rispetto 18.08.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Korespolecam Ci lekturę postów _zbycha_ na temat alarmów i wizytę w firmie PROTON na Przymorzu (na przeciwko CH ALFA). Mają swoją stronkę w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 18.08.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Rispetto - w moich notatkach mam dwa namiary:Wicki 693 379 089 lub 684 91 27 (sprawdzony przez Kodiego)Kasprowicz 501 784 662 (sprawdzony przez Docenta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 18.08.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Czy ktoś z was kładł papę termozgrzewalną na izolacje poziome? Czy można to kłaść bez przygrzewania tylko na zimno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 18.08.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 witam wszystkich - u mnie stropy nad garażem i parterem zalane padam już trochę na twarz, ale wysiłek nagradzany jest pięknie rosnącym domem. Widziałem, widziałem! Tylko Was tam nie możemy złapać U nas dziś powinni skończyć murować ściany fundamentowe - rany! ale bunker nam sie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 18.08.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 rispetto - a tą ekipę ktoś Ci polecał? Może można obejrzeć efekty ich pracy? Podeślesz mi na priva namiary? My potrzebujemy na połowę września mniej więcej, więc chyba już trzeba się umawiać... Ekipę mam z polecenia i jest to ta sama ekipa, która kładła u mnie tynki. Będą mi także malować wszystko dookoła. Tynki wykonali jak na mój gust nieźle (jeśli chodzi o "równość" to nawet perfekcyjnie), więc jestem dobrej myśli. Namiary to żadna tajemnica: Tel. 0600138044 ( P. Marcin - nazwiska nie pamiętam, w każdym razie chodzi o firmę Pentra) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 18.08.2004 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Po długiej mojej nieobecności zaktualizowałem Mapkę Forumowiczów z Grupy Trójmiasto i okolice. Sprawdzcie czy tak może być? Przez trzy tygodnie mnie nie było a napisaliści aż 4 strony teraz zasiadam i czytam. Witam !!! Już prawie jestem na swoim miejscu. Pisząc o literce C od napisu Chwaszczyno miałem na myśli napis wyżej na mapie obok napisu BOJAN. Z góry dzięki za poprawkę. Wiadomości z frontu- Kończą szlować strop. Za niecały miesiąc będę mógł ogłosić wyprzedaż tz. BIGÓW( czytaj kantówek 5x10cm oraz 6x10) do podtrzymania desek szalunkowych . Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 18.08.2004 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Witam!! U minie przygotowania do zalania stropów około 220 m2 . Lusia wiem coś o tym padaniu na twarz. Tylko że ja już mam taki dołek że już przestałem się cieszyć z rosnącego domu ( czytaj maaaalejącego w jeszcze szybszym tępie konta) Pozdrówka Mirosław głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 18.08.2004 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Wakmen trafiłeś idealnie ...tylko zdaje mi się , że Marcin U powinien być na przeciwko Markusa (bliżej Clarka)... Ale super mapka A ja stanęłam w miejscu z powodu finansów w przyszłym tygodniu równam działkę i robię ogrodzenie, zabijam otwory i to tyle na ten rok...smutne ale prawdziwe. Lusia jak będe miałą autko...bo mój wraca już w sobotę.....to przejedziemy się do Was...w ogóle do wszystkich w Bojanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti 18.08.2004 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Po długiej mojej nieobecności zaktualizowałem Mapkę Forumowiczów z Grupy Trójmiasto i okolice. Sprawdzcie czy tak może być? Przez trzy tygodnie mnie nie było a napisaliści aż 4 strony teraz zasiadam i czytam. Docent powinien koło Benicia. Poza tym w Baninie chyba wszystko ok. Kładą mi dachówkę. Kolor naturalny Wiekor Renesansowa L15. Jak skończą zrobie zdjęcie i zobaczycie jak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti 18.08.2004 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Widziałem, widziałem! Tylko Was tam nie możemy złapać U nas dziś powinni skończyć murować ściany fundamentowe - rany! ale bunker nam sie zrobił najgorzej człowiek się czuje jak musi to wszystko zasypać. tyle kasy w ziemi ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 19.08.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Pinie ludzie potrzebuje elektryka !!! Do podlaczenia do licznika mojej instalacji - potrzebuje miec dobrane odpowiednie bezpieczniki, podlaczona tablica rozdzielcza no i wpis do dzeinnika budowy - czy znacie kogos, kto by sie tego podjal za niezbyt wielka oplata ? nie musi byc tani byle dobry i w tej chwili wolny, bo ja w srode sie wprowadzam i chyba przydalby mi sie prad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 19.08.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Wlowikowa - Wojciech Lesnar 502 123 672. Robił u mnie RBtkę i gada się z nim OK. Spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 19.08.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Wlowikowa - Wojciech Lesnar 502 123 672. Robił u mnie RBtkę i gada się z nim OK. Spróbuj. Dzieki, sprobuje zaraz Musze tylko z wlowikiem sie skontaktowac, czy kogos juz sobie nie znalazl - poszukujemy wszedzie i naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio 19.08.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Czy ktoś z was kładł papę termozgrzewalną na izolacje poziome? Czy można to kłaść bez przygrzewania tylko na zimno? Ja smarowałem ławy Izohanem BR i na to papę termozgrzewalną na gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti 19.08.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Czołem, Potrzebuje pilnie namiary na kominkarza.Najlepiej powiązanego z Tarnawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 19.08.2004 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Wakmen, czy mógłbyś i nas zamieścić na super-świetnej mapce? Budujemy się w Grabiny Zameczku, 5 km za Pruszczem. Dzięki! W przyszłym tygodniu zaczną kłaść więźbę. Teraz czekamy na zalanie wieńców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.08.2004 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Wakmen ja też poproszę, buduję w Osowie na Kukawce, to jest na mapce jekieś 1,5 cm w prawo od Groszek3 No, to dach mamy zrobiony, oficjalny odbiór za tydzień jak wrócimy z zasłużonego urlopu. Jak dla mnie, to mógłby spaść jakiś ulewny deszcz z gradobiciem- tak dla sprawdzenia szczelności dachu w praktyce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.08.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 ŻARTOWAŁAM Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 20.08.2004 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Witam wszystkich!!! Małe pytanko:Wiecie może co się dzieje z Kodim? pzdr. Pewnie spokojnie sobie mieszka w swoim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 21.08.2004 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 Witam!!!! Szalunki skończone Zaczeło się kręcić zbrojenie.Wczoraj kupiłem tuby zbrojeniowe dla kolumn 35x300cm po 118 zł za sztukę Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts