kodi_gdynia 24.02.2003 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Jaca - a jednak czekaliście. Szkoda. Wszystko przez Ewę i Sebastiana. Tak miło się siedziało, że nie sposób było wyjść. Tak jak mówię domek super i mam nadzieję, że spotkamy się niedługo a odległość od nas do was to przysłowiowy rzut beretem. W sobotę jedziemy do Zachara. Może wybierzecie się również, a może będziemy jechać przez Banino to odwiedzimy Was. Jest jeszcze trochę czasu do soboty, więc wszystkie propozycje mile widziane. Pozdrawiam Pogoda piękna - oj chce się życ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_V40 24.02.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Kodi - jak juz pisalem - nic sie nie martw. Wiesz jak jest na budowie, zawsze jest cos do uzgodnienia i zrobienia wiec nie bylo to takie znowu czekanie. Po prostu bylismy i juz. Za tydzien to u nas juz bedzie wesolo - okna i drzwi i jeszcze dach! Taki jest przebiegly plan Pozdrawiam slonecznie Jaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 24.02.2003 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 jednym słowem będziemy w kontakcie. A co na to inni forumowicze?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 24.02.2003 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Witam wszystkich,Zrobie wszystko by w sobote przylaczyc sie do WasPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erbi 24.02.2003 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Jeśli wygonimy z domu te paskudne wirusy, to też piszemy się na sobotni wyjazd. Kodi do której godziny w piątek przyjmujesz zapisy? Albo lepiej - zarezerwuj dla mnie cztry bilety (dwa 100% i dwa ulgowe!) najlepiej w pierwszym rzędzie . [ Ta wiadomość była edytowana przez: erbi dnia 2003-02-24 21:34 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 25.02.2003 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 ok. Pagin i Erbi trzymam za słowo. Pogoda jest taka, że idąc dzisiaj do pracy miałem ochotę zrzucić z siebie ciuchy i biec przed siebie. Jest pieknie. No i stało się. W czwartek podpisujemy umowę na razie przedwstepną na sprzedaż mieszkania. Miałem obawy, ale sprzedajemy za dobrą jak nam się wydaje kasę. Od 1 lipca stajemy się bezdomni więc trzeba ostro brac się za robotę. Zachar jeśli jesteś cierpliwy to może uda kupić się trochę rzeczy wspólnie - mam np. na myśli wełne. Dla tych co nie w temacie to był na forum wątek spółdzielni. Jeśli ktoś będzie nabywał jakieś materiały niech da znać na forum - może ktoś też będzie je musiał kupić, a jak cena dobra to czemu nie. Sobota cały czas aktualna - kierunek Pruszcz Gdański, jak będą chętni to przez nasze Miszewko prosto do Jacy do Banina. Oj ładnie się zapowiada. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erbi 25.02.2003 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Kodi nie przejmuj się! Bezdomność nie jest zła! Wiem to po sobie. Ja już od 2 lat jestem "bezdomna".A propos soboty wyjeżdźając lub wracając do Gdyni zapraszam do nas na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 25.02.2003 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Erbi ja osbiście przyjmuję zaproszenie. Nie wiem jak inni - coś ta pogoda chyba rozleniwia większość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 26.02.2003 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Hej Hej szkoda że się nie załapaliśmy ale po kolei przesladują nas paskudne wirusy. Moze uda nam się dołączyc teraz i ewentualnie nadrobić zaległosci Sebo! chętnie was odwiedzimy jeśli nie macie dość gosci? Jesli możesz to napisz mi na maila nr komóry to sie zaawizujemy.Jak się sprawuje oczyszczalnia? na ile możecie sobie "powrzucać" do kanalizy różne takie i owakie? Poza tym szukamy ekipy do ocieplania jesli macie sprawdzone namiary to chetnie skorzystam. A poza tym jakie macie wszyscy plany na przeprowadzkę bo widzę że duzo się dzieje!!Pa Gabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 26.02.2003 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Plany są chytre. Przypuszczam że sporo osób przeprowadzi się w tym roku. 2002 należał do Ewy i Sebastiana, 2003 to m.in nasz rok. Planujemy na wrzesień. Jutro sprzedajemy mieszkanie, więc odwrotu nie ma. Gabi: widzieliśmy Wasz domek - też już niczego sobie. Idziecie do przodu. Chyba też w tym roku?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_V40 26.02.2003 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Hej - tak, tak, w tym roku bedzie sie dzialo. Na dzien dzisiejszy nasz project plan przewiduje przeprowadzke na 05 wrzesnia. Z jednej strony sa mozliwe obsuwy a z drugiej ekipy nie maja zamiaru siedziec nie wiadomo ile na budowie. Moze sie wiec zdarzyc ze bedzie to nawet sierpien. Zobaczymy. Pomysl KODI'ego ze'spoldzielnia' jest niezly. Gorzej z realizacja praktyczna. Moze zalozyc taka liste mailowa. Jak ktos cos ma to wali na grupe chetnych mailowiczow.Np. styropian drozeje o 35%. Mozna jeszcze znalezc stare dostawy, i tak zamiast 101PLN/m3 teraz bedzie kosztowal 137...Jak ktos moze to nie kupuje - firmy przechowaja. U nas zaoszczedzilismy tak ok. 1200PLN. Nie w kij dmuchal. Radze pomyslec. Tak czy inaczej kupno styropianu wiekszosc z nas czeka! Co Wy na to - taka mail-lista z cenami/informacjami/itp.? PozdrawiamJaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 26.02.2003 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Oczywiście jestem za tą lista mailingową. Kurde z tym styropianem to niezłe jaja. Trzeba będzie pomyśleć. Kto kupuje okna. Zamierzam niedługo nabyć. Od razu mówię - plastiki. Kto chętny proszę o kontakt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_V40 26.02.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 No dobra misiaki. Zabwailem sie i stworzylem taka grupe mailowa. Mozna to obslugiwac via przegladarka i przez program pocztowy. Kazdy post wyslany na liste trafi do wszystkich zarejestrowanych. Mozna tez przegladac archiwum.Lista obslugiwana jest przez Yahoo. Tak bylo chyba najprosciej. Zapraszam wszystkich:http://groups.yahoo.com/group/3citty_building_club W razie watpliwosci prosze o kontakt.Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 27.02.2003 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Gabi, Ewa z Fabianem jedzie na weekend do Warszawy ale w przyszłym tygodniu zapraszamy. tel. 503143373 Ekipa do ociepleń - 6210725 - Rakowski Mirek (wieczorem)Wspomnij, że od Sebastiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 27.02.2003 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Hejtrzymajcie dziś koniecznie kciuki bo "nasi" dziś maja praktycznie ostatnia szansę na wejście K2 i to juz na granicy szaleństwa. Sebo odezwij się z nr komóry. Kodi a zaglądaliście do nas w tą sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 27.02.2003 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Sebo, będziemy w kontakcie co do soboty. My jedziemy. Gabi - trzymamy kciuki - choć to nie mój sport, wolę browar nad wodą. Byliśmy u Ciebie z Ewą, Sebastianem i Zacharem, ale powiem szczerze patrzyliśmy z samochodu. Byliśmy już spóźnieni a Was nie było. Będzie jeszcze okazja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 27.02.2003 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Najważniejsza rzecz. Zerknijcie na post Jacy i na tej adres. Na razie jesteśmy we dwójkę, ale liczę że dopiszecie się wszyscy i mam tu na mysli: Sebo, Gabi, Zachar, Docent_Gdańsk, Dziadek, Adamski, Tomgor, Szekle, Pagin, Erbi, Flate, Miła, Markus_gdynia, Bogus, Lola, Ivo, Ewusia, Seba22. Jak widzicie jest parę osób i można zrobić tańsze zakupy. Potraktujcie to poważnie bo nastąpią wykluczenia z grupy . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 27.02.2003 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Sebo dzki to planuję za tydz ale moze w nd bo w sob mam hydraulika na demolce w mieszkaniu. do listy się dopiszemy jak zorganizujemy kasę http://www.hanys73.republika.pl/ikonki/brick1.gif cokolwiek to znaczy pączki już do was przyszły? u mnie nawet faworki wpadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 27.02.2003 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Gabi zapisać się można niezależnie. Nie chodzi o kasę. Ale przykładowo, kupujesz cokolwiek i piszesz na grupę, a ja Ci np. odpisuję, że jest to coś za lepszą cenę i np. Jaca odpisuje i mówi że też to musi kupić i zbijamy cenę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_V40 27.02.2003 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Tak, tak. Chodzi o stworzenie niezaleznie do forum Muratora listy mailowej z osobami chcacymi sie szybko wymieniac informacjami o cenach, dostepnosci materialow, czy super firmach/promocjach. Cala machineria zostala przeze mnie juz uruchomiona i skonfigurowana. Adres WWW jest u mnie w stopce, macie tez namiary GaduGadu. Pomoge jakby co... Pozdrawiam slonecznieJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts