TAR 18.06.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Witam Moja wycena z TARMALU z początku maja 793 zł/m3 brutto + 30 zł/m3 za impregnację. Tartak Szymerkowski na Osowej ul. Wenus http://www.tartak.com.pl 670 zł/m3 netto a impregnacja gratis Sam brałem od Konkola z Mirachowa. Pozdrawiam A ja polecam firmę Ambit, oprócz dachow mają też więźbe. Cieśla byl bardzo zadowolony. A więźba impregnowana ciśnieniowo a nie tylko zanurzeniowo - koszt. ok. 800 zł. pozdr. A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 18.06.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 400 zł za metr ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena P 18.06.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 400 zł za metr ? Nie za całość. To studnia na 10 metrów - typowo ogrodowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pampers 18.06.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Dziękuje bardzo za informacje odnośnie studni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabela1385 18.06.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Nie za całość. To studnia na 10 metrów - typowo ogrodowa. Droga Madziu! Chciałam zapytać o twój projekt.Czy budujesz Dom W Anyzku? Ja w takim już mieszkam Jest nie do końca wykończony ale podoba mi się i szukam osób które też zauroczył ten projekt. Mieszkam koło Szemuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikorek 18.06.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Dostałem właśnie ofertę z Tar-Mal - 973 za metr +30 za impregnację + transport. Chyba trochę dużo bo widziałem że 650 chodziły ceny nic czekam na Sulęczyn no i zadzwonił Sulęczyn - koszt ok 650 - czekam na oferte na mailu. Także różnica niezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danny.d 18.06.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Witam.Jestem na samym początku realizowania domu.Okolice między Redą a PuckiemCzy ktoś może polecić mi osobę do wykonania adaptacji projektu domu wraz z małymi zmianami w projekcie.A także szukam geodety do wykonania mapki dla celów projektowych.Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_bud 19.06.2010 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Witam wszystkich, A więc jest, udało się. Po wielu miesiącach kupiłem dom . Hmm .... jak narazie stan "surowy" tak to się chyba mówi. Teraz się zacznie, ale cieszę się bardzo! Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimmy123 19.06.2010 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Daj jakies zdjęcia nowego nabytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz_Gdynia 19.06.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Witam, Oferuję profesjonalne wykonanie świadectwa charakterystyki energetycznej. Cena dla domu jednorodzinnego bez klimatyzacji to ok. 250-300 zl w zależności od jego powierzchni. Cena obejmuje dojazd do klienta celem zebrania danych niezbędnych do wykonania świadectwa charakterystyki energetycznej oraz dostarczenie świadectwa na miejsce inwestycji po jego sporządzeniu. Posiadam doświadczenie oraz niezbędne uprawnienia do sporządzania świadectw charakterystyki energetycznej (wpis do rejestru Ministra Infrastruktury), a także wymagane ubezpieczenie OC. Podana cena uwzględnia: - przeprowadzenie wizji lokalnej- analizę dokumentacji technicznej- przygotowanie, wydruk i oprawę świadectwa charakterystyki energetycznej- przygotowanie, wydruk i oprawę duplikatu- wykonanie kopii certyfikatu w formie cyfrowej (płyta CD)- doradztwo Usługa dostępna na terenie Trójmiasta i okolic. Kontakt:Mariusztel. 698-28-41-15: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaefce 19.06.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Przyjmę ziemię na wyrównanie działki z okolic Pruszcza Gdańskiego/ Straszyna/Trąbek Wielkich kontakt: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena P 20.06.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Droga Madziu! Chciałam zapytać o twój projekt.Czy budujesz Dom W Anyzku? Ja w takim już mieszkam Jest nie do końca wykończony ale podoba mi się i szukam osób które też zauroczył ten projekt. Mieszkam koło Szemuda. Tak, budujemy dom w anyżku. Tutaj trochę o nim więcej http://forum.muratordom.pl/showthread.php?66193-Dom-w-anyĹĽku-czy-ktoĹ›-buduje-zbudowaĹ‚&p=3539508#post3539508 My jesteśmy na etapie budowy ścian parteru. Zapraszam do wątku anyżkowego - chętnie podyskutuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 21.06.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Nie za całość. To studnia na 10 metrów - typowo ogrodowa. Możesz podać namiary na ekipę i napisać jakie były koszta materiałów ? Pytam, bo też chciałbym mieć studnię do podlewania ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 21.06.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witam,co prawda jestem z innego rejonu kraju ale chciałbym polecić swoich wykonawców pochodzących z rejonu Gdańska - polecam wykonawce elewacji klinkierowej Pana Tomasza - http://www.klinkieruslugi.strefa.pl efekt ich pracy można zobaczyć w moim dzienniku. pozdrowienia i powodzenia w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 21.06.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witam wszystkich, A więc jest, udało się. Po wielu miesiącach kupiłem dom . Hmm .... jak narazie stan "surowy" tak to się chyba mówi. Teraz się zacznie, ale cieszę się bardzo! Pozdrawiam wszystkich! Czekamy na fotki owego szczescia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena P 21.06.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Możesz podać namiary na ekipę i napisać jakie były koszta materiałów ? Pytam, bo też chciałbym mieć studnię do podlewania ogrodu. wyślę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.06.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witajcie Szukam tynkarza , tynki cementowo wapienne. Możecie kogoś polecić? Do Pana Krenckiego już dzwoniłam, terminy niestety odległe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasje 21.06.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 heya, słuchajcie może ktoś ma do sprzedania stemple drewniane albo do pożyczenia takie na 2.8-3 m?. 792 184 419 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaizka 21.06.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witam wszystkich:welcome: Już 1.07 nastąpi radosna chwila i ruszam z budową w Gdyni. Będę robiła duży wykop i mam do odstąpienia ziemię z niewielką ilością gruzu, może jest ktoś chętny? Piszcie na priva. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.06.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witam wszystkich nowych i "starych " forumowiczow Poszukuje siatki ogrodniczej, takiej do oslaniania roslin, drzew, ale..w duzych ilosciach. Czy ktos wie, gdzie hurtowo taka siatke mozna nabyc? No i oczywiscie cena musi byc atrakcyjniejsza niz w Castoramie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts