mirek_gdynia 09.06.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Zguba nam się znalazła Na priva wysłałem Ci mój numer telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 09.06.2004 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Marcin Witaj.....w końcu U mnie dziś stanęło kawałek narożnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 09.06.2004 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Witam!!!!! Byłem dzisiaj w starostwie miałem nadzieję że uda mi się zarejestrować dzienniki budowy ale terminu 2 tygodni nie udało się przeskoczyć. Tak więc woda i dom muszą jeszcze tydzień poczekać. Trudno mam jeszcze tydzień wolnego . Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 09.06.2004 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Witam!!!!! Byłem dzisiaj w starostwie miałem nadzieję że uda mi się zarejestrować dzienniki budowy ale terminu 2 tygodni nie udało się przeskoczyć. Tak więc woda i dom muszą jeszcze tydzień poczekać. Trudno mam jeszcze tydzień wolnego . Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 14.06.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 No i po "long" weekendzie. Do roboty inwestorzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 14.06.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Witam!!!! W końcu po czterech dniach ciszy jest kontakt HURAAAAAAA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 14.06.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 A tak było fajnie 4 wyjazdowe dni u rodziców - troszkę pomagałem tacie przy układaniu płytek dookoła domu. Przydała się umiejętność mieszania piasku i cementu Słyszałem jakieś niepokojące wieści o mokrym i chłodnym lecie. Prawda-li to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amys 14.06.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Ludziska mam kilka pytań: czy izolowaliście ściany fundamentowe od środka? czy chudziak lany na gruncie macie odizolowany od ścian fundamentowych czy jest do nich "dolany", czym zasypaliście ściany fund. od zewnątrz - żwirem czy ziemią z wykopu uff... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grody 14.06.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Witam wszystkich,Mam pytanie do Baniniaków:czy macie może jakąś ekipę do ścianek działowych (dla fachowców góra 2-3 dni) poszukuję dobrą i tanią, bo mój majster może do mnie wrócić dopiero za dwa tygodnie.AnnaRz- nie mam barakowozu ale jeśli chcesz to mam zwykły barak z desek (pożądnie zrobiony) Grody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grody 14.06.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Witam wszystkich, a zwłaszcza Baniniaków,Jestem już po położeniu dachu, super.I zastanawiam się co jeszcze uda mi się zrobić w tym roku.Obecnie szukam namiarów na ekipę do postawienia ścianek działowych - jeśli macie jakieś propozycje- dobrych i tanich- to chętnie skorzystam.AnnaRz- a może barak z desek?Grody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grody 14.06.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Witam wszystkich, a zwłaszcza Baniniaków,Jestem już po położeniu dachu, super.I zastanawiam się co jeszcze uda mi się zrobić w tym roku.Obecnie szukam namiarów na ekipę do postawienia ścianek działowych - jeśli macie jakieś propozycje- dobrych i tanich- to chętnie skorzystam.AnnaRz- a może barak z desek?Grody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grody 14.06.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Witam wszystkich, a zwłaszcza Baniniaków,Jestem już po położeniu dachu, super.I zastanawiam się co jeszcze uda mi się zrobić w tym roku.Obecnie szukam namiarów na ekipę do postawienia ścianek działowych - jeśli macie jakieś propozycje- dobrych i tanich- to chętnie skorzystam.AnnaRz- a może barak z desek?Grody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grody 14.06.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Witam wszystkich, a zwłaszcza Baniniaków,Jestem już po położeniu dachu, super.I zastanawiam się co jeszcze uda mi się zrobić w tym roku.Obecnie szukam namiarów na ekipę do postawienia ścianek działowych - jeśli macie jakieś propozycje- dobrych i tanich- to chętnie skorzystam.AnnaRz- a może barak z desek?Grody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grody 14.06.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Witam wszystkich, a zwłaszcza Baniniaków,Jestem już po położeniu dachu, super.I zastanawiam się co jeszcze uda mi się zrobić w tym roku.Obecnie szukam namiarów na ekipę do postawienia ścianek działowych - jeśli macie jakieś propozycje- dobrych i tanich- to chętnie skorzystam.AnnaRz- a może barak z desek?Grody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 14.06.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Ludziska mam kilka pytań: czy izolowaliście ściany fundamentowe od środka? czy chudziak lany na gruncie macie odizolowany od ścian fundamentowych czy jest do nich "dolany", czym zasypaliście ściany fund. od zewnątrz - żwirem czy ziemią z wykopu uff... dzięki Izolowałem od środka bo nie mogłem zrobić tego od zewnątrz, co za tym idzie chudziak jest "oddylatowany" ociepleniem. Fundamenty zasypałem częściowo ziemią z wykopów (u mnie ziemia oznacza doskonały piasek do tych celów), a dopiero wierzchnią warstwę piaskiem przywiezionym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 14.06.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Ludziska mam kilka pytań: czy izolowaliście ściany fundamentowe od środka? czy chudziak lany na gruncie macie odizolowany od ścian fundamentowych czy jest do nich "dolany", czym zasypaliście ściany fund. od zewnątrz - żwirem czy ziemią z wykopu uff... dzięki Izolowałem od środka bo nie mogłem tego zrobić od zewnątrz, w efekcie chudziak mam "oddylatowany" od ścian fundamentowych ociepleniem. Ściany zasypywałem od dołu ziemią, a ściślej piaskiem z wykopu, dopiero wierzchnia warstwa to był piasek nawieziony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 14.06.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Ludziska mam kilka pytań: czy izolowaliście ściany fundamentowe od środka? czy chudziak lany na gruncie macie odizolowany od ścian fundamentowych czy jest do nich "dolany", czym zasypaliście ściany fund. od zewnątrz - żwirem czy ziemią z wykopu uff... dzięki Izolowałem od środka bo nie mogłem tego zrobić od zewnątrz, w efekcie chudziak mam "oddylatowany" od ścian fundamentowych ociepleniem. Ściany zasypywałem od dołu ziemią, a ściślej piaskiem z wykopu, dopiero wierzchnia warstwa to był piasek nawieziony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 14.06.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 GRODY - widzę że przytrafiło Ci się to samo. Coś jest pochrzanione z serwerem Muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti 14.06.2004 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Ludziska mam kilka pytań: czy izolowaliście ściany fundamentowe od środka? czy chudziak lany na gruncie macie odizolowany od ścian fundamentowych czy jest do nich "dolany", czym zasypaliście ściany fund. od zewnątrz - żwirem czy ziemią z wykopu uff... dzięki Ściany fundamentowe posmarowane są u mnie preparatem firmy Izohan z obu stron (Izobud WL). Preparat ten służy również do przyklejenia styropianu. Na to wszystko przychodzi później folia. U mnie styropian przyklejony jest na zewnątrz. Chudziak bedzie odizolowany podwójna warstwą papy termozgrzewalnej. Zasypywałem warstwowo ziemią z wykopu na przemian ze żwirem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 14.06.2004 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 ... teraz czeka nas wynajecie ciezkiego sprzetu do wyrwania korzeni i przeorania ziemi czy ceny 80zl za h to nie za drogo w baninie? ktos sie orientuje? Ja korzystałem z usług Marka Pstrągowskiego (624-95-20, 70 zł za godzinę) - możesz o nim przeczytać w moim dzienniku budowy. Naprawdę polecam jego usługi. no mnie sie udalo 60zl/h:) i w dodatku b. bliziutko mojej ulicy:) dzisiaj zaczeta juz robota, jutro dokonczenie Ja też miałem możliwość za tyle ale jak zobaczyłem sprzęt to podziękowałem. Białoruśki mnie nie interesują a CAT to jest maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts