Spartankaa 13.04.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Ktos mial doczynienia z firma budowalna "Przedsiębiorstwo Budowlane toMar Marta Jarecka"? Moze jakies opinie? Nikt nic o tej firmie nie slyszal??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.04.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Niestety nic nie słyszałam o tej firmie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benik 13.04.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Witam jakby ktos mial ziemie z wykopow także byłbym chętny do wyrównania działki pozatym także potrzebuje czarnoziem 2 wywrotki moze jedna gdzie mozna kupić dobry w dobrej cenie , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatPio 13.04.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Jak konstruowaliście umowę na stan surowy?Korzystaliście z pomocy prawnika czy mieliście jakieś gotowe wzory. Możecie podrzucić jakiś wzór,wskazówki. Zajrzyj tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?16812-Umowy-Fugas&highlight=umowy+fugas (umowy fugas) - ja skorzystałam weryfikując swoja umowę z wykonawca SSO, ponadto jest coś i tu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?6882-UMOWA-KAROLINY&p=95224#post95224 (umowa karoliny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TGREEN 14.04.2010 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 WitamKOMPLEKSOWA OBSŁUGA INWESTORAw zakresie dostaw technologii i rozwiązań dla budownictwa niskoenergetycznego i pasywnego: ◄ konstrukcja ścian murowana lub drewniana ◄ konstrukcja dachu i stropu drewniana ◄ systemy ocieplenia ścian i dachu ◄ okna trzyszybowe ◄ system wentylacji – rekuperatory ◄ systemy grzewcze ◄ kolektory słoneczne, pompy ciepła GRUPA REMEKO oferuje tylko budynki w standardzie niskoenergetycznym i pasywnym , o bardzo niskich kosztach ogrzewania.ZapraszamyZ wyrazami szacunkuTomasz Przybylski58 / 620 84 88505 300 557 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikorek 15.04.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Witajcie - możecie polecić kogoś, firmę żeby kupić piasek do wypełnienia fundamentów? Miejsce Sobieszewo. Kupowałem wcześniej piach do zagęszczania ale płaciłem 400 za wywrotkę - jak bym chciał wypełniać tym fundamenty to by mnie fortunę kosztowało :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.04.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Niestety tak się kształtują te ceny, chociaż to jest też zależne od pojemności auta. Płaciliśmy 300pln za wywrotkę 20t..do nas miał co prawda bliżej ale spróbuj.502 029 093 p. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena P 16.04.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Ja też potrzebuje czarnoziem, czekam może ktoś da namiary. Kiedyś ktoś polecał żwirownię w Pierwoszynie - nijak nie mogę znaleźć numeru, może ktoś ma namiary. Ewentualnie inne miejsce w okolicy Mostów gdzie mogę kupić tanio żwir. Proszę o orientacyjną cene za wywrotkę (18 ton) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bart3city 17.04.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Witam ,szukam bezskutecznie opini o oknach firmy Kleba z Luzina profil Brugmann AD 73mm. Jesli ktos z forumowiczow ma takie prosze o opinie.Pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimmy123 17.04.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Pilnie szukam ekipy do stanu surowego myślałem nad: Jacek Szymichowski-KiełpinolubUsługi Remontowo-Budowlane Marcin Rzeppa Co możecie mi doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanowi_ 17.04.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 jimmy12 - wysłałam Ci info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kor.nick 18.04.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 WitamJeżeli macie do polecenia ekipę do wykonania stanu surowego albo nawet coś więcej to proszę o info. Start budowy najprawdopodobniej za rok 4 km od Pruszcza Gd.Pozdr i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 19.04.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 [ATTACH=CONFIG]1231[/ATTACH] Dnia 24 kwietnia 2010r. w godzinach od 10-18 w Gimnazjum nr 1 w Tczewie przy ul. Czyżykowskiej 69 odbędzie się dzień dawcy dla Pauliny Nazywam się Paulina. Mam 13 lat. Jestem uczennicą I klasy Gimnazjum nr 1 w Tczewie. W czasie tegorocznych ferii zimowych wykryto u mnie nawrót białaczki limfo blastycznej. W 2000r. po raz pierwszy zachorowałam na tą chorobę i wtedy wygrałam z nią. Po 10 latach choroba znów do mnie wróciła. Teraz szansą na wyleczenie jest przeszczep szpiku. Niestety moi najbliżsi nie mogą być dawcami. Pragnę realizować swoje marzenia i zdobyć wykształcenie. Proszę! Pomóż mi wygrać z chorobą i bądź moim dawcą! Wszystkim, którzy zechcą Mi pomóc dziękuję! ZAPRASZAM DO DYSKUSJI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evie_ei 20.04.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 "Witam! Bardzo pilnie poszukuję specjalisty do wykonania projektu przyłączy wod-kan. , okolice Pruszcza. /...i proszę nie polecać p. Klawitera/ "Zamieściłam parę dni temu prośbę na białej liście, ale nikt ię nie odezwał. Może tutaj ktoś poleci solidnego projektanta.jimmy123 wysłałam na prv, ale nie wiem czy doszło, bo też bez odzewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimmy123 20.04.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Nie wiem co sie dzieje z ta pocztą :/ Odpisałem Ci.W przyszłym tygodniu bedę rozmawiał z fachowcem w mojej sprawie wtedy dam Ci namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieks2 21.04.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Ja równiez polecam Pana Miroslawa, wytyczenie domu podpiwniczonego z wykuszem -500zl. Wykop wykonal mi Pan Seweryn- bardzo szybko i sprawnie- tel. 796105166. Polecam. ... co do geodety polecam człowieka z Pruszcza Gdańskiego - godny polecenia tel. 662218301 - Mirosław, a będziesz potrzebował mapę do celów projektowych, potem wytyczenie budynku, być może odnowienie granic, a na koniec inwentaryzację pobudowlaną więc geodeta się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sviola 22.04.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) gdzie kupowaliście bramę i drzwi zewnętrzne? jakie firmy polecacie. Interesuja mnie oferty z montażem mam do sprzedania skrzynkę elektryczną-podlicznik za 230 zł Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez sviola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evie_ei 22.04.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Bramę garażową i drzwi kupowaliśmu w Megabudzie. Drzwi wyszły nam taniej u p. Michała niż u Ronkowskiego, bo jego drzwi zamówiliśmy. Ale i tak kosztowały b. dużo.Mam nadzieję, że za ceną pójdzie jakość-na razie czekamy na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JBDK 23.04.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 witam wszystkich po dłuuugiej nieobecności na forum nareszcie zakończyłem budowę troche to trwało ale lepiej późno niż wcale,czas zacząć pisać dziennik budowy wkrótce efekty,ale przed tym odwiedze białą liste wykonawców i umieszcze kilka osób (tych pozytywnych) bez których nie byłoby mojego domu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daszaA 23.04.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 gdzie kupowaliście bramę i drzwi zewnętrzne? jakie firmy polecacie. Interesuja mnie oferty z montażem Brama garażowa i siłowniki do bramy wjazdowej firma Bramex. Gdynia 602 258 601. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts