inez5 04.01.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam! Przymierzam się do zakupu stolarki. Interesują mnie okna PCV. Chciałem się Was zapytać do kogo warto wysłać zestawienie, a kogo omijać szerokim łukiem. Słyszałem iż dość przystępne ceny i dobre okna sprzedają w Kartuzach. Jaki jest czas mniej wiecej oczekiwania na okna? Czy producenci okien montują je w cenie czy montaż płatny jest dodatkowo? Z góry dzięki za rady. Ja w prawdzie mam "drewniaki" w ścianach, ale taka najbardziej polecaną na tym forum w wątku trójmiejskim firmą od plastików jest Megabud z Rumii. Z doświadczeń znajomych wiem,że są rewelacyjni pod względem serwisu, montazu i wykonania okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 04.01.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam Wszystkich! Tak chodze, chodze po tym forum, aż nagle patrzę a tu "grupa 3miasto". Ooo jak miło, w koncu ktoś "swój" Pozwólcie, ze do Was dolacze, bo wlasnie jestem przed rozpoczeciem calej procedury zwiazanej z budowaniem domu, wlaczajac oczywiscie projekt domu. W zwiazku z tym mam do Was pytanie, czy może mi ktos polecic dobrego architekta? WITAMY!!!!! zientas napisał: Jakiego projektanta polecacie do adapracji gotowego projektu i naniesienia zmian w projekcie. zientas Witaj polecam Pania Zietek z Wejcherowa oto kontakt http://www.zietekprojekty.pl/ pozdrawiam daro31ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.01.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Państwo Ziętek to bardziej na Bolszewo - gdyby ktoś szukał. Najłatwiej pojechać do Bolszewa i zawrócić na Wejherowo - to jakieś 500m od przejazdu. Gdyby komuś się przydało - podaję namiary na niedrogiego gościa z kamerką termowizyjną - Mariusz Siekierski 0512-49-22-47. Pozdrawiam zimowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pampers 04.01.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam serdecznie Zagladam po prawie polrocznej przerwie czas znowu zabrac sie do pracy Chcialem zapytac o namiary na sprawdzona ekipe dekarska do położenia dachówki ceramicznej w Suchm Dworze k Gdyni. No i moze moglibyscie szanowni forumowicze podzielic sie informacja ile placiliscie ostatnimi czasy za polozenie metra kwadratowego dachowki oraz osadzenie okna polaciowego Dziekuje i pozdrawiam Powodzenia na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pampers 04.01.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam serdecznie Zagladam po prawie polrocznej przerwie czas znowu zabrac sie do pracy Chcialem zapytac o namiary na sprawdzona ekipe dekarska do położenia dachówki ceramicznej w Suchm Dworze k Gdyni. No i moze moglibyscie szanowni forumowicze podzielic sie informacja ile placiliscie ostatnimi czasy za polozenie metra kwadratowego dachowki oraz osadzenie okna polaciowego Dziekuje i pozdrawiam Powodzenia na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 05.01.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Aha, co do ceny za termowizję to w zalezności od budynku kilka stów z dojazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guerlain 05.01.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam Wszystkich! Tak chodze, chodze po tym forum, aż nagle patrzę a tu "grupa 3miasto". Ooo jak miło, w koncu ktoś "swój" Pozwólcie, ze do Was dolacze, bo wlasnie jestem przed rozpoczeciem calej procedury zwiazanej z budowaniem domu, wlaczajac oczywiscie projekt domu. W zwiazku z tym mam do Was pytanie, czy może mi ktos polecic dobrego architekta? WITAMY!!!!! zientas napisał: Jakiego projektanta polecacie do adapracji gotowego projektu i naniesienia zmian w projekcie. zientas Witaj polecam Pania Zietek z Wejcherowa oto kontakt http://www.zietekprojekty.pl/ pozdrawiam daro31ie Dziękuję Ci bardzo, spróbuję się z ta Panią skontaktować. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guerlain 05.01.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Państwo Ziętek to bardziej na Bolszewo - gdyby ktoś szukał. Najłatwiej pojechać do Bolszewa i zawrócić na Wejherowo - to jakieś 500m od przejazdu. Gdyby komuś się przydało - podaję namiary na niedrogiego gościa z kamerką termowizyjną - Mariusz Siekierski 0512-49-22-47. Pozdrawiam zimowo. Dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guerlain 05.01.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam Wszystkich! Tak chodze, chodze po tym forum, aż nagle patrzę a tu "grupa 3miasto". Ooo jak miło, w koncu ktoś "swój" Pozwólcie, ze do Was dolacze, bo wlasnie jestem przed rozpoczeciem calej procedury zwiazanej z budowaniem domu, wlaczajac oczywiscie projekt domu. W zwiazku z tym mam do Was pytanie, czy może mi ktos polecic dobrego architekta? WITAMY!!!!! zientas napisał: Jakiego projektanta polecacie do adapracji gotowego projektu i naniesienia zmian w projekcie. zientas Witaj polecam Pania Zietek z Wejcherowa oto kontakt http://www.zietekprojekty.pl/ pozdrawiam daro31ie A czy mogłabym prosić na pv jak kosztowo ta Pani wygląda, pls , o ile miałeś z nią do czynienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chris01 05.01.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam! Przymierzam się do zakupu stolarki. Interesują mnie okna PCV. Chciałem się Was zapytać do kogo warto wysłać zestawienie, a kogo omijać szerokim łukiem. Słyszałem iż dość przystępne ceny i dobre okna sprzedają w Kartuzach. Jaki jest czas mniej wiecej oczekiwania na okna? Czy producenci okien montują je w cenie czy montaż płatny jest dodatkowo? Z góry dzięki za rady. Ja w prawdzie mam "drewniaki" w ścianach, ale taka najbardziej polecaną na tym forum w wątku trójmiejskim firmą od plastików jest Megabud z Rumii. Z doświadczeń znajomych wiem,że są rewelacyjni pod względem serwisu, montazu i wykonania okien. Wysłąłem do nich ofertę zobaczymy czy będą konkurencyjni względem innych. pzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MBS 05.01.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Wszystkim forumowiczom życzymy Wiele Dobrego w nowym 2010 roku, aby był lepszy niż poprzedni!!! Prosimy jednocześnie o kontakt do sprawdzonych, godnych polecenia ekip od stanów surowych, budowa w pow.puckim między Gdynią a Puckiem. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MBS 05.01.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Chris01 znajomi którzy są na etapie zakupu okien pcv wspominali, że są zadowoleni z ofert: Vetrexu z Tczewa http://www.vetrex.com.pl/ oraz Wikędu z Luzina http://www.wiked.pl/index.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 05.01.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam! Przymierzam się do zakupu stolarki. Interesują mnie okna PCV. Chciałem się Was zapytać do kogo warto wysłać zestawienie, a kogo omijać szerokim łukiem. Słyszałem iż dość przystępne ceny i dobre okna sprzedają w Kartuzach. Jaki jest czas mniej wiecej oczekiwania na okna? Czy producenci okien montują je w cenie czy montaż płatny jest dodatkowo? Z góry dzięki za rady. Ja w prawdzie mam "drewniaki" w ścianach, ale taka najbardziej polecaną na tym forum w wątku trójmiejskim firmą od plastików jest Megabud z Rumii. Z doświadczeń znajomych wiem,że są rewelacyjni pod względem serwisu, montazu i wykonania okien. Wysłąłem do nich ofertę zobaczymy czy będą konkurencyjni względem innych. pzdrawiam witam Ja wysłalem do nich zapytanie o cene okien i wyszło droche drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 05.01.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ja brałem z Maszrolu w punkcie handlowym w Tczewie i jestem zadowolony zarówno z ceny, obsługi jak i serwisu gwarancyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandacz 05.01.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam serdecznie Zagladam po prawie polrocznej przerwie czas znowu zabrac sie do pracy Chcialem zapytac o namiary na sprawdzona ekipe dekarska do położenia dachówki ceramicznej w Suchm Dworze k Gdyni. No i moze moglibyscie szanowni forumowicze podzielic sie informacja ile placiliscie ostatnimi czasy za polozenie metra kwadratowego dachowki oraz osadzenie okna polaciowego Dziekuje i pozdrawiam 45zł mkw + 150 zł szt. brutto (oprócz karpiówki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 06.01.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Ja brałem z Maszrolu w punkcie handlowym w Tczewie i jestem zadowolony zarówno z ceny, obsługi jak i serwisu gwarancyjnego. U nas są w mieszkaniu trzy okienka z Maszrolu - zdaje się, że w Siwiałce zamawialiśmy... oraz jedno firmy MK okna - siedziba w Rukosinie. Z obsługi i produktów obu firm jesteśmy zadowoleni. W porównaniu z innymi firmami na terenie i w okolicy Tczewa - ceny przystępne. http://www.maszrol.pl/kontakt.php Linka do MK okien z Rukosina nie znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.01.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Ja brałem z Maszrolu w punkcie handlowym w Tczewie i jestem zadowolony zarówno z ceny, obsługi jak i serwisu gwarancyjnego. U nas są w mieszkaniu trzy okienka z Maszrolu - zdaje się, że w Siwiałce zamawialiśmy... oraz jedno firmy MK okna - siedziba w Rukosinie. Z obsługi i produktów obu firm jesteśmy zadowoleni. W porównaniu z innymi firmami na terenie i w okolicy Tczewa - ceny przystępne. http://www.maszrol.pl/kontakt.php Linka do MK okien z Rukosina nie znalazłam. W siwiałce jest zakład produkcyjny. Punktu handlowego już tam nie mieli jak zamawialiśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.01.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witam, gdzie w okolicy 3miasta mozna kupic duże drzewa? 2-3 metry. Polecam szkółkę "RAJ" we Franku (trasa Starogard Gdański - Chojnice ) http://www.frank-raj.pl/ W Wirtach jest nie tylko piękny park i leśny ogród, ale można też "sadzonki" kupić Zgadza się, ale mają mały wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.01.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ja brałem z Maszrolu w punkcie handlowym w Tczewie i jestem zadowolony zarówno z ceny, obsługi jak i serwisu gwarancyjnego. Też mam ich okna , ale niestety nie jestem do końca zadowolona z szyb, jakie zamontowali w moich oknach.Nawet je reklamowałam. Przyjechał do nas na inspekcję Pan od szyb i stwierdził,że po jakimś czasie ( tzn. po iluś tam myciach) szyby będą piękne i błyszczące, bez żadnych smug itd. Okna mam pod 3,5 roku a na szybach nadal jest to "coś" co utrudnia ich domycie. Problem nie zginął. Chyba pod koniec gwarancji będę je jeszcze raz reklamować. Poza tym OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukas12611261 08.01.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Witam Szukam ekipy do instalacji co i cwu. Dom w okolicach Pruszcza gdańskiego, mozecie kogos ostatnio polecić, kilka ekip z tej strony ma juz zajete terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts