Mirosław 20.04.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 NO TO OGROMNE GRAULACJE MARKUS !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 20.04.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Dolaczam sie do gratulacji dla Marcusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 20.04.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Ode mnie również-najlepszego!W nowym ,własnym i przytulnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarL 20.04.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Skąd wziąć piasek do zasypywania fundamentów? Poprzednio brałem z Polgravelu z Mrzezina ale teraz mają tylko 25-ciotonowe wywrotki no i to się u mnie nie wykręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.04.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Markus,miłego mieszkania na swoim! Pozdrawiam i już zazdroszczę , Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 21.04.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Benicio będziesz dzisiaj wieczorem uchwytny? Mam parę pytań o odprowadzenie deszczówki do gruntu. Dobrze mi się wydaje, że masz coś takiego? Heloł Wczoraj byłem nieuchwytny. Dzisiaj nie wiem czy będę uchwytny. Będę uchwytny napewno jutro. Odprowadzenie deszczówki mam po części zrobione. Zresztą jak wszystko na zewnątrz: ogród po częsci, odprowadzenie deszczowki po części, oświetlenie ogrodu po części, system nawadniania po części, ogrodzenie po części. Tylko trawnik przez psa jest zlany po całości ... Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 21.04.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Markus - wielkie gratulacje. Pozdrowienia B. PS. Chciałem napisac, że gratuluje w poprzednim poście, ale stwierdziłem, tak wielki fakt jak przeprowadzka zasługuje na osobny message. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.04.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Markus, jeszcze raz (tym razem publicznie ) gratulacje! Jak już się trochę "udomowisz" i będziesz miał łączność ze światem, to napisz jak się mieszka w swoim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 21.04.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Markus - gratulacje I dużo wytrwałości w "zadomowianiu się". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
la_mancha 21.04.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Markus, przede wszystkim serdeczne gratulacje. Powodzenia i dużo radości z mieszkania we własnym wymarzonym i dopieszczonym domu. Szybko dopiąłeś swego a Bojano rośnie w siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 22.04.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Znikam z forum na jakiś czas. Od jutra mój adres zamieszkania to: Bojano, ul: B. Krzywoustego 14. Telefonu brak, mimo moich monitów TP SA ma mnie w głębokim poważaniu. Dzisiaj nawet odrzucili moja oferte, że ja tym głąbom kupię i wkopię kabel, niech tylko mi powiedzą jaki ma być ten kabel i jak głeboko zakopany. No to się na mnie obrazili Nooooooo wreeeeszcie !!! Przy okazji wpadnę osobiście z gratulacjami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.04.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Mirosław : - spróbuj wycenic okna u innego przedstawiciela Intur KFS. Jak kupowałem u pana Franka Kuczyńskiego tel 501 415 596. Mieszka gdzieś pod Inowrocławiem ale często bywa w 3mieście. Płaciłem tylko 50% zaliczki i miałem dobre ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 23.04.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Tak mnie właśnie naszło - skoro zamierzam się w tym roku wprowadzić i kolejna zimę spędzić w domu te pewnie teraz jest ostatni dzwonek na zamówienie dzrewa do kominka. Markus, Gierga i inni bojanowcy - próbowaliscie może ten temat zgłębiać? Gdzie w naszej okolicy można w miarę tanio kupić drzewo? Sorry, ale widząc wczoraj u Ciebie stosowną ekipę stwierdziłem, że jesteś znacznie bardziej zaawansowany w temacie kominka. Ja tam nie wiem nawet czy kominek stanie u mnie jeszcze w tym roku. No i właśnie dlatego, że rozmawiałem z kominkarzem naszło mnie w sprawie drewna. Może jakbysmy się dogadali to dałoby się załatwić taniej. Pomyśl nad tym. Gierga - rozumiem, że ty byłabyś chętna na taką "spółkę"? MarcinU jak najbardziej będe chętna na drzewo na spółkę - jezeli ma być taniej. Porozglądam się i popytam może ja coś ciekawego znajdę. Chyba, że ty już masz coś na oku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 23.04.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Markus - GRATULACJE OGROMNE OGROMNIASTE.....w końcu na swoim ))) Jutro będe znała decyzje kredytową z banku PKO BP czy przyznają mi kredyt czy nie ...ach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 23.04.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Gierga, Marcin, drewno do kominka (grab i inne) można kupić w cenie 120zł za kubik, na Osowej przy Obwodnicy, jadąc w stronę Gdańska po prawej. W Chwaszczynie (przy giełdzie samochodowej) jest ponoć po 150 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.04.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 W Sławutowie od 80 do 130 zależy jakie (porąbane/całe/twarde/miekkie)-to informacja od kolegi tam mieszkającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.04.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Jeszcze cos o windows2000http://foto.onet.pl/upload/20/69/_459576_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 25.04.2005 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Witam. Nie było mnie parę dni. No Markus - wreszcie na swoim. Poczujesz to szybko. Co do odprowadzenia wody to ja mam tak:po 2 duże beczki na rynne - wkopane i dobrze zakonserwowane - na górze płyta betonowa i wszystko zasypane ziemią. Jak na razie nie mam problemu - sprawdza się. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 25.04.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 MarcinU jak najbardziej będe chętna na drzewo na spółkę - jezeli ma być taniej. Porozglądam się i popytam może ja coś ciekawego znajdę. Chyba, że ty już masz coś na oku? Jakoś ostatnio nie miałem czasu drążyć tematu. Ale wrócę do niego wkrótce. P.s. Coś spokojnie u Ciebie na budowie. Nic się nie dzieje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 25.04.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 MarcinU jak najbardziej będe chętna na drzewo na spółkę - jezeli ma być taniej. Porozglądam się i popytam może ja coś ciekawego znajdę. Chyba, że ty już masz coś na oku? Jakoś ostatnio nie miałem czasu drążyć tematu. Ale wrócę do niego wkrótce. P.s. Coś spokojnie u Ciebie na budowie. Nic się nie dzieje ... Czekam na decyzje kredytową....mówili, ze dzisiaj mi dadzą odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts