marjucha 28.06.2010 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Odnośnie wjazdu Pan Wojciech Niżnikiewicztel. 691091879Do 5.07.2010 jest na urlopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tazz 28.06.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Z tego co wiem to MegaBud jest polecany na białej liście. My zamawialiśmy w Vetrex-ie na Trakcie Św. Wojciecha. Okaże się w poniedziałek co i jak , bo mają przyjechać montować Witam, ja generalnie nie polecam vetrexu! obsługa i kontakt po montażu masakra, dodam ze pomylili mi się z 3 metrowym oknem , eeh koniecznie omijajcie tych z Kościerzyny pod nazwa Twoj Styl- dla mnie największa wpadka podczas budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piegoosek 28.06.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 (edytowane) Witam,Jakie sa stawki w Trojmiescie i okolicach na robocizne: ocieplenie welna + klej + siatka + tynk? PozdrawiamPawel P.S Sprzedam garaz blaszany oraz skrzynke elektryczna, ktora uzywalem w czasie budowy - lokalizacja: Gdansk Kielpino Edytowane 28 Czerwca 2010 przez piegoosek aaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarrek 28.06.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Witam jaki jest koszt podlaczenia do kanalizy i wodociagu. kanaliza i woda idzie w ulicy obok mojej dzialki.PEWIK wyliczyl mi to na ok 100 zl/mb woda a kanaliza ok 180zl/mb plus koszta stale itd oraz koniecznie chce podlaczyc do domu, wydaje mi sie to straszna kwota,moze ktos poleci kogos kto zrobi taniej ? skad braliscie drzewo na wiezbe? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimmy123 28.06.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Drzewo chcę wziąść ze Stężycy podobno mają dobre.Jestem właśnie po podłączeniu wody i kanalizy.Mi zrobili troche taniej 100zł za metr kanalizy i 60 zł za metr wody jednak miałem do pociągniecia ponad sto metrów kanalizy i ponad sto metrów wody.Do tego wszystkiego musisz doliczyc koszty projektu ,studzienki i byc może hydrantu.Gdzie sie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOMKAA 29.06.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 witajcie Muszę zaprojektować taras taki na metrze wysokości od drzwi balkonowych, w miarę tani. poszukuję propozycji, ale w większości są to drewniane tarasy.. czy ktoś może mi podpowiedziec? uwielbiam kamienie,drewno, ale zdaje sie że to nie wpasuje się w mój budżet.... Ochoty do pracy zycze budującym! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarrek 29.06.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Drzewo chcę wziąść ze Stężycy podobno mają dobre. Jestem właśnie po podłączeniu wody i kanalizy.Mi zrobili troche taniej 100zł za metr kanalizy i 60 zł za metr wody jednak miałem do pociągniecia ponad sto metrów kanalizy i ponad sto metrów wody.Do tego wszystkiego musisz doliczyc koszty projektu ,studzienki i byc może hydrantu. Gdzie sie budujesz? Witam zaczynam budowe w Gdyni-Wiczlinie, i szukam ekipy czy kogos kto zrobi mi przylacze na dzialke, wszystko idzie w ulicy wiec na dzialke mam pare metrow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isanna 29.06.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Poszukuję 2 szt. płytek Paradyż Otylia Nero. Może komus pozostało i mógłby mnie poratować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimmy123 29.06.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Witam zaczynam budowe w Gdyni-Wiczlinie, i szukam ekipy czy kogos kto zrobi mi przylacze na dzialke, wszystko idzie w ulicy wiec na dzialke mam pare metrow. Pan Dampc z Kielna tel. 502-671-498 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 29.06.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Czy wiecie może , gdzie można niedrogo kupić gruz do utwardzenia drogi? Okolice Gdańska, Pruszcza Gdańskiego Ja najtaniej kupiłem w firmie Gabrex w Zukowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia7922 29.06.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Witam, Jestem na etapie szukania okien, jak będziecie "po montażu" to proszę o wnioski. Z góry dziękuję. Pozdraiwm, nasze okna braliśmy w MS (wejherowo) jesteśmy zadowoleni montaż 10 okien z roletami +parapety w ciągu 8 godzin ...jesteśmy zadowoleni piękne okna montaz bez zarzutu(oferują serwis po gwarancyjny) ps.przy oknach nie należy wybierać najtańszych ,lepiej zrezygnować np.z jakiejś zabudowy na korzyść okien . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.06.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Jesteśmy już po montażu okien z Vetrex-u . Zamawialiśmy na Trakcie Św . Wojciecha. Montaż odbył się sprawnie, panowie mili, na ręce patrzył im Teściu, który kilka lat sam montował okna. Wiedział więc na co zwrócić uwagę. Nie miał zastrzeżeń. Panowie przykazali zadzwonić po tynkach , chcą przyjechać sprawdzić jak się okna sprawują. Czy będę zadowolona z tych akurat okien ? Pożyjemy, zobaczymy;) Daro 31ie Dzięki za namiary na gruz, chwilowo nie potrzebujemy. Kupiliśmy tłuczeń po 600 zł za wannę. Nie wiem czy to dobra cena, ale wtedy byłam pod ścianą i brałam co było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 29.06.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 calkiem zapomnialam szukam dobrego KIEROWNIKA budowy, aby oczy mial na okolo glowy , wszech wiedzacy i potrafiacy. zeby czesto byl na budowie , i pilnowal jej jak swojej ( tak mi sie marzy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimmy123 30.06.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Jesteśmy już po montażu okien z Vetrex-u . Zamawialiśmy na Trakcie Św . Wojciecha. Montaż odbył się sprawnie, panowie mili, na ręce patrzył im Teściu, który kilka lat sam montował okna. Wiedział więc na co zwrócić uwagę. Nie miał zastrzeżeń. Panowie przykazali zadzwonić po tynkach , chcą przyjechać sprawdzić jak się okna sprawują. Czy będę zadowolona z tych akurat okien ? Pożyjemy, zobaczymy;) Daro 31ie Dzięki za namiary na gruz, chwilowo nie potrzebujemy. Kupiliśmy tłuczeń po 600 zł za wannę. Nie wiem czy to dobra cena, ale wtedy byłam pod ścianą i brałam co było. Gdzie kupiłaś tłuczeń w tej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.06.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Niedaleko naszej budowy mieszka pan, który ma transport samochodowy. Od niego braliśmy, ale skąd przywoził ? Nie wiem . Nie wiem też czy mogę na publicznym forum zamieścić nr do Pana. Jeśli jesteś zainteresowany to mogę wysłać na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 30.06.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Gdzie kupiłaś tłuczeń w tej cenie? ja płaciłem chyba 550 za 18 ton ty masz 600 za wanne czyli naprawde tanio pozdrawiam daro31ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimmy123 01.07.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 (edytowane) Jeżeli możesz to proszę o numer telefonu w sprawie tłucznia na PW.Z góry dziekuje. Edytowane 3 Lipca 2010 przez jimmy123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimmy123 03.07.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Bloczki B-20 14' za 2.80zł.szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isanna 03.07.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Sprzedam rozdzielnię budowlaną, używaną, ale w b.dobrym stanie. Odbiór własny z Gd.-Klukowa. Zainteresowanych proszę o zgłoszenia na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 05.07.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 kochani, poszukuję firmy, która mi wykona i zamontuje rolety wewnętrzne w oknach, a posiałam wszelkie uzbierane kiedyś ulotki i notatki.znacie kogoś sprawdzonego z trójmiasta, najchętniej gdańsk??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts