MarcinU 08.02.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 MarcinU - Znalazłeś gdzies jeszcze ciekawą ofertę na okienka? Jeszcze nie szukałem. Gostek z BB sam się napatoczył na budowę, pomierzył i obiecał ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 08.02.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 pnące truskawki ? prosto z krzaka ? bez schylania ? tylko czy aby smaczne Niemcy - naród wygodny. Trzeba szanować swój kręgosłup A tak na poważnie, to nie wiem jak smakują, ale bardziej chodzi o efekt wizualny, niż smakowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MZel 08.02.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Są to pozostałości po budowie: ok. 400 szt. max-ów - 1PLN ok 40 bloczków - 1PLN tel. 606 312 716mailto:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 08.02.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Kingaa, a co z tym namiarem na drewno ? Musialam dzisiaj zorganizować sobie jakieś, własnie dzwonie, ale sie przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 08.02.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 .jesli chodzi o drzewo do kominka, to mam namiary na tanie drzewo ale moge podac dopiero w poniedzialek A mogłabyś jakoś tak we środę ? Bardzo bym była wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.02.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Słuchajcie czy ktoś się wybiera na spotkanie forumowiczów do Warszawy (5.03)? Szcegóły tutaj: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=39018&highlight= Chętnie bym pojechał, ale niestety jest to w sobotę, a dla mnie obecnie każda godzina na budowie się liczy. Muszę uciekać z obecnego mieszkania jak najprędzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 08.02.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Domek z pierzynką zimową http://foto.onet.pl/upload/9/47/_419540_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 08.02.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Słuchajcie czy ktoś się wybiera na spotkanie forumowiczów do Warszawy (5.03)? Szcegóły tutaj: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=39018&highlight= Chętnie bym pojechał, ale niestety jest to w sobotę, a dla mnie obecnie każda godzina na budowie się liczy. Muszę uciekać z obecnego mieszkania jak najprędzej. Ja też się nie wybieram...myślałam na początku, że tak....ale niestety w tą sobotę akurat mi niepasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 09.02.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Słuchajcie czy ktoś się wybiera na spotkanie forumowiczów do Warszawy (5.03)? Szcegóły tutaj: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=39018&highlight= Tak planujemy z żoną, że chyba pojedziemy na to spotkanie. Najwyżej potem Wam opowiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 09.02.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Czy wiecie może czy typowe okna (chodzi mi o wymiary) są jednakowe we wszystkich firmach, czy każda firma ma swoje "typowe" okna? Gdzieś czytałam, że nietypowe mogą dużo drożej kosztować.Jestem na etapie szukania murarzy, więc dziur na okna jeszcze nie ma, także jakby co mogłabym coś pozmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goliat 09.02.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 okna typowe moga miec roznice do 2cm na "minus" od ponizszych wymiarow:szerokosc (w cm): 58, 88, 118, 148, 178, 208wysokosc (w cm): 55, 85, 115, 145, 165, balkony: 210, 220, 230 zalezy to glownie od producenta, napewno mniejsze ma stolarka z Wolomina (o 1 cm) i Urzedowski (o 1,5)z reguly tez okna PCV sa troche mniejsze ale jak porobisz otwory 1,5x1,5 wszystko ci sie zmiesci z typowek:)napewno okna typowe sa tansze od nietypowych!!! (ok. 30%)najdrozsze beda lukowe:( ale za to jakie sa ladne:) pozdr,Goliat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amys 09.02.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Mam okna z GFO pcv profil veka wstawione miesiąc temu. Na razie nie mam zastrzeżeń co do wyglądu i okuć. Można powiedzieć że każde moje okno było nietypowych rozmiarów, nie miało to znaczenia na cenę liczoną jak się zorientowałem od powierzchni okna. Wszystkie były robione dopiero po obmiarach otworów w murze. Problem zaczyna się z nietypowymi kształtami - ja mam jedno trójkątne okno za które policzyli sobie troche więcej. Z GFO warto ponegocjować cenę i dodatki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MassaTom 09.02.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 szukam ekipy budującej w systemie ytong z okolic osowy,chwaszczyna i gdyni. Będę wdzięczny za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia-rum 09.02.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Czy ktoś z Was widział może w jakiejś szkółce lub sklepie sadzonki truskawek pnących ? Widziałem takie w prospekcie z Niemiec, ale u nas jakoś nie wpadło mi w oko. Uparliśy się jednak, żeby je mieć i problem gotowy Witam Podaje link do szkółki http://www.markiewicz.com.pl/menu.php?id=uprawa_tr_1013 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.02.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Witam, jestem nowa na forum, własnie kupiliśmy kawałek ziemi w Kiełpinie i w przyszłości - miejmy nadzieję niedalekiej - mamy zamiar się budować. Podoba nam sie projekt C-62 z Muratora. Jeśli ktoś miałby ochotę przyjrzeć mu się bliżej i podzielić się swoimi odczuciami - byłabym wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amys 09.02.2005 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 szukam ekipy budującej w systemie ytong z okolic osowy,chwaszczyna i gdyni. Będę wdzięczny za namiary. ekipa ytong: Darek Król 603 681 959 nie widziałem ich roboty ale są polecani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 10.02.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 szukam ekipy budującej w systemie ytong z okolic osowy,chwaszczyna i gdyni. Będę wdzięczny za namiary. Marek JANKOWSKI - u mnie budował z YTONG-a, u dwóch sąsiadów również, a potem u Luśki z silki. Kontakt: 605400172. Może być juz trochę późno na najbliższy sezon budowlany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 10.02.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 MARCIN - a jak macie zamiar dotrzeć do W-wy. Samochodem czy pociągiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 10.02.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Czy ktoś z Was widział może w jakiejś szkółce lub sklepie sadzonki truskawek pnących ? Widziałem takie w prospekcie z Niemiec, ale u nas jakoś nie wpadło mi w oko. Uparliśy się jednak, żeby je mieć i problem gotowy Witam Podaje link do szkółki http://www.markiewicz.com.pl/menu.php?id=uprawa_tr_1013 Pozdrawiam Dziękuję bardzo. Trochę daleko, ale na szczęście od czasu do czasu jestem w poblizu służbowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 10.02.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Amys, Goliat - dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts