martag 01.11.2004 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2004 rafalg - tej ziemi to będzie jakieś 80 m3 (tak na oko szacował operator koparki), możesz sobie wziąć w każdej chwili, jak masz transport. Zapraszam serdecznie. Może uda się nawet jakieś piwko przed Andrzejkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 01.11.2004 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2004 A co do zdjęć z budowy to niestety nie dokumentujemy postępu prac zbyt dokładnie... Ale jeszcze raz zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral 01.11.2004 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2004 Markus Dzięki. Też rozpatrywałem różne wersje ogrzewania. Ostatnio skłaniam sie wlaśnie do pompy ciepła. Zrezygnowałem już nawet z komina. Co do okien, to pomyliłem Cię z Adamskim, sorry. Szukam okien PVC i ostatnio zrobiłem małe rozeznanie rynku, najtaniej wycenili moje okna w Vetrexie (profil Veka) a najdrożej (dwukrotnie drożej ) w Maswerku (profil Kommerling). Okna planuję wstawiać na wiosnę, więc mam jeszcze czas na decyzję, niestety taniej nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 01.11.2004 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2004 W tym miejscu będę notował wszystkie zgłoszenia na spotkanie 05.11.2004 W Miszewku w Barze o godz. 18:00 : 1. Kingaa 2. kores 3. markus_gdynia 4. Pagin 5. Gierga 6. Benicio 7. Wakmen 8. joola 9. groszek 3 10. Gabi 11. Zachar 12. Kodi_Gdynia 13. bea3 14. Docent Oraz tych, którzy nie będą: 1. MarcinU 2. la_mancha 3. martag Zgłoszenia podawać. Będę je aktualizował co 4 dni albo ktoś z Was mnie wyręczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harid 01.11.2004 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2004 kontradmiral Wysłany : Sob Paź 30, 2004 12:53 am Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- U mnie zawisła dziś wiecha Macie może jakieś namiary na projektantów wnętrz? Witam!Wiadomość dla Kontradmirała.Podaję Ci namiary na projektantke wnetrz.Dziewczyna jest solidna, ma wyobraźnię, nie narzuca jednak "na silę swojej koncepcji", nie bierze dużo: Izabela Kapuścińska tel kom 605745592.Mozesz powołać się na Renate Hau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 02.11.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Markus Dzięki. Też rozpatrywałem różne wersje ogrzewania. Ostatnio skłaniam sie wlaśnie do pompy ciepła. Zrezygnowałem już nawet z komina. Co do okien, to pomyliłem Cię z Adamskim, sorry. Szukam okien PVC i ostatnio zrobiłem małe rozeznanie rynku, najtaniej wycenili moje okna w Vetrexie (profil Veka) a najdrożej (dwukrotnie drożej ) w Maswerku (profil Kommerling). Okna planuję wstawiać na wiosnę, więc mam jeszcze czas na decyzję, niestety taniej nie będzie Nie patrz na problem jedynie w kontekście ceny. Ja się połakomiłem na 500 zł i zamiast wziąść w droższym ale sprawdzonym źródle poszedłem do tańszego. Tyle nerwów co mnie to kosztowało to tylko ja wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 02.11.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Witam bractwo pomorskie Kontradmiral: bralem okna z GFO. Wygladaja porzadnie, gorzej z wykonaniem łuków - w tym muszą się jeszcze podszkolić. Inna sprawa że gdyby moi murarze trzymali się planów też by te okna wyglądały lepiej. Pocieszam się że przy drugim domu będzie lepiej W tym tygodniu mają się zacząć prace związane z doprowadzeniem wody na naszą działkę. Domek już ma zrobioną elewację, przewiozłem swoje manatki z Wejherowa do Tczewa i lada dzień zamieszkamy w nim na całego. Wydzwaniam po okolicznych nadleśnictwach - wszędzie problem z drewnem na opał. Macie może jakieś namiary na drewno? Może ktosik jest zainteresowany kilkoma workami kleju i tynku Rockwoola (Ecorock-L) - zostało nam parę i leży sobie w garażu. Pozdrowionka Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 02.11.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Hej! Praca wre i za dzień lub dwa więźba bedzie skończona. I tak 20m3 drzewa zwieńcza mój dom . Pytanko - czy ktos z Was ma lub planuje podbitkę z paneli PCV do wykończenia okapu? Poszukuje informacji jak to się wykonuje, jaką grubość ma taka podbitka, jak przygotowac ruszt itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 02.11.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Witam MarcinU: podbitkę w trakcie wykonywania możesz zobaczyć u mnie w Rokitkach k. Tczewa. Właśnie zrobiona jest konstrukcja z kantówek i dzisiaj mają przyjechać panele pcv. Kupowałem z Belpolu - kolor brąz. Poniżej moja Manuelka w nowej (białej) aranżacji http://foto.onet.pl/upload/30/47/_359386_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 02.11.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Już to pisałem na jakimś forum, ale powtórzę: w tym trójkąciku pod dachem (nad wejściem) połóż jakiś środek odstraszający gołębie i jaskółki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 02.11.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Rispetto: dobry pomysł, przy czym teraz jest robiona podbitka i mam nadzieję że ptakom to się nie spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 02.11.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Witam MarcinU: podbitkę w trakcie wykonywania możesz zobaczyć u mnie w Rokitkach k. Tczewa. Właśnie zrobiona jest konstrukcja z kantówek i dzisiaj mają przyjechać panele pcv. Kupowałem z Belpolu - kolor brąz. Poniżej moja Manuelka w nowej (białej) aranżacji http://foto.onet.pl/upload/30/47/_359386_n.jpg ale piękny domek ...brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 02.11.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 W tym miejscu będę notował wszystkie zgłoszenia na spotkanie 05.11.2004 W Miszewku w Barze o godz. 18:00 : 1. Kingaa 2. kores 3. markus_gdynia 4. Pagin 5. Gierga 6. Benicio 7. Wakmen 8. joola 9. groszek 3 10. Gabi 11. Zachar 12. Kodi_Gdynia 13. bea3 14. Docent Zgłoszenia podawać. Będę je aktualizował co 4 dni albo ktoś z Was mnie wyręczy. Ja sie dopisuje, bedziemy z wlowikiem okolo 20.00, poczekajcie na nas, dobra ? jakby cos niech ktos do nas zasmsuje, ze nie mamy wpadac, 601 61 30 83 lub 0501142573 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 02.11.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 WitamCo do spotkania to cały czas planuję przyjechać z moją szanowną małżonką - niestety jak to wyjdzie zobaczymy... PozdrawiamAdamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 02.11.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Witam MarcinU: podbitkę w trakcie wykonywania możesz zobaczyć u mnie w Rokitkach k. Tczewa. Właśnie zrobiona jest konstrukcja z kantówek i dzisiaj mają przyjechać panele pcv. Kupowałem z Belpolu - kolor brąz. Poniżej moja Manuelka w nowej (białej) aranżacji Chętnie spojrzę. Podaj jak do Ciebie trafić (może być na priva). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 02.11.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 W temacie spotkania... czy ktoś mieszkający w pobliżu Miszewka mógłby sprawdzić czy "nasz" bar jest na pewno otwarty? Ostatnio przejeżdżałam tamtędy i jakoś tak wydawało mi się tam pusto... ale spieszyłam się, więc nie sprawdziłam dokładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 02.11.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Rany Kinga aleś się wstrzeliła. Próbuje się tam dodzwonić ale nikt nie odbiera telefonu. Chyba trzeba szybko opracować wariant rezerwowy. Moja propozycja: Karczma Polska na granicy Sopotu i Gdańska, koło dealera Skody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 02.11.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Rany Kinga aleś się wstrzeliła. Próbuje się tam dodzwonić ale nikt nie odbiera telefonu. Chyba trzeba szybko opracować wariant rezerwowy. Moja propozycja: Karczma Polska na granicy Sopotu i Gdańska, koło dealera Skody. Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 02.11.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 KARCZMA POLSKA ODPADA - JEST JUZ FULL.WYGLĄDA NA TO ŻE NIE ZAŁATWILIŚMY NAJWAŻNIEJSZEGO ELEMENTU IMPREZY CZYLI REZERWACJI. DODZWONIŁEM SIE DO BARU W MISZEWKU tel: 684 9968, ALE NIE MAM PEWNOŚCI ŻE DO WŁAŚCIWEGO. WŁASCICIEL MA BYĆ DOPIERO ZA 2 GODZINY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 02.11.2004 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Właśnie rozmawiałam z Kodim, który twierdzi, że bar jest normalnie czynny Czyli chyba pozostaje bez zmian? Sorry za zamieszanie ale w końcu zawsze lepiej się upewnić, niż potem się zdziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts