Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

kochani, poszukuję firmy, która mi wykona i zamontuje rolety wewnętrzne w oknach, a posiałam wszelkie uzbierane kiedyś ulotki i notatki.

znacie kogoś sprawdzonego z trójmiasta, najchętniej gdańsk???

U nas robiła OMEGA, mają stoisko w centrum handlowym w Matarni. Jesteśmy zadowoleni.

Nie wiem czy są konkurencyjni cenowo, ponieważ zamawialiśmy rolety impresja, których w innych punktach nie mieli.

• Odpowiedzi 21k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Deski impregnowane, deski po szalunkach (oczyszczone), rury i kształtki FV PLAST do wody, izolacja do podłogówki lub co - wszystko w dobrej cenie - pozostało po budowie. Okolice Pruszcza Gd. . Zainteresowanych prosze o kontakt na priv.

szukam dobrego KIEROWNIKA budowy, aby oczy mial na okolo glowy , wszech wiedzacy i potrafiacy.

zeby czesto byl na budowie , i pilnowal jej jak swojej

Witam po długiej przerwie. Jesteśmy teraz na etapie dachu, nasz kier-bud spisuje się na medal, tzn zjawia się przy wszystkich kluczowych momentach, przyjeżdża dodatkowo jak go prosimy, odbiera telefony, nie udaje że nas nie zna itp. Tak więc chyba mogę go polecić: P. Penkowski tel: 603670881. Mieszka w okolicach Żukowa.

Witam wszystkich forumowiczów. Odkupię stemple pod szalunek stropu ok. 100szt dł. 2,9- 3,0 m. Budowa w Kębłowie pod Wejherowem. Może ktoś kończy strop w tych okolicach.Stęple będą potrzebne za jakieś dwa tygodnie. Pozdrawiam wszystkich budujących.

szukam dobrego KIEROWNIKA budowy, aby oczy mial na okolo glowy , wszech wiedzacy i potrafiacy.

zeby czesto byl na budowie , i pilnowal jej jak swojej

Witam po długiej przerwie. Jesteśmy teraz na etapie dachu, nasz kier-bud spisuje się na medal, tzn zjawia się przy wszystkich kluczowych momentach, przyjeżdża dodatkowo jak go prosimy, odbiera telefony, nie udaje że nas nie zna itp. Tak więc chyba mogę go polecić: P. Penkowski tel: 603670881. Mieszka w okolicach Żukowa.

;-) dziekuje , zadzwonie i porozmawiam

Hydraulik bedzie robił mi kanalize i wodę.Żąda 270zł za punkt.Jaka to cena bo pojęcia nie mam?

Za punkt przyjmuje umywalka,muszla,prysznic,wanna...itd.

Wodę chce "połozyć w jakimś alu plex czy jakoś tak.Pojęcia nie ma co to jest....

Prosze o opinie.

Edytowane przez jimmy123

Hydraulik bedzie robił mi kanalize i wodę.Żąda 270zł za punkt.Jaka to cena bo pojęcia nie mam?

Za punkt przyjmuje umywalka,muszla,prysznic,wanna...itd.

Wodę chce "połozyć w jakimś alu plex czy jakoś tak.Pojęcia nie ma co to jest....

Prosze o opinie.

Wow - to już jest na takim etapie?

Co do pex - ważne jaka to firma - czy najtańszy shit czy markowa i porządna. Powinna też to określać umowa między inwestorem a wykonawcą, wtedy będzie bez niedomówień.

Pozdrawiam

Tak.Teść "załatwił" jakiegoś hydraulika ,podobno bardzo dobry a poza tym mieszka dwa domy dalej,ręczy za niego głową a co ważne płaci za jego pracę ;)Nie mogę odmówić.

Natomiast C.O. zostaje tak jak wcześniej ustalaliśmy,zgłoszę się.

Tak na marginesie co sądzicie o pomieszczeniach parteru wysokości około 2.90-3.00Metry?Na początku wydawało mi się to o wiele za dużo i chciałem to zmniejszyć jednak teraz sam już nie wiem...może zostawić?Sam jestem dość wysoki 1.90cm i w domu sufit był na wysokości około 255cm i wszystkie żyradole zawsze zbierałem głową......

Tak na marginesie co sądzicie o pomieszczeniach parteru wysokości około 2.90-3.00Metry?Na początku wydawało mi się to o wiele za dużo i chciałem to zmniejszyć jednak teraz sam już nie wiem...może zostawić?Sam jestem dość wysoki 1.90cm i w domu sufit był na wysokości około 255cm i wszystkie żyradole zawsze zbierałem głową......

u rodziców na parterze jest 2,90, a w salonie nawet 3,40. zdecydowanie warto.

Tak.Teść "załatwił" jakiegoś hydraulika ,podobno bardzo dobry a poza tym mieszka dwa domy dalej,ręczy za niego głową a co ważne płaci za jego pracę ;)Nie mogę odmówić.

Natomiast C.O. zostaje tak jak wcześniej ustalaliśmy,zgłoszę się.

Cieszę się, że idzie do przodu - pex - byle nie Diamond, UsMetrix itp. a w ścianach najlepiej zabetonować podejścia pod baterie/zaworki. Co do współpracy - nowa oferta myślę, że będzie korzystniejsza, bo nie ukrywam że udało się renegocjować ceny z dostawcami co przekłada się na cenę dla klienta.

Witam wszystkich. Jestem posiadaczem domu w Łapinie. Wprowadziliśmy juz prawie rok temu lecz pewnie jak wszyscy wiecie, budowa domu nie kończy sie prawie nigdy więc chetnie powymieniam z Wami dośwaidczenia i pokorzystam z Waszych. Na poczatek chciałbym zapytac:

Znacie może kogoś godnego polecenia kto uratowałby cieknąca piwnicę, przy której poddały sie już dwie ekipy?

Edytowane przez Wojtek_Woźniak

jestem zainteresowana , a mozecie podac firme i co i jak za ile ...itd.

pozdrawiam[/quote

Firma jest z Radomia.Szambo wzmocnione 3200 z dostawą, z tego co pytał to niewmacniane 2900. Nie znalezliśmy NIGDZIE tańszego szamba.Także zamawiamy napewno na poczatku przyszłego tygodnia. Jeśli będziesz chetna daj znac bo koszty są mniejsze jak jedzie tego więcej w ten sam region. Na priv wyśle Ci numer mojego męza to poda Ci dokładne informacje.Pozdrawiam i czekam na znak.