Benicio 20.10.2003 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Witam Kodi - wielkie gratulacje. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.10.2003 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Mapka będzie aktualizowana - spokojnie. Trochę się wydarzyło i będzie obsuwa. Ewusia - artykuł był napisany na początku czy w połowie czerwca, więc sporo się już zmieniło. Dzieki. Benicio - dzieki. Rośnie nam nowy budowniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 20.10.2003 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Kodi gratulacje! Wyściskaj dziewczyny - byle nie za mocno A widzieliście ten szron rano na polach? Wygląda niesamowicie, zwłaszcza jak już przygrzeje słoneczko. My palimy po południu w kominku. Mamy więc 2w1 - klimat i ciepełko w całym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.10.2003 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Ewo - jeszcze raz wielkie dzięki. U nas szron jest od kilku dobrych dni. Ja od kilku dni palę w kominku. Palę może za mocno powiedziane. Utrzymuję zar a przy tym jakieś 21 stopni. Jest ok. A szron jest cudny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 20.10.2003 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Witam,KODI - wielkie gratulacje dla Beaty i CiebiePozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.10.2003 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Dzięki, dzięki. Jak znosisz przymrozki na budowie.? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 20.10.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 widzę że jestem w samą porę na gratulacje dla Kodiego i rodzinki !!! Rafal chętnych zbiera twój sąsiad z domu naprzeciwko może na gg dalej pogadamy Benicio domek super i jakie tempo! Ponieważ wygląda na to że ruszymy się z domu całą rodzinka w najblizszy weekend chętnie poznam osobiście czy możesz podesłać namiary na siebie ew gg 5100330 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 20.10.2003 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Kodi, jeszcze raz gratulacje!!! I mam nadzieję, że już niedługo Beata wróci z córeczką cieszyć się ślicznym domkiem! Czego Wam więcej trzeba do szczęścia? Wspaniała rodzina, śliczny, własnoręcznie zbudowany domek Wracając od Ciebie od razu poleciałam kupić Muratora Wprawdzie znałam Wasze zmagania z dziennika, ale to zupełnie inaczej przeczytać wszystko w gazecie! Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 20.10.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Witam, Co do przymrozkow, to tak: zdejmuje ... (no wiecie co) , siadam golym ... (no wiecie czym) na swiezo wylanym betonie i odganiam mroz . Od razu robi sie cieplej Cieple pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.10.2003 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Gabi - jesteś w samą porę z gratulacjami. Dzięki bardzo. Ma - dzięki za wizytę. Mam nadzieję, że się podobało. Myślę, że będzie okazja, aby posiedzieć dłużej. Dzięki za kwiatka raz jeszcze. teściowa mówi - ale śliczny. Gazeta to gazeta trochę inaczej się czyta to fakt. Pagin od razu robi się lepiej ale betonowi czy Tobie Nie wiedziałem że masz takie zamiłowania, a co na to żona Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 20.10.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Witam, Oczywiscie betonowi lepiej. A zona sprzedaje bilety na show, ktory rozpoczyna sie o kazdej pelnej godzine. Do konca roku wejsciowek brak Cieple (od rozgrzanego betonu) pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 20.10.2003 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Kodi - zajrzyj proszę do Kawiarni Klubowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.10.2003 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Pagin to wpisz mnie na 2 stycznia na show. 1 bym był, ale zazwyczaj trzeźwieję po sylwku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 20.10.2003 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 KODI - potwierdzam rezerwacje, no chyba ze w miedzyczasie zlapie chorobe zawodowa - czytaj wilka - i bede musial sie udac do cieplych wod leczniczych Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 20.10.2003 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 RAz jeszcze GRATULACJE!!!!http://www.madzia.olp.pl/gify03/kids4.gif Z serdecznymi życzeniami dla WasGroszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.10.2003 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Kodi, wpadłem do Kawiarni Klubowej, a tu taaaakie radosne wieści Gratulacje dla całej rodzinki. Niech się mała zdrowo chowa i da Wam w nocy spać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 20.10.2003 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Witam w poniedziałek... Raflag - ja w sumie za projekt gotowy i adaptacje oraz wszystkie niezbędne mapki + pozwolenie na budowe - zapłaciłam około 3000 zł. My kupiliśmy projekt i 2 mapki załatwiliśmy, resztę zrobił projektant. Gotowe projekty są sporo tańsze.....e. pozdr...G Grosze3 - Czy byliście zadowolenie z tego projektanta / architekta i kiedy to załatwialiście? A może chcecie go polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska-j 20.10.2003 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Kodi, gratulacje!!! Dla Ciecie i Beaty wielkie gratulacje z okazji pojawienia się długo oczekiwanej córeczki. Duuuuuużo szczęścia i ciepełka rodzinnego w Waszym nowym gniazdku. I jeszcze słowa uznania za dumne wystapienie na łamach Muratora. Pozdrawiamy Ela i Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska-j 20.10.2003 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Pytanie do wszystkich:Czy ktoś z Was miał styczność z biurem projektów gotowych na Uphagena we Wrzeszczu. Jeżeli ktoś taki się znajdzie, proszę o info czy był zadowolony z ich usług? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska-j 20.10.2003 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Ha! Wielkie Święto Kodiego spowodowało, że zapomniałam Wam napisać, iż otrzymałam dzisiaj długo oczekiwane Warunki Zabudowy. Radość moja jest nieco zmącona wspomnianą przeze mnie jakiś czas temu linią zabudowy, ustaloną w odległości 10m od granicy działki, ale... Ale być może nie będziemy jednak odwoływać się od tej decyzji. Najprawdopodobniej skończyłoby się to NSA. I mimo, iż to my mamy rację, to jednak nie mamy czasu, a urzędnicy mają go przecież pod dostatkiem . W tej chwili "opracowujemy" wariant alternatywny, tak aby koszty wyrównania terenu pod domek były jak najmniejsze. Może się uda. A Pani urbanistka niech odpowie najpierw na jakiej podstawie wytyczyła taką linię zabudowy /ma jeszcze 2 tygodnie/ i jeżeli okaże się, że zrobiła to według swojego widzimisię to spróbujemy jej jakoś dopiec /najbardziej złości mnie to, że jest to bardzo arogancka baba/. Jutro zamawiamy projekt i oddajemy go do adaptacji ze zmianami. Ciekawe jak pójdzie na tym etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts