Spartankaa 22.06.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 FOREST JK Z MALBORKA mial ktos doczynienia z ta firma od okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin1974 22.06.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Miałem brygadę tynkarską oferującą swoje usługi na terenie Gdańska. W kwietniu zrobili mi 1m2 za 19 zł z materiałem. Tynk cementowo wapienny maszynowy. Wszystko poszło ok. Nawet nie musiałem dopłacać za taśmy i folię zabezpieczającą okna. Młodzi i uczciwi chłopacy . Mogę podać numer tel na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin1974 22.06.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Czy ja tez moglabym prosic o namiary .(elektrykow) dzieki Jak elektryka to tylko Pana Dariusza Palonke 696842197. Po pierwsze sumienny i niepijący. Trochę gaduła ale bardzo dokładny i elastyczny w cenach. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.06.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Witajcie Szukam tynkarza , tynki cementowo wapienne. Możecie kogoś polecić? Do Pana Krenckiego już dzwoniłam, terminy niestety odległe. Na białej liście jest gdzieś telefon do pana Berendta. Robił u Nas i jesteśmy zadowoleni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.06.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Dzięki za odzew Marjucha:)Już mam , zaklepałam na początek sierpnia. Ekipa , która robiła u znajomych, nie znam nazwiska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 23.06.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Są na zbyciu za przysłowiową "złotówkę" 3 50kg beczki lepiku. Ale takiego starego - do rozpuszczania na gorąco. Odbiór w Wejherowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkel28 24.06.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 szukam osoby ktora zajmuje sie zakladaniem i instalacja napędów do bram wjazdowych.możecie kogos polecic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_bud 25.06.2010 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Witam, Dostałem namiar na ludzi od wylewek, szef pan Piotr Jadnduła. Czy ktoś może coś powiedzieć na temat tego pana? Czy u kogoś z was może wykonywał wylewki? Proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_8888 25.06.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Witam, czy ktos z panstwa remontowal badz budowal cos z firma SAMFIK z Zukowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia7922 25.06.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 sprzedam stemple budowlane 2,70 m. około 80 szt.2,99 /szt.Leśniewo .gm.puck. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daszaA 25.06.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 szukam osoby ktora zajmuje sie zakladaniem i instalacja napędów do bram wjazdowych. możecie kogos polecic ? U nas robił Bramex-nr tel. 602258601. Jesteśmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_bud 25.06.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Czekamy na fotki owego szczescia . Witam, W wekend będę na "mojej posiadłaści" hihi, zrobię parę fotek i postaram się coś wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
momic 25.06.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 (edytowane) Witam Ja również jestem nowa na tym forum, buduję w Bielkówku więc niedaleko . Jeżeli nadal szukasz ekipy to mogę polecić murarzy , którzy u nas już prawie kończą pracę: p. Jan Sikora 603363699 i jego syn Adam. Naprawdę świetni fachowcy Pozdrawiam sąsiada Edytowane 25 Czerwca 2010 przez momic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
momic 25.06.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Witam serdecznie. To mój pierwszy wątek na tym forum. Poszukuję solidnej firmy budowlanej, miejsce przyszlej budowy; Bielkowo (gm.Kolbudy). Jeśli macie jakieś sprawdzone ekipy proszę o inforamcję. pozdrawiam:) Domyślnie Witam Ja również jestem nowa na tym forum, buduję w Bielkówku więc niedaleko . Jeżeli nadal szukasz ekipy to mogę polecić murarzy , którzy u nas już prawie kończą pracę: p. Jan Sikora 603363699 i jego syn Adam. Naprawdę świetni fachowcy Pozdrawiam sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_bud 26.06.2010 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Miałem brygadę tynkarską oferującą swoje usługi na terenie Gdańska. W kwietniu zrobili mi 1m2 za 19 zł z materiałem. Tynk cementowo wapienny maszynowy. Wszystko poszło ok. Nawet nie musiałem dopłacać za taśmy i folię zabezpieczającą okna. Młodzi i uczciwi chłopacy . Mogę podać numer tel na PW Witam, Marcin 1974, proszę o namiary na tynkarzy. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rebeka 26.06.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Witam,całe wieki minęły od moich pierwszych wpisów. 6 lat.Mieliśmy w życiu różne koleje losu,ale wróciliśmy do tematu własnego domku i teraz jesteśmy już na etapie stanu surowego otwartego.Budujemy w rejonie Straszyna. Do tej pory jakoś wszystko sie układało i mamy nadzieję,że tak będzie nadal. Teraz na pewno będę częściej tu zaglądać bo Forum to prawdziwa kopalnia wiedzy o budowaniu. Aktualnie poszukujemy kogoś kto zrobiłby projekt wjazdu na naszą działkę. Może to dziwne ale jakoś nie możemy znaleźć osoby,która zajmowałaby sie takimi "drobnymi" sprawami. Tak jakby wszyscy nagle pracowali tylko przy budowie dróg i autostrad. Czy możecie pomóc w tym temacie? Z góry dziękujemy,Pozdrawiamy serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rebeka 26.06.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 No i jak już jestem tutaj, to baaaardzo proszę o podpowiedź skąd kupowaliscie okna? Wstępnie otrzymaliśmy ofertę z MegaBud na okna Avanti. Czy to dobry wybór? Okna fajne ale cena chyba raczej z tych wyższych. Okna z MS Okna jeszcze droższe. Trudno to wszystko porównać. Szukamy czegoś solidnego ale liczymy bardzo pieniążki. To tyle.Pozdrawiamy raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.06.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Z tego co wiem to MegaBud jest polecany na białej liście. My zamawialiśmy w Vetrex-ie na Trakcie Św. Wojciecha. Okaże się w poniedziałek co i jak , bo mają przyjechać montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_bud 27.06.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Z tego co wiem to MegaBud jest polecany na białej liście. My zamawialiśmy w Vetrex-ie na Trakcie Św. Wojciecha. Okaże się w poniedziałek co i jak , bo mają przyjechać montować Witam, Jestem na etapie szukania okien, jak będziecie "po montażu" to proszę o wnioski. Z góry dziękuję. Pozdraiwm, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka35 27.06.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Witampolecam firmę która montowała okienka u mnie, szybko sprawnie no i niezbyt drogo. profil aluplastnamiar 667880753Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts