Gierga 30.01.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Cześć . Jakiś czas temu dowiedziałem się o istnieniu Forum. Trochę poczytałem i chciałbym się do Was dołączyć . Budowa połowy bliźniaka w Gdańsku Osowej , obecnie na etapie instalacji i tynków . Walczę sam, jeszcze sporo do zrobienia - muszę pokazać żonce, że w budowanie też bawią się Panie . Pozdrawiam Wszystkich - miło było Was wirtualnie poznać. Witaj Slavj w naszej kopalni wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 31.01.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 No, nareszcie w domu z powrotem. Witam wszystkich zaczynających i planujących zacząć swoje budowy na wiosnę. GIERGA - dzięki za info o zebraniu. Juz wpisałem do kalendarza i mam nadzieję że nic mi nie przeszkodzi wziąć udział. Ktoś swego czasu pytał o namiar na wykonawcę drzwi, obiecałem podac szczególy po powrocie. Oto one: firma LIBOR, Harcerska 25, Reda, tel: 678 5667. Drtzwi może nie są najtańsze, ale naprawdę warte swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slavj 31.01.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Cześć , Dzięki za miłe przyjęcie w klubie Kinga , MarJar, Markus_Gdynia - ogromne dzięki za namiary. W najbliższym czasie zrobię rozeznanie w temacie drzwi i podzielę się spostrzeżeniami ( może ktoś skorzysta ) Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 31.01.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Sławek, Ty nie siedź w internecie, tylko buduj! Pozdrowienia z parteru przy Reja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slavj 31.01.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 rispetto - ale się ubawiłem , to już wiem za jakim nickiem się ukrywasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 31.01.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 MarcinU namiary na ekipę od elewacji nie są tajemnicą to ci sami co robili u Benicio i u Zachara, poza tym też u moich sąsiadów p. Klachowicz 606 103 675 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 31.01.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Poszukuję dobrej (sprawdzonej) ekipy budowlanej z terenu Trójmiasta lub okolic. Budowa w Straszynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 31.01.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Poszukuję dobrej (sprawdzonej) ekipy budowlanej z terenu Trójmiasta lub okolic. Budowa w Straszynie. Witaj Kolia, Poszukaj wsrod postow na poprzedniej stronie Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 31.01.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Ja również witam wszystkich po długiej nieobecności Po urlopie pełna sił ruszam do boju Do wszystkich: Czy macie jakieś namiary na "stolarzy kuchennych", jestem na etapie zamawiania mebli do kuchni a ceny salonowe trochę mnie załamują. Słyszałam, że dobry stolarz zrobi kuchnię z katalogu za pół ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 01.02.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Czy macie jakieś namiary na "stolarzy kuchennych" Hej Joola - mi robił meble kuchenne niejaki Józef Sapleta. Facet "się mieści" w jakiejś wiosce koło Szemuda (nie pamiętam nazwy niestety). Telefon do Niego 600 347 887. Facet jest oazą cierpliwości. Klient jednakże tez musi się w tą cierpliwość uzbroić, bo słowo terminowość jest u pana Saplety abstrakcją. Ceny ma dobre, jakość też bez zarzutu. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 01.02.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Czy macie jakieś namiary na "stolarzy kuchennych", jestem na etapie zamawiania mebli do kuchni a ceny salonowe trochę mnie załamują. Słyszałam, że dobry stolarz zrobi kuchnię z katalogu za pół ceny... JOOLA - trzy tygodnie temu podpisałem umowę na wykonanie kuchni z niejakim Leszkiem CZERWIONKE. Ma zakład na Piaskowej 11, tuz za Castoramą w Rumii, z tyłu hotelu FALTOM. Telefon: 601 631 952. Widziałem jego robotę u dwóch moich kolegów. Jedna kuchnia jest już eksploatowana 3 lata, a inna 2. Obie koleżanki małżonki są zadowolone, a to chyba najlepsza rekomendacja. Do 12 marca mam mieć zainstalowaną w domu. Ma tylko jeden mankament - trzeba konkretnie wiedzieć jak ma kuchnia wyglądać kolorystycznie, bo jak zacznie sprzedawać swoje pomysły to normalna Cepelia. Drugim miejscem godnym polecenia jest niewielki salon meblowy we Wrzeszczu, dokładnie w podcieniach naprzeciwko Manhattan-u. Facet jest bardzo rzeczowy i bardzo negocjowalny. ____________________________________________________________ Najpierw odwiedziłem osławione i bardzo popularne w Gdyni i okolicach CLASSIC MEBLE mieszczące sie przy drodze Gdynia - Kosakowo. Przyjechała sympatyczna Pani projektantka do domu, zrobiła pomiary kuchni, uzgodnilismy co i jak i następnie spotkaliśmy się u nich w salonie, Pani przedstawiła koncepcję, która mi się spodobała, a potem nastapiły szczegóły i kosztorys. I praktycznie w tym momencie nasze drogi się rozeszły. Podaną przez nich cenę (15.900) było mi ciężko zakceptować. A jak jeszcze zaczęli mi wymieniać ceny poszczególnych elementów okuc i mocowań, to mając juz nieco rozeznania, nabrałem pewności że chcą mnie orżnąć conajmniej ze 100% marżą. U wymienionego stolarza to samo ma kosztować 10.000. I będąc jeszcze przy temacie kuchni. Zdecydowanie odradzam wizytę w salonie HTH w Gdyni przy wjeździe na Obwodnicę. Na moje pytanie co mają do zaoferowania w cenie do 10.000 PLN pani odpowiedziała z rozbrajającym usmiechem że nic. Zaproponowała mi zestaw za (sic !) 25.000 PLN. Potrafie zrozumieć, że coś może byc drogie, ale musze mieć przekonanie że dana rzecz jest warta swojej ceny. W ich przypadku długo jeszcze się zastanawiałem za co oni chcatak okrutnych pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 01.02.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Hej W uzupełnieniu poprzedniego postu wklejam kuchnie. Coś tam mozna zobaczyć http://foto.onet.pl/upload/30/99/_345353_n.jpg Za całość zapłaciłem 7.500 zł. (stawka VAT - "zero", oczywiście) Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 01.02.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Benicio, Markus dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 01.02.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Mam nadzieję, że to cena za same meble, bez sprzętu ???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 01.02.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Mam nadzieję, że to cena za same meble, bez sprzętu ???!!! Oczywiście - sprzęt (lodówka, zmywarka, okap, płyta gazowa, piekarnik elektryczny) kosztował druge tyle. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 01.02.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Mam nadzieję, że to cena za same meble, bez sprzętu ???!!! Oczywiście - sprzęt (lodówka, zmywarka, okap, płyta gazowa, piekarnik elektryczny) kosztował druge tyle. Pozdrowienia B. Uff U nas sprzęt wyszedł jakieś 30 % drożej, niż meble, a całość zamawialiśmy w studiu kuchennym obok Carrefoura na Morenie. Małżonka po czterech miesiącach użytkownia bardzo zadowolona. To już cztery miesiące, jak tu mieszkamy ??? O rany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 02.02.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Przekopałam się przez ileś stron poprzednich tak jak radziła Pagin, ale póki co nie znalazłam żadnych namiarów na murarzy. Ludziska pomóżcie! Nijak nie da się tego wyszukać, a przejrzenie całości jednak trochę zajmuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 02.02.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Przekopałam się przez ileś stron poprzednich tak jak radziła Pagin, ale póki co nie znalazłam żadnych namiarów na murarzy. Ludziska pomóżcie! Nijak nie da się tego wyszukać, a przejrzenie całości jednak trochę zajmuje... Spróbuj: Szyca Stanisław 604890459 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 02.02.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Przekopałam się przez ileś stron poprzednich tak jak radziła Pagin, ale póki co nie znalazłam żadnych namiarów na murarzy. Ludziska pomóżcie! Nijak nie da się tego wyszukać, a przejrzenie całości jednak trochę zajmuje... Witam Kolia, Ponizej jest tresc odpowiedzi dla Arco. Slowo "tutaj" w tresci jest linkiem do miejsca gdzie znajdziesz namiary na ekipy Pozdrowienia a zadnego polecenia ekipy do stanu surowegoWitaj Arco, Mysle ze nie ominie cie przeczytanie (lub przeszukanie) watkow historycznych grupy. Na dobry poczatek spojrz tutaj . O Jana Sikore pytaj MarcinaU, ale z tego co pamietam to bardzo go chwalil Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 02.02.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Dzięki Pagin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts