adamski 13.02.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Zachar: proszę podaj namiary na gościa od tych dzrwi - zawsze pogadać i obejrzeć mozna. PozdrawiamAdamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 13.02.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Zachar - na razie poszło nam pół zbiornika oleju i ok 12m drewna. Czyli super, zważywszy na to że palimy od września. Z drugiej strony nie było takich strasznych mrozów jak w zeszłym roku. I mam nadzieję, że już nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 13.02.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Witam Grópę Trójmiasto i okolice Mam pytanie dotyczące nie budowlanego tematu.Chcę spędzić ostatni tydzień lutego lub pierwszy tydzień marca nad morzem razem z mężem i dzieciaczkiem i szukam fajnego pensjonatu lub hotelu w okolicach Półwyspu Helskiego.Ważne by było tam zaplecze rekreacyjne (masaże, sauna,solarium,basen) i oczywiście dobra kuchnia.Czy znacie może takie miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chyciu 13.02.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 oj Kasiorek, "ostatni tydzień" to brzmi przerażająco.. mam nadzieję, że zapomniałac dodać "ferii" hmm, Hotel Gdynia - ale chyba odradzam. w Rumii jest holet "Balton" (czy jakoś tam). Mają tak takie zaplecze, ale ceny też niezłe. Spróbuj wejść na http://www.trojmiasto.com.pl tam powinnaś coś znaleźć. miłego pobytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 13.02.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 no własnie Ivo Zachar zdążył szybciej ujawnić szczegóły i swój pobyt na forum po przerwie na przewijanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 13.02.2004 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Kasiorek: ten hotel o ktorym wspomnial Chyciu to Faltom. Jezeli w okolicach Helu to moze w samym Wladyslawowie tez by moglo byc? Mam na mysli Osrodek Przygotowan Olimpijskich? Spojrz na strone http://www.cetniewo.pl moze tam Cie cos zainteresuje. PozdrawiamAdamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 13.02.2004 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Sorki - pomylilem strony - http://www.maxmedia.pl/PL/Wczasy/pomorskie/wladyslawowo/cetniewo/INDEX.HTM albo http://www.cetniewo.cos.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 13.02.2004 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Zachar -mnie takze interesowałyby te drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg98 14.02.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 Witam, Informuję wszem i wobec, że właśnie rozpoczynam przeprowadzkę Nie mam siły się cieszyć. Ręce bolą, spałem 4 godziny i ogólnie. Dżizz. Co ja robię. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio 14.02.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 Witam Wszystkich! chyciu - zazdroszcze Ci tej godziny zero. ja tez bym tak juz chcial. czy mozesz napisac mi z czego domek budujesz i w jakiej hurtowni w okolicy zaopatrujesz sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivo 14.02.2004 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 Moze to zainteresuje nabywców okien - po dzisiejszych pomiarach okien przez GFO dowiedziałam się, że gratis otrzymamy m.in. parapety zew., klamkę z przyciskiem i odpowiednim upustem parapety wew. Poza tym wpłacimy 51% w marcu (aby "ucieknąć" od VAT), a na montaż i reszta kwoty - czerwiec. Pytanko - jakie macie lub planujecie u siebie paraperty zew i wew??? greg98 - powodzenia!!!! też już bym chciałą być na takim etapie gabi, zachar - dzięki za info o bramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 14.02.2004 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 Witam all! Ivo - to bardzo ciekawa informacja z tymi okienkami GFO. Muszę to sprawdzić ile u mnie by one kosztowały. Jeśli masz namiar na konkretną osobę, która u Ciebie była (przedstawiciel) - to daj namiar. Może też się skuszę! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivo 14.02.2004 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 groszek - oto namiary Paweł Kosior tel. 320-22-11 lub komórka 504-171-693, który jak na razie robiłtylko nam wycenę oraz pomiary. A te paraperty zew. to takie typowe - blacha stal. ocynkowana białe/brązowe. Wycenę ostateczną będę miała w poniedziałk lub wtorek i wtedy na pewno napiszę więcej szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 14.02.2004 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 Dziękuję za ekspresową odpowiedź. Czas już w końcu zabrać sie za wiosenne budowanie. Pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivo 14.02.2004 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 Oj, tak, tak Ale co najgorsze zaplanować i kupić co nie co przed VAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 14.02.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 Chyciu i adamski dzięki dzisiaj zrobiłam rezerwację w ośrodku w Cetniewie dziękuję Kasiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kołatka 14.02.2004 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 Witam Forumowiczów z Trójmiasta. Jestem od nidawna na forum ale przeglądałam je już wcześniej. Będziemy budowali w Wiczlinie ale niewielu przyszłych Wiczlinian tu widzę. W któym miejscu naszej przyszłej dzielnicy będziesz budował Tekboy? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 15.02.2004 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Witaj Kołatka-dzięki za odpowiedż w wątku domek gospodarczy. Napisz jaki dom budujesz,na jakim jesteś etapie?Powodzenia. Ivo- czy oferta z GFO była najkorzystniejsza-pytam bo w najbliższym czasie musze rozejrzeć się za oknami .Czy ten przedstawiciel jest z Gdańska?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivo 15.02.2004 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 nowaczka - zrobiłam wyceny i porównania w Excelu 14 firm i przy podstawowej cenie były już rozbieżności ok. 3 tys zł. Dodatkowe wyceny (montaż, kolor, ilośc komór, WK1, P2, P4) zmieniały bardzo cenę końcową. W GFO mam od innych 1-3 tys. zł taniej, ale nie wiem jak to będzie przy Twoich oknach - zalezy to od ilości i tych dodatków. Poza tym jak już wspomniałam GFO ma VEKĘ i duże upusty w cenie oraz dodaktach (klamki, parapety). Ten przedst. jest z centali GFO - czyli Gdańska Powodzenia przy wyborze okien! A oto firmy, które porównywałam i ich okucia oraz profile: Firma Profil Okucia Diplomex - SALAMANDER 2D - WINKHAUS BB Bracia Bertrand - GEALAN S 8000 - MACO TREND BONA - GEALAN - MACO ORTIS - GEALAN S 3000 - ONKO - THYSSEN AD - WINKHAUS AutoPilot EUROPROFIL - ROYAL - ROMB THERMOPLAST - PRESTIGE PLUS RASTER - WINKHAUS ChefPilot KimarProArt - VEKA SoftLine - WINKHAUS AutoPilot ELL-BIS - ALUPLAST IDEAL INTERTEC 4000 - RONTO NT M&S - Brugmann - SIEGENIA Pru Gdańska Fab. Okien - VEKA SoftLine - WINKHAUS AutoPilot SerwisOkno - VEKA SoftLine - WiNKHAUS Technika Okienna - Roplasto 7001 - RONTO NT Forest - Aluplast - WINKHAUS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 15.02.2004 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Ivo - spróbuj jeszcze zrobić wycenę w M&M - tam dają upust 29 % na dzień dzisiejszy - i właśnie tam moje okna wyszły najtaniej.Salon firmowy jest na Zaspie koło Romantica ( Night Club). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts