mirek_gdynia 22.06.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Strrrrrasznie pilne, gdzie kupie bednarke?????W hurtowniach budowlanych nie ma a, ja zaraz musze im zawiezc Na ulicy Hutniczej, na wysokosci Chylonii (jadac od strony Gdyni za skrzyzowaniem z Polnocna, po lewej stronie) jest duza hurtownia elektryczna (nazwy nie pomne). Tam dostaniesz bednarke. Jednym slowem szukaj w hurtowniach elektrycznych. Tam tez mozna kupic peszele zewnetrzne o srednicach np 50, 75, 100 mm na przepusty kablowe przez fundamenty O, super, super!zaraz jade, a co do przepustów, to własnie mi powiedzieli, ze lepiej by fundament był nie naruszony Hurtownia nazywa się MORS i jest po lewej stronie Hutniczej jadąc w kierunku Rumii. A propos przepustów - rozumiem że mieli na myśli ławy fundamentowe, a nie ściany fundamentowe. Bo w tych drugich całkiem normalnie wykonuje się przepusty, żeby ich potem nie kuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.06.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Strrrrrasznie pilne, gdzie kupie bednarke?????W hurtowniach budowlanych nie ma a, ja zaraz musze im zawiezc Na ulicy Hutniczej, na wysokosci Chylonii (jadac od strony Gdyni za skrzyzowaniem z Polnocna, po lewej stronie) jest duza hurtownia elektryczna (nazwy nie pomne). Tam dostaniesz bednarke. Jednym slowem szukaj w hurtowniach elektrycznych. Tam tez mozna kupic peszele zewnetrzne o srednicach np 50, 75, 100 mm na przepusty kablowe przez fundamenty O, super, super!zaraz jade, a co do przepustów, to własnie mi powiedzieli, ze lepiej by fundament był nie naruszony Hurtownia nazywa się MORS i jest po lewej stronie Hutniczej jadąc w kierunku Rumii. A propos przepustów - rozumiem że mieli na myśli ławy fundamentowe, a nie ściany fundamentowe. Bo w tych drugich całkiem normalnie wykonuje się przepusty, żeby ich potem nie kuć.Jasne, mieli na mysli ławy fundamentowe, tylko ja laik pokiełbasiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola125 22.06.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Poszukuje dobrej ekipy do wymurowania płotu. Może kogoś polecicie sprawdzonego.Dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 22.06.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Witajcie, pilnie poszukuję ekipy od tynków cementowo-wapiennych. Mam namiary na tykarzy, którzy robią tylko gipsowe tynki HELPIK! Czas nas bardzo goni... Nie możemy ruszyć z dalszymi pracami Wspominany już niejednokrotnie pan Toporek też robi tynki cem-wap. U mnie robił posadzki i jestem bardzo zadowolona, więc może i tynki idą mu równie dobrze (tel: 605 10 33 71) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 22.06.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Anekri - ja mam całość wod-kan i c.o. z firmy ATOM z Lublewa. Instalacje są w trakcie realizacji, ale współpraca do tej pory układa się bardzo dobrze. Ceny są akceptowalne i negocjowalne, wykonawstwo też bez zarzutu, a obsługa klienta - super. Wcześniej na forum polecał ich Barti i polecał bardzo. Bardzo dziękuję - własnie robią mi wycenę Będzie z czego wybierać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mercedes 22.06.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 markus_gdynia obejrzalam Twoj album ze zdjeciami z budowy i chcialam Cie zapytac, z czego masz zrobione drzwi wew. (drewno, a moze specjalna okleina)? Na zdjeciu nie widac tzw. słoi. Poszukuje recepty na jasne drzwi wew., ktore nie maja typowego charakteru drzwi drewnianych, i tak jak Twoje, maja prostą forme. z gory dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivo 22.06.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Wielkie DZIĘKI z namiary na tynkarzy - mamy pecha, wszytskie najbliższe terminy zajęte Tak to jest jak za późno szuka się fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.06.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Hurtownia nazywa się MORS i jest po lewej stronie Hutniczej jadąc w kierunku Rumii. A propos przepustów - rozumiem że mieli na myśli ławy fundamentowe, a nie ściany fundamentowe. Bo w tych drugich całkiem normalnie wykonuje się przepusty, żeby ich potem nie kuć.Informacja odnosnie Marsa, nie sprzedaja bednarki na metry, tylko całe opakowania po 50 kg Musiałam maszerowac na Żelazna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 22.06.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 markus_gdynia obejrzalam Twoj album ze zdjeciami z budowy i chcialam Cie zapytac, z czego masz zrobione drzwi wew. (drewno, a moze specjalna okleina)? Na zdjeciu nie widac tzw. słoi. Poszukuje recepty na jasne drzwi wew., ktore nie maja typowego charakteru drzwi drewnianych, i tak jak Twoje, maja prostą forme. z gory dziekuje za odpowiedz Drzwi wewnętrzne mam kupione w firmie INTER-DOOR. Ich sklep fabryczny jest na trasie Rumia-Reda, po lewej stronie w kierunku Redy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mercedes 22.06.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 markus_gdynia dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniek_73 22.06.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Gosia@ - Po ile ta bednarka na metry?A może taniej byłoby zrzucić się razem na te 50 kg i się podzielić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniek_73 22.06.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Czy ktoś ma może namiary na niedrogiego (oczywiście) rzeczoznawcę budowlanego?Potrzebuję takowego do wyceny domu dla banku żeby dostać kredyt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.06.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Gosia@ - Po ile ta bednarka na metry? A może taniej byłoby zrzucić się razem na te 50 kg i się podzielić? PozdrawiamRany, musze sprawdzic, ale cos mi swita,ze za 5 m zpłaciłąm 19 zł tylko nie wiem czy z zaciskami czy bez.Ja niestety musiałam ja kupic dzisiaj, bo my jutro zalewamy ale do innych wspólnych zakupów jestem chetna, nastepna na talerzu izolacja fundamentów i bloczki fundamentowe itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.06.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Pytanie do tych od stanow surowych, jak sie spisuja wasi fachowcy, moj czeka w blokach na swoj termin. Chyba bardziej ja czekam. Cos cisza w temacie wykonawcow silki dla mojej sasiadki PozdrawiamPiotrmam nadzieje ze nie bede sobie pluła w brode, ale jak na razie ja jestem super zadowolona wrecz, jestem w szoku nie prosza o zaliczki, nie chca kibelka ani domu, to ja im kaze :PMowia co kupic by było taniej, pracuja od rana do pozna, słuchaja kierownika,Inspektor jak na razie nie miał zadnych uwag, czytaja rysunki i znalezli bład w konstrukcji, cenowo oki.Rany, pokaze mnie z ato chwalenie dnia pzred zachodem.....bedzie na Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.06.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Czy ktoś ma może namiary na niedrogiego (oczywiście) rzeczoznawcę budowlanego? Potrzebuję takowego do wyceny domu dla banku żeby dostać kredyt. Pozdrawiamja mam, na kosztorysantke, to chyba to samo?Jest oki i cenowo tez.Podac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.06.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Pytanie do tych od stanow surowych, jak sie spisuja wasi fachowcy, moj czeka w blokach na swoj termin. Chyba bardziej ja czekam. Cos cisza w temacie wykonawcow silki dla mojej sasiadki PozdrawiamPiotr W silce mocny jest Jan Sikora - 603 363 699 Na ten rok nie ma już terminów ale na przyszłyNawet ja o n im słyszałam Chwalił go moj inspektor i Grablowski, reka mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.06.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Czy ktoś ma może namiary na niedrogiego (oczywiście) rzeczoznawcę budowlanego? Potrzebuję takowego do wyceny domu dla banku żeby dostać kredyt. Pozdrawiam Obawiam się ,że najpierw lepiej zapytaj w banku ,bo niektóre banki żądają swoich rzeczoznawców,a np PKO BP nie żąda wcale bo ma swoich. Ja mam namiary do Andrzeja Klein z Wejherowa. Ale jak ostatnio szukałem to ceny były dość zbliżone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arco 22.06.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Czy ktoś ma może namiary na niedrogiego (oczywiście) rzeczoznawcę budowlanego? Potrzebuję takowego do wyceny domu dla banku żeby dostać kredyt. Ja dostałem z banku listę rzeczoznawców któych akceptuje bank. Zadzwoniłem - zapytałem o cene i wybrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 22.06.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Gosia@ - Po ile ta bednarka na metry? A może taniej byłoby zrzucić się razem na te 50 kg i się podzielić? Pozdrawiam Maniek - mam do sprzedania chyba okolo 10 mb bednarki 25x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 22.06.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Widzę, że ruch się zaczął na budowach, ja czekam na swoją kolejkę. W między czasie może zrobię sobie objazd po waszych budowach i pooglądam dachy zanim się na coś zdecyduję.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts