kores 28.11.2003 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Witam wszystkich, godzina "zero" zbliza sie wielkimi krokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 28.11.2003 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Witam Do spotkania zostało 10,5 godziny Przy okazji przypomniała mi się tak ahistoryjka z życia - jak to wynajeliśmy domek na sylwestra. Mamy klucze jedziemy na miejsce. Podchodzimy do furtki i co i klucz nie pasuje. O kurcze - trzeba przejść przez płot. Przechodzimy i do drzwi domku walimy. Wkładamy klucz i nie pasuje. Sprawdzamy kolejne itd. Pierwsza myśl - babka wzięła kasę i wystawiał nas do wiatru. Tak stoimy, rozmyślamy co zrobić, rozglądamy się i co - pomyliliśmy chałupy. Byliśmy trzeźwi do bólu - zaznaczam. Dobrze, że bar jest jeden, no chyba że kobieta się przelęknie i zamknie go o 18.00. Pozdrawiam ach - dzwonil do mnie Docent. Nie ma dojścia do sieci i prosił żebym przekazal szanownym forumowiczom, że niestety nie będzie mógł być na spotkaniu. Zwaliła mu się rodzinka z Polski już na Andrzejki, więc nie ma możliwości, aby przyjechać. Bardzo żałuje. Zatem transport do Przymorza jeśli chodzi o Docenta - nieaktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 28.11.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Pusto w tej naszej grupie....jedni się przeprowadzają, inni szykują imieninki, a reszta....???.........pewnie już się szykuje w końcu zostało tylko 7,5 godziny. Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 28.11.2003 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 No pusto dzisiaj strasznie. Takie przygotowania do spotkania. Dziewczyny robią fryzury, makijaże, a kolesie prasują koszule. Nie wierzę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kores 28.11.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Na placu boju pozostali tylko najwytrwalsi...... Ja sledze wasze posty, zeby sie nie okazalo, ze o 18.00 w Miszewie bede sam ... bo spotkanie zostalo odwolane Jestem czujny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 28.11.2003 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 ja będę na 100%. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 28.11.2003 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Potwierdzam nasze przybycie (ja i Andzia). Dziecko sprzedaliśmy opiekunce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 28.11.2003 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Życzę Wam wspaniałej zabawy i w poniedziałek czekam na jakieś sprawozdanko i zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina Batka 28.11.2003 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Ja też buduję niedaleko Trójmiasta ( koło Krzesznej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina Batka 28.11.2003 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Dopiero dziś weszłam do waszego forum, a tu jakieś spotkania, super dyskusje, wsparcie itd. itp. Szkoda, że dopiero dziś tu dotarłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 28.11.2003 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Karolino - mapka spotkania jest stronę wcześniej. Jakdasz radę to zapraszamy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kores 28.11.2003 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 KAROLINA BATKA- witam serdecznie. Czy w okolicy Krzesznej jest jakies jeziorko???? Jesli tak to zdaje sie ze bylem tam za mlodu na biwaku..... ... i zapraszamy na spotkanie forumowiczow Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 28.11.2003 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Jakie fryzury?! Ja jeszcze w pracy siedzę bo mój luby nie chce wyjść Dobrze, że mamy blisko do baru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 28.11.2003 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Howk! Spotkanie było, ale się skończyło... Groszku - ta firma od IBF (autoryzowany przedstawiciel) to BORGA WINPLAST Sp z o.o. Gdynia, Rdestowa 41 (w hali na piętrze). tel: 629-65-03, 781-66-77. Kompletny dach naszego domku, z oknami, wyliczyli na 20.310,02zł. do tego orynnowanie PCV (czarne?) Galeco : 3462,74zł... Nasz wykonawca będzie robił taniej, BRAAS-em... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bolek 28.11.2003 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Czesc wszystkim, nie bylo mnie tu tylko chwilke (pare tygodni, przepraszam...) a tu i spotkanie i tyle innyh nowinek... Wlasnie pewno konczycie wspaniale spotkanie bez mojego udzialu ... szkoda, ze nie moglem byc z wami. w kazdym razie: kodi: przeslij co masz o uaktualnieniach, bo do mnie tez dzis napisal Fili_P i bede wrzucal niedlugo go na mapke (pamietaj o rafalgu bo sie biedny zagubil) i zmien adres w swojej stopce na http://www.mapkaforum.tk - tak sie przeciez nastaralem znalezc ladny adres... rafalg: jak wyzej, wrzuce jak tylko dostane dane. z wiesci budowlanych: okazuje sie, ze cala ta biurokracja ktora mnie straszyliscie idzie nam lepiej niz sie spodziewalem. zakladalem ze jak teraz wszystko dobrze pozalatwiamy, to bedziemy na pewno mieli pozwolenie na wrzesien 2004 (jak wroce do kraju) a tu sie okazuje, ze pewno je na gwiazdke dostaniemy... super. a projekt Niezapominajka 2 kupilismy jeszcze w pazdzierniku - ale o tym sie juz chwalilem pozdrawiam i do uslyszenia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivo 29.11.2003 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 I jak wrażenia po spotkaniu???? Nie miałm jednak sznas, aby dojechać... :( MARKUS - dzięki za namiary na p.Zielińskiego - w poniedziałek zadzwonię. Otrzymłam też bardzo ciekawą ofertę (profil VEKA, okucie WINKHAUS) z Pomorskiej Fabryki Okien - czy ktoś z Was ma jakies info o ich oknach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 29.11.2003 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Pierwsze wrażenia ze spotkania forumowiczów http://foto.onet.pl/upload/10/67/_181742_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 29.11.2003 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 http://foto.onet.pl/upload/19/16/_181749_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 29.11.2003 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 http://foto.onet.pl/upload/33/72/_181752_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 29.11.2003 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 http://foto.onet.pl/upload/49/69/_181754_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts