madmaxer 02.06.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Witam, Poszukuje namiary na dobrego dekarza, który podjąłby się zadania znalezienia skąd mi woda cieknie na ścianę. Jeden pseudo-fachowiec już oglądał i nawet coś niby naprawił, skasował i okazało się, że dalej cieknie. Poszukuję również ekipy do wykonania frontowego ogrodzenia działki i podjazdu do garażu - w szczególności będę potrzebował jakiejś porady jak to właściwie zrobić, więc dobrze by było żeby majster był w miarę kumaty Lokalizacja: Jankowo Gdańskie (gm. Kolbudy) Z góry dzięki za wszelkie namiary. Pozdr. Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.bob 02.06.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Cześć. Wczoraj po 9 miesiącach od złożenia wniosku dostaliśmy pozwolenie na budowę Teraz aby rozpocząć budowę trzeba złożyć wniosek o chęci rozpoczęcia budowy, do czego potrzebny nam jest już kierownik budowy, macie może kogoś z okolicy kto mógłby doglądać rzetelnie budowy, i kogo nie będzie trzeba gonić, no i oczywiście za rozsądne pieniądze. A i jeszcze jedno, może wie ktoś ile wcześniej w powiecie Wejherowskim należy złożyć wniosek o planowanym rozpoczęciu robót budowlanych? Pani Architekt powiedziała że miesiąc, a na pozwoleniu w pouczeniu wpisane mam że conajmniej 7 dni przed rozpoczęciem. O ile Wejherowo leży w granicach Rzeczpospoliej Polskiej to zawiadomienie (można pocztą, przynajmniej tak jest w Gdańsku) przynajmniej 7 dni przed rozpoczęciem prac na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomiVW 03.06.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 O ile Wejherowo leży w granicach Rzeczpospoliej Polskiej to zawiadomienie (można pocztą, przynajmniej tak jest w Gdańsku) przynajmniej 7 dni przed rozpoczęciem prac na budowie. Dzięki czyli Pani Architekt jest słaba. A namiary na kierownika budowy z okolic Redy dobrego i taniego ma ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia7922 04.06.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Dzięki czyli Pani Architekt jest słaba. A namiary na kierownika budowy z okolic Redy dobrego i taniego ma ktoś? Witam podaje namiary na kierownika budowy jest z Rumi .Nie czepia sie jest ok ,ja tez korzystam z jego usług .ps .nie drogo. Franciszek Grabowski 603 657 545 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.06.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Witam podaje namiary na kierownika budowy jest z Rumi .Nie czepia sie jest ok ,ja tez korzystam z jego usług .ps .nie drogo. Franciszek Grabowski 603 657 545 Co znaczy: nie czepia się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikorek 04.06.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Wiecie gdzie mogę dostać stemple z transportem? Potrzebuję ok 200-250 o dlugości 280 do Sobieszewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 04.06.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Ponawiam ofertę usług dekarsko-blacharskich na terenieTrójmiasta i okolic. Nie wykonujemy konstrucji, jedynie montaż pokryć dachowych. Zainteresowanych szczegółami zapraszam na email lub skrzynkę muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 04.06.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 dorana: jeszcze użytkowniczka "wasiek" budowała Granata koło Elbląga. ma dziennik na forum, poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benik 04.06.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Witam sprzedam po budowie pustaki kominowe firmy ZAPEL Eco 1.Pustak kominowy do przewodów FI200+wentyl wymiary 52x38x24 okolo 15-20szt + pustaki wentylacyjne 2kanalowe okolo 10szt wymiary 38x25x24 Odbior osobisty KOLECZKOWO , pozdrawiam - pozatym poszukuje taniej ziemi tylko nie gruzu do wyrownania działki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimmy123 05.06.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Dzisiaj założono mi prowizorkę prądu dwa gniazda na 220 i jedno duże na "siłę" i do tego bezpieczniki 16'stki.......nie za małe?Jak myślicie:/W domu w tej chwili mam 16'stki do oświetlenia a na gniazdka 20'stki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikorek 06.06.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Dzisiaj założono mi prowizorkę prądu dwa gniazda na 220 i jedno duże na "siłę" i do tego bezpieczniki 16'stki.......nie za małe?Jak myślicie:/ W domu w tej chwili mam 16'stki do oświetlenia a na gniazdka 20'stki..... spokojnie wystarczy - chyba ze zamierzasz podłączać jakąś potężną betoniarkę i oświetlenie jak na stadionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jadzidek 06.06.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Czy ktos szuka własnie SZAMBA najlepiej spod Radomia? My zamawiamy spod Radomia z firmy jesbet http://www.jesbet.pl/szamba.html - szukam chetnego do szybszej realizacji transportu - teraz musze czekac jakies 2-3tygodnie az zbiora jeszcze ze 2 zamowienia na trojmiasto - jesli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt na priva Ja się jednak zdecyduję na Niestępowo. Są lepiej wykonane i nie sklejają ich na piankę montażową. Mnie 9 m3 z radomia miało kosztować 3 200 zł z transportem i montażem w pełnej opcji. U pana Maciejewskiego za kompletny zbiornik też 9 m3 z przyłączeniem i transportem - 3500 zł. Poza tym w tej samej miejscowości jest skład który handluje szambami z Radomia (na posesji CPNu) i można sobie je porównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malysmon 07.06.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 witam ja także jestem zainteresowany zakupem oraz instalacją szamba na swojej działce w miejscowości Warzenko koło Gdańska . Może ktoś podpowie jak się do tego zabrać, może także znajdzie się jakaś propozycja dobrego instalatora w/w urządzenia. Oprócz szamba absorbuje mnie także ogrodzenie z siatki.....pozdrawiam wszystkich bizon101 A my właśnie chcemy odsprzedać szambo - było używane niecały rok, ma 5m3 objętości, leży już wyjęte i umyte na działce, można obejrzeć Mamy kanalizę!!! A mieszkać chcieliśmy szybciej, stąd wymuszony zakup szamba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malysmon 07.06.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam, Poszukuje namiary na dobrego dekarza, który podjąłby się zadania znalezienia skąd mi woda cieknie na ścianę. Jeden pseudo-fachowiec już oglądał i nawet coś niby naprawił, skasował i okazało się, że dalej cieknie. Poszukuję również ekipy do wykonania frontowego ogrodzenia działki i podjazdu do garażu - w szczególności będę potrzebował jakiejś porady jak to właściwie zrobić, więc dobrze by było żeby majster był w miarę kumaty Lokalizacja: Jankowo Gdańskie (gm. Kolbudy) Z góry dzięki za wszelkie namiary. Pozdr. Jarek Nam ciekło z rury wentylacyjnej - majster mistrz ciętej kaszubskiej riposty zamontował komin wentylacyjny wkładając górną rurę na dolną po zewnętrznej linii... No i ciekło. Mąż na szczęśćie nie na darmo się uczył i sam znalazł wadę Może i u was tak jest...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hopkirk 07.06.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam, mam do sprzedania garaż blaszak używany, wymiary 3x5m, wrota podwójne, otwierane na boki, kłódka + zamek na klucz. Odbiór transportem kupującego z okolic Chwaszczyna. Cena ok. 800zł, do uzgodnienia. Kontakt 603 89 41 13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 08.06.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Jeśli ktoś jest na etapie urządzania ogrodu plecam firmę zielonekreacje - http://www.zielonekreacje.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puucia 08.06.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Witaj Benik! Jeżeli jesteś jeszcze zinteresowany/zainteresowana, to chętnie oddam ziemię z wykopu (wykopane półtora roku temu i trochę już obrosło trawą) - zostawiłam sobie do niwelacji terenu, ale nie będę potrzebowała całości (a jest tego sporo). Niestety nie zapewniam transportu, więc jego koszt były po Twojej stronie. Budowa jest w Koleczkowie (ziemia też ), jeżeli taki układ jest dla Ciebie do zaakceptowania to proszę o kontakt telefoniczny: 601 685 430 (mam na imię Agnieszka). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guerlain 08.06.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Witajcie, czy ma ktoś może namiary na jakieś dobre, niedrogie biuro projektowe ogrodów?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.06.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Witajcie, czy ma ktoś może namiary na jakieś dobre, niedrogie biuro projektowe ogrodów? pozdrawiam Spójrz dwa posty w górę Jak się teraz kształtują ceny elektryki? ile liczą za punkt? wiem ,że " punkt" to dla każdego elektryka co innego, ale chociaż tak w przybliżeniu, jakbyście mogli podać ile płaciliście i co oznaczał "punkt" Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guerlain 08.06.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Tak, wiem:-) , ale może jeszcze ktoś zna jakąś inną firmę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts