mirek_gdynia 06.07.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Czy ktoś się wybiera na FESTIWAL HEINEKENA ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 06.07.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Czy ktoś się wybiera na FESTIWAL HEINEKENA ??? Gdzie i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrek 06.07.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Witam po dlugiej przerwie! Dlugo nie pisalem, bo buduje dom W sobote mam wieche. Mam mnostwo zdjec przebiegu inwestycji a zapodam je po mniej wiecej ukonczeniu. Swoja droga zastanawiam sie, skad macie czas na pisanie w trakcie budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 06.07.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Czy ktoś się wybiera na FESTIWAL HEINEKENA ??? Gdzie i kiedy? A koledze tylko jedno na mysli . Piątek i sobota na Skwerze Kościuszki jest impreza koncertowa pt, Heineken Opener Festiwal. Dwa dni koncertów od hip-hopu do dance. Występuje I liga światowa: Snoop Doge, Lauryn Hill (dawne Fugees), Faithless, White Strips, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 06.07.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Witam po dlugiej przerwie! Dlugo nie pisalem, bo buduje dom W sobote mam wieche. Mam mnostwo zdjec przebiegu inwestycji a zapodam je po mniej wiecej ukonczeniu. Swoja droga zastanawiam sie, skad macie czas na pisanie w trakcie budowy My jak my, ale Gosi@ - dziewczyna ma chyba dopalacze Zwykle 09.00 wizyta na Forum, a już o 09.30 raport z budowy. A budowy nie ma od domu na rzut beretem, ale tak co najmniej na 20 rzutów. Ty nie czekaj ze zdjęciami na ukończenie budowy bo ich nigdy nie zobaczymy - przecież budowa nigdy się nie kończy. Jak myślisz, że przeprowadzka do domu oznacza koniec prac to jesteś w głębokim błędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 06.07.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Witam po dlugiej przerwie! Dlugo nie pisalem, bo buduje dom W sobote mam wieche. Mam mnostwo zdjec przebiegu inwestycji a zapodam je po mniej wiecej ukonczeniu. Swoja droga zastanawiam sie, skad macie czas na pisanie w trakcie budowy My jak my, ale Gosi@ - dziewczyna ma chyba dopalacze Zwykle 09.00 wizyta na Forum, a już o 09.30 raport z budowy. A budowy nie ma od domu na rzut beretem, ale tak co najmniej na 20 rzutów. Ty nie czekaj ze zdjęciami na ukończenie budowy bo ich nigdy nie zobaczymy - przecież budowa nigdy się nie kończy. Jak myślisz, że przeprowadzka do domu oznacza koniec prac to jesteś w głębokim błędzie.Markus, bo sie posiłkuje miłymi forumowiczami, co to mi raport z budowy zdaja a, dodatkowo mam 2 latke w domu, co to o 6 wstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 07.07.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 dodatkowo mam 2 latke w domu, co to o 6 wstaje Moja dwulatka tez tak ma. I do tego nie chce zasypiac przed 23.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.07.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 dodatkowo mam 2 latke w domu, co to o 6 wstaje Moja dwulatka tez tak ma. I do tego nie chce zasypiac przed 23.00 Wszystko przez te dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.07.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 No właśnie :z nimi źle ale bez nich jeszcze gorzej... Aha i dzieki za info - ale kolega powiedział ,że to boli 200,-zł za wjazd...To za tyle to mam full karkówy,piwa i kiełabsek na ognisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 07.07.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 dodatkowo mam 2 latke w domu, co to o 6 wstaje Moja dwulatka tez tak ma. I do tego nie chce zasypiac przed 23.00 Mój Potwór wczoraj poszedł spac o 23,30 ja padam,a ona dalej szaleje, a na dodatek moj Tomek na Mazurach, co prawda pilnuje biznesu, ale jednak na Mazurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 07.07.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 GOSI@ - Złożyłem dzisiaj wizytę na Twojej budowie Muszę przyznać że ciekawe miejsce sobie wybrałaś. Czy Twój dom będzie na kilku poziomach ? Dla wszystkich zainteresowanych, Markus miał na mysłi ciekawe=zadupie to tak gwoli wyjasnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.07.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 GOSI@ - Złożyłem dzisiaj wizytę na Twojej budowie Muszę przyznać że ciekawe miejsce sobie wybrałaś. Czy Twój dom będzie na kilku poziomach ? Dla wszystkich zainteresowanych, Markus miał na mysłi ciekawe=zadupie to tak gwoli wyjasnienia I TY BRUTUSIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 07.07.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 GOSI@ - Złożyłem dzisiaj wizytę na Twojej budowie Muszę przyznać że ciekawe miejsce sobie wybrałaś. Czy Twój dom będzie na kilku poziomach ? Dla wszystkich zainteresowanych, Markus miał na mysłi ciekawe=zadupie to tak gwoli wyjasnienia I TY BRUTUSIE !!! Musze wyjasnic, co miałes na mysli - "ciekawa" bo niedługo wycieczki do mnie sie zaczna, znikajace słupy,dom na wodzie itd Własnie jade, z bólem serca wydac kase na 10 wywrotek piasku odezwe sie do Ciebie, bo na pewno wpadne w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 07.07.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Tynki wewnętrzne zakończone - pan Lademan spisał się na 6 z koroną Może niech ktoś wykona modły aby spadł deszcz bo krzaczory mi uschną a ja zbankrutuje na codziennych dojazdach na duże podlewanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grody 07.07.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Jakie macie bramy garażowe i drzwi wejściowe i dlaczego te? Proszę o podpowiedź i ewentualne adresy firm. Pozdrawiam Ja wstawiłem bramę Beditonu- jakość OK i cena również do przyjęcia, natomiast drzwi zdecydowanie Gerda. Grody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grody 07.07.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Nareszcie dorobiłem sie kafli na schodach wejściowych i tarasie. Zdjęcia do wglądu w albumie O kafelkarzu moge powiedzieć jedno - to były dobrze wydane pieniądze. A jakie koszty? Ile brał za metr i jak go złapać? Pozdraw od sąsiada, U mnie od zrywu do zdrywu. Właśnie jestem i zamierzam trochę podjechać z budową, zapraszam. Grody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.07.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Nareszcie dorobiłem sie kafli na schodach wejściowych i tarasie. Zdjęcia do wglądu w albumie O kafelkarzu moge powiedzieć jedno - to były dobrze wydane pieniądze. A jakie koszty? Ile brał za metr i jak go złapać? Pozdraw od sąsiada, U mnie od zrywu do zdrywu. Właśnie jestem i zamierzam trochę podjechać z budową, zapraszam. Grody Ponieważ moje schody są półokrągłe, a taras biegnie po skosie - umawialiśmy się na kwotę, nie na metry. Kafelkarz, Pan Andrzej - 604453930. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 07.07.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Gierga - pan Lademan właśnie dziś u mnie kończy. A jak wyglądał u Ciebie odbiór. Nie miałaś żadnych uwag? Wszystko było na 6? I jak ostatecznie się rozliczyłaś? U mie się trochę spóźnił, bo ponoć wcześniej jakiś ogromny dom tynkował na półwyspie... Dziś będę się z nim rozliczać i sama nie wiem, czy czepiać się drobnych nierówności, czy jak mówią jego wykonawcy to i tak takie rzeczy wyjdą przy malowaniu i wtedy się jeszcze "zaszpachluje" a teraz nie da się wszystkiego zauważyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 07.07.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 A, ja wróciąłm z budowy, i jestem załamana salon wyglada na klitke,i a zryczec mi sie chce, jak widze jak mi beda piwnice zasypywac Kolega archi, chyba przyrodzenie straci po powrocie z zagranicznych wojazy :evil:Jedyna pozytywna wiadomosc, to moja ekipa sie pzryznała, ze im dałam za duzo o 100 zł w ostatnim rozliczeniu.Az mnie korci jednak te piwnice zostawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 07.07.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 gosia - czemu zasypujesz piwnicę? A co do wielkości salonu - to po wylaniu fundamentów domu wydawało mi się, że to jakaś klitka będzie. Ale kiedy budynek nabrał trzeciego wymiaru okazało się, że gabarytowo jest całkiem całkiem. A teraz jak są juz tynki to pomieszczenia jeszcze optycznie zyskały przestrzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts