Pagin 24.11.2003 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Witam,Potwierdzam Miszewko. Kodi podaj, prosze, dokladny opis dojazdu z obowodnicy na wysokosci Gdynim DabrowyPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 24.11.2003 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Witam-lokalizacja spotkania jak najbardziej OK-na pewno będę,chociaż w środę przeprowadzam na stare smieci czyli do Sopotu.bea3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 25.11.2003 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Witam wszystkich! Jak dla mnie lokalizacja jak najbardziej może być Docent - byliśmy w sobotę popatrzeć na Twoją budowę, ale nikogo nie było, szkoda Ale Ci urósł domek Benicio, widziałam, że się pilnie krzątacie w domku... myślałam, żeby zajrzeć po drodze, ale że jestem z natury nieśmiała... może następnym razem Nieśmiała?? Zupełnie niepotrzebnie. Zapewniam Cie, że nie gryze i nie warcze Następnym razem koniecznie zajrzyj. A najlepiej jak dasz mi wczesniej znać, żebym był na 100%. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 25.11.2003 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 WITAM all! Kodi - ale mi smaku narobiłeś tym jedzeniem. Przy mojej wadze ok. 100 kg - nic mi już nie zaszkodzi. Nie ma co już zmieniać miejsca. Ustalone już jest i KONIEC. Zadowolenie z miejsca wyrazili już: TOGMOR, KORES, GROSZEK, KODI, ADAMSKI, MA75, WLOWIK, IVO, ERBI, PAGIN, BEA3, DOCENT - czyli już około 1/2 ludzi. Myślę że i pozostali też nie będą zawiedzeni. No to Kodi -czekamy tylko na mapkę z dojazdem.....i jazda............ ps. A dzieci???? Ja mam super babcie piętro wyżej więc...........mogę szaleć do popołudnia następnego dnia... Pozdrawiam Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 25.11.2003 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 http://www.album.com.pl/bardzo_was_prosimy_o_nie_linkowanie_zdjec_do_innych_serwisow/40659.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 25.11.2003 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Rozumiem, że mapka czytelna. Spotkanie potwierdzone. Czyli spotykamy sie 28.11 w piątek o godz. 19.00 w Barze Miszewka. Pozdrawiam[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 25.11.2003 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 No to................wszystko już ustalone!. Dzięki KODI! MISZEWKO - bar Miszewko - 28.11 - 19:00 - strój obowiązkowy: uniform roboczy Proszę wszystkich, którzy mają kontakt telefoniczny, e-mail-owy itp. - o poinformowanie reszty forumpowiczów, bo może nie kazdy zajrzy do piątku na forum. Pozdr...Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 25.11.2003 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 WitamUdalo mi sie pstryknac kilka fotek swojego domku. Zainteresowanych zapraszam na http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=202402#202402 PozdrawiamAdamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 25.11.2003 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Kodi troszke przesadziłeś! Wszystkie drogi wylotowe z trójmiasta prowadzą do Miszewka???????? Ale je ponaginałeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 25.11.2003 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Tomgor - jak ponaginałeś - jakby nie patrzeć to startując z Obwodnicy, albo trafisz do Chwaszczyna, albo do Żukowa /zjazd z Kartuskiej/. Tak czy inaczej prawie zawsze mijasz Miszewo/Miszewko. No co ja zrobię że mieszkam w centrum Pozdrawiam Wczoraj ustaliłem parę rzeczy. Dzisiaj to potwierdzam. Mam nadzieję, że nie zawiedziecie mnie. Będę szybciej w Barze, czekając na Was będę spijał kolejny browar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 25.11.2003 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Sorry że tak się późno odzywam, ale jestem na zmianę albo w Stolycy albo siedzę w robocie do nocy. OBECNOŚĆ POTWIERDZAM - MIEJSCE ZNAM Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 25.11.2003 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 To ponownie ja. IVO - co do okien, to w dziale WYMIANA DOŚWIADCZEŃ sugerowałem już miejsce w Gdyni na Mściwoja 10. Facet nazywa sie Zieliński i w mojej opinii warto tam zajrzeć dla niego, a nie dla firmy produkującej okna. Kupowałem od niego kilka lat temu okna z M&S i do dzisiaj jestem zadowolony. Teraz on juz M&S nie prowadzi, gdyz jak powiedział dwa tygodnie temu, nowy profil mają ładny (faktycznie byłem zachwycony) ale technologicznie do d... I ma z tego powodu masę reklamacji. Ja osobiście przymierzam sie do zakupu u niego i byłem nawet z moją p.Architekt dopasować otwory okienne w projekcie do wymiarów jakie ma w sprzedaży. Powiem szczerze że nawet nie pamiętam jakiej firmy okna teraz sprzedaje, ale tak jak wspomniałem wczesniej polegam na nim bo wierzę, że facet mnie nie zawiedzie i sprzeda mi towar o dobrej jakości. Zapomniałem sie pochwalić, że wreszcie odebrałem POZWOLENIE NA BUDOWĘ i dociągnąłem wodę prawie do granic przyszłych fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 25.11.2003 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 KODI - ale masz zdolności - a może hobbystycznie zajmujesz się kartografią? Mam pytanko do osób bedących na spotkaniu - czy ktoś po spotkaniu mógłby podrzucić moje zwłoki na Przymorze - bo jeśli nie to trzeba będzie niestety siedzieć o suchym pysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 25.11.2003 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Howk!Przeczytałem, obejrzałem, zdziwiłem się, i potwierdzam. Bar "Miszewka", "Miszewianka", "Miszewko" - wsio ryba - grunt, że zielony i jest. Babcia do juniora zaklepana, kierowiec do niepicia też, możemy bzdryngolić. (cholera, zapomniałem jak się pije). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivo 25.11.2003 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 MARKUS - dzięki Namiar do tego człowieka podawali także inni forumowicze. Może masz numer telefonu do niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska-j 25.11.2003 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Oj, dobrze że tu zajrzałam. Moja sytuacja wyglada tak. Nie mogę na 100% potwierdzić swojej obecności. Ale napiszcie, do której godziny planujecie to spotkanie - mam nadzieję, że zdążę dojechać.W ten weekend nie mam autka. Pewnie zorganizuję sobie jakoś dojazd do knajpki, ale powrót może być problematyczny. Czy ktoś z Was może w drodze powrotnej podrzucić mnie do Gdańska, Wrzeszcza itp, skąd mogę wziąć taksówkę i nie zrujnować domowego budżetu /mieszkam na Stogach/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 26.11.2003 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 No moi Drodzy - musimy się sprężyć, żeby Ci co będą bez auta mogli trafić szczęśliwie do domu. Nie ukrywam, że dotrę na piechotę i fakt, że mam do domu 5 min. wykorzystam spijając kolejne browary. Ciekawe co na to Beata? Docent - jestem geografem. A mapka to takie 5 min. w Corelu. Pozdrawiam KTO BĘDZIE MIAŁ APARAT FOTO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 26.11.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Witam!! Cieszę się, że już tyle osób potwierdziło przybycie na spotaknie. Kodi - grzej miejsca, tylko nie zaśnij przy stole Niestety mieszkam w Gdyni, więc mimo tego że będę miała kierowcę to potrzebującym pomóc nie mogę. Kurczę a z kim ja będę pić??? Sami faceci prawie.........dziewczyny nie zawiedzcie mnie . Będę miała aparat fotograficzny! Pozdr........Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 26.11.2003 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Do dobrze, że będziesz miała aparat. Jak nie możesz pomóc: masz auto 2 osobowe. Znajdą się pewnie osoby co i w Gdyni mieszkają. Pozdrawiam babeczka z baru ma przygotować jakieś stoły. Zsunie je i dostawi krzesła. Myślę, że będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syla 26.11.2003 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Planujemy stawić się w Miszewku około godz. 20:30 w składzie 2 osobowym. Mam nadzieję , że o tej porze jeszcze ktoś będzie. Po imprezce służę podwiezieniem do Wrzeszcza. (2 miejsca)[email protected]Syla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts