Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich budujących :-) Ja jestem jeszcze na etapie odrabiania zadań teoretycznych i strasznie Wam zazdroszczę że macie już przynajmniej kawałek budowania za sobą :-)

Na razie "wegetujemy" w Gdańsku, a nasze "gniazdo" ma powstać w Bielkówku k/ Kolbud. Przymierzamy się do "Miłki" z Archipelagu.

Gosiu, pozdrawiam ;)

No, witam, witam :p fajnie, ze jestes :p

Gosia@, Markus :D oczywiście zapraszam serdecznie do siebie. W zasadzie jestem na budowie codziennie ale w różnych godzinach, dlatego najlepiej gdybyśmy zdzwonili się jakoś. Gosia wysyłam Ci na priv mój nr. telefonu, Markus Ty chyba mój masz a jeśli nie to daj znać. Jutro wchodzą ociepleniowcy kończyć podbitkę i tynk więc będzie trochę zamieszania-najlepiej gdybyśmy zdzwonili się wtorek, środa.

Witam

A gdzie fotki MOmento prosza sie wyluzowac ,beda tez tylko fajnie by bylo jak by dzien 28h mial ale tylko przez 4 mies.

Kierowniczka(NIK) odwiedzli nas w sobot. i orzekli OK lejemy beton i whisky ,oh i eh prawo polskie -wie pan co zamiast w zawiadomieniu basen niech pan pisze oczkoowodne :roll: ale na temat prawa polskiego to by forum nie starczylo .Nie bede sie rozpisywal bo pomysla dziwak albo CO? i nie zaprosza naCHERBATKE I inspekcjioodwiedzinyjaktymaszsuperzrobionea powiem bez zenady kiedys dawno temu jak jeszcze spodenki na szelkach nosilem (OK 15 LAT temu ) TO do Osowy i Chwaszczyna jezdzilismy na rowerach z Oliwy sie kapac ;eh Ludze sie stazeja :( no dobra to bylo tylko tak zeby wasz dialog przerwac i moje 5min zapelnic.

Woda na Käschäben jest jak w wannie ,trzymam za was kciuki i kielbase nad ogniskiem no i teraz nie wiem piwo czy whisky .

sp greganna

markus_gdynia - pamiętam z wcześniejszych postów że polecałeś jakiegoś dostawcę okien z Gdyni (chyba). Czy mógłbyś przypomnieć kto to był?

Wprawdzie ja nie Markus, ale myśle że zostanie mi wybaczone :)

Zdaje się, że o to chodzi

OKNA SERWIS

Piotr Zieliński

Mściwoja 3 (tuż obok WBK)

tel: 621-70-59

Gosia@, Markus :D oczywiście zapraszam serdecznie do siebie. W zasadzie jestem na budowie codziennie ale w różnych godzinach, dlatego najlepiej gdybyśmy zdzwonili się jakoś. Gosia wysyłam Ci na priv mój nr. telefonu, Markus Ty chyba mój masz a jeśli nie to daj znać. Jutro wchodzą ociepleniowcy kończyć podbitkę i tynk więc będzie trochę zamieszania-najlepiej gdybyśmy zdzwonili się wtorek, środa.
Dzisiaj jade, do Zukowa, troche powalczyc na budowe i jutro dam Ci znac

Witaj Gosia@ - JA długo szukałem, zdecydoiwałem się na 21 okien plastikowych, i tak

w piwnicy i na parterze:

jednostronnie mahoniowe, szyby P4, okucia antywłamaniowe, nawiewniki

Na poddaszu: szyby P2, okucia bezpieczne

Wszędzie klamki z kluczykiem i blaszkami antyrozwierceniowymi. Razem 21 000 PLN.

Witam,

Rafal - gdzie kupiles swoje okna, jaki to profil?

Pozdrowienia

Witam -

Profil - VEKA PERFEKTLINE

Kupowałem w Gdańskim Centrum Okiennym. Perfekcyjna obsługa - bez zarzutu. Podaje namiary jakby ktos był zainteresowany: Krzysztof Iwański, tel: 508 016 504

Widzę że KOLIA mnie wyprzedził :D
Markus, nie bardzo rozumiem, czy u nich kupowałeś okna?czy oni Ci tylko montowali?

Od Zielińskiego kupowałem okna do byłego mieszkania. Potem robiłem przymiarki żeby kupić od niego okna do domu, ale to było w amoku ucieczki przed wyższym VAT-em, on nie był w stanie zrealizować mojego zamówienia bo miał już full, a ja dodatkowo połasiłem się na 500 zł tańszej oferty z WINDOWS 2000 (tfu, na psa urok). Cenię tego faceta za rzeczowość i nie owijanie w bawełnę (oczywiście jest to moja subiektywna ocena). Natomiast moje perypetie z firmą WINDOWS 2000 z Rumii opisywałem w ubiegłym roku i nie chcę wracać do tematu bo mi się od razu ciśnienie podnosi.

Ta historia to była moja bolesna lekcja, że taniej nie znaczy lepiej - co polecam ku przestrodze początkujących inwestorów.