joola 16.07.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Gosia@ skończona . Gratuluję ścian, a zdjęcia są, bo idę na przeszpiegi Nie ma, bo mi pi........ni złodzieje ukradli aparat przedwczoraj a, nowe maja byc dopiero w poniedziałek, teraz na aparat sie czeka,jak za komuny na papier toaletowy Uuuuuchchch...nie cierpię złodziejstwa Mojemu mężowi niedawno małolaty świsnęły telefon z samochodu gówniarstwo p.....e. Gosia jak Ci aparat ukradli z budowy, torebki, samochodu... i dlaczego na nowy tak długo czekasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 16.07.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Gosia@ skończona . Gratuluję ścian, a zdjęcia są, bo idę na przeszpiegi Nie ma, bo mi pi........ni złodzieje ukradli aparat przedwczoraj a, nowe maja byc dopiero w poniedziałek, teraz na aparat sie czeka,jak za komuny na papier toaletowy Uuuuuchchch...nie cierpię złodziejstwa Mojemu mężowi niedawno małolaty świsnęły telefon z samochodu gówniarstwo p.....e. Gosia jak Ci aparat ukradli z budowy, torebki, samochodu... i dlaczego na nowy tak długo czekasz?Bylismy na Monciaku, w knajpie i rabneli z siedzenia Na aparat czekam, bo im sie skonczyły i sa zamwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 16.07.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 gosia@ będziesz jutro u siebie na budowie tak około 15.00-16.00 ? bo nie wiem, czy będzie mi się chciało, ale jakbym się w pracy jutro mocno nie zmęczyła to może bym się wybrała ? Jeszcze nie wiem na 100% dlatego pytam, czy planowałas - bo jak nie, to nie będe jechała, a jak będziesz to wtedy MOŻEbym podjechała. Ale nie wiem co będzie jutro, bo jak będą deszcze i burze *he he już wierzę prognozom* to nie będę na pewno. A tak w ogóle to wcale nie wiem niczego na pewno - więc nie przyjeżdzaj celowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 16.07.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 gosia@ będziesz jutro u siebie na budowie tak około 15.00-16.00 ? bo nie wiem, czy będzie mi się chciało, ale jakbym się w pracy jutro mocno nie zmęczyła to może bym się wybrała ? Jeszcze nie wiem na 100% dlatego pytam, czy planowałas - bo jak nie, to nie będe jechała, a jak będziesz to wtedy MOŻEbym podjechała. Ale nie wiem co będzie jutro, bo jak będą deszcze i burze *he he już wierzę prognozom* to nie będę na pewno. A tak w ogóle to wcale nie wiem niczego na pewno - więc nie przyjeżdzaj celowo.Jeszcze nie wiem, bo jutro na wystawe psów ide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 16.07.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Jeszcze nie wiem, bo jutro na wystawe psów ide No, szczególnie, że ja taka zdecydowana Ale nie będę jutro więc kombinować, w tygodniu odbiorę Wiktora i sobie podjedziemy do Ciebie Dam znać telefonem, jak już będę zdecydowana. Na pewno nie będzie mnie jutro. Decyzję podjęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Gosia@ gdzie ta wystawa, na hipodromie? I czy idziesz ze swoją piesuską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 17.07.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Jeszcze nie wiem, bo jutro na wystawe psów ide No, szczególnie, że ja taka zdecydowana Ale nie będę jutro więc kombinować, w tygodniu odbiorę Wiktora i sobie podjedziemy do Ciebie Dam znać telefonem, jak już będę zdecydowana. Na pewno nie będzie mnie jutro. Decyzję podjęłam Dobrze:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrek 17.07.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Tak prosiliscie a tu nic, zero odpowiedzi. No moze przesadzilem. Ktos prosil o zdjecia. Ja sie do tego dostosowalem i wkleilem do podpisu. Ale widocznie naprawde nie macie czasu aby obejzec. spoko. Przeciez budujecie domyPozdrowko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 17.07.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Tak prosiliscie a tu nic, zero odpowiedzi. No moze przesadzilem. Ktos prosil o zdjecia. Ja sie do tego dostosowalem i wkleilem do podpisu. Ale widocznie naprawde nie macie czasu aby obejzec. spoko. Przeciez budujecie domy Pozdrowko No i co się dziwisz Ostatnio jak byłeś na Grupie Trójmiasto to wszystko było w teorii, a tymczasem okazuje się, ze za chwilę będziesz się wprowadzał. Przyznaję z podziwem, że to kawał przedsięwzięcia. Gratuluję tempa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 17.07.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Witam - poszukuję Z POLECENIA fachowców do układania płyt gips-karton. Ale sprawdzonych, którzy rzeczywicie potrafią wykonać swoją robotę starannie. Czy macie takich sprawdzonych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 17.07.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Oj, ja też poszukuję takich ludzi (od płyt karton-gips). Kiedyś tu ktoś rzucił 4 telefony, ale nietrafione ( jeden to hydraulika, drugi wyjechał za granice, trzeci z okolic Tczewa czy Pelplina... ).Może teraz ktoś może polecić dobrą ekipę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 18.07.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Dołożyłem nowe zdjęcia do mojego albumu na stronie: http://wakmen.w.interia.pl Link przyda się napewno osobom które chciałyby zobaczyć jak robi się strop monolityczny oraz szczegóły troszeczkę innego wykonania tradycyjnego dachu. Chciałam pooglądać i okazało się że limit transferu został przekroczony i tyle było oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekN 18.07.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Pytanko,Czy tak ok. 40 zł / m2 - za oklejenie komina płytkami klienkierowymi to dużo czy mało? Ile płaciliście za tą pracę za robociznę? pozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.07.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 słuchajcie juz slepa jestem od patrzenia w monitor powiedzcie, co sie robi dalej?Mam połozny dach i co????chodzi mi oto co musze miec zrobione pzred montazem okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 18.07.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Do płyt g/k polecam Kozerskich. U nas kładli w pokoju dziennym i jest super. Kiedyś wklejałam namiary na nich z innej okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 18.07.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Do płyt g/k polecam Kozerskich. U nas kładli w pokoju dziennym i jest super. Kiedyś wklejałam namiary na nich z innej okazji. Ewa- baaardzo CIe proszę o te namiary. Możesz mi przesłać na priva. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.07.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 ile płaciliscie Lademanowi za m2 tynków???Bo nie wiem czy mam sie targowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.07.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Gosia@ gdzie ta wystawa, na hipodromie? I czy idziesz ze swoją piesuską Joolu, wystawa była w Gdyni i.....na nia nie zdazyłam a moja psina bedzie wystawiana w Sopocie w sierpniu.Zapraszam Jeszcze raz dzieki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.07.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 No i właśnie pogoniłem kafelkarza. Normalnie będę się wstydził gości wprowadzić do garażu, bo tak położył gres na podłodze. Miał robić jeszcze taras i całe szczęście, że dokładnie spojrzałem na jego pracę, bo skuwałbym kafle, które i tak mocno nadwyrężyły nasz budżet. Rozstanie było cokolwiek burzliwe i skończyło się wizytą policji z Żukowa (do rękoczynów na szczęście nie doszło). Tak dla spokoju mojego sumienia powiedzcie, czy jak była między nami umowa ustna (bez świadków), to facet ma jakieś szanse w sądzie (groził, że mnie poda )? Oczywiście obfotografowałem wszystkie moje zastrzeżenia i spisałem je póki pamiętam. Najlepsze było stwierdzenie - nie kładzie się kafelek tak, jak się panu podoba, tylko jak mówią normy budowlane (sic!) i co mi pan będzie mówił, że są źle ułożone Umowa ustna jest umowa wiazaca według prawa, ale.......udowodnienie ze została zawarta jest bardzo trudne i bedzie sie ciagneło latami.Dodatkowo pozywajacy juz na dzien dobry ponosi koszty sadowe plus procentowo od wartosci sporu, tak ze spoko.Nie ma sznas, by Cie pozwał i wygrał, ale to moje prywatne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.07.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 ma ktoś do polecenia kogoś kto wykona projekt przyłącza gazowego i przyłącze? sprawnie szybko, tanio i dobrze ? dzięki z góry Zapomniałem nazwiska (Kubacki ?) tel. 0501031930 - szef firmy Amet, Oliwa ul. Droszyńskiego. One poleci Ci osobę do projektu (taka pani z Wrzeszcza, ale jej namiarów już nie mam), a sam wykona przyłącze wraz z całą potrzebną dokumentacją (tak, że idziesz tylko podpisać umowę z gazownią) Tak, tak- Kubacki. Też miałam do czynienia z firmą "Amet" i muszę powiedzieć, że panowie spisali się na 6-tkę. Sorki za pomyłkę-nie Kubacki tylko Kubawski Edward-reszta się zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts