Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Miałem brygadę tynkarską oferującą swoje usługi na terenie Gdańska. W kwietniu zrobili mi 1m2 za 19 zł z materiałem. Tynk cementowo wapienny maszynowy. Wszystko poszło ok. Nawet nie musiałem dopłacać za taśmy i folię zabezpieczającą okna. Młodzi i uczciwi chłopacy . Mogę podać numer tel na PW

Witam

Ja również jestem nowa na tym forum, buduję w Bielkówku więc niedaleko :-). Jeżeli nadal szukasz ekipy to mogę polecić murarzy , którzy u nas już prawie kończą pracę: p. Jan Sikora 603363699 i jego syn Adam. Naprawdę świetni fachowcy

Pozdrawiam sąsiada

Edytowane przez momic

Witam serdecznie.

To mój pierwszy wątek na tym forum. Poszukuję solidnej firmy budowlanej, miejsce przyszlej budowy; Bielkowo (gm.Kolbudy).

Jeśli macie jakieś sprawdzone ekipy proszę o inforamcję.

pozdrawiam:)

Domyślnie

Witam

Ja również jestem nowa na tym forum, buduję w Bielkówku więc niedaleko . Jeżeli nadal szukasz ekipy to mogę polecić murarzy , którzy u nas już prawie kończą pracę: p. Jan Sikora 603363699 i jego syn Adam. Naprawdę świetni fachowcy

Pozdrawiam sąsiada

Miałem brygadę tynkarską oferującą swoje usługi na terenie Gdańska. W kwietniu zrobili mi 1m2 za 19 zł z materiałem. Tynk cementowo wapienny maszynowy. Wszystko poszło ok. Nawet nie musiałem dopłacać za taśmy i folię zabezpieczającą okna. Młodzi i uczciwi chłopacy . Mogę podać numer tel na PW

Witam,

Marcin 1974, proszę o namiary na tynkarzy.

Pozdrawiam,

Witam,

całe wieki minęły od moich pierwszych wpisów. 6 lat.Mieliśmy w życiu różne koleje losu,ale wróciliśmy do tematu własnego domku i teraz jesteśmy już na etapie stanu surowego otwartego.Budujemy w rejonie Straszyna. Do tej pory jakoś wszystko sie układało i mamy nadzieję,że tak będzie nadal. Teraz na pewno będę częściej tu zaglądać bo Forum to prawdziwa kopalnia wiedzy o budowaniu.

Aktualnie poszukujemy kogoś kto zrobiłby projekt wjazdu na naszą działkę. Może to dziwne ale jakoś nie możemy znaleźć osoby,która zajmowałaby sie takimi "drobnymi" sprawami. Tak jakby wszyscy nagle pracowali tylko przy budowie dróg i autostrad. Czy możecie pomóc w tym temacie?

Z góry dziękujemy,

Pozdrawiamy serdecznie.

No i jak już jestem tutaj, to baaaardzo proszę o podpowiedź skąd kupowaliscie okna? Wstępnie otrzymaliśmy ofertę z MegaBud na okna Avanti. Czy to dobry wybór? Okna fajne ale cena chyba raczej z tych wyższych. Okna z MS Okna jeszcze droższe. Trudno to wszystko porównać. Szukamy czegoś solidnego ale liczymy bardzo pieniążki. To tyle.

Pozdrawiamy raz jeszcze.

Z tego co wiem to MegaBud jest polecany na białej liście. My zamawialiśmy w Vetrex-ie na Trakcie Św. Wojciecha. Okaże się w poniedziałek co i jak , bo mają przyjechać montować:)

Witam,

Jestem na etapie szukania okien, jak będziecie "po montażu" to proszę o wnioski. Z góry dziękuję.

Pozdraiwm,