Puzon 06.10.2004 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 MarcinR- wode w Kielnie robi Grablowski z Bojana- 603 642 014 ( za 15m wody i kanalizy zaplacilem 3 500zl) oraz Stanisław Wendt 607 232 811 (chcial 4 000zl - ale sasiadowi zrobil za 3 500zl)- powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 06.10.2004 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 MarcinR- wode w Kielnie robi Grablowski z Bojana- 603 642 014 ( za 15m wody i kanalizy zaplacilem 3 500zl) oraz Stanisław Wendt 607 232 811 (chcial 4 000zl - ale sasiadowi zrobil za 3 500zl)- powodzenia! O rany ale koszta. Ja za same materiały za kanalizację nie zapłaciłem więcej jak 350 PLN (w fundamentach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 06.10.2004 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Czy ktoś kupował styropian produkcji firmy Promax z Pakościa? Mają punkt sprzedaży w Chwaszczynie (takie foliowe szklarnie przy głównej drodze z Gdyni do Chwaszczyna). Ceny mają bardzo niskie, rzekłbym za niskie dlatego tez pytam czy ktoś moze kupował od nich i może coś powiedzieć o jakości tego styropianu http:// http://www.promax.com.pl Właśnie te szklarnie foliowe mnie od nich odstręczyły. Spróbuj w WKT Polska, Gdynia ul: Łużycka tel: 662 4077, proś Marcina Serkowskiego i powołaj się na Mirosława z Bojana. Pierwszą ofertę odrzuć od razu, powiedz żeby przemyślał swoja propozycje i że zadzwonisz za dwa dni. Oczywiście po dwóch dniach zadzwoń ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 06.10.2004 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 WAKEMAN - sorry, ale kiedys mieli kotwy w A&Z. Panienka (niedorobiona blondyna) która tam sprzedaje jest sympatyczna w rozmowie, ale bywa że ma ograniczoną wiedzę co do towaru jaki jest na składzie. Nowa Pani sprawia wrażenie bardziej rozgarniętej. I żeby było jasne - nie mam nic przeciwko blondynkom. Sam mam dwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 07.10.2004 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Rispetto.....moja znajoma ma oczko wodne i niestety obce koty wyjadają jej rybki ...o dziwo własny tego nie robi No to pozostanie mi osadzenie potłuczonych butelek na płocie i hodowanie bulteriera Tak apropos znajomych i zwierzaków, to ich owczarek kaukaski przyniósł jakiś czas temu w pysku martwego zająca, którego przydybał na kicaniu po prywatnym terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 07.10.2004 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Komu uda się ustrzelić pierwszego posta na stronie "100" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.10.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Oferta specjalna: Sklep internetowy www.parkiet.net postanowił przekazać na aukcje 20 m2 parkietu jesion kolor w klasie natur 16x70x500 ( link ) cena wywoławcza 30 zł za m2. Sklep zapewnia transport licytacja -> http://www.dlanikoli.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 07.10.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Witam! Gierga ładny emblemacik - poprzedni też był niezły ... a kiedy się wybierzesz w odwiedziny do Pruszcza ? Bo jakoś czas mija a tu ani widu ani słychu ...Wakmen takie kotwy można też dostać w hurtowniach elektrycznych z tym, że są to płaskowniki 1,5 - 2m i trzeba ciąć. Ceny nie podam bo nie znam.Benicio co za skromność - ale nie martw się pewnie dokupisz jeszcze kawałek działki i pole golfowe jak znalazł. Dzięki za link w końcu wiem jaką trawę mam w pudełku. Serwis Vetrex -u przestał prowadzić moją sprawę drzwi tarasowymi - przejął ją serwis Aluplasta z Poznania. Niestety powoduje to straszne wydłużenie teriminów ze względu na odległość - ale jeżeli ich dotrzymają będę zadowolony. Zgodnie z rozmową z serwisantem profil Aluplast 6000 miał konstrukcyjną wadę - zbyt słabe wzmocnienia - którą dodpiero w tym tygodniu naprawiają. Jeżeli ktoś ma ten profil to ostrzegam - dopiero nowe dostawy będą odpowiednio zmodyfikowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 07.10.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 No proszę żeby nie maksiu miałbym pierwszy post na 100 stronie - jubileuszowej - naszej grupy.A może z tej okazji zorganizujemy jakieś spotkanie ?Może tak jak ostatnio ?Kto jest chętny ?Czy np. 5 11 2004 godz. 18:00 Bar niedaleko Kodiego (jak on się nazywał?!) pasuje?A może jakieś inne propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 07.10.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Zachar - spotkanie to super pomysł! Tylko, że obawiam się, że bar w Miszewku będzie za mały Już ostatnio było trochę ciasnawo, a od tej pory grupa nam się mocno rozrosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kores 07.10.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Kolejne spotkanie forumowiczow to swietny pomysl. Zacznijmy od zebrania info o ilosci chetnych, a pozniej szukajmy lokalu Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kores 07.10.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Mam pytanie gdzie zaopatrywalisci sie w drzwi wewnetrzne??? Z moich pobieznych obserwacji wnioskuje, ze musi byc ich duza rozpietosc jakosciowa bo ceny sa bardzo rozne. Jestem ciekaw jakie wy polecacie??? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 07.10.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Mam pytanie gdzie zaopatrywalisci sie w drzwi wewnetrzne??? Z moich pobieznych obserwacji wnioskuje, ze musi byc ich duza rozpietosc jakosciowa bo ceny sa bardzo rozne. Jestem ciekaw jakie wy polecacie??? Pozdrawiam, Kores, gdybyś był zainteresowany drzwiami Porty, to zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 07.10.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Witam!!!! Zacznę od śpiewu STO LAT , STO LAT.........!!!!!!!!! z okazji pierwszej setki. Setka - ładnie brzmi mam całkiem niezłe skojarzenia Od wczoraj powoli rośnie dach. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.10.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 No proszę żeby nie maksiu miałbym pierwszy post na 100 stronie - jubileuszowej - naszej grupy. A może z tej okazji zorganizujemy jakieś spotkanie ? Może tak jak ostatnio ? Kto jest chętny ? Czy np. 5 11 2004 godz. 18:00 Bar niedaleko Kodiego (jak on się nazywał?!) pasuje? A może jakieś inne propozycje? ZACHAR - odpowiada mi zarówno miejce jak i termin. Zapisuje sie na listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.10.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Mam pytanie gdzie zaopatrywalisci sie w drzwi wewnetrzne??? Z moich pobieznych obserwacji wnioskuje, ze musi byc ich duza rozpietosc jakosciowa bo ceny sa bardzo rozne. Jestem ciekaw jakie wy polecacie??? Pozdrawiam, Z drzwi na obecny stan moich finansów nic mi się nie podoba. Z droższych jedynie Manhattan lub Toledo z PORTY. Równiez dysponuje kontaktem na tańsze źródło zakupu u nich. Chociaż jak usiąść i policzyć dokładnie że samemu je trzeba odebrać, podciąć i zamontować to juz to nie jest takie atrakcyjne. Natomiast moim marzeniem są drzwi z INTER-DOOR. Pewnie będę je kupował na sztuki bo ceny przyprawiają o ból serca, ale wczoraj namierzyłem jednego z dystrybutorów który jest skłonny sprzedać wraz z montażem na 7% VAT. Do tego jakby wytargował godny uwagi rabacik to juz by znacznie lepiej wyglądało. Trzeba usiąć do negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 07.10.2004 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Witam,Dopisuje sie na liste spotkaniowaPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 07.10.2004 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Witam! Gierga ładny emblemacik - poprzedni też był niezły ... a kiedy się wybierzesz w odwiedziny do Pruszcza ? Bo jakoś czas mija a tu ani widu ani słychu ... Wakmen takie kotwy można też dostać w hurtowniach elektrycznych z tym, że są to płaskowniki 1,5 - 2m i trzeba ciąć. Ceny nie podam bo nie znam. Benicio co za skromność - ale nie martw się pewnie dokupisz jeszcze kawałek działki i pole golfowe jak znalazł. Dzięki za link w końcu wiem jaką trawę mam w pudełku. Serwis Vetrex -u przestał prowadzić moją sprawę drzwi tarasowymi - przejął ją serwis Aluplasta z Poznania. Niestety powoduje to straszne wydłużenie teriminów ze względu na odległość - ale jeżeli ich dotrzymają będę zadowolony. Zgodnie z rozmową z serwisantem profil Aluplast 6000 miał konstrukcyjną wadę - zbyt słabe wzmocnienia - którą dodpiero w tym tygodniu naprawiają. Jeżeli ktoś ma ten profil to ostrzegam - dopiero nowe dostawy będą odpowiednio zmodyfikowane. Zachar ostatnio byłam w Pruszczu ale ni w ząb nie mogłam trafić....podaj dokładne namiary to Cię dowiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 07.10.2004 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 JESTEM ZA SPOTKANIEM!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
la_mancha 07.10.2004 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Chętnie przyłączę się do wspólnego spotkania. Pozdrawiam całą grupę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts