gosia1719499730 27.07.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Ja dzisja podłoge drewniana zamówiłam Hurra A jaką? I gdzie? Gosia@, o ile pamiętam, to miałaś mieć parkiet-akację chyba. Ale czemu już zamawiasz podłogę i gdzie?Bo moja akacja, jest juz robiona w całosci na zachód i nie ma jej w opcji na podłoge ogrzewana, a ta jest.Zamawiam teraz, bo wolne terminy maja dopiero na listopad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.07.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 joola - ale masz piękny domek! Widziałam na żywca. I wielki! Chciałabym Cię jeszcze zapytać jaki masz tynk. Chodzi mi o rodzaj. Martag No aż taki wielki to on nie jest ale dziękuję bardzo Tynk mam silikatowy Caparola, barwiony w masie.A, ile Cie kosztowała cała elewacja za m2, tzn materiał i robocizna? No masz babo nie powiem Ci dokładnie ile za wełnę, bo załatwiał mi ją właśnie wykończeniowiec (a fakturek jeszcze nie mam), za robociznę o ile pamiętam 30złm2(wełna+tynk) a za tynk, ok.4tys. na całą elewację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.07.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Gosia@ a gdzie ten sklep i jaka cena tego cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 27.07.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Dzięki joola za szybką odpowiedz . A na budowie jeszcze na pewno się spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 27.07.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Zamówiłam u najbardziej profesjonalnych ludzi od drzewa W sklepie Panstwa Hermanowskich, cud miód, jak układaja podłogi i jakimi sa fachowcami, za nich sobie dam łapki odciac. A moja podłoga, to iroko olejowane.Piekna gosia@ - jeśli można to ile za m2 wychodzi taka podłoga? Razem z układaniem oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 27.07.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 A i jeszcze mam pytanko o to suszenie pomieszczeń przed położeniem tej drewnianej podłogi. Kto to robi? jakiś namiar poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.07.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Z suszeniem, to nie wiem, bo u mnie samo wyschło A skąd to brać hmm, może parkieciarze będą wiedzieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 27.07.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 A gosiu i jeśli już zamawiasz podłogę drewnianą to weź pod uwagę jaką masz grubość desek, bo zwykle są one grubsze niż panele czy płytki, a jeśli są jeszcze do tego długie to zdaje się, że trzeba je układac na legarach. W związku z tym już na etapie "chudej" wylewki trzeba przewidzieć różnice w poziomach wylewk, bo potem może byc kłopot z wysokością drzwi zewnętrznych i tarasowych Ja na etapie wylewek jeszcze o tym nie myślałam i jeżeli będę się decydować na deskę to musi być ona nie grubsza niż 15 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.07.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Gosia@ a gdzie ten sklep i jaka cena tego cuda?Sklep jest na ul Goszczynskiego 2 w Gdansku.Prowadzony pzrez wlascicieli.Obsługuje córka, ma duza wiedze /www.studio-parkietow.iq.pl Cena 120 zł brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.07.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Zamówiłam u najbardziej profesjonalnych ludzi od drzewa W sklepie Panstwa Hermanowskich, cud miód, jak układaja podłogi i jakimi sa fachowcami, za nich sobie dam łapki odciac. A moja podłoga, to iroko olejowane.Piekna gosia@ - jeśli można to ile za m2 wychodzi taka podłoga? Razem z układaniem oczywiście.Podłoga 120 zł, układanie 75 material i robocizna.Najtansze, a zarazem bardzo ładne sa tzn podlogi przemysłowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.07.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 A jak jest grubość tej podłogi? I gdzie mniej więcej jest ul. Goszczyńskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.07.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 A jak jest grubość tej podłogi? I gdzie mniej więcej jest ul. Goszczyńskiego 24mm nadaje sie do cyklinowania.Ul Goszczynskiego jest to równoległa do Kartuskiej blizej zjazdu na Suchanino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.07.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 A jak jest grubość tej podłogi? I gdzie mniej więcej jest ul. Goszczyńskiego 24mm nadaje sie do cyklinowania.Ul Goszczynskiego jest to równoległa do Kartuskiej blizej zjazdu na Suchanino. Gosia@ i Ty taką grubaśną podłogę będziesz miałą na podłogówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.07.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 A jak jest grubość tej podłogi? I gdzie mniej więcej jest ul. Goszczyńskiego 24mm nadaje sie do cyklinowania.Ul Goszczynskiego jest to równoległa do Kartuskiej blizej zjazdu na Suchanino. Gosia@ i Ty taką grubaśną podłogę będziesz miałą na podłogówce O, jezuuu, machnełam sie, taka gruba, to była ta moja wczesniejsza a ta dokładnie nie wiem, ale moja znajomi i jest bardzo ciepło w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 28.07.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Joola powiedz jak sie sprawuje ten tynk silikatowy (chyba dobrze pamietam), bo musze szybko wybrać i własnie nie wiem jaki rodzaj tynku jest najlepszy. A z deskami, wylewka, grubościa desek, i drzwiami baklonowymi to prawda własnei u mnie za mało miejsca na deski i musze kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 28.07.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Joola powiedz jak sie sprawuje ten tynk silikatowy (chyba dobrze pamietam), bo musze szybko wybrać i własnie nie wiem jaki rodzaj tynku jest najlepszy. A z deskami, wylewka, grubościa desek, i drzwiami baklonowymi to prawda własnei u mnie za mało miejsca na deski i musze kombinować. Tynk silikatowy, inaczej zwany krzemianowym, sprawuje sie bardzo dobrze Mam go na ścianach od wrzesnia zeszłego roku i jest gites. U JOOLI też wygląda świetnie, wczoraj naocznie mogłem sie przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 28.07.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Widziałam gdzieś taki tynk plaski, zupełnie bez baranka, no prawie zupełnie, ale nie wiem czy to był silikatowy czy jakis inny, kurcze jutro musze podjac decyzje, podobno te silikatowe mniej się brudzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 28.07.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Powiedzcie mi czy ktoś z Was ma połączonie podłogówki i zwykłych grzejników? Chciałabym i boję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 28.07.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Powiedzcie mi czy ktoś z Was ma połączonie podłogówki i zwykłych grzejników? Chciałabym i boję się Ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 28.07.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 I jak się sprawdza? Czym grzejesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts