martag 25.07.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 gosia@ - dzięki za namiary. A tak na marginesie - to bardzo miło mi się rozmawiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 25.07.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 gosia@ - dzięki za namiary. A tak na marginesie - to bardzo miło mi się rozmawiało Mnie równiez Marta, powiedz ile Ty masz km do pracy, ze swojej działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 25.07.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Ciekawe z tym Lademannem - u mnie zaczyna od jutra, ale ma kilka ekip Od piątku juz wiem, że nie zacznie od poniedziałku tylko najwczesniej od środy czyli zapewne po Tobie. Daj znać jak postęp prac cobym wiedział kiedy się przygotować. MarcinU- u mnie zaczął dzisiaj, skonczy w sobotę / następny poniedziałek. Ale wiem, że ma dwie ekipy. Mam nadzieję, że zacznie u ciebie jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 25.07.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Witam, właśnie wróciłam z króciutkiego urlopu, bo budowa... ech Joola masz już elewację - a kto jeśli można wiedzieć ją robił? Ja zamówiłam już rok temu Klachowicza ma mi robić na początku września, ale od jakiegoś miesiąca nie mogę się z nim skontaktować. Ciągle w komórce słyszę, że abonent aktualnie jest nieosiągalny i już zaczynam się niepokoić. Czy ktoś z Was wie może czy coś się z nim stało? A może ktoś ma z nim kontakt? Bardzo będę wdzięczna za jakieś info. A jednocześnie chyba powinnam się zacząć rozglądać za kimś innym równie sprawdzonym, bo muszę się wprowadzic w listopadzie i bez ocieplenia będzie nam raczej zimno Elewację robili mi moi wykończeniowcy i jestem z nich baardzo zadowolona. Chwilowo co prawda są w Szwecji, ale za trzy tygodnie wracają, potem robią przez jakieś dwa tyg. u mnie i może potem będą wolni Podaję namiary Krzysztof Hinca 0-509-836-578.(tylko przez najbliższe 3tyg. to raczej nie będzie odbierać tel., bo go rachunki zjedzą ) joola - a jak cenowo wyglądają Twoi Wykończeniowcy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 25.07.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Myślę, że z tym śniegiem to nie będzie tak źle. Moi murarze przychodzą 22 sierpnia, czyli prawie wrzesień i twierdzą że skończą w 2 miesiące (razem z dachem), więc ABD też powinien zdążyć przed śniegami. Kolia - oczywiście, że nie będzie tak źle. Moja ekipa skonczyła praca murarsko - ciesielsko - dekarskie pod koniec stycznia (nie przerywając prac od sierpnia. Rafał - I o to mi właśnie chodzi. Mam nadzieję, że zima będzie lekka, albo chociaż późna. Ty - zdaje się - budowałeś z silikatów. Co powiesz o swojej ekipie? Masz na nich namiary? Można zobaczyć, jak pracowali? Kolia, Franciszek, M@rek - dzięki za dobre rady Ja ze swojej ekipy nie jestem zadowolony bo... u mnie ekperymentowali z silikatami. Nie jest najgorzej, ale ... Zapraszam sedecznie w sobotę, najlepiej rano. Tylko, że ekipa od tynków weszła i może być porblem z ogadaniem cegły - ale zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 25.07.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 gosia@ - niestety 30km , ale to tylko 12 więcej niż mam teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 25.07.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 rafalg - a może tak wreszcie NAS też zaprosisz? My do nas zapraszamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 25.07.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Niestety jest to problem, który dotyczy wszystkich firm czy tez indywidualnych wykonawców po kolei. Są świetne do czasu sprzedaży, a potem starają się jak najszybciej zapomnieć o kliencie. Zero dbałości o PR - rozkładają się zwykle na drobiazgach. JA brałem od Gdańskiej Fabryki Okien i jestem zadowolony, również z wykonastwa. Solidnie wymierzyli (na moją prośbę dwa razy), wstawili również. Ponieważ mam nadproża na rolety, to przejechali się do producenta aby wypytać się o ewentualne uwagi co do odległości od brzegów rolet do okan. Wszystko to tak na prawdę kwestia chęci a profesjonaliści zawsze będą dbali o klienta - bo to ich pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 25.07.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Czy możecie powiedzieć, gdzie jest jakiś wybór dachówek (ceramicznych i betonowych - bo jeszcze się nie zdecydowałam ) Wszędzie gdzie pojadę to mają tylko po jednym przykładzie betonowych i ceramicznych. Możecie też powiedzieć, które są ok - chodzi o firmy (wiem, że lepsze są ceramiczne ale ta cena ) Polecam Ambit w Kokoszkach - miałem solidną obsługę, płatności po czasie, darmowy transport na działkę (przywozili mi po trochu, aby przypadkowo nie zginęło z budowy) i co najważniejsze, pozostałości (całe palety), które miałem odebrali sporotem i oddali kasę. Nic dodać nic ująć - a i poradzić potrafią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 25.07.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 rafalg - a może tak wreszcie NAS też zaprosisz? My do nas zapraszamy serdecznie ZAAAPRASZAM - Sobota może być? - w tygodniu naprawdopodobniej czeka mnie warszawka I ja chętnie podjadę do Was. Chce zobaczyć jak to się wyprzedza na budowie dobrych znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 25.07.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 rafalg - nie wiem jak to będzie z sobotą. Najlepiej umówić się w piątek, póki co nic nie stoi na przeszkodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 25.07.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 rafalg - a co do wyprzedzania znajopmych to jednak trzeba było bardziej Anię do organizowania budowy dopuścić , jednak kobiety to ta lepsza część naszego gatunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 26.07.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 joola- a dzieki już wiem gdzie to, nie wiedziałam, ze tam maja podłogi, ale za to pełen sukces parapety i pomórówka w kolorze dachu i komina, bez dwóch zdań z ciemna fugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 26.07.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Dziękuję wszystkim za namiary . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 26.07.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Polecam Ambit w Kokoszkach - miałem solidną obsługę, płatności po czasie, darmowy transport na działkę (przywozili mi po trochu, aby przypadkowo nie zginęło z budowy) i co najważniejsze, pozostałości (całe palety), które miałem odebrali sporotem i oddali kasę. Nic dodać nic ująć - a i poradzić potrafią. Doloze sie do pochwal. Jedna z lepszych firm, z ktorymi wspolpracowalem w czasie budowy. I dzieki temu do nich teraz wrocilem, gdy kupowalem schody na strych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 26.07.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Prosze o namiary na te firmę JAREKO. Nie moge niestety nigdzie znależć. Sama szukam dobrych okien PCV - i tez mam problem. W M&S nie maja takiego koloru jak chcę (tj. czekoladki lub dębu rustykalnego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 26.07.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Prosze o namiary na te firmę JAREKO. Nie moge niestety nigdzie znależć. Sama szukam dobrych okien PCV - i tez mam problem. W M&S nie maja takiego koloru jak chcę (tj. czekoladki lub dębu rustykalnego). jarekoto nasz forumowicz jest z Warszawy, ale nie ma problemu, robi tez po za jak chcesz moga podac CI namiar.Zreszta w atku szukam dobrych okien, masz jego strone i porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 26.07.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Dziekuję Gosiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 26.07.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Dziekuję Gosiu.Nie ma sprawy jak nie znajdziesz jego numeru, to daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.07.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 gosia@, joola - czy mogę dostać te namiary na "elewacjonistów"? Może być na priwa albo na mejla. Elewację robili mi moi wykończeniowcy i jestem z nich baardzo zadowolona. Chwilowo co prawda są w Szwecji, ale za trzy tygodnie wracają, potem robią przez jakieś dwa tyg. u mnie i może potem będą wolni Podaję namiary Krzysztof Hinca 0-509-836-578.(tylko przez najbliższe 3tyg. to raczej nie będzie odbierać tel., bo go rachunki zjedzą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts