Fili_P 06.05.2004 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 poszukuje ekipy do wykonczenia elewacji:3 sciany dom krancowy w szeregu/w tym jedna sciana szczytowa (gladka bez ookien itp-ta +do ocieplenia styro) a pozostale tylko tynk akrylowywszelkie namiary z okolic 3miasta mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 06.05.2004 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Cześć Mam gorącą prośbę. Poszukuje dobrego fachowca, do poprawy dachu pokrytego dachówka ceramiczną - karpiówką, powierzchnia dachu ok. 260 m kw., 3 małe "wole oka" (kupiłem dom w stanie surowym koło Władysławowa, projekt Gniewko, wersja mała, Archipelagu). Problem jest w tym, że poprzedni właściciel nie dopilnował ekipy, która kładła dach i zrobili to fatalnie. Stąd mimo, że dach jest nowy to dachówkę trzeba kłaść od nowa. Zakres prac będzie obejmował zdjęcie wszystkich dachówek. Chcialem to zrobić sam, ale facet, który mi robił wycenę powiedział, że on to musi sam zrobić i wycenił całość prac na 10.000 zł (mówiąc szczerze nie za bardzo wiem dlaczego ja nie mógłbym zdjąć sam tej dachówki, ale mi to odradzał). Jeśli, ktoś zna dobrego fachowca to będę wdzięczny za pomoc. pozdrawiam Darek Dałem do wyceny 1 frimi Witam, Ze spokojem sumienia moge polecic dekarzy, ktorzy robili u mnie. Jest ich dwoch. Spokojnie, bez pospiechu, dokladnie. Nie sa tani ale warto. U mnie robili 250 m2 Brassa (dach wielopolaciowy). Wiem ze robili takze karpiowke. Namiary wyslalem na forumowego priva Pozdrowienioa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 07.05.2004 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Adres producenta znalazłem na forum kilka stron wcześniej . Narazie nikt nie miał żadnych uwag co do jakości . Byłem osobiście w wytwórni i oglądałem gotowe bloczki na pierwszy rzut oka niezłe. Mój Bob Budowniczy już ich używał i też nie miał uwag.Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.05.2004 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 AnnaRz - nie wiem co się dzieje. Faktycznie mail wysłany do Ciebie odbił się po raz kolejny. Z nikim więcej nie mam problemów, jedynie z Twoim adresem. Niestety ICQ i GG nie używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fili_P 07.05.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 ekipa do wykonania elewacji (tynk akrylowy+czesciowo styro)-3-miasto ludziki nikt nie ma namiarow?na nikogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.05.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Pagin - ja bym też poprosił o namiary na dekarzy. Czy mozesz podać ile brali za m2 ułożonej dachówki?PozdrawiamTomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 07.05.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Pagin - ja bym też poprosił o namiary na dekarzy. Czy mozesz podać ile brali za m2 ułożonej dachówki? Pozdrawiam Tomi Witam, Tomi, namiary i informacje nt dekarzy wyslalem forumowa poczta Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 07.05.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 ekipa do wykonania elewacji (tynk akrylowy+czesciowo styro)-3-miasto ludziki nikt nie ma namiarow?na nikogo? Hello Mam dwa namiary (mam nadzieje, że aktualne telefony) Maciej Węgliński 507 165 777 Darek Klachowicz 606 103 675 lub 684 11 30 Pzdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fili_P 07.05.2004 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 dziekiktos jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kores 07.05.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Witam wszystkich, Wedlug wszelkich znakow na niebie i ziemi i... obietnic handlowca jutro przywoza i montuja mi okna. Jak operacja dojdzie do skutku to w poniedzialek opisze wrazenia. Przylaczam sie do zapytania o drzwi wejsciowe!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fili_P 07.05.2004 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 nr1-nie ma takiego numeru n2-najblizszy termin na koniec wrzesnia!!! ((((( moze ktos jeszze poszpera w swoich zakamarkach notesowych i cos dla mnie wyluska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 07.05.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 DarekN7 i Tomi_3miasto Dekarze - których namiary były wcześniej na tym forum: Lis Eugeniusz tel. 507 968073 -Jan Dykta tel. 606 917 020.Witold Dejk +48 605 594 634 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 07.05.2004 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Kingaa - zapomniałam napisać...w Swornychgaciach było super, odpoczęłam i polecam miejsce gdzie nocowałam . Było bardzo miło. Tylko żadnych gaci nie widziałam Markus mam nadzieje, że te wytyczenia jeszcze do przyszłego tygodnia wytrwają - oby . Mogłam to zrobić później ......ale termina takie napięte.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaRz 07.05.2004 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 AnnaRz - nie wiem co się dzieje. Faktycznie mail wysłany do Ciebie odbił się po raz kolejny. Z nikim więcej nie mam problemów, jedynie z Twoim adresem. Niestety ICQ i GG nie używam. (( [email protected]-> spruboj tutaj, specjalnie dla Ciebie zalozylam nowe konto:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 07.05.2004 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Witam wszystkich! Pochwalę się - już prawie skończone mamy ścianki fundamentowe jak to miło patrzeć jak nasz domek rośnie Gierga - dzięki Jak będziemy planowali wyjazd, to wyciągnę z Ciebie więcej informacji Nowaczka, Markus, Kores - piękne drzwi widziałam u Docenta - bodajże Dziadek? Ale wypowiadam się tylko na temat wyglądu, na jakości się jeszcze nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.05.2004 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Witam Kingaa - chwal się a co! Gratulacje! Pamiętam, że cieszyłam się jak "gwizdek"jak nam humus ściągali, że o fundamentach nie wspomnę Teraz jestem na etapie stawiania ścian i cieszę się jeszcze bardziej Tylko niech pogoda się poprawi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti 07.05.2004 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Benicio, Kinga - zapytajcie Docenta o stemple. Podobno ma lub miał do odsprzedania. Potrzebuję pilnie. Hello Sam spróbuj - numer do Docenta wyśle Ci na priva. Pozdrowienia B. Dzięki. Benicio jak zwykle niezawodny. Widać, że "chłopak" z Banina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.05.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Swornychgaciach było super ..... tylko żadnych gaci nie widziałam No chyba nie było tak tragicznie Markus mam nadzieje, że te wytyczenia jeszcze do przyszłego tygodnia wytrwają - oby . Mogłam to zrobić później ......ale termina takie napięte.. Spoko, to był tylko żart, być może z gatunku Monthy Pytona. Nie powinno być żadnego problemu. Nie mogę trafic na Twoich sąsiadów /tych co kupili gotowy dom/ bo jestem ciekaw kto im robił ogrodzenie od frontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.05.2004 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 [email protected]> spruboj tutaj, specjalnie dla Ciebie zalozylam nowe konto:)) Przed chwilą wysłałem. Czy możesz podać rysopis Twojego faceta bo przy takich "deklaracjach" to chyba muszę go omijać szerokim łukiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 07.05.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Markus...co do ogrodzenia od frontu, to wiem, że sąsiad sam tam coś kombinował i nawet działał ze spawarką Ostatnio jak byłam to widziałam słupki i na dole wieńce (czy jak to się tam nazywa) na wylewkę. Jutro będe w Bojanie, to może jak spotkam sąsiada to mi zdradzi tajemnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts