lusia 06.07.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 MIREK - u nas też "rzeźbili" pod ławy w ziemi . dzisiaj kończą zbrojenie i dają chudziak. jutro przyjeżdża grucha. jesteśmy już troszkę zmęczeni. to chyba z ekscytacji początkiem. na reszcie coś widać, no i odbijemy się od gruntu na jakiej ulicy i gdzie masz to swoje babie lato? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 06.07.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 MIREK - u nas też "rzeźbili" pod ławy w ziemi . dzisiaj kończą zbrojenie i dają chudziak. jutro przyjeżdża grucha. jesteśmy już troszkę zmęczeni. to chyba z ekscytacji początkiem. na reszcie coś widać, no i odbijemy się od gruntu na jakiej ulicy i gdzie masz to swoje babie lato? Witam!!! No i tu zaczyna się kłopot . Bo ulicę to ja muszę dopiero sobie wybudować a póżniej nazwać lub odwrotnie . A tak poważnie to z drugiej strony Bojana dokładnie 6m od granicy z Gdynią od strony Wiczlina , pomiędzy ulicami Majora Bojana , Poległych Żołnieży i Sosnowymi Wgórzami. Ta ostatnia podoba mi się najbardziej. Dla bardziej zorientowanych będę sąsiadem Cegielskich.Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 06.07.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 A tak poważnie to z drugiej strony Bojana dokładnie 6m od granicy z Gdynią od strony Wiczlina , pomiędzy ulicami Majora Bojana , Poległych Żołnieży i Sosnowymi Wgórzami. Ta ostatnia podoba mi się najbardziej. Dla bardziej zorientowanych będę sąsiadem Cegielskich.Pozdrówka Piękne miejsce. Gratulę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 06.07.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 DZIĘKI !!!! Miejsce rzeczywiście piękne jest tylko jeden feler moja działka jest pierwsza z brzegu i bokiem przylega do ulicy Majora Bojana . Ale jak to mówią nie można mieć wszystkiego oraz coś za coś. Była najtańsza czytaj najmiejsza 1071 m2 , póżniej zostały już tylko bardzo duże metraże czytaj ceny. Gdy tylko podrośnie żywopłot który jest na razie w planach nie powinno być najgożej . Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 06.07.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Ojojoj!! Ulica Bojana jak ją wyasfaltują może być całkiem ruchliwa. Sadź dużo i gęsto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 06.07.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Ojojoj!! Ulica Bojana jak ją wyasfaltują może być całkiem ruchliwa. Sadź dużo i gęsto! Tego wyasfaltowania to ja się nie boję a nawet nie mogę doczekać. Bardziej przeszkadzają mi dziury i pył z drogi. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 06.07.2004 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 MARCIN - no ja wiem, że ty jesteś dumny ze swojego ogrodzenia, ale w tym tempie to my III i 3/4 Rzeczypospolitej to nie zbudujemy. Markus nie czepiaj się! Lotny start mam zaplanowany na 19.07. Jak na razie mam start honorowy - w czwartek będzie wytyczanie budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 06.07.2004 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 MarcinU - to zacznamy prawie równolegle - no... tydzień poślizgu. Co prawda wytyczenie mam poza sobą ale wykop rusza 10.07 a ławy 12.07. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 06.07.2004 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Witam!!!! Ludzie co się dzieje cenami drewna ? Zaczyna mi to przypominać historię ze stalą. Ceny już wzrosły a mają jeszcze wzrosnąć. Ciekawe kiedy to się skończy i na jakim poziomie. Pozdrówka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 06.07.2004 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 MIREK - u nas też "rzeźbili" pod ławy w ziemi . dzisiaj kończą zbrojenie i dają chudziak. jutro przyjeżdża grucha. jesteśmy już troszkę zmęczeni. to chyba z ekscytacji początkiem. na reszcie coś widać, no i odbijemy się od gruntu na jakiej ulicy i gdzie masz to swoje babie lato? Witam!!! No i tu zaczyna się kłopot . Bo ulicę to ja muszę dopiero sobie wybudować a póżniej nazwać lub odwrotnie . A tak poważnie to z drugiej strony Bojana dokładnie 6m od granicy z Gdynią od strony Wiczlina , pomiędzy ulicami Majora Bojana , Poległych Żołnieży i Sosnowymi Wgórzami. Ta ostatnia podoba mi się najbardziej. Dla bardziej zorientowanych będę sąsiadem Cegielskich.Pozdrówka Wiem gdzie to jest, wczoraj tamtędy przejeżdżałam ...piękne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 06.07.2004 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Witam!!!! Ludzie co się dzieje cenami drewna ? Zaczyna mi to przypominać historię ze stalą. Ceny już wzrosły a mają jeszcze wzrosnąć. Ciekawe kiedy to się skończy i na jakim poziomie. Pozdrówka . Też to zauważyłam! Właśnie dzisiaj obdzwaniałam wszystkie tartaki i porównywałam ceny drzewa na więżbę i desek, najtaniej to chyba w Szemudzie (i dobre jakościowo) ale czeka się miesiąc . Na szczęście, mój cieśla zamówił więżbę gdzieś u siebie, także wyjdzie mi taniej i szybciej (pod koniec przyszłego tygodnia) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 06.07.2004 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Witam !!! W jakiej cenie kupiłaś deski , ja zapłaciłem 320zł za m3. Cenę więźby będę znał jutro .Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 06.07.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 MarcinieU- ciągle mam wątpliwości co do lokalizacji twojej działki. Czy płot zrobiłeś ze stempli? byłam dzisiaj na spacerku z synusiem i szukałam twojego nowego płotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 07.07.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 MarcinieU- ciągle mam wątpliwości co do lokalizacji twojej działki. Czy płot zrobiłeś ze stempli? byłam dzisiaj na spacerku z synusiem i szukałam twojego nowego płotu Moje ogrodzenie na razie nie ma siatki. Zrobione są słupki metalowe powlekane (czyli zielone). Jak wiesz gdzie jest dom Markusa to stojąc plecami do jego wejścia na wpost "bez pole" widać moją działkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 07.07.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 MarcinU- to pomyliłam jednak działki- dzisiaj będę koło 19tej i poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 07.07.2004 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Pliiiiz podpowiedzcie, gdzie jest największy wybór klinkieru??? Najlepiej nie najdroższego I znowu - raczej w Gdańsku niż w Gdyni? Kurczę, znowu się zgapiliśmy i nie bardzo jest czas objeżdżać całe Trójmiasto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.07.2004 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Pliiiiz podpowiedzcie, gdzie jest największy wybór klinkieru??? Najlepiej nie najdroższego I znowu - raczej w Gdańsku niż w Gdyni? Kurczę, znowu się zgapiliśmy i nie bardzo jest czas objeżdżać całe Trójmiasto... W Gdyni nie, ale w Almaresie w Wejherowie przy ulicy Przemysłowej mają niezły wybór. Właśnie jutro się tam wybieram zamówić płytki na cokół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.07.2004 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Witam !!! W jakiej cenie kupiłaś deski , ja zapłaciłem 320zł za m3. Cenę więźby będę znał jutro .Pozdrówka Mirosław nie wiem ile dokładnie za deski ale za wszystko tzn. 10,5m3 krokwi (w tym długich na 12,5m) i 6m3(dł.2,5 m)desek zapłacę ok.8,3 tys.oczywiście wszystko z impregnacją. A jak u ciebie i gdzie kupujesz więżbę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 08.07.2004 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Markus - rany julek, Wejherowo??? Toż to koniec świata Nie ma nic bliżej? Na pewno przejadę się do BAT-u i co tam jeszcze będzie po drodze... do paru znanych mi hurtowni w Pruszczu... ale może są jakieś składy, gdzie jest wyjątkowo duży wybór? I stosunkowo niskie ceny Bo jak zobaczyłam np. cennik na stronie Robena... ponad 4zł za szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 08.07.2004 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Hej Kingaa - w Leroy'u jest stosunkowo duzy wybór. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts