Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam - poszukuje fadromy - do zdjecia humusu ,zniwelowania terenu i narzucenia humusu. Mam 1200 m do zniwelowania :(( i czlowiek z fadroma

zyczy sobie 130 za godz - c.a. 10 godz - czyli 1300 zl. Czy to przyzwoicie?

dzieki + pozdrawiam - zoska

Nie, zdecydowanie, nie pzryzwoite :wink: a skad Ty jestes?czy aby nie z Koleczkowa?podam Ci namiar na Grablowskiego, o ile jestes z Koleczkowa

witam - poszukuje fadromy - do zdjecia humusu ,zniwelowania terenu i narzucenia humusu. Mam 1200 m do zniwelowania :(( i czlowiek z fadroma

Nie, zdecydowanie, nie pzryzwoite :wink: a skad Ty jestes?czy aby nie z Koleczkowa?podam Ci namiar na Grablowskiego, o ile jestes z Koleczkowa

Z Koleczkowa Gosia z Koleczkowa.. Dawaj Grablowskiego .. qurcze bo mialam takiego poleconego goscia co niby tani mial byc a tu prosze.. tylko ze ja tej ziemi sporo mam do przewalenia no.. A jaka cena przyzwoita jest ?

Gosia - a Ty juz z ziemi wystajesz ? I gdzie tak mniej wiecej ?

Witam forumowiczów,

Proszę o polecenie fachowców do wykonania ogrodzenia (podmurówka-beton, słupki, siatka). Ceny mile widziane.

Druga prośba to namiar na fachowców od CO,CWU - najlepiej jakiś wykonawca kompleksowy (kocioł, podłogówka, osprzęt, podłaczenie kominka z płaszczem).

Z Koleczkowa Gosia z Koleczkowa.. Dawaj Grablowskiego .. qurcze bo mialam takiego poleconego goscia co niby tani mial byc a tu prosze.. tylko ze ja tej ziemi sporo mam do przewalenia no.. A jaka cena przyzwoita jest ?

Gosia - a Ty juz z ziemi wystajesz ? I gdzie tak mniej wiecej ?

No, ja wystaje :p juz mam skonczone sciany fundamentowe, a w poniedziąłek sciany mi muruja :p Podaje namiar na Grablowskiego, powiedz, ze od Gosi z Koleczkowa i ze wiecej niz 110 za duza fadrome nie dasz :wink: ja jestem tu przy wulkazizacji 24h, musimy sie umówic w Koleczkowie koniecznie :p

Witam forumowiczów,

Proszę o polecenie fachowców do wykonania ogrodzenia (podmurówka-beton, słupki, siatka). Ceny mile widziane.

Druga prośba to namiar na fachowców od CO,CWU - najlepiej jakiś wykonawca kompleksowy (kocioł, podłogówka, osprzęt, podłaczenie kominka z płaszczem).

Młody, dziła w CO,CWU :wink:

Dzisiejszy dzien minał mi na wizytowaniu budow naszych forumowiczów :D Joola, przesliczna, młoda inwestorka, silna reka radziła sobie z chłopami :wink: dom, ma wyrazny kształt i jest juz o krok, rany jak jej zazdroszcze :p Markus, niewatpliwie wyglada lepiej, niz gosciu w jego profilu :wink: ten, to juz gospodarz pełna geba :p Chciałam jeszcze raz podziekowac za miłe przyjecie i cierpliwe odpowiadanie na moje niekonczace sie pytania.A, moze rzeczywiscie jakas forumowa imprezke, by zorganizowac?????

Kochani, poszukuję wykonawcy takiej oto balustrady;

http://www.grot.pl/img/Balustrady/powieksz/31.jpg

Do tego poszukuję też solidnego stolarza, który obłoży mi drewnem betonowe schody. Oczywiście żeby cenowo nie zabijał...

W tym stylu robia w Redzie , ale nie jestem pewien czy metal z drewnem.

Metal na pewno.

Od strony Wejherowa za cmentarzem[po prawej]okolo 100 m w prawo, po prawej stronie.Firma ''Berfus''Z tego co pamietam okolo 1000 zl mb,robia tez inne fajne rzeczy.

Dzisiejszy dzien minał mi na wizytowaniu budow naszych forumowiczów :D Joola, przesliczna, młoda inwestorka, silna reka radziła sobie z chłopami :wink: dom, ma wyrazny kształt i jest juz o krok, rany jak jej zazdroszcze :p Markus, niewatpliwie wyglada lepiej, niz gosciu w jego profilu :wink: ten, to juz gospodarz pełna geba :p Chciałam jeszcze raz podziekowac za miłe przyjecie i cierpliwe odpowiadanie na moje niekonczace sie pytania.A, moze rzeczywiscie jakas forumowa imprezke, by zorganizowac?????

Gosia@! :oops: :oops: :oops: (niestety nie taka młoda...pozory mylą, nie raz mam z tego powodu niezły ubaw 8) )Co do reszty-przez grzeczność nie przeczę :wink:

Skoro Gosia mówi,że tak dobrze radzisz sobie z chłopami...to myślę że nie będzie miał innego wyjścia niż się poddać... :D

A moja żonka wczoraj sobie wymyśliła że :po pracy ok. 19 wyjazd do łeby z namiotem ,tam zdjęcia zachodu słońca i rano powrót(twardo troche było... :D ).

a w związku z załatwieniem kredytu dziś ostra walka z domkiem - właśnie zaczynam rwać podłogę i wiercić strop. Ale jazda!

Gosia@! :oops: :oops: :oops: (niestety nie taka młoda...pozory mylą, nie raz mam z tego powodu niezły ubaw 8) )Co do reszty-przez grzeczność nie przeczę :wink:

Joola, a moze Ciebie budowie tak ....konserwuje :roll:

Witam po raz kolejny.

Wy sobie cudnie budujecie, a ja w przyszłym tygodniu najprawdopodobniej składam papierki o pozwolenie na budowę. Ciekawe ile czasu będę musiała czekać.

Z wykonawcą dogadałam się, teraz tylko czekam i zbieram oferty na materiały.

Pytanko: bloczki na fundamenty - jakie, gdzie i za ile ? Potrzebuję coś ponad 1.000 sztuk, więc cena mnie baaaardzo interesuje :).

Pozdrowienia i hartu ducha.