mirek_gdynia 09.08.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 O godzinie 00.01 rozpocząłem mój zasłuzony urlop. Normalnie sielana bum, bum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 09.08.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 O godzinie 00.01 rozpocząłem mój zasłuzony urlop. Normalnie sielana bum, bum Super, dziewczyny juz masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 09.08.2005 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 U mnie już wymurowne wszystkie ściany nośne, zalane wieńce i podciągi. Obecnie murują kominy. Jak dobrze pójdzie to za dwa tygodnie będę miał więźbę dachową Poza tym kazałem chłopakom posprzątać bo straszny mieli bałagan Teraz jest tak pięknie, że aż miło. Wszystkim, którzy mają kłopoty z wykonawcami życzę dużo wytrzymałości. Co do tynków to warto odwiedzić kilka hurtowni budowlanych i pogadać z handlowcami co mają w ofercie i wjakich cenach - hurtownie to WKT, Raab Karcher (teraz także w Gdańsku na ulicy Mostek), BAT. Słyszałem też, że w Gdyni jest gdzieś skład fabryczny firmy STO - wiem, że ta firma ma bardzo dobre tynki (jako jedyni mają np. aprobate na system, w którym na tynk przyklejane są płytki klinkierowe). Jeżeli ktoś z Was zetknął się z firmą STO to dajcie znać.U mnie jutro ciesle wchodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.08.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 O godzinie 00.01 rozpocząłem mój zasłuzony urlop. Normalnie sielana bum, bum Super, dziewczyny juz masz? Zgodnie z planem powinny wylądować za niecałe 11 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 09.08.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 O godzinie 00.01 rozpocząłem mój zasłuzony urlop. Normalnie sielana bum, bum Super, dziewczyny juz masz? Zgodnie z planem powinny wylądować za niecałe 11 godzin juz czekasz, ze nie spisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.08.2005 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 juz czekasz, ze nie spisz? Gorzej Siedzę w garach a dokładnie w piekarniku Córka wczoraj oznajmiła przez telefon, że oczekuje po powrocie solidnego obiadu I jak to bywa w życiu, ukochanej córeczce tatusia się nie odmawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 09.08.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 juz czekasz, ze nie spisz? Gorzej Siedzę w garach a dokładnie w piekarniku Córka wczoraj oznajmiła przez telefon, że oczekuje po powrocie solidnego obiadu I jak to bywa w życiu, ukochanej córeczce tatusia się nie odmawia o, cholerka, a co Ty pieczesz, ze juz dzisiaj zaczynasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.08.2005 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Gołąbki Właśnie skończyłem i idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 10.08.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Ale dmucha Macie jakies straty po nocy i poranku??? U nas padly piekne dalie, których nie zdazylem przywiazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 10.08.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Ale dmucha Macie jakies straty po nocy i poranku??? U nas padly piekne dalie, których nie zdazylem przywiazac Uaaaa...nie wyspałem sie bo walczę jeszcze m.in .z parapetami i mi jeden całą noc terkotał w oknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 10.08.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 witam Mały i Franciszek - dzięki za podpowiedzi ) U mnie też dmucha, ale nie aż tak - pewnie jakoś górą leci Ja się wyspałam, bo szczurek , który próbował się zadomowić odszedł na wieczne łowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 10.08.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Franciszek chodzi Ci o telefon firmy STO czy doświadczenia. Jadąc do pracy gdzieś po drodze ich widziałam dzisiaj . Porozglądam się w drodze powrotnej za telefonem , bo doświadczeń nie mam pozdr Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 10.08.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 a więc tak firma STO-ispo sp z o.o. ul. Chwaszczyńska 172 tel. 629-96-07 pracują NIESTETY od godz. 08-1600 a w soboty wcale - ewentualnie można się umówić indywidualnie Nie dowiedziałam się nawet przedziału cenowego . Jako osoba pracująca raczej z firmą STO nie zrobię interesu chyba, że ma konkurencyjne ceny, ale tego jeszcze nie wiem pozdr Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 10.08.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 i jeszczehttp://www.sto.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtekkkk 10.08.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 W zeszłym tygodniu byłem w Z.Energetycznym i dowiedziałem się że nie długo będę miał przyłącze,a dokładniej już zaaaaaaaaaaaaaaaaaa 8-9 miesięcy.Byłem pewny że to żart ,ale zapewniono mnie że nie. Nie będę pisał co o tym myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 11.08.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 a więc tak firma STO-ispo sp z o.o. ul. Chwaszczyńska 172 tel. 629-96-07 pracują NIESTETY od godz. 08-1600 a w soboty wcale - ewentualnie można się umówić indywidualnie Nie dowiedziałam się nawet przedziału cenowego . Jako osoba pracująca raczej z firmą STO nie zrobię interesu chyba, że ma konkurencyjne ceny, ale tego jeszcze nie wiem pozdr Ewa Dzięki za namiary. Napewno się do nich odezwę. Moja wiedza o firmie STO pochodzi ze współpracy na dużych obiektach mieszkalnych i biurowych - może się okazać, że firma jest nastawiona na tego typu obiekty (czyt. duże) i taki drobny inwestor jak ja nie znajduje się w jej kręgu zainteresowań Dowodem na to byłby brak cennika (ceny ustalane za każdym razem dla konkretnej inwestycji w zależności od tego jak duża jest to inwestycja). Poza tym z moich dotychczasowych doświadczeń firma nie jest tania ale naprawde ma dobre produkty. Kiedy będę na tym etapie dam Ci zanć co udało mi się ustalić, choć myślę, że skoro Ty już jesteś na tym etapie to napewno będziesz wiedziała więcej szybciej niż ja Kiedyś pisałem, że bardzo dobrą opinie ma również firma Caparol - handlują nimi różne hurtownie, między i nnymi WKT. Oto namiary na przedstawiciela technicznego tej firmy: Paweł Poniewierski +48 602 220 890 - powinien udzielić wszelkich porad technicznych (jaki tynk na jakie podłoze, jak go wykonać, a takze powinien doradzić gdzie w dobrej cenie można go dostać) Innną firmą jest Weber Terranova - ma ona gorszą opinie niz Caparol, ale wydaje się być tańsza, oto namiary na przedstawiciela handlowego - Mariusz Gibas +48 602 420 881 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 11.08.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 witam Franciszek Dziękuję za kolejne namiary . Wiedzy nigdy nie za wiele Raab Karcher handluje Terranovą - ale drogo wychodzi ponad ca 3.000,- ew. jakiś rabat 15 % . Ja mam do tynkowania ok 100 m2 i musi być kolor cegły i to trochę podraża (przynajmniej tak mówią) . Swego czasu byłam w WKT w Gdańsku, może uda mi się w sobotę dojechać (za dużo na głowie jak na jeden dzień do załatwiania ). Byłam wczoraj w Castoramie - też mają różne tynki - nawet Atlasu . Jestem ciekawa jak one się sprawdzają. Mają też Terranovę i na oko wydawało mi się, że wychodzi taniej niż u Raab Karchera . Ale to "na oko" Ale z tego wszystkiego to powinnam zadzwonić do faceta, który będzie mi kładł tynk i się poradzić. Ma jakieś namiary na dobre tynki ale mineralne - to na razie wiedza od mojego murarza. Muszę szybko ją zweryfikować pozdr Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 11.08.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Wojtekkkk a zaszłeś może do elektryków w tym Zakładzie Energetycznym ? Może oni mają inną wiedzę U mnie wszystko co elektryczne robią z Zakładu pozdr Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 11.08.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Czy wiecie gdzie można kupić deski na szalunki? Potrzeba mi niewiele, więc raczej bliżej niż dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 11.08.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Jak niedużo to chyba w składach budowlanych, albo w tartakach - ja miałam z tartaku w okolicach Luzina - to trochę daleko , ale ekipa sama załatwiała. pozdr Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts