greganna 29.06.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 [quote name="greganna Witam Oczywiscie ze juz szukam dachowki ,10 do 12 Tygodni i dom Pamieci -Greganna, zycze Ci by tak było, ale 10, 12 tygodzni??? az trudno mi uwierzyc, choc i ja njestem niepoprawna optymistka Witam Dzieki za zyczenia , moj optymist wynika z tego ze jak kiedys bralo sie dobra brygade gorali , tak dzisiaj moim skromnym nie liczacym sie zdaniem, bieze sie dobra brygade käschäben . A tak na mrginesie ochlodzilo sie troszke i kura przy ognisku trzeba sie grzanym winem rozgrzac nich moc i pienadze sa z wami pozdrewiam serdecznie i sie nie stresujcie . sp greganna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greganna 29.06.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Anekri , Raflog zajrzyjcie proszę na priv. " Maly "Dziekuje za namiary . Chudziak sie sypie i jednoczesnie zbrojenie jest szykowane , eh jak cieplo robi sie kolo serca i portfela greganna koło serca to tak ,ale koło portfela to chyba raczej zimno Witam kolo portfela bardzo goraco , kura moja karte moge tylko przez rekawice glaskac ,jeszcze troche jej uzyje i zrobi sie z niej galaretka sp greganna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.06.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Ponawiam pytanie o instalacje alarmowa, czyzby nikt nie robił plizzz, o jaies namiary,Kinga czy Ty sie jeszcze odzywasz na forum?Chciałam Cie zapytac o okna M&S jakie rabaty udało Wam sie wynegocjowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 29.06.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Mam pytanie. Czy ktoś budował z silikatów? Mam taki zamiar Zajrzyj do wątku "Jak budować Silką?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 29.06.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Wakmen Czy m[list=]gby Tak się nabija liczbę postów Wakmen Czy mógłbyś umieścić mnie na mapie trójmiejskich budowniczych? Znajduję się pomiędzy napisem "Nw. Świat" a "Gdańsk Osowa". Ta mapka to super pomysł! Pozdrawiam! Spoko ale nie obiecuję kiedy. Cierpię na postępujący brak czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 29.06.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Czy ktoś się podzieli adresami,gdzie można kupić silikaty w okolicach Wejherowa??? Almares w Wejherowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 29.06.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Wakmen Czy m[list=]gby Tak się nabija liczbę postów Wakmen Czy mógłbyś umieścić mnie na mapie trójmiejskich budowniczych? Znajduję się pomiędzy napisem "Nw. Świat" a "Gdańsk Osowa". Ta mapka to super pomysł! Pozdrawiam! Spoko ale nie obiecuję kiedy. Cierpię na postępujący brak czasu. Ja widzę z kolei że zniknąłem z tej mapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 29.06.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Ponawiam pytanie o instalacje alarmowa, czyzby nikt nie robił plizzz, o jaies namiary,Kinga czy Ty sie jeszcze odzywasz na forum?Chciałam Cie zapytac o okna M&S jakie rabaty udało Wam sie wynegocjowac? Gosia@, u mnie alarm robił gość z firmy "ALERT"- Krzysztof Lesnow 602-647-740 lub tel/fax 778-24-24 Wejherowo ul. Św. Jana 7a/34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 30.06.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 a zna ktoś jakiegoś sympatycznego koparkarza co by wykopał precyzyjnie dziure pod szambo? najlepiej z okolic Banina lub Rębiechowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.06.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Ponawiam pytanie o instalacje alarmowa, czyzby nikt nie robił plizzz, o jaies namiary,Kinga czy Ty sie jeszcze odzywasz na forum?Chciałam Cie zapytac o okna M&S jakie rabaty udało Wam sie wynegocjowac? Gosia@, u mnie alarm robił gość z firmy "ALERT"- Krzysztof Lesnow 602-647-740 lub tel/fax 778-24-24 Wejherowo ul. Św. Jana 7a/34 U mnie Krzysiek też robił.Mieszczą sie w budynku Orlexu w Wejherowie przy wyjeździe z "tunelu dla karetek". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.06.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Ponawiam pytanie o instalacje alarmowa, czyzby nikt nie robił plizzz, o jaies namiary,Kinga czy Ty sie jeszcze odzywasz na forum?Chciałam Cie zapytac o okna M&S jakie rabaty udało Wam sie wynegocjowac? Gosia@, u mnie alarm robił gość z firmy "ALERT"- Krzysztof Lesnow 602-647-740 lub tel/fax 778-24-24 Wejherowo ul. Św. Jana 7a/34I zadowolona jestes???Jak cenowo sie kształtuje jego oferta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.06.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Wojtekkkk - czemu nie przyznajesz sie do swojej profesji? Wiesz ile ludzi potrzebuje meble kuchenne? I to takie ładne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.06.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Ponawiam pytanie o instalacje alarmowa, czyzby nikt nie robił plizzz, o jaies namiary,Kinga czy Ty sie jeszcze odzywasz na forum?Chciałam Cie zapytac o okna M&S jakie rabaty udało Wam sie wynegocjowac? Gosia@, u mnie alarm robił gość z firmy "ALERT"- Krzysztof Lesnow 602-647-740 lub tel/fax 778-24-24 Wejherowo ul. Św. Jana 7a/34I zadowolona jestes???Jak cenowo sie kształtuje jego oferta? Gosiu jak sie zobaczymy na budowie to coś opowiem ,jak nie to - zrobili szybko i dobrze. Przyłączyli całość do telefonu w celu monitoringu (oni raczej wszytkich znają) przez firme ochroniarską. A jak sie pogada to i upust dadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.06.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Ponawiam pytanie o instalacje alarmowa, czyzby nikt nie robił plizzz, o jaies namiary,Kinga czy Ty sie jeszcze odzywasz na forum?Chciałam Cie zapytac o okna M&S jakie rabaty udało Wam sie wynegocjowac? Gosia@, u mnie alarm robił gość z firmy "ALERT"- Krzysztof Lesnow 602-647-740 lub tel/fax 778-24-24 Wejherowo ul. Św. Jana 7a/34I zadowolona jestes???Jak cenowo sie kształtuje jego oferta? Gosiu jak sie zobaczymy na budowie to coś opowiem ,jak nie to - zrobili szybko i dobrze. Przyłączyli całość do telefonu w celu monitoringu (oni raczej wszytkich znają) przez firme ochroniarską. A jak sie pogada to i upust dadzą.A, co mi opowiesz? ze firma lipna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.06.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Wojtekkkk - czemu nie przyznajesz sie do swojej profesji? Wiesz ile ludzi potrzebuje meble kuchenne? I to takie ładne?Własnie Wojtekkkk dawaj namiar ja tez bede potzrebowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 30.06.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Dla wszystkich co chcą kupić jakieś krzaczory i inne drzewka na działkę - polecam Szkołkę w Gniewowie. Byłam tam ostatnio z polecenia mojej znajomej i byłam w szoku - tyle różnych dziwactw, cenowo ok i baaardzo miła obsługa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 30.06.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Co do budowania z silki to jeszcze rafalg budował. Gierga zazdroszczę Ci tych wkopanych krzewów... Ja mam na razie tylko trawnik na części działki o reszcie będę mogła zacząć myśleć dopiero za rok. Ponawiam info o stemplach i legarach - mam na sprzedaż. ja na razie tak powoli, żeby chociaż coś było wkopane a nie sam piach i piach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 30.06.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Mam pytanie. Czy ktoś budował z silikatów? Mam taki zamiar budowałam z silikatów i służę pomocą Gierga gdzie kupowałaś silke i jakiego producenta,co wybrałaś klej czy na zaprawę??? Na Allegro można kupić bambus który rośnie w naszym klimacie. Z niego możesz mieć np.fajne podpórki do kwiatów,drzewek itp.Super wygląda jak rośnie ,oraz oszroniony w zimę.Warto się zastanowić,oczywiście o ile podobają się egzotyczne roślinki. Pozdrawiam Wojtek. Przepraszam, że tak późno odpisuję...gdzies mi umknęło Twoje pytanie Silikaty (nie silke!!) kupowałam w Koleczkowie w hurtowni AiZ, dostałam wtedy baaardzo dobry rabat i jeszcze zdążyłam przed 22%VATEM. Co to było za szaleństwo pamiętam do dziś. Silikaty mam z Ostrołęki. A murowałam na klej (chyba się nazwyał ALPOL) i jestem zadowolona Dobry materiał polecam A co do bambusa - to dziękuję za informacje Bardzo mi się podobają egzotyczne roślinki i na pewno Pan Bambus zagości w moim ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 30.06.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 a zna ktoś jakiegoś sympatycznego koparkarza co by wykopał precyzyjnie dziure pod szambo? najlepiej z okolic Banina lub Rębiechowa Facet z Żukowa, robił u mnie w Baninie - 6817118 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 30.06.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Dla wszystkich co chcą kupić jakieś krzaczory i inne drzewka na działkę - polecam Szkołkę w Gniewowie. Byłam tam ostatnio z polecenia mojej znajomej i byłam w szoku - tyle różnych dziwactw, cenowo ok i baaardzo miła obsługa Byłem tam również kilka dni temu. Potwierdzam bardzo życzliwą i fachową obsługę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts