gosia1719499730 27.07.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 gosia@- a jaka masz karę za niedotrzymanie terminu?0,5 % całosci wynagrodzenia Masz to na piśmie?tak, oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.07.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 gosia@- a jaka masz karę za niedotrzymanie terminu?0,5 % całosci wynagrodzenia Za każdy dzień opóźnienia ???tak, za kazdy dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.07.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 joola - dzwoniłam do Twojego "wykończeniowego", powiedział mi, że w Twoim sąsiedztwie robił elewacje jeszcze w dwóch domach. Chętnie bym to wszystko obejrzała. Możesz mi podac namiary na Twoja budowę?Moj od elewacji zabija cena.Chce 110 złm2, tez szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 27.07.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 jeny gosia@, jak Ty ich namówiłaś do podpisania takiej umowy , nie czytali, czy tacy pewni swego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.07.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Ale nie podpadliscie mu?Wema, ta w Chwaszczynie? Nie podpadliśmy. Wręcz przeciwnie. W Chwaszczynie mają swoją filię. Ale tam ten facet chyba nie obsługuje. Oni ostatnio sie przenieśli i teraz chyba mają siedzibę przy uliczce z boku Praktikera. A firma to Wena (Wema to kafle) AAA, a ja myslalam ze Wema a ta Wena to dokładnie gdzie?Praktiker, jest jeden w 3 miescie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 27.07.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 joola - dzwoniłam do Twojego "wykończeniowego", powiedział mi, że w Twoim sąsiedztwie robił elewacje jeszcze w dwóch domach. Chętnie bym to wszystko obejrzała. Możesz mi podac namiary na Twoja budowę?Moj od elewacji zabija cena.Chce 110 złm2, tez szukam No właśnie, tez do niego dzwoniłam Kto tyle daje za zrobienie m2 elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 27.07.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 jeny gosia@, jak Ty ich namówiłaś do podpisania takiej umowy , nie czytali, czy tacy pewni swego? W swojej umowie miałem tak samo. W obie strony, takie same kary umowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 27.07.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 joola - dzwoniłam do Twojego "wykończeniowego", powiedział mi, że w Twoim sąsiedztwie robił elewacje jeszcze w dwóch domach. Chętnie bym to wszystko obejrzała. Możesz mi podac namiary na Twoja budowę?Moj od elewacji zabija cena.Chce 110 złm2, tez szukam Rozumiem, że jest to cena z materiałem, w tym tynk wysadzany diamentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.07.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 jeny gosia@, jak Ty ich namówiłaś do podpisania takiej umowy , nie czytali, czy tacy pewni swego? W swojej umowie miałem tak samo. W obie strony, takie same kary umowne.no, własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 27.07.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Właśnie udało mi sie zdobyć nr telefonu domowego p. Klachowicza (dzięki Kindze ), a dokładniej jak sie dowiedziałam Chlechowicza . Niestety dowiedziałam sie, że miał wypadek, najpierw samochodowy, w którym na szczeście nic mu sie nie stało, ale nie miał samochodu i jeździł motorem, i niestety miał kolejny wypadek, który zakończył sie uszkodzeniem kręgosłupa i lezy w szpitalu... Jego żona mówi, że nie predko wróci do zdrowia. A jego praca to było ich jedyne źródło utrzymania... Kurcze, jak to się czasami w życiu układa... Matko! Tak mi sie jakoś dziwnie zrobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.07.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Właśnie udało mi sie zdobyć nr telefonu domowego p. Klachowicza (dzięki Kindze ), a dokładniej jak sie dowiedziałam Chlechowicza . Niestety dowiedziałam sie, że miał wypadek, najpierw samochodowy, w którym na szczeście nic mu sie nie stało, ale nie miał samochodu i jeździł motorem, i niestety miał kolejny wypadek, który zakończył sie uszkodzeniem kręgosłupa i lezy w szpitalu... Jego żona mówi, że nie predko wróci do zdrowia. A jego praca to było ich jedyne źródło utrzymania... Kurcze, jak to się czasami w życiu układa... Matko! Tak mi sie jakoś dziwnie zrobiło...Ło Matko biedny facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 27.07.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 joola - ale masz piękny domek! Widziałam na żywca. I wielki! Chciałabym Cię jeszcze zapytać jaki masz tynk. Chodzi mi o rodzaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.07.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 joola - ale masz piękny domek! Widziałam na żywca. I wielki! Chciałabym Cię jeszcze zapytać jaki masz tynk. Chodzi mi o rodzaj.Znaczy sie dobrze wytłumaczyłam Ja dzisja podłoge drewniana zamówiłam Hurra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 27.07.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 joola - ale masz piękny domek! Widziałam na żywca. I wielki! Chciałabym Cię jeszcze zapytać jaki masz tynk. Chodzi mi o rodzaj.Znaczy sie dobrze wytłumaczyłam Dobrze Gosiu, dobrze. Ale dzięki tez za nr telefonu. Pogadałam sobie też z joolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 27.07.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Ja dzisja podłoge drewniana zamówiłam Hurra A jaką? I gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.07.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 joola - ale masz piękny domek! Widziałam na żywca. I wielki! Chciałabym Cię jeszcze zapytać jaki masz tynk. Chodzi mi o rodzaj. Martag No aż taki wielki to on nie jest ale dziękuję bardzo Tynk mam silikatowy Caparola, barwiony w masie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.07.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 joola - ale masz piękny domek! Widziałam na żywca. I wielki! Chciałabym Cię jeszcze zapytać jaki masz tynk. Chodzi mi o rodzaj.Znaczy sie dobrze wytłumaczyłam Dobrze Gosiu, dobrze. Ale dzięki tez za nr telefonu. Pogadałam sobie też z joolą. Szkoda, że przez telefon...a 10 minut wcześniej i spotkałybyśmy się u mnie na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.07.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Ja dzisja podłoge drewniana zamówiłam Hurra A jaką? I gdzie?Zamówiłam u najbardziej profesjonalnych ludzi od drzewa W sklepie Panstwa Hermanowskich, cud miód, jak układaja podłogi i jakimi sa fachowcami, za nich sobie dam łapki odciac. A moja podłoga, to iroko olejowane.Piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.07.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 joola - ale masz piękny domek! Widziałam na żywca. I wielki! Chciałabym Cię jeszcze zapytać jaki masz tynk. Chodzi mi o rodzaj. Martag No aż taki wielki to on nie jest ale dziękuję bardzo Tynk mam silikatowy Caparola, barwiony w masie.A, ile Cie kosztowała cała elewacja za m2, tzn materiał i robocizna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.07.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Ja dzisja podłoge drewniana zamówiłam Hurra A jaką? I gdzie? Gosia@, o ile pamiętam, to miałaś mieć parkiet-akację chyba. Ale czemu już zamawiasz podłogę i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts