miła 13.09.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Czesc to znowu ja poczatkujacy z Pruszcza Dziekuje za przyszle odpowiedzi i pozdrawiam CMyK ps a moze ktos ma zbedne plyty betonowe drogowe zeby docaignac do mojej dzialki bo sasiadka nastraszyla mnie tragicznymi warunkami jak przyjdzie jesien potrzebne mi z 7-8 takich plyt Cmyk czy mówisz o jombach? Mam do oddania w ramach porządkowania podwórka. Ale trzeba ze czterech chłopa i samochód coby się nie zapadł - na pewno nie osobowy pozdr Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 13.09.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Czesc to znowu ja poczatkujacy z Pruszcza Dziekuje za przyszle odpowiedzi i pozdrawiam CMyK ps a moze ktos ma zbedne plyty betonowe drogowe zeby docaignac do mojej dzialki bo sasiadka nastraszyla mnie tragicznymi warunkami jak przyjdzie jesien potrzebne mi z 7-8 takich plyt Cmyk czy mówisz o jombach? Mam do oddania w ramach porządkowania podwórka. Ale trzeba ze czterech chłopa i samochód coby się nie zapadł - na pewno nie osobowy pozdr Ewa mila jestes strasznie mila ja trenuje do strong men i wezme je na rower:) uzgodnie z zona czy jaks fura przyjedzie tylko musze wiedziec ile sztuk Pozdrawiam CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.09.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Czesc to znowu ja poczatkujacy z Pruszcza Dziekuje za przyszle odpowiedzi i pozdrawiam CMyK ps a moze ktos ma zbedne plyty betonowe drogowe zeby docaignac do mojej dzialki bo sasiadka nastraszyla mnie tragicznymi warunkami jak przyjdzie jesien potrzebne mi z 7-8 takich plyt Cmyk czy mówisz o jombach? Mam do oddania w ramach porządkowania podwórka. Ale trzeba ze czterech chłopa i samochód coby się nie zapadł - na pewno nie osobowy pozdr Ewaa masz wiecej?ja tez potrebuje;-(ilosc bez ograniczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek 1 13.09.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 cześć Cmyk ! Podaj proszę namiar na beton z gruszki za 150 zł za m3. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.09.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Witam, mam takowe pytanko, czy ktoś orientuje się, gdzie mógłbym dostać okienko w kształcie bulaja do drzwi. Chcemy, żeby drzwi do WC miało bulaj zamiast normalnej szyby, są takie w ofercie na przykład Interdooru. Jedyne co udało mi się znaleźć to firma z Radomia Jal-met, ale nie za bardzo nam się podobają ich wyroby. Może ktoś widział coś takiego w jakimś sklepie z akcesoriami do drzwi? a może zaopatrzeniowcy ze stoczni np. jachtowych Ci pomogą Velux, ma takie okienko, widziałam ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 13.09.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 mila jestes strasznie mila ja trenuje do strong men i wezme je na rower:) uzgodnie z zona czy jaks fura przyjedzie tylko musze wiedziec ile sztuk Pozdrawiam CMyK będzie z 9-10 sztuk wymiary ca 80 x 100 ...możesz podjechać i obejrzeć a jak nie masz możliwości to mogę podjechać po Ciebie i Cię przywieźć....zobaczysz na miejscu, czy się przydadzą pozdrowienia - Ewa ps adres i telefon podam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 13.09.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Czesc to znowu ja poczatkujacy z Pruszcza Dziekuje za przyszle odpowiedzi i pozdrawiam CMyK ps a moze ktos ma zbedne plyty betonowe drogowe zeby docaignac do mojej dzialki bo sasiadka nastraszyla mnie tragicznymi warunkami jak przyjdzie jesien potrzebne mi z 7-8 takich plyt Cmyk czy mówisz o jombach? Mam do oddania w ramach porządkowania podwórka. Ale trzeba ze czterech chłopa i samochód coby się nie zapadł - na pewno nie osobowy pozdr Ewaa masz wiecej?ja tez potrebuje;-(ilosc bez ograniczen Gosia mam kilka sztuk tylko Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 13.09.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Witam, mam takowe pytanko, czy ktoś orientuje się, gdzie mógłbym dostać okienko w kształcie bulaja do drzwi. Chcemy, żeby drzwi do WC miało bulaj zamiast normalnej szyby, są takie w ofercie na przykład Interdooru. Jedyne co udało mi się znaleźć to firma z Radomia Jal-met, ale nie za bardzo nam się podobają ich wyroby. Może ktoś widział coś takiego w jakimś sklepie z akcesoriami do drzwi? a może zaopatrzeniowcy ze stoczni np. jachtowych Ci pomogą Velux, ma takie okienko, widziałam ostatnio a mnie się z bulajem zawsze kojarzą drzwi do pralki Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.09.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Czesc to znowu ja poczatkujacy z Pruszcza Dziekuje za przyszle odpowiedzi i pozdrawiam CMyK ps a moze ktos ma zbedne plyty betonowe drogowe zeby docaignac do mojej dzialki bo sasiadka nastraszyla mnie tragicznymi warunkami jak przyjdzie jesien potrzebne mi z 7-8 takich plyt Cmyk czy mówisz o jombach? Mam do oddania w ramach porządkowania podwórka. Ale trzeba ze czterech chłopa i samochód coby się nie zapadł - na pewno nie osobowy pozdr Ewaa masz wiecej?ja tez potrebuje;-(ilosc bez ograniczen trudno Ja mam stresa, bo mi droge zrobili, a pod spodem jest sam piach, boje sie ze jak zacznie padac droga mi zjedzie do stawu Bede musiała czegos poszukac Gosia mam kilka sztuk tylko Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 13.09.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 nie bylo mnie przez chwile, ale jestem diabelnie zalatany. dostalem w koncu pozwolenie na budowe Tu pytanko gdzie sa tanie materialy do przylacza wodnego, moze jakies namiary. zasowy, wodomierze, zawory, itp. A i jeszcze jedno pytanko czy hydraulicy musza zglaszac przylaczanie do wodociagu??? Jeżeli chodzi o przyłącze to w Osowej wykonuje je jeden monopolista i kosztuje to ok. 1200zł, ale nie musisz się martwić o zawory antyskażeniowe, zasówy itp. U Was też napewno są tacy monopoliści. Wodociągi odbierają przyłącze dwókrotnie - najpierw w otwartym wykopie, potem podpisuja umowe na czas budowy i montują licznik, potem drugi odbiór jest na zakończenie budowy wraz z podpisaniem umowy końcowej. Mój hydraulik jest w ciągłym kontakcie z wodociągami. Powodzenia i wiele sił!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 14.09.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 GOSI@ Odbierz wiadomość na priv. NIe wysłałem maila bo nie znam adresu, a w profilu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.09.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 GOSI@ Odbierz wiadomość na priv. NIe wysłałem maila bo nie znam adresu, a w profilu brakdostałam, moj mail to [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 14.09.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Szukam słupków do ogrodzenia, a konkretnie do furtki: przekrój kwadrat o długości ścianki 8cm oraz wysokości słupka 2,5m Gdzie takowy dostanę? Potrzebuję raptem 2 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.09.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Szukam słupków do ogrodzenia, a konkretnie do furtki: przekrój kwadrat o długości ścianki 8cm oraz wysokości słupka 2,5m Gdzie takowy dostanę? Potrzebuję raptem 2 sztuki. Ja dzisiaj byłam w Metaltechu w Rumi, tam maja słupki i ogrodzeie w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 14.09.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Szukam słupków do ogrodzenia, a konkretnie do furtki: przekrój kwadrat o długości ścianki 8cm oraz wysokości słupka 2,5m Gdzie takowy dostanę? Potrzebuję raptem 2 sztuki. Ja dzisiaj byłam w Metaltechu w Rumi, tam maja słupki i ogrodzeie w dobrej cenie Masz może namiary telefoniczne ? Poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.09.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Szukam słupków do ogrodzenia, a konkretnie do furtki: przekrój kwadrat o długości ścianki 8cm oraz wysokości słupka 2,5m Gdzie takowy dostanę? Potrzebuję raptem 2 sztuki. Ja dzisiaj byłam w Metaltechu w Rumi, tam maja słupki i ogrodzeie w dobrej cenie Masz może namiary telefoniczne ? Poproszę.zaraz zerkne czy mam 6710339, 6710748 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 14.09.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 zameczaja mnie te papierki do wody. Jest to zalamujace, na dodatek koparka kopiac mi dzisiaj row pod wode zniszczyla kanalize. ladne jaja, pomyslalem sobie tylko ze cale szczescie w tym wszystkim ze to tylko kaaliza a nie woda, prad nie mowiac juz o gazie. Kopal bardzo ostroznie i pozostale nitki potraktowal idealnie, niestety nie idalo sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.09.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 No dobra, wczoraj poszłam grzecznie spać. A dzisiaj oficjalnie żegnam się na jakiś czas, bo jutro przeprowadzka i niestety chwilowy brak dostępu do netu. No mam nadzieję, żę tylko chwilowy Trzymajcie kciukasy Pozdrawiam wszystkich zaczynających i kończących budowę Miłego mieszkania we własnym gniazdku! Pozdrawiam, Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.09.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Szukam słupków do ogrodzenia, a konkretnie do furtki: przekrój kwadrat o długości ścianki 8cm oraz wysokości słupka 2,5m Gdzie takowy dostanę? Potrzebuję raptem 2 sztuki. Ja dzisiaj byłam w Metaltechu w Rumi, tam maja słupki i ogrodzeie w dobrej cenie I na kawusie nie wpadłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.09.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Joola - gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts