rafalg 18.12.2003 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Wietrzni ludzie - Niestety ten sam problem z wiatrem w Tuchomiu. Nie wiem jak Gabi (jest osłonięta), ale moja działka jest odsłonięta na jezioro i mimo ładnych widoków to piź....., że aż strach. Na szczęscie jestem przywyczajony do tego, poniewaź wcześniej mieszkałem w blokowisku Gdańsk - Zaspa, a tam zawsze wiało. KODI - uwierz, można się do tego przyzwyczaić (...za jakieś 3 lata) Kodi - DZIĘKI ZA UWZGLĘDNIENIE NA MAPCE. ROzumiem , że zmoimi zdjęciami jest ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 18.12.2003 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 KODI - zdjęcie przesłałem, ale prośba do ciebie, abyś wyciął z niego tylko mnie z mojego całego rodzeństwa - innego na komp. nie miałem. Też nie mogę obejrzeć zdjęcia Twojej niuni nie chce mi się odpalić - klikam prawym i pokaż obraz , ale nic z tego - no chyba , że robi się to inaczej - jeśli tak to daj znać. BENICIO- do końca roku mało czasu - więc się spiesz i spojrzyj za okno tarasowe na moją więźbę - jutro ma być skończona, a dachóweczka w styczniu. Tak więc stary rok zakończę wiechą, a w nowym dalej na budowę. Moja budowa jeszcze nie zapadła w zimowy sen, ale to tylko z powodu sprzyjającej aury. Pozdrowienia dla wszystkich budujących i juz mieszkających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 18.12.2003 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Witam wszystkich nowych i starych forumpowiczów! Docent - co do zdjęcia niuni, ja to zrobiłam w następujący sposób. Kliknij w kwadracik prawym klawiszem i wywołaj właściwości, skopiuj adres i wklej go w pasku na nowym ekranie Internet Explorera i gotowe. Niunia ukaże Ci się w całej okazałości. Tylko tak mogę ją zobaczyć . Kodi - widze że mapka zapełnia się, szkoda tylko, ze zdjecia są zamazane (a wydawało mi się że wyszłam dobrze na zdjęciu ). Miło zobaczyć osoby, których nie było na spotkaniu. Pozdrawiam all. Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 18.12.2003 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Witam swiezo zarejestrowana lecz jeszcze na forum nieujawniona WLOWIKOWA i zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 18.12.2003 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Witam swiezo zarejestrowana lecz jeszcze na forum nieujawniona WLOWIKOWA i zycze powodzenia A bardzo dziekuje Paginie Ja tam stala bywalczyni jestem, walczylam ze swoja podobizna, zeby miec cos ladnego z boku Jak widac, nie uzywam wlasnego nicka, zeby nie zametniac obrazu. Witam wszystkich znanych i nieznanych mi Forumowiczów ! Kodi ja serio moge wcisnac na serwer Twoj kolaz, byle byl dobrej jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 18.12.2003 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Masz babo placek !!! Witam Kochaną NŻ ! powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska-j 18.12.2003 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Witam Wszystkich, Kodi - cudna choineczka z nami Mikołajami. A córeczka jaka cudna! Groszek - sprytna z Ciebie dziewczyna , patrzyłam w te czerwone krzyżyki, klikałam i za Chiny nie mogłam nic zobaczyć. Postepując zgodnie z Twoją instrukcją zobaczyłam i choinkę i dziewuszkę Kodiego. Ale nam się tu Wlowiki rozmnożyły . Witam serdecznie! Pozdrowienia dla całej grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 18.12.2003 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 No, mamy jeszcze jednego chetnego do pisania na forum, ale jemu nie pozwalamy siadac do komputerow, wiec jeszcze kilka lat bedzie z nim spokoj, ale nie gwarantuje Dla niewtajemniczonych - pisze i naszym synku Wiktorze, ktory nie ma jeszcze 4 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 18.12.2003 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Kodi- dopiero przez przypadek trafiłem na drzewko forumowiczów http://community.webshots.com/photo/104377869/105170843pJNmKp Wlowikowa -nareszcie się ujawniłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 18.12.2003 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 No ale jak będzie miał 4 lata to ho! ho! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 18.12.2003 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 O! zupełnie niepotrzebnie umieściłem link. Dzewko się pojawiło w poście Kodiego pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 18.12.2003 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Czesc tomgor ! Widze, ze "robisz" sobie statystyki sposobem, ktory przed chwila wymyslilam - kazde zdanie w nowym poscie i szybciutko dobije co najmniej do wlowika, bo mi jakos dziwnie z ta trojka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vikos 18.12.2003 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 KORES będziemy budować w Pomlewie czyli na terenie Twojego, tczewskiego ZE. Powiedz, czy ZE podciągnie mi prąd do działki jeśli po drodze są jeszcze dwie bez złożonych wniosków? Czy muszę na nich czekać, żeby zrobić podłączenie za jednym zamachem? Czy takie rzeczy robi się zimą? Witam i pozdrawiam Wszystkich Trójmiejskich Wietrznych Ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 18.12.2003 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 nie zależy mi na biciu rekordu w ilościach postów. Ale dzisiaj co napisałem post to coś nowego się pojawiło i musiałem to skomentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 19.12.2003 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Kodi! Pisałeś, że zdjęcia do końca tygodnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 19.12.2003 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Zdjęcia miały być do końca tygodnia, ale zeszłego. Z drugiej strony nie ma problemu jak prześlesz jeszcze. Uwaga ogólna - ciężko jest, aby zachować dobrą jakość, było to w kolorze, zmieściły się wszystkie mikołaje i do tego miały małą pojemność. Musi być jak jest - obawiam się. Jakbym miał lepsze wasze fotki to można jeszcze nad tym popracować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 19.12.2003 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Witam przedświątecznie. Witam pania Wlowikową. A czemu ja na choince tak pysio zadzieram do góry . Kodi, tendencyjnie to wyszło, oj tendencyjnie . Docent - ja Twoja budowe mam okazje podziwiać tylko w weekend. Jak wychodze do pracy to ciemno, jak wracam to ciemno - ta pora roku wpienia mnie strasznie z tego powodu. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 19.12.2003 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Jeju, to ja tracę poczucie czasu Prześlę Ci zdjątka wieczorkiem, albo jutro rano, bo mam je na kompie w drugiej pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 19.12.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Witam wszystkich ciepło. Vikos- a w którym miejscu Pomlewa chcecie się budować? Mam tam działkę, którą chyba musze sprzedać, bo buduje sie gdzie indziej - a kasy zawsze brakuje. Moze chciałbyś powiększyc swoją? Tereny sa tam naprawde superanckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 19.12.2003 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Hej hej! To ja - ma75 Zmieniłam nicka na moje imię, bo tamten był wymyślony z rozpędu, jak nie przewidywałam, że zostanę tu dłużej, a tym bardziej że poznam Was osobiście a jakoś mi się ze mną nie kojarzył Pozdrawiam Kinga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts