gosia1719499730 22.12.2004 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Życzę Wam Wszystkim spokojnych, otulonych śniegiem, przesyconych zapachem choinki, cudowną rodzinną atmosferą, pełnych radości i szczęścia, Świąt Bożego Narodzenia. Darek z rodziną http://gifowisko.neostrada.pl/swiateczne_pliki/image020.gif Wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 23.12.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Ja również życzę Wam wszystkim spokojnych, pełnych ciepła i miłości Świąt Bożego Narodzenia! Życzę Wam też spełnienia wszystkich marzeń w nadchodzącym roku a tym z Was, którzy jeszcze budują życzę jak najszybszego zamieszkania w Waszych nowych pięknych domkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.12.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Wszystkim budującym i tym co dopiero mają zamiar, życzę spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, odpoczynku od budowy, miłych chwil z rodziną oraz udanego roku 2005 z równie udaną przeprowadzką (dla tych którzy jeszcze nie zrobili tego przed świętami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 23.12.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 A kto wie czy za rogiem nie stoją Anioł z Bogiem, nie obserwują zdarzeń i nie spełniają marzeń. Gwiazdora w kominie, Prezentów po szyje. Dwa metry choinki, Cukierków trzy skrzynki. Przed oknem bałwana, Sylwestra do rana. Życzę Wam wszystkiego z całego serca. Niech te Święta przyniosą Wam chwilę spokoju od budowlanego znoju,niech Wam dadzą chwilę spojrzenia w miniony rok i odrobinę satysfakcji z tego co osiągnęliście tego wszystkiego Wam życzęAdamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 23.12.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Pachnącej choinki, kochającej rodzinki, wielu chwil wytchnienia w Święta Bożego Narodzenia. A na Nowy Rok budowlany szok - tanie materiały, ekipy warte pochwały. Tego życzę z całego serca Tym co już na swoim, tym w trakcie, tym co wkrótce jaki i tym co dopiero marzą.Markus (znany też jako Mirek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 23.12.2004 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Hmm, jakby to powiedzieć Od dzisiaj jest w naszym domku ciepła woda, ciepłe kaloryfery, w związku z czym od dzisiaj przenosimy się spać i mieszkać do nowego domu. Meble są tam już od jakiegoś czasu, kuchnia już zrobiona, nawet większość rzeczy przewieziona. Trzeba tylko przewieźć parę drobiazgów które pozostały u teściów. Jeszcze to do mnie nie dociera... Pozdrawiam Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 23.12.2004 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Hmm, jakby to powiedzieć Od dzisiaj jest w naszym domku ciepła woda, ciepłe kaloryfery, w związku z czym od dzisiaj przenosimy się spać i mieszkać do nowego domu. Meble są tam już od jakiegoś czasu, kuchnia już zrobiona, nawet większość rzeczy przewieziona. Trzeba tylko przewieźć parę drobiazgów które pozostały u teściów. Jeszcze to do mnie nie dociera... Pozdrawiam Adamski Lepszego prezentu chyba nie mogliście sobie wymarzyć Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 23.12.2004 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 No, no Adamski, lepszego prezentu na święta nie mogłeś sobie sprawić. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti 23.12.2004 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Wesołych Świąt oraz dużo zdrowia, pieniędzy, dobrych i tanich wykonawców, promocyjnych cen na materiały budowlane w nadchodzącym Nowym Roku życzy Barti z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 23.12.2004 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Staropolskim obyczajem gdy w Wigilię gwiazdka wstaje Nowy Rok zaś cyfre zmienia, wszyscy wszystkim ślą życzenia. Przy tej pięknej sposobności i ja życze Wam radości aby wszystko się zdarzyło z roku na rok lepiej było! http://www.gify.org.pl/gify/postacie/mikolaje/3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti 23.12.2004 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Hmm, jakby to powiedzieć Od dzisiaj jest w naszym domku ciepła woda, ciepłe kaloryfery, w związku z czym od dzisiaj przenosimy się spać i mieszkać do nowego domu. Meble są tam już od jakiegoś czasu, kuchnia już zrobiona, nawet większość rzeczy przewieziona. Trzeba tylko przewieźć parę drobiazgów które pozostały u teściów. Jeszcze to do mnie nie dociera... Pozdrawiam Adamski Gratulacje!!! Ja nie mogę sie już doczekać tej chwili. Pozdrawiam Barti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 23.12.2004 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 By Wam wszystko pasowało, by kłopotów było mało, byście zawsze byli zdrowi, by problemy były z głowy, by się wiodło znakomicie, by wesołe było życie! życzy Agnieszka ps. Gdy Mikołaj Cię ominie, zrób na wieczór smutną minę, bo to obowiązek Świętych by przynościć nam prezenty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 23.12.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Hmm, jakby to powiedzieć Od dzisiaj jest w naszym domku ciepła woda, ciepłe kaloryfery, w związku z czym od dzisiaj przenosimy się spać i mieszkać do nowego domu. Meble są tam już od jakiegoś czasu, kuchnia już zrobiona, nawet większość rzeczy przewieziona. Trzeba tylko przewieźć parę drobiazgów które pozostały u teściów. Jeszcze to do mnie nie dociera... Pozdrawiam Adamski Gratulacje..... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 23.12.2004 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Życzę Wam Wszystkim Najpiękniejszych Rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 24.12.2004 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 Spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz zrealizowania wszystkich planów w nadchodzącym 2005 roku. Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 24.12.2004 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 Hmm, jakby to powiedzieć Od dzisiaj jest w naszym domku ciepła woda, ciepłe kaloryfery, w związku z czym od dzisiaj przenosimy się spać i mieszkać do nowego domu. Meble są tam już od jakiegoś czasu, kuchnia już zrobiona, nawet większość rzeczy przewieziona. Trzeba tylko przewieźć parę drobiazgów które pozostały u teściów. Jeszcze to do mnie nie dociera... Pozdrawiam Adamski I to się nazywa prezent od Św.Mikołaja Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
la_mancha 27.12.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Hmm, jakby to powiedzieć Od dzisiaj jest w naszym domku ciepła woda, ciepłe kaloryfery, w związku z czym od dzisiaj przenosimy się spać i mieszkać do nowego domu. Meble są tam już od jakiegoś czasu, kuchnia już zrobiona, nawet większość rzeczy przewieziona. Trzeba tylko przewieźć parę drobiazgów które pozostały u teściów. Jeszcze to do mnie nie dociera... Pozdrawiam Adamski Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 28.12.2004 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Hmm, jakby to powiedzieć Od dzisiaj jest w naszym domku ciepła woda, ciepłe kaloryfery, w związku z czym od dzisiaj przenosimy się spać i mieszkać do nowego domu. Meble są tam już od jakiegoś czasu, kuchnia już zrobiona, nawet większość rzeczy przewieziona. Trzeba tylko przewieźć parę drobiazgów które pozostały u teściów. Jeszcze to do mnie nie dociera... Pozdrawiam Adamski gratulacje Z zyczeniami na Swieta sie spoznilem, troche za wiele bylo spraw na glowie jak zwykle to bywa przed swietami, ale pragne Wam wszystkim zlozyc zyczenia aby kazdy z nas mogl tak napisac jak Adamski w nadchodzacym 2005 roku, lub wtegy kiedy sobie to zaplanowal. A panadto zdrowia, zdrowia, bo co nam z domow jak zdrowia nie bedzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 28.12.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Witam Bardzo dziękuję wszystkim za gratulacje i życzenia. To niesamowite uczucie "spełnienia" Na razie uczymy się mieszkać, palić w piecu, powoli dochodzimy do jakiegoś ładu ze wszystkimi pamiątkami, drobiazgami i szpargałami. Niesamowite są pierwsze noce w nowym domu - spaliśmy na parterze w salonie - duże okna bez rolet i firan - widać w oddali las i drogę do wioski - całkiem inaczej niż w bloku w środku miasta Pozdrawiam serdecznie i oby Wasze domy szybko pięły się do góry Adamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 28.12.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 ADAMSKI - zazdroszczę Wam i mam nadzieję, że za kilka miesięcy ja będę pisał na forum to samo. A tak poza tym to wszyscy zapadli w sen zimowy ??? Ktoś coś robi u siebie ??? (BARTI - wiem że Ty tak) Ostatnio Redakcja Muratora urządza "dni regionalne" i znienacka wywołuje do odpowiedzi lokalne grupy. Radzę więc zachować partyjną czujność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts