczywiście jak wszystko idzie zgodnie z planem) No to i mnie lżej na duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 07.09.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Mam pytanie za 100 punktów, gdzie mogę dostać tablice budowalne te żółte na których powinnam umieścić wszystkie namiary inwestora i kierownika budowy. Pytałam w różnych składach budowlanych, ale nie mają. Gdzie Wy kupowaliście swoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 07.09.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Kolia ja kupowałam na Kościuszki w hangarze na wprost wjazdu; widziałam w Castoramie ale 3 m-ce temu ; pozdr Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 07.09.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Kolia ja kupowałam na Kościuszki w hangarze na wprost wjazdu; widziałam w Castoramie ale 3 m-ce temu ; pozdr Ewa Tam gdzie po prawej jest hurtownia elektryczna, meblowa a po lewej to rzeczywiście chyba coś budowlanego? Dawne składy węglowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmer 07.09.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Ale jak juz sie ujawniłes, to co za trafienie - 9900 post w Grupie Trójmiasto. Architekta do adaptacji nie znam, ale gdybyś chciał robic projekt indywidualny to moge polecic Panią która projektowała mój dom. Numerek nie był planowany, zupełny przypadek Projekt mam już kupiony, także nie skorzytam z usług Twojej Pani architekt, ale dziękuję za zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.09.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Gosia - dzieki bardzo za kontakt. Pan J trzyma sie Twojego plotu - i dopiero za dwa tygodnie moze.. To ja pokornie wracam do mojej ekipy - oni tez za 2 tyg moga wchodzic. jeszcze raz dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aries 07.09.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Kolia ja kupowałam na Kościuszki w hangarze na wprost wjazdu; widziałam w Castoramie ale 3 m-ce temu ; pozdr Ewa Tam gdzie po prawej jest hurtownia elektryczna, meblowa a po lewej to rzeczywiście chyba coś budowlanego? Dawne składy węglowe? tak po przeciwnej stronie firmy b-complex na kościuszki -kiedyś składy węglowe...popytaj również w hurtowniach budowlanych. pozdrawiam- ania ps http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=48251&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.09.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 KOCHANI FORUMOWICZE jak ja Wam zazdroszczę tych problemów z tablicami,kafelkarzami itp.My dopiero odwalamy tak zwaną papierologię,jedno co nas pociesza że w razie problemów nie będziemy sami,jak widać na forum dzielnie się wspieracie.ZYCZYMY POWODZENIA WSZYSTKIM BUDUJCYM!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.09.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Rafalg - dziekuje bardzo raz jeszcze za przeslane namiary na ekipy budowlane Generalnie trudno teraz o wolne terminy - ale udalo nam sie dogadac z polecana ekipa p. Wandtke - zrobil na nas dobre wrazenie - takze za 2 tygodnie (hurra) zaczynamy dzieki , pozdro Zoska Ja również bardzo dziekuję za błyskawiczne przysłanie namiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 07.09.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Mam pytanie za 100 punktów, gdzie mogę dostać tablice budowalne te żółte na których powinnam umieścić wszystkie namiary inwestora i kierownika budowy. Pytałam w różnych składach budowlanych, ale nie mają. Gdzie Wy kupowaliście swoje? Witam Moja budowa ma już trochę ponad rok . Buduję przy samej drodze i do dzisiaj nie dorobiłem się tablicy informacyjnej. Wracając do tematu - tablice widziałem w CASTORAMIE ale jeżeli dobrze pamiętam to nie były to bardzo małe pieniądze jak za kawałek plastiku i postanowiłem je wydać na inne ''potrzebniejsze'' rzeczy. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.09.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Gdybyście zaopatrywali się w składzie budowlanym A&Z w Koleczkowie, to szeryf do pierwszego zakupu dokonanego w jego składzie dorzuca gratis tablice informacyjną.A tak poza tym to widziałem ten wynalazek w Castoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts