Benicio 03.06.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Hello Kingaa - polecam firmę Duramex, właściciel Andrzej Duraj 601 889 656. Powołaj się na mnie (że jestes moja dobra koleżanką), a będzie dobrze. To mój kuzyn . Docent - w domu w notesie mam chyba z 5 numerów do kafelkarzy, wpadnij to pogadamy. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 03.06.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Kores- w samej rzeczy p. Hubert Hinc jest z Żukowa i ja właśnie u niego zamawiałem kominek - wcześniej na targach w Oliwii rozmawiałem z gościem z Redy - za ten sam zestaw wtedy po cenach promocyjnych musiałbym dać o 300 zł więcej - więc sam rozumiesz dlaczego wybrałem tą ofertę - nie wiem jak teraz kształtują sie ceny po podwyższonym vacie. Ktoś wcześniej wsponinał o szambach - melduję, że w Jodłownie za Kolbudami gość produkuje metalowe - gr. 8 mm ze zbiorników po 1800 zł za 10m3 i 2000 zł za 12 m3 - transport na budowę ok. 250 zł - koparka ok. 300 zł - czas oczekiwania ok. 1 m-c - po podpisaniu umowy i wpłaceniu zaliczki 600 zł. POSZUKUJĘ KAFELKARZA NA CAŁY LIPIEC - BO CHYBA MÓJ ZROBIŁ MNIE W TRĄBĘ - PROSZĘ O EWENTUALNE NAMIARY. DOCENT - podaj namiary na szamba w Jodlownie Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 03.06.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 A ha no i oficjalnie muszę potwierdzić, bez cienia wątpliwości że nie jestem z Samoobrony, ani innego ugrupowania lewicowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 03.06.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Benicio - dzięki Anekri - skoro nie jesteś z Samoobrony, to może mi też się ujawnisz na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 03.06.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Witam !!! Szczególnie tych którzy ostatnio się pojawili. Anekri mój głos też masz Adamski wybieram się do Ciebie jak sójka za morze ale w weekend może ... Benicio jak byś przez Pruszcz przejeżdzał zajedź o ogrodach pogadamy ... Kingaa jak chcesz moge dać namiary na w miarę dobrych fachowców - daj znać na priv to Ci odpiszę Markus takiego numeru to tu jeszcze faktycznie nie było Barti wg mojej wiedzy do 0,5 cm jest dopuszczalne All Wczoraj odebrałem pozwolenie na użytkowanie i niniejszym zakończyłem formalnie budowę !!! Jednocześnie jednak WSA uznał moje pozwolenie za wydane błędnie więc ... jak nie uznają mojego odwołania zacznę od nowa hihi - warunki, uzgodnienia, mapy, pozwolenie na budowę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 03.06.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Witam wszystkich Nowy dzień z następnej 30-tki Wczoraj skończyłem pierwszą trzydziestkę akcentując ją wylaniem chudziaka w garażu. Kanał w garażu już też wymurowany. Teraz walczymy z tarasami. Wszystko zaczyna przypominać dom, mam tylko nadzieję że tynkarze nie nawalą z terminem. Anekri: ja także proszę o jakieś info na priv. Benicio: dzięki wielkie za życzenia Zachar: w sobotę będziemy walczyć cały dzień na budowie. W niedzielę też będziemy, przyjedzie rodzinka, robimy grilla. Tak więc zapraszam, wpadnij kiedy będzie Ci pasowało. A co do ogrodów to może by tak kiedyś jakieś spotkanko "ogrodnicze" w celu wymiany wiedzy, namiarów na hurtownie? Co do zakończenia budowy to co? Będziesz musiał powtórnie postawić majstrom za wiechę ? O co się przyczepili? Markus: muszę w tym miejscu pochwalić p. Dejka który u mnie robił dach. Zastał mury jakoś nie pasujące do projektu przeliczył od nowa całą więźbę, później po wpadce z zamówieniem drewna w Bytoni k. Starogardu pomógł w zamówieniu w Sierakowicach. Stwierdził że jak są trudności to się nigdy nie poddaje. Efekt: z przyjemnością jadę zawsze z pracy na budowę popatrzeć na daszek. Pozdrowionka Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 03.06.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Zachar gratuluję oficjalnego zakończenia budowy i trzymam kciuki, żebyś nie musiał zaczynać papierkowej roboty od nowa All Jak tak dalej pójdzie to będzie z nas całkiem niezły komitet wyborczy Może zajmiemy się wreszcie tworzeniem gospodarki a nie jej niszczeniem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 03.06.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 cześć markus nie miałam czasu na czytanie forum . bloczków zamówionych mam z lekkim nadmiarem- wiec mi chyba nie zabraknie. postawili mi w końcu skrzynkę z prądem (znienacka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 03.06.2004 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Pagin - po prostu Jodłowno - trudno nie trafić - kiedyś były tam dwie firmy robiące szamba - jedna padła z powodu złej jakości wyrobów - pozostała druga - bardziej solidniejsz - własciciel nazywa się Żmuda - tel. 607-819-642 - ale niestety trudno się do niego dodzwonić - mieszka w kampingu przy interesie więc co wieczór jest do złapania. Benicio - chyba to zrobię w piątek. Cze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 03.06.2004 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Wlowikowa dzięki za namiary na p. Sochę. Skorzystałem z jej usług (i jej męża) i dzisiaj postawił mi skrzynkę do prowizorki a jutro podłączą licznik. A wszędzie są problemy z drewnem szalunkowym (tym 400 zł) bo go brak. Ktoś tutaj , nie pametam kto podał namiary na Jarpol w Chwaszczynie koło salony Peugeota - serdeczne dzięki - jutro kupuję dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 03.06.2004 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 cześć markus nie miałam czasu na czytanie forum . bloczków zamówionych mam z lekkim nadmiarem- wiec mi chyba nie zabraknie. postawili mi w końcu skrzynkę z prądem (znienacka ) Skrzynkę widziałem. Mało tego, wstawili wszędzie tablice z nazwami ulic. Meropolia nam się robi. Brakujące elementy więźby dojechały z samego rana, tak że konstrukcja w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 04.06.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 501- LEVI'S - może dociągnę do 1000 zanim sie przeprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 04.06.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 501- LEVI'S - może dociągnę do 1000 zanim sie przeprowadzę DOCENT - a co sobie bedziesz zalowac, 2000 i wiecej postow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 04.06.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Niestety w mojej nowej metropoli nie będę miał sieci osiedlowej i będę skazany na monopolistę, który jak wiemy nie jest zbyt tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.06.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 A wszędzie są problemy z drewnem szalunkowym (tym 400 zł) bo go brak. Ktoś tutaj , nie pametam kto podał namiary na Jarpol w Chwaszczynie koło salony Peugeota - serdeczne dzięki - jutro kupuję dechy. Witam Polecam tartak w Szemudzie ul. Mercerstwo 4 tel.676-12-56 brałam z niego deski, kantówki i stemple,ceny konkurencyjne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 04.06.2004 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Markus - też widziałam te tabliczki z ulicami i byłam w szoku No widzę, że gmina się postarała i zadbała o mieszkańców Bojana A u mnie na działce zlądowały silikaty...ale tak porządnie zlądowały Jakiś "czubek" chyba rozwoził ten materiał. No cóż nie ich to mają to w d...ie.. Ale nic w poniedziałek rusza dalej budową i mury będą się piąć do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 04.06.2004 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Polecam tartak w Szemudzie ul. Mercerstwo 4 tel.676-12-56 brałam z niego deski, kantówki i stemple,ceny konkurencyjne. Pozdrawiam Tak tak, byłem tam i w jeszcze dwóch innych i najszybciej na środę lub za miesiąc. Dzięki za czekanie. Już dzisiaj kupiłem i zacząłem zbijać szalunki. Byle do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 04.06.2004 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 GIERGA - wprawiasz mnie w osłupienie. Ledwo byłaś u mnie na działce a juz zdążyłaś się wpisać. Chciałem powiedzieć że dachówka ostatecznie dotarła 18.45. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 04.06.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Witam,Czy ktos wybiera sie na kiermasz w niedziele w BATcie w Kokoszkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.06.2004 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 WitamMam pytanie, w jakich godzinach odbywa się ten kiermasz?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts