Barti 28.12.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 ADAMSKI - zazdroszczę Wam i mam nadzieję, że za kilka miesięcy ja będę pisał na forum to samo. A tak poza tym to wszyscy zapadli w sen zimowy ??? Ktoś coś robi u siebie ??? (BARTI - wiem że Ty tak) Ostatnio Redakcja Muratora urządza "dni regionalne" i znienacka wywołuje do odpowiedzi lokalne grupy. Radzę więc zachować partyjną czujność Markus - może byś tak nas w końcu odwiedził?! Robimy kafelki, karton-gipsy i ocieplamy poddasze. W czwartek mają podłączyć piec CO, założyć licznik gazowy i odpalić ogrzewanie. Kupiłem już deskę podłogowa na poddasze i szukam aktualnie wykonawcy od parkietów i balustrady. ALL Kilka miesięcy temu kiedy podpisywałem umowę z "gazownią" pewien pracownik tej instytucji powiedział, że nie ma możliwości założenia gazu u mnie w tym roku. "O ogrzewaniu gazem w święta to może Pan pomyśleć ... ale w wielkanocne" - powiedział Facet tak mnie zmotywował, że .... od tygodnia mamy już przyłącze gazowe. W tym miejscu chciałem serdecznie podziękować Koledze który pomógł mi w szybkim założeniu gazu. Bez Twojej pomocy nie byłoby to możliwe. Jestem Twoim dłużnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 29.12.2004 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 A tak poza tym to wszyscy zapadli w sen zimowy ??? Ktoś coś robi u siebie ??? (BARTI - wiem że Ty tak) Ostatnio Redakcja Muratora urządza "dni regionalne" i znienacka wywołuje do odpowiedzi lokalne grupy. Radzę więc zachować partyjną czujność No dobra, zgłaszam gotowość do działalności partyjnej miałam szaleć od świąt na desce ale mąż z synem się rozchorowali i nici z białego szaleństwa , na pocieszenie zostaje mi tylko forum i to, że w górach brak śniegu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.12.2004 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 A tak poza tym to wszyscy zapadli w sen zimowy ??? Ktoś coś robi u siebie ??? (BARTI - wiem że Ty tak) Ostatnio Redakcja Muratora urządza "dni regionalne" i znienacka wywołuje do odpowiedzi lokalne grupy. Radzę więc zachować partyjną czujność No dobra, zgłaszam gotowość do działalności partyjnej miałam szaleć od świąt na desce ale mąż z synem się rozchorowali i nici z białego szaleństwa , na pocieszenie zostaje mi tylko forum i to, że w górach brak śniegu..Moze jeszcze wrócą do zdrowiea i dasz rade pojechac Pomyśl, ze inni maja bardziej przechlapane Np, ja z architektami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 29.12.2004 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 Moze jeszcze wrócą do zdrowiea i dasz rade pojechac Pomyśl, ze inni maja bardziej przechlapane Np, ja z architektami Z architektami powiadasz...hmm współczuję, przeszłam ze swoją panią architekt mękę pańską, wady w projekcie do tej pory odbijają mi się wielką czkawką. Gosia@ zastanów się nad gotowym projektem, albo sprawdź architekta z każdej strony, niech Ci przede wszystkim pokaże co wybudowano wg jego projektu (nie same papierki i zdjęcia, bo one nic nie znaczą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 29.12.2004 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 BARTI - chętnie do Was wpadnę któregoś dnia. Przeslij na priv instrukcje dojazdu i telefon kontaktowy do Ciebie. JOOLA - no nie mów, że Ty w polskie góry się wybierałaś !?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 29.12.2004 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 Markus trochę polskie trochę słowackie, ale to był ostatni raz,po prostu dałam się namówić znajomym, a żeby było śmieszniej, to jedni z tych znajomych przyjechali ...z Włoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 29.12.2004 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 JOOLA - to oni chyba nie z Włoch tylko z Neapolu byli GOSI@ - widzę że męczysz się w innym wątku ze swoim architektem. W mysl zasady kupił nie kupił - potargować można, naprawdę proponuje spotkanie z Panią która projektowała mój dom. I tak jak napisałem, zrobi to o wiele taniej niż architekt z którym toczysz boje obecnie. To że architekci mają określone przez stowarzyszenie stawki jest zwykłym absurdem, w czasach gospodarki rynkowej i nas jako kupujących ich prace g... to obchodzi. Każda stawka podlega negocjacjom. Po drugie, do momentu opracowania koncepcji domu, nic nie płacisz. Przypomnę: Anna FIAŁEK tel. kom. 601 786 613 tel. dom 668 1730 (dzwonić po 20) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 29.12.2004 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 Howk !Nareszcie dorwałem się do kompa na drucie, wkrótce też podłączą neostradę, to popiszę. teraz czytam zaległości (od 52 strony...)Pozdrawiam Wszystkich w Nowym Roczku.ps. mieszkamy "u siebie" od sierpnia... Fajno jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrek 30.12.2004 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Joola! Ja ze swoimi architektami rowniez nie mialem problemu. Cierpliwie wysluchiwali i nanosili na plany ciagle nasze zmiany i poprawki. W koncu zbudowali to co mozna zobaczyc w moim podpisie. A sa solidni i jeden dom co zbudowali jeszcze stoi Jak chcesz moge Ci dac namiary. Najlepszego w nowym roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrek 30.12.2004 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 A czy moze ktos ma jakies doswiadczenia z firmami od robot ziemnych? Powoli zaczynam myslec o niwelacji swojej gorki i troszke nie wiem jak sie do tego zabrac! Czy najpierw zniwelowac a pozniej polozyc instalacje (gaz, woda, sanitarka, prad)? Bo po niwelacji musial bym polozyc jeszcze pare plyt Yumbo aby utwardzic dojazd.Wydaje mi sie, ze odwrotnie bylo by zle bo zasypia mi plyty przy wywozeniu ziemi z niwelacji!? HELP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.12.2004 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Moze jeszcze wrócą do zdrowiea i dasz rade pojechac Pomyśl, ze inni maja bardziej przechlapane Np, ja z architektami Z architektami powiadasz...hmm współczuję, przeszłam ze swoją panią architekt mękę pańską, wady w projekcie do tej pory odbijają mi się wielką czkawką. Gosia@ zastanów się nad gotowym projektem, albo sprawdź architekta z każdej strony, niech Ci przede wszystkim pokaże co wybudowano wg jego projektu (nie same papierki i zdjęcia, bo one nic nie znaczą)Ten obecny, ma nawet takie cudne małe domki z kartonu do kazdego projektu wiem, duperele, a ciesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.12.2004 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 JOOLA - to oni chyba nie z Włoch tylko z Neapolu byli GOSI@ - widzę że męczysz się w innym wątku ze swoim architektem. W mysl zasady kupił nie kupił - potargować można, naprawdę proponuje spotkanie z Panią która projektowała mój dom. I tak jak napisałem, zrobi to o wiele taniej niż architekt z którym toczysz boje obecnie. To że architekci mają określone przez stowarzyszenie stawki jest zwykłym absurdem, w czasach gospodarki rynkowej i nas jako kupujących ich prace g... to obchodzi. Każda stawka podlega negocjacjom. Po drugie, do momentu opracowania koncepcji domu, nic nie płacisz. Przypomnę: Anna FIAŁEK tel. kom. 601 786 613 A, tutaj mi podałes Ja zakrecona jestem.Jeszcze raz dzie ki i Wspaniałego 2005 roku w Twoim domku Ci zycze tel. dom 668 1730 (dzwonić po 20) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 30.12.2004 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Joola! Ja ze swoimi architektami rowniez nie mialem problemu. Cierpliwie wysluchiwali i nanosili na plany ciagle nasze zmiany i poprawki. W koncu zbudowali to co mozna zobaczyc w moim podpisie. A sa solidni i jeden dom co zbudowali jeszcze stoi Jak chcesz moge Ci dac namiary. Najlepszego w nowym roku! M@rek ja już mam projekt i nawet wg niego wybudowałam dom i mam zamiar na wiosnę się wprowadzić, to Gosia@ poszukuje "szpecjalisty" ale dzięki za chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 30.12.2004 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 A czy moze ktos ma jakies doswiadczenia z firmami od robot ziemnych? Powoli zaczynam myslec o niwelacji swojej gorki i troszke nie wiem jak sie do tego zabrac! Czy najpierw zniwelowac a pozniej polozyc instalacje (gaz, woda, sanitarka, prad)? Bo po niwelacji musial bym polozyc jeszcze pare plyt Yumbo aby utwardzic dojazd.Wydaje mi sie, ze odwrotnie bylo by zle bo zasypia mi plyty przy wywozeniu ziemi z niwelacji!? HELP! Ja najpierw równałam działkę,zrobiłam fundamenty a dopiero potem instalacje, jeśli chodzi o płyty, to również wydaje mi się, że kłaść je po niwelacji terenu(jeśli chodzi o dojazd do działki, to koparkowy powinien sobie poradzić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 31.12.2004 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 WITAM !!!Niech już wystrzelą korki Szampana, a Wy bawcie sie świetnie do białego rana. Wszystkiego naj-naj z okazji Sylwestra życzy Mirek. http://www.gify.org.pl/gify/natura/choinki/12.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 31.12.2004 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Kolejny Sylwester lecz życzenia te same - byście w przyszłym roku zbudowali zamek, byście mieli sto koni i sto samochodów, byście nigdy do płaczu nie mieli powodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrek 31.12.2004 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Hapy New Year http://web.icq.com/friendship/swf/0,,16961_rs,00.swf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 31.12.2004 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 To jeszcze ja szybciutko WSZYSTKIEGO DOBREGO, SPEŁNIENIA MARZEŃ I REALIZACJI ZAMIERZONYCH PLANÓW W NADCHODZĄCYM 2005 ROKU Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 31.12.2004 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 No to w wersji skróconej Wszystkiego najlepszego w 2005 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 31.12.2004 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 No to jestem pierwszy w 2005 roku P.S. To wszystko wina zegara na serwerze Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts