Franciszek 21.05.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 hej! jest późno i coś mi się źle wysłało zamiast "odpowiedz" zrobiłem "nowy temat" - sorka Pytanie brzmi: czy ktoś buduje w Osowej. Pytam, bo mam zamiar w tym roku ruszyć tam z budową a w grupie zawsze raźniej Okolica niezbyt piękna, ale w połowie drogi między Gdańskiem a Gdynią. Pozdrawiam póxną porą Osowa brzydka Franciszku, a z której to części Osowej Franciszek pochodzi hę, bo ja z tej piękniejszej Joola, a Ty z której części Osowy (pomijając że z piękniejszej oczywiście ) i na jakim etapie budowa? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 21.05.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 U mnie zakończyła się faza wkopywania szamba - a ogrodzenie już niedługo gotowe. Przez to słońce spaliłam się dzisiaj na raka Ale robota szła do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.05.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Bojanowicze, dajcie znac jak tam z gazem?co było na zebraniu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 21.05.2005 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Bojanowicze, dajcie znac jak tam z gazem?co było na zebraniu??? Jak będzie odpowiednia ilość chętnych osób - będą zakładali już w przyszłym roku. Tylko trzeba wypełnić wniosek - na stronie http://www.gazowniagdansk.pl (chcę zostać odbiorcą/formularze/i wniosek o podłączenie gaz.....do 10 M3) i przesłać albo pod adres Urzędu w Szemudzie albo bezpośrednio do gazowni Szczegółów możesz się dowiedzieć dzwoniąc bezpośrednio do gazowni lub gminy (chociaż polecałabym to pierwsze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.05.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Bojanowicze, dajcie znac jak tam z gazem?co było na zebraniu??? Jak będzie odpowiednia ilość chętnych osób - będą zakładali już w przyszłym roku. Tylko trzeba wypełnić wniosek - na stronie http://www.gazowniagdansk.pl (chcę zostać odbiorcą/formularze/i wniosek o podłączenie gaz.....do 10 M3) i przesłać albo pod adres Urzędu w Szemudzie albo bezpośrednio do gazowni Szczegółów możesz się dowiedzieć dzwoniąc bezpośrednio do gazowni lub gminy (chociaż polecałabym to pierwsze).Słuchaj, a faxem mozna?czy tak raczej tradycyjnie trza ja nie mam jeszcze budowu, buuu, ale mam ziemie, to chyba moge co?koszty jakies podali???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.05.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 gosia@- gdzie są ci spece od kominków (źródlana w gdyni?) z czego robią obudowy? czy są sprawdzeni? ) spece sa z Gdanska:-) i sa sprawdzeni przez moje 2 kolezanki, które pieje z zachwytu do dzisiaj, choc jedna twierdzi, ze facet troche sie madrzy.Przestrzegam jednak na prosbe mojej koleznki przed firma z Zukowa p.Hintz?(cholerka zapomniałam nazwiska, ale strasznej maniany jej narobili i ukradli komórke na budowie.Oczywiscie telefoniczna Gosia@, byłam u tego speca i...się załamałam facet może jest faktycznie dobry ale cenowo niestety-delikatnie mówiąc mało przystępny . o, kurcze a jakie ceny Ci podał?na pewno u tego na Zródlanej 5?Kolezanka mówiła ze cena była dobra, moze mu sie zmieniło Daj znac koniecznie na bierzaco jak poszukiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 22.05.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Witam grupę budujących z Trójmiasta. Mam prośbę nie związaną z budowaniem ,ale potrzbuję Waszej podpowiedzi. Wybieram się jutro w Wasze opkolice i będę potrzebował przenocować gdzieś w motelu lub hotelu. Może coś polecicie, ponieważ całkowicie nie znam tych stron?.Z góry dziękuję za ewentualną pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.05.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Witam grupę budujących z Trójmiasta. Mam prośbę nie związaną z budowaniem ,ale potrzbuję Waszej podpowiedzi. Wybieram się jutro w Wasze opkolice i będę potrzebował przenocować gdzieś w motelu lub hotelu. Może coś polecicie, ponieważ całkowicie nie znam tych stron?. Z góry dziękuję za ewentualną pomoc.Gdybys jescze tak podał, czy ma to byc Sopot, Gdynia czy Gdansk:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 22.05.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 W sumie nie ma to znaczenia. Najlepiej Gdańsk lub Gdynia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.05.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 W sumie nie ma to znaczenia. Najlepiej Gdańsk lub Gdynia. Jak powiesz jeszcze w jakich granicach cenowych, to Ci jutro cos poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 22.05.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 W sumie nie ma to znaczenia. Najlepiej Gdańsk lub Gdynia. Jak powiesz jeszcze w jakich granicach cenowych, to Ci jutro cos poszukam W sumie to też nie ma znaczenia. Najlepiej tanio i dobrze. , ale oczywiście niekoniecznie. Jedziemy we trzech kupić ze szwagrem samochód używany w salonie Toyoty. Ok 15.00 wyjeżdzamy z Białegostoku do Warszawy, a potem do Gdańska. Będziemy tam ok 0.00 i przydałoby się gdzieś przespać. Dlatego szukam noclegu. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.05.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 W sumie nie ma to znaczenia. Najlepiej Gdańsk lub Gdynia. Jak powiesz jeszcze w jakich granicach cenowych, to Ci jutro cos poszukam W sumie to też nie ma znaczenia. Najlepiej tanio i dobrze. , ale oczywiście niekoniecznie. Jedziemy we trzech kupić ze szwagrem samochód używany w salonie Toyoty. Ok 15.00 wyjeżdzamy z Białegostoku do Warszawy, a potem do Gdańska. Będziemy tam ok 0.00 i przydałoby się gdzieś przespać. Dlatego szukam noclegu. Dzięki za pomoc.Rozumiem, ze chodzi o salon Toyoty w Chwaszczynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.05.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 W sumie nie ma to znaczenia. Najlepiej Gdańsk lub Gdynia. Jak powiesz jeszcze w jakich granicach cenowych, to Ci jutro cos poszukam W sumie to też nie ma znaczenia. Najlepiej tanio i dobrze. , ale oczywiście niekoniecznie. Jedziemy we trzech kupić ze szwagrem samochód używany w salonie Toyoty. Ok 15.00 wyjeżdzamy z Białegostoku do Warszawy, a potem do Gdańska. Będziemy tam ok 0.00 i przydałoby się gdzieś przespać. Dlatego szukam noclegu. Dzięki za pomoc.Rozumiem, ze chodzi o salon Toyoty w Chwaszczynie? Słuchaj, zerknij jeszcze na http://www.trojmiasto.pl i jak nie znajdziesz, to daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 22.05.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Dzięki poszukam. Jeśli ktoś znałby coś z autopsji to bardzo proszę o informacje, poniważ już kilka razy miałem wątpliwą okazję korzystać z usług nieznanych lokali o nieciekawym standardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 22.05.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 U mnie zakończyła się faza wkopywania szamba - a ogrodzenie już niedługo gotowe. Przez to słońce spaliłam się dzisiaj na raka Ale robota szła do przodu Cześć! Ja właśnie jestem na etapie wyboru szamba. Możesz zdradzić jakiego rodzaju szambo wybrałaś (plastik, żelbet czy metal) i kto jest dostawcą takiego szamba w naszym rejonie? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 22.05.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Witam grupę budujących z Trójmiasta. Mam prośbę nie związaną z budowaniem ,ale potrzbuję Waszej podpowiedzi. Wybieram się jutro w Wasze opkolice i będę potrzebował przenocować gdzieś w motelu lub hotelu. Może coś polecicie, ponieważ całkowicie nie znam tych stron?. Z góry dziękuję za ewentualną pomoc. Hej! Z racji, że tu mieszkamy rzadko nocujemy w hotelach w Gdańsku Znajomi, którzy przyjeżdżają ze Szczecina nocują w wili Pascal, która jest w Brzeźnie, może to daleko od Chwaszczyna, ale blisko na plaże, podobno tanio (cen niestety nie znam) i miło. Telefon:58 342 75 92. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 22.05.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Dzieki. Takie informacje są bardzo cenne. Dobry wypoczynek w podróży to bardzo dużo i dlatego jeszcze raz bardzo Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 22.05.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 U mnie zakończyła się faza wkopywania szamba - a ogrodzenie już niedługo gotowe. Przez to słońce spaliłam się dzisiaj na raka Ale robota szła do przodu Cześć! Ja właśnie jestem na etapie wyboru szamba. Możesz zdradzić jakiego rodzaju szambo wybrałaś (plastik, żelbet czy metal) i kto jest dostawcą takiego szamba w naszym rejonie? Dzięki Szambo mam z kręgów - zamówiłam je w hurtowni materiałów budowalnych w Koleczkowie - reszte wspólnymi siłami - zadnych speców i fachmanów nie brałam 0 w sumie razem z kopaniem dziury i zakopywaniem wyniosło mnie ok 2500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puzon 22.05.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 mam od grudnia drzwi zewn. porta typ gdańsk, przy zakupie kierowałem się raczej stosunkiem jakość/cena na razie nie mam zastrzeżeń do jakości, tylko goście z belpolu "dali dupy" przy wstawianiu drzwi, zlicowali je z krawędzią ściany (a mam jednowarstwówkę), dodatkowo zamiast pianki montażowej użyli zaprawy cementowej gdybys znal instrukcje zalaczona do tych drzwi to wiedzialbys ze takowe montuje sie wlasnie na zaprawe a nie piane, zreszta gdyby zrobili po twojemu pewnie ktos by ci doradzil dochodzic swoich praw w zwiazku z nieprawidlowym wykonaniem. Ludzie czytajcie potem sie czepiajcie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amys 22.05.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 mam od grudnia drzwi zewn. porta typ gdańsk, przy zakupie kierowałem się raczej stosunkiem jakość/cena na razie nie mam zastrzeżeń do jakości, tylko goście z belpolu "dali dupy" przy wstawianiu drzwi, zlicowali je z krawędzią ściany (a mam jednowarstwówkę), dodatkowo zamiast pianki montażowej użyli zaprawy cementowej gdybys znal instrukcje zalaczona do tych drzwi to wiedzialbys ze takowe montuje sie wlasnie na zaprawe a nie piane, zreszta gdyby zrobili po twojemu pewnie ktos by ci doradzil dochodzic swoich praw w zwiazku z nieprawidlowym wykonaniem. Ludzie czytajcie potem sie czepiajcie !!! nie zmienia to faktu, że drzwi są osadzone niezgodnie ze sztuką dla ściany jednowarstwowej pomimo moich uwag, że ściana nie będzie już ocieplana, szkoda że w instrukcji nie było jak postępować w takim przypadku, teraz czeka mnie odkuwanie futryny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts