mirek_gdynia 21.07.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 P.s. Test wypadł pozytywnie - klasa 15.2. No to nawet o 0.2 powyżej normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 21.07.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 markus_gdynia - musiał wyjść pozytywnie bo mój synuś wczoraj z córką marcinau skakł po nim w bagażniku, aż samochód podskakiwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 21.07.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Moje ogrodzenie to fale Dunaju póki co. Wyszedł brak doświadczenia i musze wyrównywac na zaprawie do pierwszej warstwy cegieł klinkierowych. Róznica w poziomach dochodzi nawet do 4 cm. Eee tam, z drogi nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 21.07.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Witam !!! Lusia masz rację schowają ale tylko pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 21.07.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Obejrzałem mapkę , wylądowałem strasznie daleko od rzeczywistości. Tak jak pisałem na tamtej stronie mam bardzo dokładną mapę gminy Szemud ( są wszystkie , nawet te nowe ulice w Bojanie i okolicach ) mogę zeskanować i wysłać potrzebne fragmenty. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 21.07.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Mirosław - u mnie właśnie dzisiaj zasypują ściany fundamentowe- mają faaajną pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 21.07.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Mirosław - u mnie właśnie dzisiaj zasypują ściany fundamentowe- mają faaajną pogodę Chłopaki, co prawda trochę zmokną ale przynajmniej zagęszczanie piasku masz w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 21.07.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Moje ogrodzenie to fale Dunaju póki co. Wyszedł brak doświadczenia i musze wyrównywac na zaprawie do pierwszej warstwy cegieł klinkierowych. Róznica w poziomach dochodzi nawet do 4 cm. Eee tam, z drogi nie widać Miód na moje serce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 21.07.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Mirosław - u mnie właśnie dzisiaj zasypują ściany fundamentowe- mają faaajną pogodę Chłopaki, co prawda trochę zmokną ale przynajmniej zagęszczanie piasku masz w cenie. U mnie właśnie rozłożyli chudziak. Lało równo, ale dobrze - beton lepiej zwiąże, bo coś suchy przywieźli . Chłopy mokre pojachały do domu lejąc na dalszą robotę. Jutro też niestety może padać .... Lusia - co do testów to pomimo usilnych strań naszych pociech ogrodzenie wciąż stoi i ma się dobrze . Samochód również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.07.2004 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Błagam was pozalewajcie już te fundamenty i stropy bo mi cieśla nigdy więzby nie postawi jak będziecie tak prosić ciągle o deszcz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 21.07.2004 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Błagam was pozalewajcie już te fundamenty i stropy bo mi cieśla nigdy więzby nie postawi jak będziecie tak prosić ciągle o deszcz Pozdrawiam Mi tak samo ......więźba przywieziona.....i kiedy mają to stawiać ? ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.07.2004 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 To może razem zaśpiewamy:"Słoneczko nasze otwórz buzię, bo nie do twarzy ci w tej chmurze, Słoneczko nasze rozchmurz się...bo budować z tobą będzie lżej" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 21.07.2004 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Tys prowda- bo przy takiej pogodzie to nawet nie idzie robic ocieplenia budyku. Benicio - cały czas mam wyrzuty sumienia - chyba juz wiecej nie podjedziesz do mnie - a to wszystko zapewne przez tę chl.... pogodę - psia kość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 22.07.2004 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Witam Wczoraj pojechałem do Docenta (a jakże - samochodem, bo "daleko" mam) i wracając nie zauważyłem kamienia. Wieeeeeeeeeeeeeelkiego kamienia, który jakiś za przeproszeniem debil, wywalił na ulice . No i pieprznąłem. Wrrrrrrr. Ja też "dziękuje" za deszcz, bo klinkieru nie moge murować. Najlepiej by było tak - pada w nocy i cały dzień słonko (tak koło 24-25 stopni), a wczasie mojego urlopu 30 . Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 22.07.2004 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 MARCIN - była wczoraj Pani od ogrodu. Ponieważ nie było Cię w tym czasie, pokazałem jej jedynie Twoje włości. Jak jej dostarczę mapę mojej działki (wczoraj zapomniałem wziąć ze sobą) to po kilkunatu dniach ma mi przedstawić koncepcje zagospodarowania, plan nasadzeń no i oczywiście kosztorys. Markus_Gdynia - I jakie sa Twoje pierwsze wrażenia po spotkaniu z Panią od ogrodu? Też czekam niecierpliwie na info czym Cę zaskoczy i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarL 22.07.2004 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Witajcie Czy ktoś może polecić miejsce gdzie można kupić słupki drewniane i siatkę leśną do ogrodzenia prowizorycznego? PozdrawiamJarl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 22.07.2004 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 A ja akurat cieszę się z deszczu. W tym tygodniu powinienem intnsywnie podlać ławy, ale wiele się nie narobiłem W anstepnym tygodniu musi być piekna pogoda, taka urlopowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 22.07.2004 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Witajcie Czy ktoś może polecić miejsce gdzie można kupić słupki drewniane i siatkę leśną do ogrodzenia prowizorycznego? Pozdrawiam Jarl JarL, Jezeli robisz ogrodzenie tymczasowe, to nie kupuj słupków drewnianych, bo wyjdzie CIę drożej. Ja do mojego ogrodzenia odkupiłem steple 2,3 m - 40 sztuk za 60 zł. Siatkę leśną kupiłem w Castoramie - za 150m zapłaciłem ok 750zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarL 22.07.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Dla mnie pogoda akurat deszczowa też na rękę - nie muszę podlewać wylewki na gruncie Jest niezła strona z prognozą pogody -> na jutro przewiduje słońce: http://meteo.icm.edu.pl JarL, Jezeli robisz ogrodzenie tymczasowe, to nie kupuj słupków drewnianych, bo wyjdzie CIę drożej. Ja do mojego ogrodzenia odkupiłem steple 2,3 m - 40 sztuk za 60 zł. Siatkę leśną kupiłem w Castoramie - za 150m zapłaciłem ok 750zł Aaa, to Castoramę mam blisko, tylko skąd stemple i mogę mieć problem z transportem bo się jeszcze haka w aucie ani przyczepki nie dorobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 22.07.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Ja robiłem ogrodzenie z siatki zgrzewanej produkcji Beakerta dostępnej w Castoramie za 156 zł / 25m h=1,5m oczko 7,5x10 cm. 90m ogrodzenia w sumie (ze słupkami stalowymi Beakerta, siatką, betonem, drutem wiązałkowym) wyniosło mnie okolo 2500 zł + 2 soboty i kilka popołudni pracy. Polecam - wygląda suuuuper i może spokojnie zostać na kilka lat. Taką leśną siatke na drewnianych słupkach na pewno będziecie chcieli wywalić zaraz po wprowadzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts