mirek_gdynia 14.07.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Markus, jak juz pokazales w swoim awatarze jak wyglada czlowiek po zakoczeniu budowy, to powinienes dodac jeszcze garba Nie wiem tylko jak zaznaczyc na nim wrzody na zoladku Wszystko w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 14.07.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 I tak Ci niezle poszlo, bo nie widac dziur w kieszeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 14.07.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 No to Was nawiedzę w sobotę, gdzieś 18-19 OK, mam ciasto upiec ? A trafisz, prawda ? nie potrzebujesz telefonów itp ? W razie czego 676-07-79 dom (Wiktor pewnie odbierze, ale mozna sie z nim dogadac) albo wlowik 601-61-30-83 (ale pewnie i tak nie bedzie slyszal) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 14.07.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 No to Was nawiedzę w sobotę, gdzieś 18-19 OK, mam ciasto upiec ? A trafisz, prawda ? nie potrzebujesz telefonów itp ? W razie czego 676-07-79 dom (Wiktor pewnie odbierze, ale mozna sie z nim dogadac) albo wlowik 601-61-30-83 (ale pewnie i tak nie bedzie slyszal) Eeeee tam, az takich wyrzeczeń nie wymagam Trafię. Wiem gdzie jest Wasza ulica to i dom po "płocie" poznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 15.07.2005 03:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Eeeee tam, az takich wyrzeczeń nie wymagam Trafię. Wiem gdzie jest Wasza ulica to i dom po "płocie" poznam No nie wiem, teraz jak się sąsiad ruszył z budową to nawet zza drzew i wykopów domu nie widać Ale dobra, sie znajdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.07.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Eeeee tam, az takich wyrzeczeń nie wymagam Trafię. Wiem gdzie jest Wasza ulica to i dom po "płocie" poznam No nie wiem, teraz jak się sąsiad ruszył z budową to nawet zza drzew i wykopów domu nie widać Ale dobra, sie znajdziemy A Ty o tej porze (05:10) to "jeszcze" czy "już" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 15.07.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 miałam do czynienia z Panem Stasiem hydraulikiem , który wie wszystko, nawet gdzie ma być w kiblu półeczka a gdzie nie Jakbym widział moją wczorajszą rozmowę z kafelkarzem Generalnie to nie miałem większych problemów z wykonawcami, ale tak jak czytam Wasze wypowiedzi to jedna rada mi się nasuwa - długo i kilkukrotnie rozmawiać z wykonawcą PRZED zleceniem mu pracy. Jak ma tendencje do wszechwiedzy i padają stwierdzenia "że tak trzeba" albo "te projekty to bez sensu są i nie ma po co na nie patrzyć" to lepiej z kimś takim dość szybko się pożegnać. A z drugiej strony wykonawcy (ci dobrzy) mają sporo wiedzy i warto ich podpytać. Nie zawsze doradzą tylko tak, jak im wygodniej. Przekonałem sie dokładnie o tym dziś - powiedziałem co zmienić i dlaczego (ukryć rurę przesuwając stelaż do kibelka), a usłyszałem - tak jak pan chce to zmienić to nie jest dobrze (bo za daleko wysuniemy kibelek). I godzinę podcinali belkę tak, aby rury ułożyć i schować. Tyle, że wygląda na to, że takich fachowców to ze świeczką trzeba szukać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 15.07.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Tez mam nadzieje ze sie terafiaja dobrzy, dlatego prosze o polecenia, co by z tą świeca zbyt dulgo nie chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 15.07.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 ma ktoś do polecenia kogoś kto wykona projekt przyłącza gazowego i przyłącze? sprawnie szybko, tanio i dobrze ? dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 15.07.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Ja niestety nie znam nikogo takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 15.07.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 A Ty o tej porze (05:10) to "jeszcze" czy "już" ??? Już wstałam i leciałam do pracy na 6.00 - więc przy ubieraniu się zajmuje się komputerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 16.07.2005 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Dołożyłem nowe zdjęcia do mojego albumu na stronie:http://wakmen.w.interia.plLink przyda się napewno osobom które chciałyby zobaczyć jak robi się strop monolityczny oraz szczegóły troszeczkę innego wykonania tradycyjnego dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 16.07.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 ma ktoś do polecenia kogoś kto wykona projekt przyłącza gazowego i przyłącze? sprawnie szybko, tanio i dobrze ? dzięki z góry Zapomniałem nazwiska (Kubacki ?) tel. 0501031930 - szef firmy Amet, Oliwa ul. Droszyńskiego. One poleci Ci osobę do projektu (taka pani z Wrzeszcza, ale jej namiarów już nie mam), a sam wykona przyłącze wraz z całą potrzebną dokumentacją (tak, że idziesz tylko podpisać umowę z gazownią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 16.07.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 miałam do czynienia z Panem Stasiem hydraulikiem , który wie wszystko, nawet gdzie ma być w kiblu półeczka a gdzie nie Jakbym widział moją wczorajszą rozmowę z kafelkarzem Generalnie to nie miałem większych problemów z wykonawcami, ale tak jak czytam Wasze wypowiedzi to jedna rada mi się nasuwa - długo i kilkukrotnie rozmawiać z wykonawcą PRZED zleceniem mu pracy. Jak ma tendencje do wszechwiedzy i padają stwierdzenia "że tak trzeba" albo "te projekty to bez sensu są i nie ma po co na nie patrzyć" to lepiej z kimś takim dość szybko się pożegnać. A z drugiej strony wykonawcy (ci dobrzy) mają sporo wiedzy i warto ich podpytać. Nie zawsze doradzą tylko tak, jak im wygodniej. Przekonałem sie dokładnie o tym dziś - powiedziałem co zmienić i dlaczego (ukryć rurę przesuwając stelaż do kibelka), a usłyszałem - tak jak pan chce to zmienić to nie jest dobrze (bo za daleko wysuniemy kibelek). I godzinę podcinali belkę tak, aby rury ułożyć i schować. Tyle, że wygląda na to, że takich fachowców to ze świeczką trzeba szukać ... Przyznam, że dosyć pobierznie sprawdziłem tego "fahofca", bo wyszedłem z założenia, że położenie płytek na podłodze z miksokreta to zadanie, któremu podołałaby moja córka (prostokątne pomieszczenie i jedyne co może sprawić trudność, to wycięcie otworu w jednym kaflu na kratkę ściekową). Okazało się, że jednak się myliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 ma ktoś do polecenia kogoś kto wykona projekt przyłącza gazowego i przyłącze? sprawnie szybko, tanio i dobrze ? dzięki z góry Zapomniałem nazwiska (Kubacki ?) tel. 0501031930 - szef firmy Amet, Oliwa ul. Droszyńskiego. One poleci Ci osobę do projektu (taka pani z Wrzeszcza, ale jej namiarów już nie mam), a sam wykona przyłącze wraz z całą potrzebną dokumentacją (tak, że idziesz tylko podpisać umowę z gazownią) Tak, tak- Kubacki. Też miałam do czynienia z firmą "Amet" i muszę powiedzieć, że panowie spisali się na 6-tkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 16.07.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 a, ja mam juz sciany Joolaelewacja skonczona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Gosia@ skończona . Gratuluję ścian, a zdjęcia są, bo idę na przeszpiegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 No i powiedz jak skończyła się sprawa z zagęszczaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 16.07.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Gosia@ skończona . Gratuluję ścian, a zdjęcia są, bo idę na przeszpiegi Nie ma, bo mi pi........ni złodzieje ukradli aparat przedwczoraj a, nowe maja byc dopiero w poniedziałek, teraz na aparat sie czeka,jak za komuny na papier toaletowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 16.07.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 No i powiedz jak skończyła się sprawa z zagęszczaniem...Leja woda i zageszczaja, inspektor powiedział, ze bierze odpowiedzialnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts