Dorota_M 02.08.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam, witam Wielkie dzięki za info i wsparcie MAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ !!! Odnośnie pytanie gdzie się będziemy budować. Odp: Przy ulicy Heleny - czyli w prawie szczerym polu, niedaleko nowego kościoła, z widokiem na giełdę towarową "Renk" i cegielnię. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 02.08.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 markus - dzięki za wszelkie info, i sorki za tak późną porę dzwonienia. Mam nadzieję, że piesuczynka czuje się lepiej. Choróbska to paskudztwo ble . A a propos numeru, to nie działa Jak mógłbyś jakoś takoś z tym pośrednikiem to ja bardzo chętnie skorzystam z tych namiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 02.08.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 rafalg - my mamy stałe łącze. Nie wiem jak Wy? Może tak po kilka sztuk? Albo na płytkę i jakoś bezpośredno odbierzemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 02.08.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 A tak wogóle to Toporek robi mi dzisiaj wylewki na gotowo . Mam nadzieję, że będę się tak samo cieszyć, jak skończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.08.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 A tak wogóle to Toporek robi mi dzisiaj wylewki na gotowo . Mam nadzieję, że będę się tak samo cieszyć, jak skończy...Super, daj znac, jak poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 02.08.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 rafalg - my mamy stałe łącze. Nie wiem jak Wy? Może tak po kilka sztuk? Albo na płytkę i jakoś bezpośredno odbierzemy? Wystawcie ftpa to wam wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ABD 03.08.2005 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Pytanie o drogi. Czy ktoś wie jak wygląda sprawa modernizacji "naszej" drogi z Chwaszczyna na Wejherowo? Kasę dostali już wiosną, wycięli kilka drzew i co dalej??? A co z Lęborską i obwodnicą Chwaszczyna?? Nadal straszą? Dawno nie byłam w gminie. zrobili już chyba ze dwa kilometry i wygląda na to, że dociągną do bieszkowic przed zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.08.2005 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Zaczęli od Koleczkowa i teraz są na wysokości Interdoru.Gładko i szeroko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 03.08.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Kurcze nie jestem nadal przekonana czy zwykły tynk mineralny i na to farba to dobre rozwiązanie i czy wyjdzie taniej niz połozenie tynku silikatowego Moi rodzice tak właśnie robią, zwykły tynk i na to farba silikonowa, a znając ich to wybrali no może nie najtańsze ale jedno z tańszych rozwiązań. A farbę kupowali w Brokerze. Oni akurat w Satrogardzie ale jest też oddział w Straszynie, czy gdzieś dalej w Gdańsku czy Gdyni to nie wiem. A jak się będzie sprawdzać to będę mogła powiedzieć jak za jakiś czas, bo obecnie malują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 03.08.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Gosia - w której Catoramie, kupowałaś BK i z kim tam rozmawiałaś? Byłam wczoraj w polecanym sklepie na Goszczyńskiego, trzeba rzeczywiście wiedzieć że coś takiego tam jest bo inaczej to by człowiek w życiu nie znalazł. Pani bardzo miła, podoba mi się jesion (zreszta zawsze mi się podobał), cena niestety już mniej (128 zl/m2) Pewnie poogladam jeszcze podłogi przemysłowe, czy coś takiego nadaje się na ogrzewanie podłogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.08.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Gosia - w której Catoramie, kupowałaś BK i z kim tam rozmawiałaś? Byłam wczoraj w polecanym sklepie na Goszczyńskiego, trzeba rzeczywiście wiedzieć że coś takiego tam jest bo inaczej to by człowiek w życiu nie znalazł. Pani bardzo miła, podoba mi się jesion (zreszta zawsze mi się podobał), cena niestety już mniej (128 zl/m2) Pewnie poogladam jeszcze podłogi przemysłowe, czy coś takiego nadaje się na ogrzewanie podłogowe?Jak najbardziej sie nadaje, moi znajomi maja i sa bardzo zadowoleni.W Castoramie idz do Sebastiana Wojtyniaka z-ca kierownika działu budowlanego.A w Castoramie w Gdansku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 03.08.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 W Castoramie idz do Sebastiana Wojtyniaka z-ca kierownika działu budowlanego.A w Castoramie w Gdansku Czyli tej koło Media Marktu, a nie Opla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 03.08.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Byłam wczoraj w polecanym sklepie na Goszczyńskiego, trzeba rzeczywiście wiedzieć że coś takiego tam jest bo inaczej to by człowiek w życiu nie znalazł. Pani bardzo miła, podoba mi się jesion (zreszta zawsze mi się podobał), cena niestety już mniej (128 zl/m2) Pewnie poogladam jeszcze podłogi przemysłowe, czy coś takiego nadaje się na ogrzewanie podłogowe? A gdzie można te podłogi przemysłowe pooglądać? Bo też o takich myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 03.08.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 markus - dzięki wielkie za telefon Będę musiała poczekać na powroty fachowców. Kurcze większość dobrych wyjechała gdzieś w zachodnią stronę UE, niedługo u nas zostaną sami kiepscy, albo w ogóle będzie kłopot z zamówieniem jakiegoś fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.08.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 W Castoramie idz do Sebastiana Wojtyniaka z-ca kierownika działu budowlanego.A w Castoramie w Gdansku Czyli tej koło Media Marktu, a nie Opla?Nie, tej jak sie jedzie na Osowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.08.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 markus - dzięki wielkie za telefon Będę musiała poczekać na powroty fachowców. Kurcze większość dobrych wyjechała gdzieś w zachodnią stronę UE, niedługo u nas zostaną sami kiepscy, albo w ogóle będzie kłopot z zamówieniem jakiegoś fachowca. tez,tak mysle dlatego chyba zostane przy swoim od elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 03.08.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Za to Toporek wciąż nieźle zarabia w Polsce To jest jednak bardzo miły facet! Nie pamiętam już kto to pisał, że jest w obyciu nie tego. A poza tym bardzo uczciwy! Wyobraźcie sobie, że robiłam wyliczenia, ile mam zapłacić za wylewki. Wyszła mi jakaś kwota, pokazuję całość wyliczeń pytam czy się z nimi zgadza - on posłuchał i mówi: - Ale przy tych wyliczeniach to będzie pani stratna o różnicę grubości wylewk na górze i na dole. Kurcze jak liczyłam to zapomniałam, że na dole mam 10 cm styropianu, a na górze przecież tylko 5! Za takie gapiostwo miałabym prawie 1000 zeta w plecy! A Toporek liczy uczciwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 03.08.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 markus - dzięki wielkie za telefon Będę musiała poczekać na powroty fachowców. Kurcze większość dobrych wyjechała gdzieś w zachodnią stronę UE, niedługo u nas zostaną sami kiepscy, albo w ogóle będzie kłopot z zamówieniem jakiegoś fachowca. tez,tak mysle dlatego chyba zostane przy swoim od elewacji Gosia - biorąc pod uwagę, że jego cena z podobno bardzo dobrymi materiałami (cokolwiek to znaczy) to chyba nie jest taka najwyższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 03.08.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Gosia - jaki BK brałaś i jaka była końcowa cena? i co z transportem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.08.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Gosia - jaki BK brałaś i jaka była końcowa cena? i co z transportem?cena za podwyzszona dokładosc na klej, 6.20 transport za darmo i odbiór niewykorzystanych i uszkodzonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts