daro31ie 20.12.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Witam wszystkich, Dzisiaj po raz pierwszy się zalogowałem, choć forum przeglądam już od dłuższego czasu. Planuję budowę domu na działce w okolicach Trójmiasta. Poszukuję solidnej i niedrogiej firmy budowlanej, która kompleksowo zbuduje dom od zera do stanu deweloperskiego. Przeszukując forum nie znalazłem wątku odnośnie tego konkretnego tematu. Próbowałem zarówno przez opcję „szukaj” jak i przeczesując kolejne tematy. Czy ktoś bardziej doświadczony mógł by mi pomóc we wskazaniu takiego tematu na forum ? A może ktoś mógł by polecić tego typu firmę lub napisać z którą nie warto podejmować współpracy. Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Witaj na forum Ja swojej napewno nie polecam ,ale zobacz tutaj napewno znajdziesz wiecej inf. http://forum.muratordom.pl/trojmiasto-biala-lista-wykonawcow,t61774.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 20.12.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 WitamPoszukuję solidnego fachowca do zainstalowania kominka w salonie,ponadto poszukuję parapetów wewnętrznych .Moja budowa znajduje się w Redzie.Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benik 22.12.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 WItam pytałem juz kiedys ale chyba nikt niepali pelletem w okolicy gdzie kupujecie pellet , i jakie ceny sa wiem ze pojawily sie słoamiane , i pestkowe pelletey ale to wynalazki u nas w pomorskim ciezko dostac , gdzie mozna dostac w miare dobry nie barlinek , pytalem w Rumi i w Bojanie w skladzie budowlanym a macie jeszcze jakies namiary ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fioloxxx 26.12.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Witam, czy ktoś z Państwa może polecić mi tartak/hurtownię gdzie tanio można kupić deski szalunkowe? Potrzebuję 3,5m3 na budowę w Mostach. Dziękuje i pozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 26.12.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Mam do sprzedania stemple dł. ok 2,70 oraz kilka dłuższych oraz używane deski szalunkowe bez gwozdzi.Odbiór w Redzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 27.12.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Witam, czy ktoś z Państwa może polecić mi tartak/hurtownię gdzie tanio można kupić deski szalunkowe? Potrzebuję 3,5m3 na budowę w Mostach. Dziękuje i pozdrawiam Paweł prosze Tartak sulenczyno Darek tel 696436070 Tartak Zukowo Jazdzewski tel. 607587056 Pozdrawiam daro31ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 29.12.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Witam, szukam kierownika budowy takiego z prawdziwego zdarzenia. Najchetniej z okolicy Tczewa. Moze ktos jest w stanie kogos polecic? Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 29.12.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 JA polecam, pan Krzysztof Włodarz z Pszczółek - byliśmy bardzo zadowoleni, zawsze na czas, zawsze służył radą i był stanowczy wobec wykonawców (za jego sprawą musieliśmy zmienić dekarzy). Tel 601 249 959 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 29.12.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Robił ktoś z Was studnię na potrzeby stricte ogrodowe ? Jaki jest orientacyjny koszt zrobienia takiej studni i czy możecie kogoś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zientas 29.12.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Jakiego projektanta polecacie do adapracji gotowego projektu i naniesienia zmian w projekcie.zientas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 30.12.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Jakiego projektanta polecacie do adapracji gotowego projektu i naniesienia zmian w projekcie. zientas Witaj polecam Pania Zietek z Wejcherowa oto kontakt http://www.zietekprojekty.pl/ pozdrawiam daro31ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezi 02.01.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Witam,gdzie w okolicy 3miasta mozna kupic duże drzewa? 2-3 metry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.01.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Witam, gdzie w okolicy 3miasta mozna kupic duże drzewa? 2-3 metry. Polecam szkółkę "RAJ" we Franku (trasa Starogard Gdański - Chojnice ) http://www.frank-raj.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezi 02.01.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Witam, gdzie w okolicy 3miasta mozna kupic duże drzewa? 2-3 metry. Polecam szkółkę "RAJ" we Franku (trasa Starogard Gdański - Chojnice ) http://www.frank-raj.pl/ dziekuje za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 04.01.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Czy robił ktoś z Was studnię na potrzeby stricte ogrodowe ? Jaki jest orientacyjny koszt zrobienia takiej studni i czy możecie kogoś polecić ? Podbijam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 04.01.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam, gdzie w okolicy 3miasta mozna kupic duże drzewa? 2-3 metry. Polecam szkółkę "RAJ" we Franku (trasa Starogard Gdański - Chojnice ) http://www.frank-raj.pl/ W Wirtach jest nie tylko piękny park i leśny ogród, ale można też "sadzonki" kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chris01 04.01.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam! Przymierzam się do zakupu stolarki. Interesują mnie okna PCV. Chciałem się Was zapytać do kogo warto wysłać zestawienie, a kogo omijać szerokim łukiem. Słyszałem iż dość przystępne ceny i dobre okna sprzedają w Kartuzach. Jaki jest czas mniej wiecej oczekiwania na okna? Czy producenci okien montują je w cenie czy montaż płatny jest dodatkowo? Z góry dzięki za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guerlain 04.01.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam Wszystkich! Tak chodze, chodze po tym forum, aż nagle patrzę a tu "grupa 3miasto". Ooo jak miło, w koncu ktoś "swój" Pozwólcie, ze do Was dolacze, bo wlasnie jestem przed rozpoczeciem calej procedury zwiazanej z budowaniem domu, wlaczajac oczywiscie projekt domu. W zwiazku z tym mam do Was pytanie, czy może mi ktos polecic dobrego architekta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilxus 04.01.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 pytanie, co to znaczy dobrego architekta? Czy oczekujesz projektu klasycznego, czy nowoczesnego? Czy chcesz kupić gotowca i potrzebujesz architekta do dopasowania zagospodarowania, a może masz działkę, do której należy dopasować projekt? Szukasz architekta z doświadczeniem, czy może kogoś kto odważnie ale z drugiej strony ekonomicznie i nowocześnie patrzy na architekturę. Sprecyzuj czego oczekujesz a może dostaniesz odpowiednie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
team leader 04.01.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Czolem 3 miasto, Prosze o zdradzenie Waszych najglebszych tajemnic, mianowicie...gdzie kupujecie eko groszek??? Jakies zrodlo godne polecenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts