gosia1719499730 14.12.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 KINGAA - podrzuć na priva informacje o brukarzu i kominkowcach. Ile Cię kosztowali ? Markus, jakbys potzebował, to mam rewelacyjnego gościa od kominków i rozprowadzen z Jasienia.Az załuje, ze dowiedziałm sie o nim jak juz zrobiłam swoje w domu a przy okazji tez dowiedziałam sie jak Pinus spieprzył robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 14.12.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 GOSI@ - chętnie skorzystam z namiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.12.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 GOSI@ - chętnie skorzystam z namiarów. Pan Krysik Gdansk ul Żródlana 5 tel 0501548239 albo firma 303 99 66w firmie odbiera jego zona tez zorientowana babeczka.Nie przestrasz sie tylko, bo firme ma niedaleko stodoły i moi znajomi zwiali, zanim z nim pogadali :cry:Koleżanka która 6 miesiecy szukała firmy( z tych upierdliwych i dokładnych)z jego realizacji jest zachwycona,a i na mnie zrobił bdb wrazenie.Na pewno z niego skorzystam w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 14.12.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 GOSI@ - chętnie skorzystam z namiarów. Pan Krysik Gdansk ul Żródlana 5 tel 0501548239 albo firma 303 99 66w firmie odbiera jego zona tez zorientowana babeczka.Nie przestrasz sie tylko, bo firme ma niedaleko stodoły i moi znajomi zwiali, zanim z nim pogadali :cry:Koleżanka która 6 miesiecy szukała firmy( z tych upierdliwych i dokładnych)z jego realizacji jest zachwycona,a i na mnie zrobił bdb wrazenie.Na pewno z niego skorzystam w przyszłości Oj coś mi się widzi, że tam byłam... I nie zdecydowałam się, bo gościu prowadził rozmowę w tonie, że on wszystko wie najlepiej i jest jedynym człowiekiem na świecie który potrafi kominek zrobić... może jest faktycznie dobry, ale ja takich typów nie znoszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 14.12.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 No to starcie nr 2. Pierwszym tego typu zawodnikiem był facet od wylewek, chociaż JOLA mówiła że jej sie bardzo fajnie rozmawiało Ale jezeli jest fachowcem to będę to musiał jakoś przeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.12.2004 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 GOSI@ - chętnie skorzystam z namiarów. Pan Krysik Gdansk ul Żródlana 5 tel 0501548239 albo firma 303 99 66w firmie odbiera jego zona tez zorientowana babeczka.Nie przestrasz sie tylko, bo firme ma niedaleko stodoły i moi znajomi zwiali, zanim z nim pogadali :cry:Koleżanka która 6 miesiecy szukała firmy( z tych upierdliwych i dokładnych)z jego realizacji jest zachwycona,a i na mnie zrobił bdb wrazenie.Na pewno z niego skorzystam w przyszłości Oj coś mi się widzi, że tam byłam... I nie zdecydowałam się, bo gościu prowadził rozmowę w tonie, że on wszystko wie najlepiej i jest jedynym człowiekiem na świecie który potrafi kominek zrobić... może jest faktycznie dobry, ale ja takich typów nie znoszę... Ja tez mam na takich alergię A TEN, TO RACZEJ TAKI PROSTY, KONKRETNY CHŁOP,co prawda wielbiciel marmurów i na prosty betonowy troche się krzywił, no ale cóż.Znajoma chwaliła, ze dobre warunki gwarancyjne daje, na wszystko, a nie jak inni, na obudowe, albo tylko na wkład :cry:Zreszta jak tylko sie mądrzy a fachowcem jest oki, to ja przezyje, bo Ci z Pinusa niby dobrzy,a porobili podstawowe błędy.A,.... jeszcze miałam jednego z Żukowa,ten ,to o 15 h przyszedł do mnie nabąbany jak meserszmit, w mysl zasady, piwo z rana jak smietana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.12.2004 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 No to starcie nr 2. Pierwszym tego typu zawodnikiem był facet od wylewek, chociaż JOLA mówiła że jej sie bardzo fajnie rozmawiało Ale jezeli jest fachowcem to będę to musiał jakoś przeżyć. Daj koniecznie znać jakie wrazenie na Tobie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.12.2004 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Będę się chwalić Od soboty mieszkamy Wprawdzie w baaardzo prymitywnych warunkach - na gotowo mamy jeden pokój (drugi już prawie...) i łazienkę, ale mieszkamy!!! Kingaa GRATULACJE! Eee co tam, że na kartonach i podłodze ale Święta we własnym domu! Nio, nio Kupcie z Michałem duuuużą choinkę, to zapełni się pustka w saloonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.12.2004 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Natomiast jeżeli chodzi o kominek to szukam przede wszystkim dobrych wykonawców od obudowy, a nie sprzedawcy kominków. Chociaż jak tak dalej pójdzie, to może sam sobie zrobię tą obudowę. Markus spróbuj w firmie INTERIOR z Redy, ja u nich zamawiałam cały kominek(wkład+rozprowadzenie) i montaż też chcę mieć od nich, bo naprawdę jak do tej pory jestem z nich zadowolona. Są słowni i solidni chociaż czy ok.5tys. za obudowę kominka(mat+rob), to nie za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.12.2004 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 No to starcie nr 2. Pierwszym tego typu zawodnikiem był facet od wylewek, chociaż JOLA mówiła że jej sie bardzo fajnie rozmawiało Ale jezeli jest fachowcem to będę to musiał jakoś przeżyć. Markus co do gościa od wylewek...może ma on alergię na facetów a z kobitkami inaczej rozmawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.12.2004 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Natomiast jeżeli chodzi o kominek to szukam przede wszystkim dobrych wykonawców od obudowy, a nie sprzedawcy kominków. Chociaż jak tak dalej pójdzie, to może sam sobie zrobię tą obudowę. Markus spróbuj w firmie INTERIOR z Redy, ja u nich zamawiałam cały kominek(wkład+rozprowadzenie) i montaż też chcę mieć od nich, bo naprawdę jak do tej pory jestem z nich zadowolona. Są słowni i solidni chociaż czy ok.5tys. za obudowę kominka(mat+rob), to nie za dużo A, z czego masz robiona obudowę?Jak z marmuru, to taka bedzie cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 14.12.2004 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Będę się chwalić Od soboty mieszkamy Wprawdzie w baaardzo prymitywnych warunkach - na gotowo mamy jeden pokój (drugi już prawie...) i łazienkę, ale mieszkamy!!! To Super wiadomość .....Niechaj Wam sie miło i przytulnie mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.12.2004 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Markus, jakbys potzebował, to mam rewelacyjnego gościa od kominków i rozprowadzen z Jasienia.Az załuje, ze dowiedziałm sie o nim jak juz zrobiłam swoje w domu a przy okazji tez dowiedziałam sie jak Pinus spieprzył robotę GOSIA - to Ty nie masz jeszcze wzizt a kominek juz masz ? hm... Markus - ja nie od Cadeny - ja od chlopa , a wlasciwie od baby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MZel 14.12.2004 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Sprzedam pustaki max i bloczki betonowe - Rumia.Są to pozostałości po budowie: ok. 400 szt. max-ów - 1PLN ok 40 bloczków - 1PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.12.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Markus, jakbys potzebował, to mam rewelacyjnego gościa od kominków i rozprowadzen z Jasienia.Az załuje, ze dowiedziałm sie o nim jak juz zrobiłam swoje w domu a przy okazji tez dowiedziałam sie jak Pinus spieprzył robotę GOSIA - to Ty nie masz jeszcze wzizt a kominek juz masz ? hm... Markus - ja nie od Cadeny - ja od chlopa , a wlasciwie od baby A właśnie, ze... MAM, MAMMMM WZIZT dzisiaj odebrałam :DA tak naprawde, to 1 rok temu sie przeprowadziłam do nowego mieszkania w którym mam zrobione rozprowadzenie ciepła.Okazało sie jednak ze srednia wieku u mnie na osiedlu to 55 lat i zero dzieci.Na dodatek, dzieci wszystkim przeszkadzaja i mieszkanie jest bardzo akustyczne i w ten sposób dojrzałam do......domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 14.12.2004 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 JOOLA - faktycznie facet od wylewek nie jest w "moim typie", to może dlatego. INTERIOR odwiedzałem juz dawno, ale to było na etapie gdy kominek miał byc głównym dostawcą ciepła w domu. Teraz jak ma on pełnić wyłącznie funkcję ozdobno-rozrywkową to nie mam ochoty inwestować w JOTUL-e, SPARTHERM-y i tym podobne. Pewnie kupię coś w Castoramie za maksimum 2.500, w myśl zasady im większa szyba tym lepiej. GOSIA - jeżeli ten facet jest wielbicielem marmurów to jak znalazł. Chociaż, tak naprawdę potrzebna będzie mi jedynie ogromna płyta marmurowa, sztuk raz. Kiedys zobaczyłem w Muratorze tak zabudowany kominek i do dzisiaj choruję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.12.2004 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 [ czy ok.5tys. za obudowę kominka(mat+rob), to nie za dużo A, z czego masz robiona obudowę?Jak z marmuru, to taka bedzie cena Gosia@ obudowy jeszcze nie mam, ale cena dotyczyła obudowy z piaskowca, drewniana pólka,...itd Markus jeśli szukasz dużej płyty marmurowej, to polecam firmę "Murkam" z Przodkowa(właściwie kawałek za) jest tam chyba największy wybór marmurów, granitów i kamienia w 3mieście. Sama najprawdopodobniej będę brała stamtąd parapety, bo wychodzą taniej niż gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 15.12.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Witam ! Kingaa Bardzo serdecznie gratuluje przeprowadzki - koniecznie będziemy musieli Was odwiedzić Mieszkańcy Bojana i okolic - sprawa gazociągu jest na biurku dyrektora jak tylko zejdzie z tego biurka dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 15.12.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Joola - choinka będzie obowiązkowo nawet jak nie zdążymy znaleźć zabawek, to będzie nieubrana, ale będzie Zachar - no właśnie, będziecie musieli Gierga - Wy też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrek 15.12.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 No wlasnie dostalem z UM Gdansk pismo zawiadamiajace o wszczeciu postepowania administracyjnego w sprawie zatwierdzenia projektu i wydania pozwolenia na budowe.Ciekaw jestem ile jeszcze poczekam. Mam cicha nadzieje, ze do konca roku pozwolenie bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts