kodi_gdynia 22.03.2005 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Ola no to pojedź do Jodłowna to zobaczysz co tam się dzieje. Co do szamba to współczuję. Takie z tworzywa ok. 10m3 dobre 6tys. Tragedia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 22.03.2005 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Zreknij tu tak orientacyjniea szzczególnie na ecoplast. Do 200km gratis. A do Torunia z Gdyni jest 200. Więc tranasport za darmo. Ceny niezłe, ale taniej będzie trudno. http://www.szambo.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 22.03.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 A wiecie, że słoneczko świeci ? Dochodzi południe, na dworze 3,5*C, a ja mam już 400 l. gorącej wody (55*C.) ! Będzie na trzy dni jak nic ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 22.03.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Kolia - ja chyba nie mam od Pana Wonsa, ale z tego co pamiętam to też jodłowno. Krajobraz faktycznie zniewalający. Pisałem zresztą o tym w dzienniku. Jaca - coś nie moge otworzyć tych fotek. Jakiś error. Zapodaj mi link do głownej strony naszego 3city na yahoo. Pozdrawiam Pamietałam że z Jodłowna i myslałam, że od tego samego gościa, ale jak widać ktoś jeszcze robi w tym interesie Link do strony głównej jest taki: http://groups.yahoo.com/group/3citty_building_club Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 22.03.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Dzieki, na pewno zerknę. Kurcze co za durne przepisy maja w tych Kolbudach. A słoneczko swieci, az miło popatrzeć, już myślałam, że pisanki w koszyku śnieg zasypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 22.03.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Dzieki, na pewno zerknę. Kurcze co za durne przepisy maja w tych Kolbudach. A słoneczko swieci, az miło popatrzeć, już myślałam, że pisanki w koszyku śnieg zasypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 22.03.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Dzieki, na pewno zerknę. Kurcze co za durne przepisy maja w tych Kolbudach. A słoneczko swieci, az miło popatrzeć, już myślałam, że pisanki w koszyku śnieg zasypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 22.03.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 A wiecie, że słoneczko świeci ? Dochodzi południe, na dworze 3,5*C, a ja mam już 400 l. gorącej wody (55*C.) ! Będzie na trzy dni jak nic ! Bo nie masz nastoletniej córki. Jakbys miał to te 400l za jednym razem by Ci załatwiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 22.03.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 A słoneczko swieci, az miło popatrzeć, już myślałam, że pisanki w koszyku śnieg zasypie. No tak, i bałwana z palmą nie będzie A tak miało być oryginalnie w te zimowo - wielkanocne święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 22.03.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Słuchajcie, mam pytanie... może głupie. ale ja naprawdę nie wiem SKĄD SIĘ BIERZE ZIEMIĘ??? taką żyzną do ogródka... u nas jest takie badziewie, że oprócz tego humusu co był ściągnięty spod domu musimy coś żyźniejszego dodać... tylko skąd??? bo przecież nie będę tego kupować na woreczki, bo zbankrutuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 22.03.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 KINGAA - popytaj tych co wożą żwir i piasek. Ja mam namiary, ale transport spod Szemuda do Ciebie zabije Cię finansowo. Szukaj w swojej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 22.03.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Witam. Pytanie do wszystkich Bojanowiczów - kto ma przydomową oczyszczalnie ścieków. Te osły z gminy uparły się na szambo . Nie wiem jak to przeskoczyć Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 22.03.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Witam. Pytanie do wszystkich Bojanowiczów - kto ma przydomową oczyszczalnie ścieków. Te osły z gminy uparły się na szambo . Nie wiem jak to przeskoczyć Pozdrówka Też pytanie - ja mam. O jakiej gminie mówisz - Szemud? Jestes pewien, że teraz załatwia się to w gminie, a nie w Starostwie. Po drugie budowa POŚ o wydajności do iluś tam m3 / na dobę (musiałbys mieć kompanie wojska na utrzymaniu) nie wymaga zezwolenia na budowę tylko zgłoszenia. Suma sumarum mogą się wypchać. Mnie też próbowali załatwić w ten sposób, ale jak im udzieliłem odpowiedzi takiej jak teraz to spuścili z tonu natychmiast. SŁUCHAJCIE - normalny Zanzibar albo inna Górna Wolta. Odwiedziłem dzisiaj Telepunkt (nie mają możliwości przyłączenia telefonu w Bojanie), o rozmowie z Netią nie wspomnę, bo Ci nawet logo firmowego tam nie mają. Ręce mi opadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 22.03.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 MIROSŁAW - jeżeli Ci to pomoże, zadzwoń do faceta który robił mi projekt oczyszczalni. Gosć jest kumaty w temacie - Piotr Rosa 625-5022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 22.03.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Witam. Pytanie do wszystkich Bojanowiczów - kto ma przydomową oczyszczalnie ścieków. Te osły z gminy uparły się na szambo . Nie wiem jak to przeskoczyć Pozdrówka Nam architekt adaptujący projekt do terenu, wpisał w odpowiednim miejscu P.O.Ś. i już... Żadnych projektów specjalnych nie robiliśmy... W dzienniku budowy budowniczy wpisał "posadowienie zbiornika systemowego z odprowadzeniem", bo nie wiedział co będzie - szambo, czy coś innego... Do 7,5 m3/dobę - wystarczy zgłoszenie. Markus - mam takiego jednego żabichlapa, co w 5 minut każdą ilość wody potrafi przeflancować z wanny na podłogę, więc oszczędzam (Córki zużywają warszawską wodę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 23.03.2005 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Panowie i Panie. Miał ktoś do czynienia z tymi osobami/ firmami. Jesli tak to jakie wrażenia. 1. MARSOL z Luzina -p. Marek Patelczyk 2. GWARANT z Chwaszczyna, ul.Boczna 10 Dzięki i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivo 23.03.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Witajcie! Mam wielką PROŚBĘ o namiary na naprawde sprawdzonego fachowca i godnego polecenia - oczywiście Chodzi mi o hydraulika. Fajnie, by było gdy tez robił od razu podłaczenie kotłowni itp (olejowa). HELPIK! Miałam wcześniej namiary, ale straciałam te dane z kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 23.03.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Szukam bramy garażowej, takiej żeby pasowała do drewnianych okien, bo te plastykowe co wyglądaja jak saiding odpadaja, i zeby nie zdrali ze mnie jak za zboże. Jak ktoś ma jakies namiry to bardzo prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.03.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 sprawdź u Wiśniowskiego http://www.wisniowski.plmaja bramy w kolorze złoty dąb, mam taką i wygląda super.Kupiłem w firmie Sokołka Amer-Pol - maja oddziały w Gdyni, Sopocie, Miszewku (albo w Tuchomku, już nie pamiętam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 23.03.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Dzieki, jak sie okazuje niedalko mnie jest dystrybutor, a na zdjęciach tez dośc ładnie wyglądają, nie moge doczytac czy sa w okleinie drewnianej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts