Kingaa 03.12.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Cześć, Tak wygląda WEJŚCIE do naszego pałacu. Proszę o recenzje. Barti, pięknie! Jestem pod wrażeniem Ech, a my ganek wejściowy będziemy robić dopiero na wiosnę bo drewniany, a pogoda coś nie tego... A na razie jest deska i musi wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 03.12.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 A na razie jest deska i musi wystarczyć Taaaak, mój pies bał się wchodzić po tej desce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 03.12.2004 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Cześć, Schody wejściowe - zrobione Chodniki i podjazdy - zrobione Instalacje wewnętrzne - zrobione Wylewki wewnętrzne - zrobione Tak wygląda WEJŚCIE do naszego pałacu. Proszę o recenzje. Tak patrzę na to Twoje wejście i zastanawiam się, czy nie warto było zainwestować w kostkę kosztem innych rzeczy Wg mnie - super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 03.12.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Cześć, Schody wejściowe - zrobione Chodniki i podjazdy - zrobione Instalacje wewnętrzne - zrobione Wylewki wewnętrzne - zrobione Tak wygląda WEJŚCIE do naszego pałacu. Proszę o recenzje. BARTI - no co Ty? Jaja sobie robisz, chcesz się wprowadzić przede mną A tak na poważnie - wygląda miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 03.12.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 ANIA i PIOTR - z ekipy Jankowskiego byłem zadowolony. Czy przystępna cenowo - to już rzecz względna. Myślę że mieszczą się w średnim przedziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.12.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Tak wygląda WEJŚCIE do naszego pałacu. Super:-), ale powiedz mi jak w zimie?Nie boisz sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 03.12.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Do nowych: Zdecydowanie godna polecenia jest moja ekipa: do murarki Jan Sikora - 603 363 699, więźba dachowa - Andrzej Kobiela 607 712 935. Dekarz na razie nie skończył, więc jeszcze nie podam. efekty pracy można obejrzeć w Bojanie na Ziołowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 03.12.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Jeszcze nie wierzę, ale już lada moment Czytajcie i cieszcie się ze mną - wreszcie szanowna firma - główny wykonawca podłączenia wody do domów przy naszej "ulicy" doprowadziła mi rurę z wodą do kotłowni Jeszcze muszą doprowadzić rury do kilku domów, przebić się pod drogą, zrobić próby i BĘDZIEMY MIESZKAĆ W domu już praktycznie wszystko przygotowane do zamieszkania, jeszcze tylko mebelki do sypialni i salonu, ale to kwestia wyjazdu do sklepu i wybrania... Pozdrowionka Adamski PS. Tylko w Polsce można postawić dom, a dopiero później podłączać na działkę wodę. 1,5 roku wożenia wody w beczkowozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 03.12.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Jeszcze nie wierzę, ale już lada moment Czytajcie i cieszcie się ze mną - wreszcie szanowna firma - główny wykonawca podłączenia wody do domów przy naszej "ulicy" doprowadziła mi rurę z wodą do kotłowni Jeszcze muszą doprowadzić rury do kilku domów, przebić się pod drogą, zrobić próby i BĘDZIEMY MIESZKAĆ W domu już praktycznie wszystko przygotowane do zamieszkania, jeszcze tylko mebelki do sypialni i salonu, ale to kwestia wyjazdu do sklepu i wybrania... Pozdrowionka Adamski PS. Tylko w Polsce można postawić dom, a dopiero później podłączać na działkę wodę. 1,5 roku wożenia wody w beczkowozie Znam takich, którzy wprowadzili się nie mając prądu Całą budowę jechali na generatorze i po zamieszkaniu było tak samo Chodzi o Kąpino, jakby ktoś się pytał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 03.12.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Cześć, Schody wejściowe - zrobione Chodniki i podjazdy - zrobione Instalacje wewnętrzne - zrobione Wylewki wewnętrzne - zrobione Tak wygląda WEJŚCIE do naszego pałacu. Proszę o recenzje. Barti super !!! Zdradź mi jeszcze tajemnice gdzie kupowałeś drzwi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 03.12.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Okazuje się jednak, że nie byłem w stanie znaleźć nigdzie tańszej oferty co dobrze świadczy o moim instalatorze. Witam, Markus czy moglbys podac namiary na czlowieka od alarmow? Pozdrowiernia Poszło na priva. Markus - też poprosze o namiary na alarmiarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 03.12.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Jeszcze nie wierzę, ale już lada moment Czytajcie i cieszcie się ze mną - wreszcie szanowna firma - główny wykonawca podłączenia wody do domów przy naszej "ulicy" doprowadziła mi rurę z wodą do kotłowni Jeszcze muszą doprowadzić rury do kilku domów, przebić się pod drogą, zrobić próby i BĘDZIEMY MIESZKAĆ W domu już praktycznie wszystko przygotowane do zamieszkania, jeszcze tylko mebelki do sypialni i salonu, ale to kwestia wyjazdu do sklepu i wybrania... Pozdrowionka Adamski PS. Tylko w Polsce można postawić dom, a dopiero później podłączać na działkę wodę. 1,5 roku wożenia wody w beczkowozie Adamski - Kiedy zdjęcia? Może z Anią wybrałbym się do Ciebie obejrzeć wasze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 03.12.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Witam - szukam gotowego szamba betonowego. pojemność 10-12 m3. Więm że gdzieś na Hutniczej w Gdyniu sprzedają. Macie może namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 03.12.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Do nowych: Zdecydowanie godna polecenia jest moja ekipa: do murarki Jan Sikora - 603 363 699, więźba dachowa - Andrzej Kobiela 607 712 935. Dekarz na razie nie skończył, więc jeszcze nie podam. efekty pracy można obejrzeć w Bojanie na Ziołowej. POTWIERDZAM. AŻ MU ZAZDROSZCZĘ ŻE MA TAK NA ŻYLETĘ DOM ZBUDOWANY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 03.12.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Witam - szukam gotowego szamba betonowego. pojemność 10-12 m3. Więm że gdzieś na Hutniczej w Gdyniu sprzedają. Macie może namiary ? Nie mogę znaleźć telefonu, ale to jakieś 200-300 metrów za Makro po tej samej stronie ulicy. Przy ogrodzeniu stoi garaż betonowy (też to sprzedają). Z tego co pamietam byli bardzo otwarci na negocjacje i z alergią do faktur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 03.12.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Witam - szukam gotowego szamba betonowego. pojemność 10-12 m3. Więm że gdzieś na Hutniczej w Gdyniu sprzedają. Macie może namiary ? Nie mogę znaleźć telefonu, ale to jakieś 200-300 metrów za Makro po tej samej stronie ulicy. Przy ogrodzeniu stoi garaż betonowy (też to sprzedają). Z tego co pamietam byli bardzo otwarci na negocjacje i z alergią do faktur Markus - Gyby jednak udało Ci się znaleźć ten numer ... A może mają jakąś srronę w internecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrek 03.12.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 ANIA i PIOTR - z ekipy Jankowskiego byłem zadowolony. Czy przystępna cenowo - to już rzecz względna. Myślę że mieszczą się w średnim przedziale. A co to znaczy w srednim przedziale? Mi ekipa za 350m2 stanu surowego otwartego zawolala 60kpln. Inna chciala by 38kpln + 5kpln za krycie dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 03.12.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 RAFALG - staram się, ale nigdzie nie mogę znaleźć namiarów na nich. W nazwie mieli chyba coś z "xxx - ŻURAW" MAREK - budowa (159 m2 użytkowej / 180 po podłogach) do stanu surowego otwartego (od ławy fundamentowej po dach i orynnowanie) kosztowała mnie 25 tys. Po czasie wiem, że można znaleźć godne ekipy jeszcze o jakieś 2-3 tys taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrek 03.12.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 RAFALG - staram się, ale nigdzie nie mogę znaleźć namiarów na nich. W nazwie mieli chyba coś z "xxx - ŻURAW" MAREK - budowa (159 m2 użytkowej / 180 po podłogach) do stanu surowego otwartego (od ławy fundamentowej po dach i orynnowanie) kosztowała mnie 25 tys. Po czasie wiem, że można znaleźć godne ekipy jeszcze o jakieś 2-3 tys taniej. Czyli 60kpln za moja powierzchnie (dodam, ze ekipa super godna zaufania i super solidna) to nie jest cena za wielka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 03.12.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Chyba mam. MG-ŻURAW, Hutnicza 10, tel: 623 3542. Trochę mi ten proces myslowy zajął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts