kodi_gdynia 14.02.2003 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2003 Sebo22, dzieki za kompleksową odpowiedź. Jeśli możesz to podeślij mi specyfikację na maila. Jest na dole. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 14.02.2003 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2003 WELENTYNKOWE POZDROWIENIA DLA FORUMOWICZÓW I REDAKCJI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziadek 14.02.2003 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2003 Jesteś miła Miła.Pozdroofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 18.02.2003 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2003 TOGMOR - zadzwoń do p. Meyer z Urzędu Gminy to Ci odpowie jakich obszarów to dotyczy. Ja wiem że dla Banina i na pewno Chwaszczyna. Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 18.02.2003 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2003 Pani Mayer jest ok. Można się wiele dowiedzieć przez telefon. Wszystkie moje sprawy papierkowe prowadział ona i powiem szczerze że jest ok. Co do planów to się porobiło - było to jednak to przewidzenia. Co roku przedłuża sie ważność planów, ale jak długo to może trwać. Kto się nie zdecydował, niech szybko występuje o warunki zabudoway i pozwolenie na budowę, gdyż będą jeszcze większe problemy w 2004 roku. Co do pozwolenia to jest ważne 2 lata, więc czasu jest, aby się przygotować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 18.02.2003 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2003 Jutro zadzwonię i się popytam jak to wygląda w mojej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 19.02.2003 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Sebo masz czas w sobotę, chętnie Was odwiedzimy. Pasuje Ci. Czekam na odzew. Zachar - pogoda przepiękna - może jakieś spotkanie w sobotę. A inni forumowicze. Może w tę sobotę zrobimy objazdówkę. Ja na 100% pojeżdżę po okolicy - może chce ktos się przyłączyć. Pogoda jest piękna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 19.02.2003 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Witaj Kodi,Czy moglbys podac szczegoly?Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_V40 19.02.2003 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Chmmm, chetnie bym sie z Wami pokulal, ale niestety nie tym razem Nic to jednak - jeszcze uda nam sie spotkac... Pani Mayer faktycznie jest bardzo mila i uczynna. Niestety nie da sie nic zalatwic na boku, ani nie daj boze przyspieszyc Pogoda jest cudna - wlasnie dekarze klada nam dachowke. Jakie to cudne wrazenie znowu jezdzic na budowe i widziec jak spelniaja sie marzenia! Szkoda tylko ze jeszcze jest mroz - nie mozna walic pierwszych wylewek Pozdrawiam serdecznie i zycze owocnej walki na froncie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 20.02.2003 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 OK -powinno się udać, o ile nie będę przygotowywał montażu bramy garażowej. Jeżeli pogoda będzie jak wczoraj na 90% jadę -odezwę się i potwierdzę w piątek.Tak przy okazji w sobotę okazało się że na budowę wprowadził się bezdomny -no musiałem go wyprowadzić. Poza tym załatwiam kredyt i kupiłem bramę garażową -w okolicach Rumi najtaniej (Kartuzy też). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.02.2003 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Pagin - mieszkamy na Karwinach w Gdyni. Mamy zamiar odwiedzić Ewę i Sebastiana, pojechac na własną budowę i np. obejrzeć budowę Jacy a jak dobrze pójdzie to pojechać do Docenta. Ma na razie samą działeczkę, ale i ją można zlukać. Czekam na odzew ze strony Sebastiana i Docenta. Jaca będziesz w sobotę u siebie?Myślę, że w godzinach poprannych - mam na myśli 11.00. Dobra pora. Czekam na opinie i propozycje. Zachar nie ściemniaj, tylko przyjeżdżaj. W jakim banku załatwiasz kredyt. My na 90% mamy kupca na nasze mieszkanie. Prawię 80 tys. wpadnie i będzie musiało to starczyć na wykończenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.02.2003 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 ach, kto jest chętny czekam pod numerem telefonu 606-701-346, ewentualnie domowy 78-100-78. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_V40 21.02.2003 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Jak juz pisalem w mailu, bede tylko nie wiem czy uda nam sie spotkac - oby sie udalo... Kodi - jak Ci sie udalo zdobyc taki ladny numer? Jestem pod wrazeniem Jaca_dzis_po_raz_50-ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 21.02.2003 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Rozumiem że mówisz o stacjonarnym. W ogóle się nie starałem. Miałem do wyboru kilkanaście numerów i dziwię się bo ludzie rezerwowali sobie jakieś takie dziwne idotyczne numery, a ten był pusty. Nie zastanawiałem się ani chwili. W Miszewku pewnie będę miał już mniej ciekawy a na domiar złego wróce do TPSA. Jaca jeszcze 50 i dostaniesz kubek. Jest o co walczyć. Pozdrawiam Jak ktoś się namyśli co do jutrzejszej wizji lokalnej niech da znać. W domu jestem do 10.30. Potem jestem pod komórą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 21.02.2003 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Pogadam z moimi paniami! Może na jutro nie mam jeszcze planów. O jakim kubku Kodi mówisz? ja mam wiecej niż 50 i nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erbi 21.02.2003 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Niestety nie będę mogła być z wami na objazdówce, choć bardzo bym chciała. Wirusy jednak okazały się silniejsze od ludzi i całą rodzinę położyło. Ja również nie jestem wyjątkiem. Życzę miłego oglądania i mam nadzieję że jeszcze uda mi się z wami spotkać. Ja w każdym razie zapraszam wszystkich was na budowę jak tylko rodzinka ozdrowieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 22.02.2003 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2003 Witam,Kodi, podobnie jak Erbi zachorowalem. Licze na przyszla objazdowke.Pzodrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 24.02.2003 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Spotkaliśmy się w sobotę u Ewy i Sebastiana. W między czasie dobił Zachar i było ok.Spędziliśmy miło czas. Zobaczyliśmy w szczególe ich domek. Byliśmy u nas na budowie i w konsekwencji pojechaliśmy do Jacy. Jaca jeśli byłeś i na nas czekałeś to sorry. Byliśmy, ale ok. 16.00. Widzieliśmy dom - mało tego pomyszkowaliśmy w środku. Bało sympatyczny domek ni i widać że budowany z głową i przez profesjonalistów. Mieliśmy trochę pytań, no ale z odpowiedzią trzeba zaczekać. Tak więc jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim z którymi się spotkaliśmy. W najbliższą sobotę wybieramy się do Zachara do Pruszcza Gd. Przyjmuję zapisy. Pozdrawiam i zapraszam niezdecydowanych - w szczególności tych którzy jeszcze nie zaczeli - sporo można się nauczyć. MAŁYSZ JEST WIELKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 24.02.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 No było fajnie.Po Kodim i Zacharze pojawił sie Tomgor z rodzinką.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_V40 24.02.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Ach, szkoda, szkoda - taka ladna pogoda - czekalismy z zonka tak do 13:30. Nie tym razem to nastepnym... Jesli chodzi o ekipy, to na pewno mam kogo polecac. W lato - tak kolo sierpnia bede mial pewnie wiecej namiarow, bo kilka ekip jest zgodzonych ale jeszcze sie nie wykazalo, bo nie mialo gdzie. Pan Witek - Dekarz jest boski - namiar z tego co pamietam od Ewy.Jesli chodzi o domek to nasze "oczko w glowie". Od dwoch lat zamiast spac po nocach rozmyslamy, planujemy, projektujemy, zmieniamy project plan, i w ogole. Nie oznacza to oczywiscie ze udalo nam sie ustrzec wszystkich bledow. Jedyne co nas pochlania poza dziecmi to dom. Ale co ja Wam pisze - przeciez pewnie kazdy z Was ma dokladnie to samo... Piekna pogoda - az zyc sie chce!PozdrawiamJaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts