sanowi_ 30.03.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 ile płaciliście geodecie za wytyczenie budynku (prosta bryła) ? pozdrawiamiwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia79221719505380 30.03.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Jeśli ktos z was mieszka w okolicy Pucka ,Lesniewac itp.i ma nadmiar ziemi z wykopów to prosze wiadomosci na priv.Chętnie przyjmę w zamian za wywóz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia79221719505380 30.03.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 ile płaciliście geodecie za wytyczenie budynku (prosta bryła) ? pozdrawiam iwona Witam.Za wytyczenie budynku na działce zapłacilismy 400zł ,a domek ma wykusz itp . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 30.03.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Pilnie poszukuję w miarę taniego i solidnego wykonwacy płyty fundamentowej i domu w szkielecie drewnianym 128m powierzchni użytkowej (do stanu surowego zamkniętego). Chcę wystartować jak najszybciej. Może ktoś może polecić jakiegoś rzemieślnika z własną brygadą? Budowa koło Przejazdowa niedaleko Rafineri Gdańskiej. Będę wdzięczny za namiary i wasze opinie. Pan Ligęza i syn 513-172-775, ekipa z pod Nowego Dworu, bardzo dobrzy i niedrodzy wykonawcy,wspólpracowaliśmy razem w miejscowości Jantar, robili fundamenty i całą konstrukcję domu, my kryliśmy dach, ekipa naprawdę godna polecenia, zadzwoń i się dowiedz co i jak, jeśli nie wyda dam inne namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgrath 31.03.2010 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 ile płaciliście geodecie za wytyczenie budynku (prosta bryła) ? pozdrawiam iwona Ja płaciłem 450 zł - geodeta z sierakowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urbikulek 01.04.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 ile płaciliście geodecie za wytyczenie budynku (prosta bryła) ? pozdrawiam iwona My placilismy 350 - geodeta z Wejherowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_b11 01.04.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 ile płaciliście geodecie za wytyczenie budynku (prosta bryła) ? pozdrawiam iwona Ja płaciłem 400zł w miejscowości Bogatka, człowiek z Pruszcza Gdańskiego godny polecenia tel. 662218301 - Mirosław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_b11 01.04.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Pilnie poszukuję w miarę taniego i solidnego wykonwacy płyty fundamentowej i domu w szkielecie drewnianym 128m powierzchni użytkowej (do stanu surowego zamkniętego). Chcę wystartować jak najszybciej. Może ktoś może polecić jakiegoś rzemieślnika z własną brygadą? Budowa koło Przejazdowa niedaleko Rafineri Gdańskiej. Będę wdzięczny za namiary i wasze opinie. Pan Ligęza i syn 513-172-775, ekipa z pod Nowego Dworu, bardzo dobrzy i niedrodzy wykonawcy,wspólpracowaliśmy razem w miejscowości Jantar, robili fundamenty i całą konstrukcję domu, my kryliśmy dach, ekipa naprawdę godna polecenia, zadzwoń i się dowiedz co i jak, jeśli nie wyda dam inne namiary. Piękne dzieki za namiary, jeszce dodatkowo poproszę tel do was jeżeli dalej kryjecie dachy, może uda się nam dogadać jak będzie już ten etap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanowi_ 02.04.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 cześć,zaczynam budowę,bungalow - powierchnia użytkowa 180 m2, całkowita 210 m2, dach czterospadowy. Cena jaką mi zaproponowano za wybudowanie SSO z deskowanym dachem pokrytym dachówką ceramiczną - robocizna 55.000 zł, co myślicie o tej cenie ?proszę o informacje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimmy123 03.04.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Szukam solidnej ekipy do wykonania ogrodzenia z siatki na fundamencie(dość głębokim) betonowym.Całość do ogrodzenia to około 200mb.Skąd braliście siatkę ogrodzeniową(1.50m) i słupki w dobrej cenie? Druga sprawa szukam dobrego, taniego(czy to możliwe?) geodety do zrobienia map do celów projektowych i innych które są potrzebne. Zamierzam rozpocząć budowę w Kielnie.Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emmka 04.04.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Witajcie U mnie na razie hektarowa działeczka koło Kielna z barakiem i 4 konie wykupione od rzeźnika na niej za miesiąc....pilnie potrzebuję kontakty do sensownego studniarza z okolic, studnia będzie głębinowa, sąsiedzi się dokopali do H2O dopiero na 80-u paru metrach... acha... potrzebuję też długie bale na ogrodzenie(namiary na jakieś nadleśnictwo??) i jeszcze pytanie czy ktoś nie ma zbędnych resztek drewna na budowę wiaty dla koników można też u mnie zrzucić gruz na drogę. Pozdrawiam wszystkich odważnych i kreatywnych ludzi budowlanego czynu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emmka 04.04.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Witajcie U mnie na razie hektarowa działeczka koło Kielna z barakiem i 4 konie wykupione właśnie od rzeźnika na niej już za miesiąc....pilnie potrzebuję kontaktu do sensownego studniarza z okolic, studnia będzie głębinowa, sąsiedzi się dokopali do H2O dopiero na 80-u paru metrach... acha... potrzebuję też długie bale na ogrodzenie(namiary na jakieś nadleśnictwo??) i jeszcze pytanie czy ktoś nie ma zbędnych resztek drewna na budowę wiaty dla koników można też u mnie zrzucić gruz na drogę. Pozdrawiam wszystkich odważnych i kreatywnych ludzi budowlanego czynu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_b11 04.04.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Szukam solidnej ekipy do wykonania ogrodzenia z siatki na fundamencie(dość głębokim) betonowym.Całość do ogrodzenia to około 200mb. Skąd braliście siatkę ogrodzeniową(1.50m) i słupki w dobrej cenie? Druga sprawa szukam dobrego, taniego(czy to możliwe?) geodety do zrobienia map do celów projektowych i innych które są potrzebne. Zamierzam rozpocząć budowę w Kielnie. Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam! ... co do geodety polecam człowieka z Pruszcza Gdańskiego - godny polecenia tel. 662218301 - Mirosław, a będziesz potrzebował mapę do celów projektowych, potem wytyczenie budynku, być może odnowienie granic, a na koniec inwentaryzację pobudowlaną więc geodeta się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka35 05.04.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Od ogrodzenie polecam numer 607497634, dobry fachowiec i sam mnie zaopatrzył w siatkę wiem że tanio gdzieś na kaszubach kupował, polecam robił jeszcze u mnie inne rzeczy, godny polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 05.04.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Heyka Drodzy forumowicze w tym duchu już prawie poświątecznym,wspomóżcie namiarem na dobry czarnoziem.Najchetniej z okolic Pucka,Wejherowa. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benik 05.04.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam pomalu mysle o wycenie kuchni i prosze o pomoc chcialbym aby firma była solidna byla na rynku pare lat i kuchnia bedzie raczej nowoczesna fronty krem itd z połyskiem - slyszlem o firmie TRio z Mostow i Silvan ale moze jakies macie propozycje wiem ze poza trojmiastem też sa dobre firmy i pewnie taniej pozdrawiam czekam na propozycje Edytowane 5 Kwietnia 2010 przez benik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdazaba 05.04.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Witam! Fundamenty po ogrodzenie już wykopane, zaraz będziemy kupować siatkę ogrodzeniową tam gdzie forumowicze polecaliście. A teraz pomóżcie - gdzie kupowaliście sadzonki drzewek - nas interesuje świerk, wys. przynajmniej 1,2m - gdzie najtaniej i najzdrowiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gdytom 05.04.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Witam serdeczniePoszukuje 40 sztuk palików na tymczasowe ogrodzenie działki pod budowę. Siatkę 1.50 wysoką już mam. Mogą też być stemple. Gdzie najlepiej i najtaniej dostać w okolicy Pierwoszyna? Może ktoś ma na zbyciu?Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okaaga 06.04.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 witam potrzebuje sprawdzonej ekipy do podwieszenia sufitów na partarze domu pod stropem drewnianym około 80 m2. Domek jest w Bojanie i czy możecie napisać orientacyjne ceny chodzi o stelarz (wata juz jest)przykręcenie płyt i szpachlowanie bez malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka35 06.04.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ja płaciłam w zeszłym roku ok20zł.za m2 miałam montowane jeszcze halogeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts