maniek_73 30.06.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Może ktoś z forumowiczów jest na etapie kupowania bloczków fundamentowych wys.14 cm.Mój dostawca ma po 2.15-2.20 z fakturą więc niedrogo - polecam. Moi murarze nie narzekali na jakość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.06.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Może ktoś z forumowiczów jest na etapie kupowania bloczków fundamentowych wys.14 cm. Mój dostawca ma po 2.15-2.20 z fakturą więc niedrogo - polecam. Moi murarze nie narzekali na jakość. PozdrawiamJa, niestety juz kupiłam po 3 zł, i tez nie narzekaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola125 30.06.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Dobrzy ludzie podajcie namiary na kogoś sprawdzonego, kto wykonuje ogrodzenia (płot +klinkier) i może od razu układa kostkę brukową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.06.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Dla wszystkich co chcą kupić jakieś krzaczory i inne drzewka na działkę - polecam Szkołkę w Gniewowie. Byłam tam ostatnio z polecenia mojej znajomej i byłam w szoku - tyle różnych dziwactw, cenowo ok i baaardzo miła obsługa Dyć przecom godoł... A po cichutku powiem ,że jakieś 500m w prawo (wjeżdżając od Wejherowa) w lesie jest przepiękne, zaciszne miejsce ze sztucznymi stawami oraz altankami do siedzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.06.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Wojtekkkk - czemu nie przyznajesz sie do swojej profesji? Wiesz ile ludzi potrzebuje meble kuchenne? I to takie ładne?Własnie Wojtekkkk dawaj namiar ja tez bede potzrebowała Wojtek choć duży to skromny chłopak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.06.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 mam prosbe, czy mzoecie mi podac namiary na Waszych fachowcow od instalacji alarmowych Wdowicz Patryk tel. 602 310 180 - niedrogo i dosyć fachowo. Robił też u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.06.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 szukam dobrego dekarza, jakby kto polecił, buduję w Rębiechowie, to fajnie by bylo Wiesław Okrój 505 073 064 - jest u niego możliwość faktury z VAT 7%. Ma dosyć zgraną ekipę. Dachówkę to polecam firmę Matelbud z Gdyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.06.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 mam prosbe, czy mzoecie mi podac namiary na Waszych fachowcow od instalacji alarmowych Wdowicz Patryk tel. 602 310 180 - niedrogo i dosyć fachowo. Robił też u mniedziekuje, po watku Zbycha, jakos nie zadawala mnie to co proponuja, mam jakis niedosyt info, musze szukac dalej, moze ten Twoj mi pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 30.06.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 mam prosbe, czy mzoecie mi podac namiary na Waszych fachowcow od instalacji alarmowych Wdowicz Patryk tel. 602 310 180 - niedrogo i dosyć fachowo. Robił też u mniedziekuje, po watku Zbycha, jakos nie zadawala mnie to co proponuja, mam jakis niedosyt info, musze szukac dalej, moze ten Twoj mi pomoze Polecam - Zbigniew Teślak 604497828 Dobrze, że przeczytałaś wątek Zbycha. Nie daj sobie byle czego wcisnąć. Alarm ma nie tylko polepszać Twoje samopoczucie i być ozdobą domu Do Adosa - Dekarz - Jan Malz 693865695 - szybko, sprawnie, fachowo i przystępnie cenowo, mieszka w Żukowie, a na moim osiedlu robił już przynajmniej 3 dachy (tyle widziałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.06.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 mam prosbe, czy mzoecie mi podac namiary na Waszych fachowcow od instalacji alarmowych Wdowicz Patryk tel. 602 310 180 - niedrogo i dosyć fachowo. Robił też u mniedziekuje, po watku Zbycha, jakos nie zadawala mnie to co proponuja, mam jakis niedosyt info, musze szukac dalej, moze ten Twoj mi pomoze Polecam - Zbigniew Teślak 604497828 Dobrze, że przeczytałaś wątek Zbycha. Nie daj sobie byle czego wcisnąć. Alarm ma nie tylko polepszać Twoje samopoczucie i być ozdobą domu o, super, zadzwonie, bo na razie, mam wrazenie, ze po watku Zbycha to ja mam wieksza wiedze niz fachmnai od alarmów a ze mam psa doga i 2 koty, to łatwo nie jest.Dziaij rozmawiałam z p.Serafinem, podobno dobry ale jak go przepytywałam, to był wyraznie wkurzony wiem jestem upierdliwa, ale ja sie boje sama zostawac i musze miec naprawde dobry alarm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtekkkk 30.06.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Wojtekkkk - czemu nie przyznajesz sie do swojej profesji? Wiesz ile ludzi potrzebuje meble kuchenne? I to takie ładne? Jestem na forum bardzo krótko i nikt nie pytal co robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.06.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Wojtekkkk - czemu nie przyznajesz sie do swojej profesji? Wiesz ile ludzi potrzebuje meble kuchenne? I to takie ładne? Jestem na forum bardzo krótko i nikt nie pytal co robie Bo to tzreba sie samemu pochwalic szczególnie jak jest czym, wyglada ze w Twoim przypadku jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtekkkk 30.06.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Wojtekkkk - czemu nie przyznajesz sie do swojej profesji? Wiesz ile ludzi potrzebuje meble kuchenne? I to takie ładne?Własnie Wojtekkkk dawaj namiar ja tez bede potzrebowała Jesli ktos jest zainteresowany prosze o e-mail,wysle kilka zdjec itp Oczywiscie jezeli napotkacie jakiekolwiek problemy ogólnie dotyczace mebli akcesori itp.postaram sie pomóc,w miare mozliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.06.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Wojtekkkk - czemu nie przyznajesz sie do swojej profesji? Wiesz ile ludzi potrzebuje meble kuchenne? I to takie ładne?Własnie Wojtekkkk dawaj namiar ja tez bede potzrebowała Jesli ktos jest zainteresowany prosze o e-mail,wysle kilka zdjec itp Oczywiscie jezeli napotkacie jakiekolwiek problemy ogólnie dotyczace mebli akcesori itp.postaram sie pomóc,w miare mozliwosci Może pokaż te bajeranckie u pani B. z Bolszewa. Się podobały... Czekam na elektryczny sms... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.06.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Wojtekkkk - czemu nie przyznajesz sie do swojej profesji? Wiesz ile ludzi potrzebuje meble kuchenne? I to takie ładne?Własnie Wojtekkkk dawaj namiar ja tez bede potzrebowała Jesli ktos jest zainteresowany prosze o e-mail,wysle kilka zdjec itp Oczywiscie jezeli napotkacie jakiekolwiek problemy ogólnie dotyczace mebli akcesori itp.postaram sie pomóc,w miare mozliwosci Może pokaż te bajeranckie u pani B. z Bolszewa. Się podobały... Czekam na elektryczny sms... Podaje [email protected] na pewno bede szukała kogos do zrobienia mebli a czy inne rzeczy w dewnie tez robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 30.06.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Wojtekkkk - czemu nie przyznajesz sie do swojej profesji? Wiesz ile ludzi potrzebuje meble kuchenne? I to takie ładne?Własnie Wojtekkkk dawaj namiar ja tez bede potzrebowała Jesli ktos jest zainteresowany prosze o e-mail,wysle kilka zdjec itp Oczywiscie jezeli napotkacie jakiekolwiek problemy ogólnie dotyczace mebli akcesori itp.postaram sie pomóc,w miare mozliwosci Nooooo kolego. Raz przyłapany teraz tak łatwo nam nie uciekniesz. Robisz tylko w płycie czy w litym drewnie też. Poszukuje wykonawcy skrzyni i stolika do kawy z drewna. Design dostarczam sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 30.06.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Dla wszystkich co chcą kupić jakieś krzaczory i inne drzewka na działkę - polecam Szkołkę w Gniewowie. Byłam tam ostatnio z polecenia mojej znajomej i byłam w szoku - tyle różnych dziwactw, cenowo ok i baaardzo miła obsługa Dyć przecom godoł... A po cichutku powiem ,że jakieś 500m w prawo (wjeżdżając od Wejherowa) w lesie jest przepiękne, zaciszne miejsce ze sztucznymi stawami oraz altankami do siedzenia . gdzieś umknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.06.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Wojtekkkk - czemu nie przyznajesz sie do swojej profesji? Wiesz ile ludzi potrzebuje meble kuchenne? I to takie ładne?Własnie Wojtekkkk dawaj namiar ja tez bede potzrebowała Jesli ktos jest zainteresowany prosze o e-mail,wysle kilka zdjec itp Oczywiscie jezeli napotkacie jakiekolwiek problemy ogólnie dotyczace mebli akcesori itp.postaram sie pomóc,w miare mozliwosci Nooooo kolego. Raz przyłapany teraz tak łatwo nam nie uciekniesz. Robisz tylko w płycie czy w litym drewnie też. Poszukuje wykonawcy skrzyni i stolika do kawy z drewna. Design dostarczam sam Wojtekkk robi raczej w litym drewnie.Chwalił sie że ma cos super ostatnio.Muszę podjechać obaczyć cóż to jest.A ma strasznie daleko - jakies 500m... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greganna 01.07.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Wojtekkkk - czemu nie przyznajesz sie do swojej profesji? Wiesz ile ludzi potrzebuje meble kuchenne? I to takie ładne?Własnie Wojtekkkk dawaj namiar ja tez bede potzrebowała Jesli ktos jest zainteresowany prosze o e-mail,wysle kilka zdjec itp Oczywiscie jezeli napotkacie jakiekolwiek problemy ogólnie dotyczace mebli akcesori itp.postaram sie pomóc,w miare mozliwosci Witam Oj jestem zainteresowany ,szukam jeszcze inspiracji ,prosze o pare fotek na emila a tak po za tym kuchnie chcialbym wymorowac z cegiel wpalanych na staro -jako podstawa pod plyte kuchenna -a salon z kominken czesciowo chce wylozyc albo klinker albo kamieniem polnym mam tego w okolo bez konce - no i oczywiscie do tego elementy drewniane ,jezeli masz jakos propozycje pisz smialo no a jak rozmawiamy o drewnie moze ktos wie gdzie mozna dostac okiennice z drewna a moze tez je robisz . Przepraszam za literki i blendy ale pracuje z klawiatura z nieludzkim pismem sp greganna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greganna 01.07.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 ...Jeżeli chodzi o impregnację to uważam, że najlepiej jest wykonać ją na budowie tzn. wykopać rów, położyć folię i moczyć. Widzę mnóstwo dachów (więżby) gdzie po deszczu (lub deszczach) kolor impregnatu blednie. Zacząłem drążyć temat i w tartakach przyznają, że moczą najwyżej 0.5 godz... W tartakach impregnują preparatami solnymi, które można wypłukać deszczem. Osobiście przy bardzo szybkim stawianiu dachu i bezdeszczowej pogodzie można je stosować z tym, że drewno w tartaku jest jeszcze mokre i bardzo niewiele impregnatu wchłonie. Ja swój materiał na więźbę 3 miesiące miałem pod zadaszeniem w przewiewnym miejscu poprzekładane a na dodatek ścięte zimą kiedy wzrost i ilość soków jest najniższa. Do impregnacji stosuję impregnat który w kontakcie ze skórą jest lekko żrący i według producenta po 3 godzinach nic już nie wymyje. Myślę, że mogę spać spokojnie tymbardziej kiedy widzę ile mi go znika po włożeniu drewna do sklepanej rynny do impregnacji. Witam Osobiscie bede chcial więżbe u mnie na dzialce zostawic zamoczona w impregnacie (w rowie wylozonym folia ) pytanko: jaki impregnat stosowales i czy 1 dzien starczy na moczenie ( wiecej watroba nie wytrzyma ) sp greganna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts