Jaśkowa 03.07.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Rany, PRZEPRASZAM...... No sami widzicie - nie umiem nawet zdjęcia porządnie wstawić - i ja mam dom zbudować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.07.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Witam wszystkich budujących Ja jestem jeszcze na etapie odrabiania zadań teoretycznych i strasznie Wam zazdroszczę że macie już przynajmniej kawałek budowania za sobą Na razie "wegetujemy" w Gdańsku, a nasze "gniazdo" ma powstać w Bielkówku k/ Kolbud. Przymierzamy się do "Miłki" z Archipelagu. Gosiu, pozdrawiam No, witam, witam fajnie, ze jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.07.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Rany, PRZEPRASZAM...... No sami widzicie - nie umiem nawet zdjęcia porządnie wstawić - i ja mam dom zbudować??? Niech zgadne, kto, lub co było na emblemacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.07.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Gosia@, Markus oczywiście zapraszam serdecznie do siebie. W zasadzie jestem na budowie codziennie ale w różnych godzinach, dlatego najlepiej gdybyśmy zdzwonili się jakoś. Gosia wysyłam Ci na priv mój nr. telefonu, Markus Ty chyba mój masz a jeśli nie to daj znać. Jutro wchodzą ociepleniowcy kończyć podbitkę i tynk więc będzie trochę zamieszania-najlepiej gdybyśmy zdzwonili się wtorek, środa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greganna 03.07.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Witam A gdzie fotki MOmento prosza sie wyluzowac ,beda tez tylko fajnie by bylo jak by dzien 28h mial ale tylko przez 4 mies. Kierowniczka(NIK) odwiedzli nas w sobot. i orzekli OK lejemy beton i whisky ,oh i eh prawo polskie -wie pan co zamiast w zawiadomieniu basen niech pan pisze oczkoowodne ale na temat prawa polskiego to by forum nie starczylo .Nie bede sie rozpisywal bo pomysla dziwak albo CO? i nie zaprosza naCHERBATKE I inspekcjioodwiedzinyjaktymaszsuperzrobionea powiem bez zenady kiedys dawno temu jak jeszcze spodenki na szelkach nosilem (OK 15 LAT temu ) TO do Osowy i Chwaszczyna jezdzilismy na rowerach z Oliwy sie kapac ;eh Ludze sie stazeja no dobra to bylo tylko tak zeby wasz dialog przerwac i moje 5min zapelnic. Woda na Käschäben jest jak w wannie ,trzymam za was kciuki i kielbase nad ogniskiem no i teraz nie wiem piwo czy whisky . sp greganna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniek_73 04.07.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 markus_gdynia - pamiętam z wcześniejszych postów że polecałeś jakiegoś dostawcę okien z Gdyni (chyba). Czy mógłbyś przypomnieć kto to był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 04.07.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Przez kilka dni mnie nie było, a Wy tyle napisaliście i teraz trzeba to czytać Rafalg - gdzie kupowałeś swoje okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 04.07.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witam wszystkich, Ściany fundamentowe wymurowane! Teraz już coś nawet wystaje z ziemi! Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 04.07.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witam wszystkich, Ściany fundamentowe wymurowane! Teraz już coś nawet wystaje z ziemi! Pozdrówki Faniszek, gratuluje, u mnie jeszcze sie dlubia i pewnie podłubia do konca tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 04.07.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 markus_gdynia - pamiętam z wcześniejszych postów że polecałeś jakiegoś dostawcę okien z Gdyni (chyba). Czy mógłbyś przypomnieć kto to był? Wprawdzie ja nie Markus, ale myśle że zostanie mi wybaczone Zdaje się, że o to chodzi OKNA SERWIS Piotr Zieliński Mściwoja 3 (tuż obok WBK) tel: 621-70-59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 04.07.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Gosia@, Markus oczywiście zapraszam serdecznie do siebie. W zasadzie jestem na budowie codziennie ale w różnych godzinach, dlatego najlepiej gdybyśmy zdzwonili się jakoś. Gosia wysyłam Ci na priv mój nr. telefonu, Markus Ty chyba mój masz a jeśli nie to daj znać. Jutro wchodzą ociepleniowcy kończyć podbitkę i tynk więc będzie trochę zamieszania-najlepiej gdybyśmy zdzwonili się wtorek, środa.Dzisiaj jade, do Zukowa, troche powalczyc na budowe i jutro dam Ci znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 04.07.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witaj Gosia@ - JA długo szukałem, zdecydoiwałem się na 21 okien plastikowych, i tak w piwnicy i na parterze: jednostronnie mahoniowe, szyby P4, okucia antywłamaniowe, nawiewniki Na poddaszu: szyby P2, okucia bezpieczne Wszędzie klamki z kluczykiem i blaszkami antyrozwierceniowymi. Razem 21 000 PLN. Witam, Rafal - gdzie kupiles swoje okna, jaki to profil? Pozdrowienia Witam - Profil - VEKA PERFEKTLINE Kupowałem w Gdańskim Centrum Okiennym. Perfekcyjna obsługa - bez zarzutu. Podaje namiary jakby ktos był zainteresowany: Krzysztof Iwański, tel: 508 016 504 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 04.07.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 to ja zapytam czy ktoś poleciłby kogoś od zrobienia wod-kan'u i ogrzewania, czyli tzw hudraulika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 04.07.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 to ja zapytam czy ktoś poleciłby kogoś od zrobienia wod-kan'u i ogrzewania, czyli tzw hudraulika Ja moge polecić. Stanisław Dul. Ja brałem go z polecenia i się nie zawiodłem. Tel: 607 216 499 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 04.07.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 to ja zapytam czy ktoś poleciłby kogoś od zrobienia wod-kan'u i ogrzewania, czyli tzw hudraulika Ja moge polecić. Stanisław Dul. Ja brałem go z polecenia i się nie zawiodłem. Tel: 607 216 499 a dużo wziął? robił wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 04.07.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 markus_gdynia - pamiętam z wcześniejszych postów że polecałeś jakiegoś dostawcę okien z Gdyni (chyba). Czy mógłbyś przypomnieć kto to był? Zieliński OKNO-SERWIS, Gdynia Mściwoja 3, tel:6217059 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 04.07.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Widzę że KOLIA mnie wyprzedził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniek_73 04.07.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 kolia,markus_gdynia - dziękito może jeszcze jakaś sprawdzona i niedroga firma od ogrzewania i wod-kan.Dałem do wyceny instalacje do A-tomu i ciutek drogo wychodzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 04.07.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Widzę że KOLIA mnie wyprzedził Markus, nie bardzo rozumiem, czy u nich kupowałeś okna?czy oni Ci tylko montowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 04.07.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Widzę że KOLIA mnie wyprzedził Markus, nie bardzo rozumiem, czy u nich kupowałeś okna?czy oni Ci tylko montowali? Od Zielińskiego kupowałem okna do byłego mieszkania. Potem robiłem przymiarki żeby kupić od niego okna do domu, ale to było w amoku ucieczki przed wyższym VAT-em, on nie był w stanie zrealizować mojego zamówienia bo miał już full, a ja dodatkowo połasiłem się na 500 zł tańszej oferty z WINDOWS 2000 (tfu, na psa urok). Cenię tego faceta za rzeczowość i nie owijanie w bawełnę (oczywiście jest to moja subiektywna ocena). Natomiast moje perypetie z firmą WINDOWS 2000 z Rumii opisywałem w ubiegłym roku i nie chcę wracać do tematu bo mi się od razu ciśnienie podnosi. Ta historia to była moja bolesna lekcja, że taniej nie znaczy lepiej - co polecam ku przestrodze początkujących inwestorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts