Mały 08.07.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Markus jakis czas temu przejeżdżałem w tamtejszej okolicy i pytanie - dojazd do Ciebie to najprościej od Koleczkowa na ostatnim zakręcie prosto w piaskową ,a potem jedną z uliczek za laskiem po prawej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORAS 08.07.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Cześć . poszukuję ekipy do tynków wew. cem-wap. z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.07.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 witam - poszukuje fadromy - do zdjecia humusu ,zniwelowania terenu i narzucenia humusu. Mam 1200 m do zniwelowania ( i czlowiek z fadroma zyczy sobie 130 za godz - c.a. 10 godz - czyli 1300 zl. Czy to przyzwoicie? dzieki + pozdrawiam - zoska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 08.07.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 witam - poszukuje fadromy - do zdjecia humusu ,zniwelowania terenu i narzucenia humusu. Mam 1200 m do zniwelowania ( i czlowiek z fadroma zyczy sobie 130 za godz - c.a. 10 godz - czyli 1300 zl. Czy to przyzwoicie? dzieki + pozdrawiam - zoskaNie, zdecydowanie, nie pzryzwoite a skad Ty jestes?czy aby nie z Koleczkowa?podam Ci namiar na Grablowskiego, o ile jestes z Koleczkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.07.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 witam - poszukuje fadromy - do zdjecia humusu ,zniwelowania terenu i narzucenia humusu. Mam 1200 m do zniwelowania ( i czlowiek z fadroma zyczy sobie 130 za godz - c.a. 10 godz - czyli 1300 zl. Czy to przyzwoicie? dzieki + pozdrawiam - zoskaNie, zdecydowanie, nie pzryzwoite a skad Ty jestes?czy aby nie z Koleczkowa?podam Ci namiar na Grablowskiego, o ile jestes z Koleczkowa Z Koleczkowa Gosia z Koleczkowa.. Dawaj Grablowskiego .. qurcze bo mialam takiego poleconego goscia co niby tani mial byc a tu prosze.. tylko ze ja tej ziemi sporo mam do przewalenia no.. A jaka cena przyzwoita jest ? Gosia - a Ty juz z ziemi wystajesz ? I gdzie tak mniej wiecej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinR 08.07.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witam forumowiczów,Proszę o polecenie fachowców do wykonania ogrodzenia (podmurówka-beton, słupki, siatka). Ceny mile widziane.Druga prośba to namiar na fachowców od CO,CWU - najlepiej jakiś wykonawca kompleksowy (kocioł, podłogówka, osprzęt, podłaczenie kominka z płaszczem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 08.07.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 witam - poszukuje fadromy - do zdjecia humusu ,zniwelowania terenu i narzucenia humusu. Mam 1200 m do zniwelowania ( i czlowiek z fadroma zyczy sobie 130 za godz - c.a. 10 godz - czyli 1300 zl. Czy to przyzwoicie? dzieki + pozdrawiam - zoskaNie, zdecydowanie, nie pzryzwoite a skad Ty jestes?czy aby nie z Koleczkowa?podam Ci namiar na Grablowskiego, o ile jestes z Koleczkowa Z Koleczkowa Gosia z Koleczkowa.. Dawaj Grablowskiego .. qurcze bo mialam takiego poleconego goscia co niby tani mial byc a tu prosze.. tylko ze ja tej ziemi sporo mam do przewalenia no.. A jaka cena przyzwoita jest ? Gosia - a Ty juz z ziemi wystajesz ? I gdzie tak mniej wiecej ?No, ja wystaje juz mam skonczone sciany fundamentowe, a w poniedziąłek sciany mi muruja Podaje namiar na Grablowskiego, powiedz, ze od Gosi z Koleczkowa i ze wiecej niz 110 za duza fadrome nie dasz ja jestem tu przy wulkazizacji 24h, musimy sie umówic w Koleczkowie koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 08.07.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witam forumowiczów, Proszę o polecenie fachowców do wykonania ogrodzenia (podmurówka-beton, słupki, siatka). Ceny mile widziane. Druga prośba to namiar na fachowców od CO,CWU - najlepiej jakiś wykonawca kompleksowy (kocioł, podłogówka, osprzęt, podłaczenie kominka z płaszczem).Młody, dziła w CO,CWU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 08.07.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Dzisiejszy dzien minał mi na wizytowaniu budow naszych forumowiczów Joola, przesliczna, młoda inwestorka, silna reka radziła sobie z chłopami dom, ma wyrazny kształt i jest juz o krok, rany jak jej zazdroszcze Markus, niewatpliwie wyglada lepiej, niz gosciu w jego profilu ten, to juz gospodarz pełna geba Chciałam jeszcze raz podziekowac za miłe przyjecie i cierpliwe odpowiadanie na moje niekonczace sie pytania.A, moze rzeczywiscie jakas forumowa imprezke, by zorganizowac????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtekkkk 08.07.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Kochani, poszukuję wykonawcy takiej oto balustrady; http://www.grot.pl/img/Balustrady/powieksz/31.jpg Do tego poszukuję też solidnego stolarza, który obłoży mi drewnem betonowe schody. Oczywiście żeby cenowo nie zabijał... W tym stylu robia w Redzie , ale nie jestem pewien czy metal z drewnem. Metal na pewno. Od strony Wejherowa za cmentarzem[po prawej]okolo 100 m w prawo, po prawej stronie.Firma ''Berfus''Z tego co pamietam okolo 1000 zl mb,robia tez inne fajne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.07.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Dzisiejszy dzien minał mi na wizytowaniu budow naszych forumowiczów Joola, przesliczna, młoda inwestorka, silna reka radziła sobie z chłopami dom, ma wyrazny kształt i jest juz o krok, rany jak jej zazdroszcze Markus, niewatpliwie wyglada lepiej, niz gosciu w jego profilu ten, to juz gospodarz pełna geba Chciałam jeszcze raz podziekowac za miłe przyjecie i cierpliwe odpowiadanie na moje niekonczace sie pytania.A, moze rzeczywiscie jakas forumowa imprezke, by zorganizowac????? Gosia@! (niestety nie taka młoda...pozory mylą, nie raz mam z tego powodu niezły ubaw )Co do reszty-przez grzeczność nie przeczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.07.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Markus, Wojtek....zastrzeliliście mnie chłopaki....Ciekawe jak zniesie, to mój mąż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.07.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Skoro Gosia mówi,że tak dobrze radzisz sobie z chłopami...to myślę że nie będzie miał innego wyjścia niż się poddać... A moja żonka wczoraj sobie wymyśliła że :po pracy ok. 19 wyjazd do łeby z namiotem ,tam zdjęcia zachodu słońca i rano powrót(twardo troche było... ). a w związku z załatwieniem kredytu dziś ostra walka z domkiem - właśnie zaczynam rwać podłogę i wiercić strop. Ale jazda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.07.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Aha Gosiu ,a mnie nie odwiiedziłaś . Co do imprez dogaduję się z ojcem żeby podesłał mi jakąś koparo spychaczkę i równam teren pod małe boisko do siatki i kosza. Możemy potem zrobić jakieś grilloognisko ze sportem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.07.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 A właśnie - zadzwońcie do Hydroinstalu w Bolszewie-oni mają sprzęt kopiąco-spychający i mały przestój w pracy (chyba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 09.07.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Markus, Wojtek....zastrzeliliście mnie chłopaki....Ciekawe jak zniesie, to mój mąż... powiedz, ze to Twoja "wanna" skoro on zaszalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 09.07.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Dzisiejszy dzien minał mi na wizytowaniu budow naszych forumowiczów Joola, przesliczna, młoda inwestorka, silna reka radziła sobie z chłopami dom, ma wyrazny kształt i jest juz o krok, rany jak jej zazdroszcze Markus, niewatpliwie wyglada lepiej, niz gosciu w jego profilu ten, to juz gospodarz pełna geba Chciałam jeszcze raz podziekowac za miłe przyjecie i cierpliwe odpowiadanie na moje niekonczace sie pytania.A, moze rzeczywiscie jakas forumowa imprezke, by zorganizowac????? Gosia@! (niestety nie taka młoda...pozory mylą, nie raz mam z tego powodu niezły ubaw )Co do reszty-przez grzeczność nie przeczę Joola, a moze Ciebie budowie tak ....konserwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 09.07.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Aha Gosiu ,a mnie nie odwiiedziłaś . Co do imprez dogaduję się z ojcem żeby podesłał mi jakąś koparo spychaczkę i równam teren pod małe boisko do siatki i kosza. Możemy potem zrobić jakieś grilloognisko ze sportem...Mały, bo po prostu dzien sie skonczył nastepnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.07.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Wy sobie budujecie ,a ja burzę! Wiecie co to znaczy??? Moja żonka chce mnie na wycieraczkę pod karton wyrzucić. Właśnie flexem wycinałem kawałek podłogi szwedzkiej.Ale zadyma!!!Nawet otawarcie wiekszości okien nie pomaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_M 09.07.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Witam po raz kolejny. Wy sobie cudnie budujecie, a ja w przyszłym tygodniu najprawdopodobniej składam papierki o pozwolenie na budowę. Ciekawe ile czasu będę musiała czekać. Z wykonawcą dogadałam się, teraz tylko czekam i zbieram oferty na materiały. Pytanko: bloczki na fundamenty - jakie, gdzie i za ile ? Potrzebuję coś ponad 1.000 sztuk, więc cena mnie baaaardzo interesuje . Pozdrowienia i hartu ducha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts