daszaA 06.07.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 kochani, poszukuję firmy, która mi wykona i zamontuje rolety wewnętrzne w oknach, a posiałam wszelkie uzbierane kiedyś ulotki i notatki. znacie kogoś sprawdzonego z trójmiasta, najchętniej gdańsk??? U nas robiła OMEGA, mają stoisko w centrum handlowym w Matarni. Jesteśmy zadowoleni. Nie wiem czy są konkurencyjni cenowo, ponieważ zamawialiśmy rolety impresja, których w innych punktach nie mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.07.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Deski impregnowane, deski po szalunkach (oczyszczone), rury i kształtki FV PLAST do wody, izolacja do podłogówki lub co - wszystko w dobrej cenie - pozostało po budowie. Okolice Pruszcza Gd. . Zainteresowanych prosze o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna1000 06.07.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witam po długiej przerwie.Jesteśmy teraz na etapie kanalizy i szukamy chętnych do zamówienia szamba.Jest dużo taniej jak zamawia się 3szt.Może jest ktos chętny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malgorzatka 06.07.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 szukam dobrego KIEROWNIKA budowy, aby oczy mial na okolo glowy , wszech wiedzacy i potrafiacy.zeby czesto byl na budowie , i pilnowal jej jak swojej Witam po długiej przerwie. Jesteśmy teraz na etapie dachu, nasz kier-bud spisuje się na medal, tzn zjawia się przy wszystkich kluczowych momentach, przyjeżdża dodatkowo jak go prosimy, odbiera telefony, nie udaje że nas nie zna itp. Tak więc chyba mogę go polecić: P. Penkowski tel: 603670881. Mieszka w okolicach Żukowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seero65 09.07.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Witam wszystkich forumowiczów. Odkupię stemple pod szalunek stropu ok. 100szt dł. 2,9- 3,0 m. Budowa w Kębłowie pod Wejherowem. Może ktoś kończy strop w tych okolicach.Stęple będą potrzebne za jakieś dwa tygodnie. Pozdrawiam wszystkich budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 09.07.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 szukam dobrego KIEROWNIKA budowy, aby oczy mial na okolo glowy , wszech wiedzacy i potrafiacy. zeby czesto byl na budowie , i pilnowal jej jak swojej Witam po długiej przerwie. Jesteśmy teraz na etapie dachu, nasz kier-bud spisuje się na medal, tzn zjawia się przy wszystkich kluczowych momentach, przyjeżdża dodatkowo jak go prosimy, odbiera telefony, nie udaje że nas nie zna itp. Tak więc chyba mogę go polecić: P. Penkowski tel: 603670881. Mieszka w okolicach Żukowa. dziekuje , zadzwonie i porozmawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimmy123 09.07.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 (edytowane) Hydraulik bedzie robił mi kanalize i wodę.Żąda 270zł za punkt.Jaka to cena bo pojęcia nie mam?Za punkt przyjmuje umywalka,muszla,prysznic,wanna...itd.Wodę chce "połozyć w jakimś alu plex czy jakoś tak.Pojęcia nie ma co to jest....Prosze o opinie. Edytowane 11 Lipca 2010 przez jimmy123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 12.07.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Hydraulik bedzie robił mi kanalize i wodę.Żąda 270zł za punkt.Jaka to cena bo pojęcia nie mam? Za punkt przyjmuje umywalka,muszla,prysznic,wanna...itd. Wodę chce "połozyć w jakimś alu plex czy jakoś tak.Pojęcia nie ma co to jest.... Prosze o opinie. Wow - to już jest na takim etapie? Co do pex - ważne jaka to firma - czy najtańszy shit czy markowa i porządna. Powinna też to określać umowa między inwestorem a wykonawcą, wtedy będzie bez niedomówień. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimmy123 12.07.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Tak.Teść "załatwił" jakiegoś hydraulika ,podobno bardzo dobry a poza tym mieszka dwa domy dalej,ręczy za niego głową a co ważne płaci za jego pracę ;)Nie mogę odmówić.Natomiast C.O. zostaje tak jak wcześniej ustalaliśmy,zgłoszę się. Tak na marginesie co sądzicie o pomieszczeniach parteru wysokości około 2.90-3.00Metry?Na początku wydawało mi się to o wiele za dużo i chciałem to zmniejszyć jednak teraz sam już nie wiem...może zostawić?Sam jestem dość wysoki 1.90cm i w domu sufit był na wysokości około 255cm i wszystkie żyradole zawsze zbierałem głową...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 12.07.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 U mnie jest 2,80 wysokości i jest fajnie.Też miałem różne dziwne myśli, ale mi pasuje jak jest wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 12.07.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Tak na marginesie co sądzicie o pomieszczeniach parteru wysokości około 2.90-3.00Metry?Na początku wydawało mi się to o wiele za dużo i chciałem to zmniejszyć jednak teraz sam już nie wiem...może zostawić?Sam jestem dość wysoki 1.90cm i w domu sufit był na wysokości około 255cm i wszystkie żyradole zawsze zbierałem głową...... u rodziców na parterze jest 2,90, a w salonie nawet 3,40. zdecydowanie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 13.07.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Tak.Teść "załatwił" jakiegoś hydraulika ,podobno bardzo dobry a poza tym mieszka dwa domy dalej,ręczy za niego głową a co ważne płaci za jego pracę ;)Nie mogę odmówić. Natomiast C.O. zostaje tak jak wcześniej ustalaliśmy,zgłoszę się. Tak na marginesie co sądzicie o pomieszczeniach parteru wysokości około 2.90-3.00Metry?Na początku wydawało mi się to o wiele za dużo i chciałem to zmniejszyć jednak teraz sam już nie wiem...może zostawić?Sam jestem dość wysoki 1.90cm i w domu sufit był na wysokości około 255cm i wszystkie żyradole zawsze zbierałem głową...... Cieszę się, że idzie do przodu - pex - byle nie Diamond, UsMetrix itp. a w ścianach najlepiej zabetonować podejścia pod baterie/zaworki. Co do współpracy - nowa oferta myślę, że będzie korzystniejsza, bo nie ukrywam że udało się renegocjować ceny z dostawcami co przekłada się na cenę dla klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdajusz 13.07.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Witam , Czy ktoś z Was miał do czynienia lub słyszał o firmie budowlanej LUKS-HAUS? To mała rodzinna firma budowlana z Sianowa. Byłabym wdzięczna za opinie (jeśli takie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 14.07.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Witam po długiej przerwie.Jesteśmy teraz na etapie kanalizy i szukamy chętnych do zamówienia szamba.Jest dużo taniej jak zamawia się 3szt.Może jest ktos chętny?? jestem zainteresowana , a mozecie podac firme i co i jak za ile ...itd. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek_Woźniak 14.07.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 (edytowane) Witam wszystkich. Jestem posiadaczem domu w Łapinie. Wprowadziliśmy juz prawie rok temu lecz pewnie jak wszyscy wiecie, budowa domu nie kończy sie prawie nigdy więc chetnie powymieniam z Wami dośwaidczenia i pokorzystam z Waszych. Na poczatek chciałbym zapytac: Znacie może kogoś godnego polecenia kto uratowałby cieknąca piwnicę, przy której poddały sie już dwie ekipy? Edytowane 14 Lipca 2010 przez Wojtek_Woźniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna1000 14.07.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 jestem zainteresowana , a mozecie podac firme i co i jak za ile ...itd. pozdrawiam[/quote Firma jest z Radomia.Szambo wzmocnione 3200 z dostawą, z tego co pytał to niewmacniane 2900. Nie znalezliśmy NIGDZIE tańszego szamba.Także zamawiamy napewno na poczatku przyszłego tygodnia. Jeśli będziesz chetna daj znac bo koszty są mniejsze jak jedzie tego więcej w ten sam region. Na priv wyśle Ci numer mojego męza to poda Ci dokładne informacje.Pozdrawiam i czekam na znak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benik 15.07.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 WItam sprzedam prawie nowy Agregat proadotworczy dzialal niecaly miesiac - jest na siłe i 230v ciagnie naprawde wszystko kilka urzadzen bylo sprawdzanych na nim pozatym jest oszczedny bo to diesel , zainteresowanych zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 15.07.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Sprzedam steple budowlane:dł. 4m-szt ok 70szt cena 5złdł.2,7-2,8 ok 250 szt cena 3.5Do odbioru w Kiełpinie Górnym. ( Gdańsk Kokoszki)Kontakt: 792 064 437 pozdrawiam daro31ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasje 18.07.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 WitamA ja poszukuje ekipy do położenia więźby w okolicy żukowa-czy możecie kogoś polecić? z góry dziękuję 792 184 419 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek_Woźniak 19.07.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Chętnie przyjmę zięmię bez gruzu, nie glina. Potrzeba mi jej dośc dużo, około 10 wywrotek. telefon 697225897 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts