Mały 08.08.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Czy ktoś wie gdzie jest sklep z kominkami w Rumi, o którym słyszałam że mają duży wybór kominków? bo coś znaleźć nie mogę Prawie w Rumi czyli w Redzie , naprzeciwko Kosciola, przed skretem drogi na Hel, po lewej stronie jadac w strone Wejherowa W Redzie są nawet dwa takie składy i to w odległości 300 m od siebie. Jeden to Jutola - jadąc z Gdyni do Wejherowa na ostatnich światłach przed tym dużym kościołem trzeba skęcić w lewo na Zbychowo i odrazy przy tym skrzyżowaniu jest. Drugi: jadąc z Gdyni do Wejherowa od razu za tym dużym kościołem po lewej stronie jest Salon kominkowy. Jutola czy tez Jotul (to taka wieksza firma kominków ze Skandynawii)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 09.08.2005 02:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Czy ktoś wie gdzie jest sklep z kominkami w Rumi, o którym słyszałam że mają duży wybór kominków? bo coś znaleźć nie mogę Prawie w Rumi czyli w Redzie , naprzeciwko Kosciola, przed skretem drogi na Hel, po lewej stronie jadac w strone Wejherowa W Redzie są nawet dwa takie składy i to w odległości 300 m od siebie. Jeden to Jutola - jadąc z Gdyni do Wejherowa na ostatnich światłach przed tym dużym kościołem trzeba skęcić w lewo na Zbychowo i odrazy przy tym skrzyżowaniu jest. Drugi: jadąc z Gdyni do Wejherowa od razu za tym dużym kościołem po lewej stronie jest Salon kominkowy. Jutola czy tez Jotul (to taka wieksza firma kominków ze Skandynawii)? Dokładnie to Jutol i może być coś jeszcze dalej bo tak dokładnie to nie pamietam. Napewno mają tam również polskie kominki np.: Lechmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 09.08.2005 02:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 A teraz pytanie do tych co mają lub planują podłogówkę a nie mają piwnic. Czy planujecie możliwość opróżniania instalacji CO z wody? Jak to rozwiązujecie? Mam kilka pomysłów ale chciałbym posłuchać tych co to już przerobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 09.08.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Po 1,5 tygodnia budowlaniec odebral telefon, a ja zamiast się wsciec i ochrzanic zwyczajnie sie ucieszyłam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.08.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 No co jest bracia i siostry. Urlopy Wam tylko w głowie Przestaliście już budować ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 09.08.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Już po urlopie, ale jakoś tak budowlańcy mnie rozbrajają że się nawet pisac nie chce, po tygodniu wczoraj się dodzwoniła i miel być dzisiaj i dalej cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.08.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Już po urlopie, ale jakoś tak budowlańcy mnie rozbrajają że się nawet pisac nie chce, po tygodniu wczoraj się dodzwoniła i miel być dzisiaj i dalej cisza Tak się właśnie zastanawiam czego tzreba mieć więcej zaczynając budowę: pieniędzy czy cierpliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 09.08.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Cierpliwości , albo spory zapas farby do wlsoów jak juz się osiwieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.08.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Cierpliwości , albo spory zapas farby do wlsoów jak juz się osiwieje No to jadę po farbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 09.08.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Na szczęscie ja mam jescze cierpliwość, zastanawiam się jescze jak dułgo. 1,5 tygodnia fachowiec nie odbieral telefonu, wczoraj odebrał i cos sie tułmaczył i przepraszał ze sprawy rodzinne itp., i ze zaczyna dziś na 100%, dzis znowu ma komórkę wyłaczona, moze i ja po tą farbe jednak pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.08.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Na szczęscie ja mam jescze cierpliwość, zastanawiam się jescze jak dułgo. 1,5 tygodnia fachowiec nie odbieral telefonu, wczoraj odebrał i cos sie tułmaczył i przepraszał ze sprawy rodzinne itp., i ze zaczyna dziś na 100%, dzis znowu ma komórkę wyłaczona, moze i ja po tą farbe jednak pójdę Normalka, standard, chyba można temu nadać śmiało godło "Teraz Polska" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 09.08.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 naprawdę to standard, myślałam ze to wyjątek, bo jakos do tej pory szło dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 09.08.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Jak nic ma druga budowe i nie chce, zebys mu glowe zawracala. To stara metoda. Dobrze wie, ze teraz drugiej elkipy nei znajdziesz i musisz na neigo czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 09.08.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 to ja poczekam grzecznie, tylko ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 09.08.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 witam mnie też dawno nie było - na tapecie mam tynk akrylowy Jaką wybrać firmę, cobym nie musiała iść po następną pożyczke ? Przeleciałam internet i zgłupiałam wczoraj oferowano mi w Tikurilla na ok 100 m2 ponad 3.000,00 nie ma nic tańszego? może coś poradzicie ? pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 09.08.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 naprawdę to standard, myślałam ze to wyjątek, bo jakos do tej pory szło dobrze To my jesteśmy wyjątkiem potwierdzającym regułę - żadnych opóżnień i niedoróbek nie było (poza tynkarzami), a teraz tylko trochę wolnego mam robola od podłóg (paneli) i malowania ścian, no i architekta ogrodów Ale trudno, za to bardzo tani jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.08.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 witam mnie też dawno nie było - na tapecie mam tynk akrylowy Jaką wybrać firmę, cobym nie musiała iść po następną pożyczke ? Przeleciałam internet i zgłupiałam wczoraj oferowano mi w Tikurilla na ok 100 m2 ponad 3.000,00 nie ma nic tańszego? może coś poradzicie ? pozdrawiam Ewa Witam serdecznie nasze dziewczyny! Zadzwońcie proszę na nr 0606-443-494 - Radek i szepnijcie że jestescie Miłe Panie ode mnie. Jest to spec od tynków i sądzę ,że Wam poradzi cosik. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 09.08.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 naprawdę to standard, myślałam ze to wyjątek, bo jakos do tej pory szło dobrze To my jesteśmy wyjątkiem potwierdzającym regułę - żadnych opóżnień i niedoróbek nie było (poza tynkarzami), a teraz tylko trochę wolnego mam robola od podłóg (paneli) i malowania ścian, no i architekta ogrodów Ale trudno, za to bardzo tani jest Tani jest robol czy architekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 09.08.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 U mnie wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 09.08.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 U mnie już wymurowne wszystkie ściany nośne, zalane wieńce i podciągi. Obecnie murują kominy. Jak dobrze pójdzie to za dwa tygodnie będę miał więźbę dachową Poza tym kazałem chłopakom posprzątać bo straszny mieli bałagan Teraz jest tak pięknie, że aż miło. Wszystkim, którzy mają kłopoty z wykonawcami życzę dużo wytrzymałości. Co do tynków to warto odwiedzić kilka hurtowni budowlanych i pogadać z handlowcami co mają w ofercie i wjakich cenach - hurtownie to WKT, Raab Karcher (teraz także w Gdańsku na ulicy Mostek), BAT. Słyszałem też, że w Gdyni jest gdzieś skład fabryczny firmy STO - wiem, że ta firma ma bardzo dobre tynki (jako jedyni mają np. aprobate na system, w którym na tynk przyklejane są płytki klinkierowe). Jeżeli ktoś z Was zetknął się z firmą STO to dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts